Πώς μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με τα μεγέθη των αεροπορικών καθισμάτων!

Εάν έχετε πάει ποτέ σε αεροπλάνο στο παρελθόν, μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με το πανάρχαιο παράπονο: νεανικό, μικροσκοπικό κάθισμα αεροπλάνου.

Τόσο μικρό!

Οι ταξιδιώτες ανέβηκαν στους ουρανούς αυτό το καλοκαίρι σε αριθμούς ρεκόρ, αφού η ταξιδιωτική βιομηχανία σημείωσε σημαντική επιβράδυνση κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Οι επιβάτες είδαν αύξηση στο κόστος πτήσης καθώς και αύξηση στον αριθμό των καθυστερήσεων και των ακυρώσεων πτήσεων, αλλά αυτό δεν εμπόδισε πολλά άτομα. Τώρα το Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας επιδιώκει να κάνει το κάθισμα του αεροπλάνου σας ασφαλέστεροκαι ίσως και μεγαλύτερο.

Οι κανονισμοί της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (FAA) απαιτούν όλα τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται για μεταφορά να μπορούν να διευκολύνουν τη γρήγορη και εύκολη εκκένωση σε περίπτωση που είναι απαραίτητο. Το μέγεθος του καθίσματος είναι ένα από τα πολλά πράγματα που αξιολογούνται αυτή τη στιγμή, και το Η FAA προσπαθεί επί του παρόντος να καθορίσει εάν θα πρέπει να επιβληθεί μια απαίτηση ελάχιστου μεγέθους καθίσματος. Αυτό έρχεται κατόπιν εντολής του Κογκρέσου, το οποίο, το 2018, έδωσε εντολή στην FAA να εξετάσει αυτό το ζήτημα.

Ενδέχεται να απαιτείται ένα ελάχιστο μέγεθος καθίσματος αεροπλάνου.

Η FAA διεξήγαγε προσομοιωμένες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και επί του παρόντος ζητά δημόσια σχόλια σχετικά με αυτό το θέμα και θα δέχεται σχόλια για 90 ημέρες. Η FAA προτρέπει το κοινό να λάβετε υπόψη όλα τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των ενηλίκων άνω των 60 ετών και των ατόμων με αναπηρίες.

Αεροπλάνο

Η FAA λέει ότι τα σχόλια θα πρέπει να εξετάζουν εάν το το πλάτος του καθίσματος, το βήμα (ή η κλίση του καθίσματος), το μήκος του καθίσματος και άλλες διαστάσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητα του επιβάτη να εκκενώσει γρήγορα ένα αεροπλάνο και με ασφάλεια, ή εάν θα επηρεάσει αρνητικά την εκκένωση στο σύνολό της. Αν θέλετε να συνεισφέρετε, Τα γραπτά σχόλια πρέπει να έχουν ληφθεί έως την 1η Νοεμβρίου 2022ή τα σχόλια μπορούν να γίνουν ψηφιακά στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.regulations.gov.

Κάρτα ασφαλείας σε αεροπλάνο

Σε άλλους κανόνες και κανονισμούς ειδήσεις, το Το Υπουργείο Μεταφορών επιδιώκει επί του παρόντος να επιβάλει αυστηρότερους κανόνες για τις επιστροφές χρημάτων πτήσεωνκάτι που μπορεί να σας διευκολύνει να λάβετε επιστροφή χρημάτων την επόμενη φορά που θα ακυρωθεί ή θα καθυστερήσει η πτήση σας.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Και φυσικά, τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου Terminal C στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο είναι προ των πυλών, φέρνοντας μαζί του πολλά νέα εστιατόρια και περισσότερες πύλες για 11 αεροπορικές εταιρείες. Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για ό,τι πιο πρόσφατο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το μέσο κόστος πτήσης προς Disney World τον Αύγουστο!

Θα υποβάλετε ένα σχόλιο στην FAA σχετικά με τα μεγέθη θέσεων αεροπλάνου; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment