Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικά δώρα στην έκθεση D23 2022

Απέχουμε λιγότερο από ένα μήνα από τη φετινή έκθεση D23!

Η D23 Expo είναι σχεδόν εδώ!

Σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις ανακοινώσεις που έχουμε δει, ώστε να είστε έτοιμοι για την εκδήλωση τον επόμενο μήνα. Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε και την εφαρμογή D23 Expo πριν από την εκδήλωση! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα, αλλά αν σκοπεύετε να κάνετε αγορές, θα το βρείτε πολύ χρήσιμο για να παρακάμπτετε την ουρά. Τώρα ένα ακόμη περίπτερο ανακοινώθηκε ότι θα επιστρέψει στην εκδήλωση φέτος που δεν θα θέλετε να χάσετε!

ο Disney Bundle Pavilion επιστρέφει φέτος στην D23 Expo! Το πακέτο αποτελείται από Disney+, Hulu και ESPN+ και θα επιτρέψει στους επισκέπτες να απολαύσουν καθηλωτικές εμπειρίες, ζωντανές επιδείξεις, εμφανίσεις ταλέντων και ευκαιρίες φωτογραφιών σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

©Disney

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να πιάσουν ειδικές παρουσιάσεις, νέα, πρώτες εμφανίσεις και εμφανίσεις ταλέντων από τις επερχόμενες Disney+ Originals και τις 3 ημέρες. Και προς τιμήν του Χορεύοντας με τα αστέρια’ νέο σπίτι, επάνω Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, η Disney+ προσκαλεί τους επισκέπτες να επιστρέψουν στην αίθουσα χορού στο Backlot Stage.

©Disney+ Bundle

Εάν είστε α Συνδρομητής Disney+θα μπορείτε επίσης ξεκλειδώστε ειδικά δώρα στα Offer Spots στον χώρο της έκθεσης όταν εσύ παρουσιάστε το πάσο συνδρομητή Disney+. Μπορείτε να παραλάβετε το πάσο σας στο D23 Expo που ξεκινά την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα παρακάτω, για να μην μετανιώσετε που χάσατε ένα πάνελ στο οποίο πραγματικά θέλατε να πάτε μετά το τέλος του!

Ρίξτε μια ματιά στο πλήρες πρόγραμμα Disney Bundle Pavilion εδώ!

Αν είχατε την τύχη να πάρετε ένα εισιτήριο για την D23 Expo πριν εξαντληθούν, ετοιμαστείτε για ένα επικό Σαββατοκύριακο! Μην χάσετε το δημοφιλές αναδυόμενο κατάστημα που επιστρέφει, τις μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας και τη δυνατότητα να δείτε σπάνια κομμάτια της ιστορίας της Disney. Εάν δεν θα παρευρεθείτε, μην ανησυχείτε — θα σας ενημερώσουμε για όλα όσα συμβαίνουν στην εκδήλωση, ώστε να μην χάσετε κανένα σημαντικό νέο της Disney!

Θέλετε να δείτε μια πραγματική πριγκίπισσα να παίζει στο D23 Expo; Να πώς!

Για ποιο πάνελ είστε πιο ενθουσιασμένοι στη φετινή έκθεση; Ενημερώστε μας παρακάτω!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment