Πώς είναι πραγματικά να πηγαίνεις στο Disney World κάθε μέρα

Το Walt Disney World είναι ένα από τα πιο μαγικά μέρη στη Γη.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Προφανώς αγαπάμε την Disney World, αλλά μερικές φορές δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι θα είναι. Από τις ακυρώσεις ταξιδιών μέχρι τον άσχημο καιρό, η μετάβαση στη Disney μπορεί μερικές φορές να είναι επίσης λίγο απογοητευτική. Οι δημοσιογράφοι μας στο AllEars κατευθύνονται στα πάρκα κάθε μέρα και έτσι αποφασίσαμε να τους ρωτήσουμε, πώς είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σαν να πηγαίνεις στο Disney World κάθε μέρα;

Οι δημοσιογράφοι μας βρήκαν 10 πράγματα για να μοιραστούν σχετικά με το πώς είναι πραγματικά να βρίσκεσαι στα πάρκα της Disney κάθε μέρα.

Τα πλήθη των Hollywood Studios της Disney

1. Το να πηγαίνεις στη Disney κάθε μέρα είναι καταπληκτικό… τις περισσότερες φορές.

Το να πηγαίνεις στο Disney World κάθε μέρα ακούγεται σαν όνειρο για κάποιους! Για εμάς, είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είναι εκπληκτικό, αλλά δεν είναι κάθε μέρα μαγική. Από τις κακές καιρικές συνθήκες έως τα μεγάλα πλήθη, μερικές φορές μπορεί να είναι συντριπτικό να γνωρίζετε ότι πρέπει να βρίσκεστε στα πάρκα κάθε μέρα. Η Disney είναι μαγική, όπως ακριβώς λέει η εταιρεία, αλλά έχει τα πάνω και τα κάτω της όπως οπουδήποτε στον κόσμο.

Θα πρέπει να περιμένετε λίγη βροχή αν κατευθύνεστε στο Disney World!

Οι χρόνοι αναμονής μπορεί να είναι εξαιρετικά μεγάλοι, καίγεστε στον ήλιο και το πάρκο μπορεί ακόμη και να πλημμυρίσει μετά από δυνατή βροχή. (Ναι, έχει ξαναγίνει!) Μπορεί να είναι πολύ να ασχοληθεί κανείς με μερικές από τις λιγότερο μαγικές στιγμές της Disney, αλλά γι’ αυτό μας αρέσει να θυμόμαστε ότι πουθενά στη Γη δεν υπάρχει ήλιος και ουράνια τόξα κάθε μέρα. Ναι, μερικές φορές πηγαίνουμε πολύ στο Disney World κάθε μέρα, αλλά θα προτιμούσαμε να έχουμε μια κακή μέρα στη Disney παρά μια καλή οπουδήποτε αλλού!

Μερικές φορές πλημμυρίζει στο Disney World. Δείτε πώς μπορείτε να το αποφύγετε.

2. Είναι HOT όσες συμβουλές και κόλπα κι αν γνωρίζετε.

Δεν είναι μυστικό ότι κάνει ζέστη στο Disney World, ειδικά το καλοκαίρι. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι υποτιμούν πόσο ζεστό θα είναι. (Μπορεί να είναι εντελώς βάναυσο!) Τούτου λεχθέντος, το να είσαι στη ζέστη κάθε μέρα μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση.

Ζωικό βασίλειο

Προσθέστε αυτή τη θερμότητα στο να στέκεστε στον ήλιο για ώρες και οι δημοσιογράφοι μας μπορούν να επιβεβαιώσουν μερικές φορές ότι δεν έχει σημασία πόσες συμβουλές και κόλπα γνωρίζετε. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι είναι τόσο σημαντικό να μοιραζόμαστε αυτό που πραγματικά μας βοηθά να καταπολεμήσουμε τη ζέστη. Φυσικά, δεν πάμε πουθενά χωρίς το αντηλιακό μας. Αν και αυτό δεν πρόκειται απαραίτητα να σας βοηθήσει να δροσιστείτε, θα σας βοηθήσει να σώσετε το δέρμα σας – κυριολεκτικά. Επίσης δεν φεύγουμε από το σπίτι χωρίς ανεμιστήρα.

©Στόχος

Αφού πιάσουμε τον ανεμιστήρα και το αντηλιακό μας, η τελευταία μας ανάγκη είναι ένα μπουκάλι νερό. Το να πίνουμε νερό και να παραμένουμε ενυδατωμένοι είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να μειώσουμε τη θερμότητα του σώματός μας. Ένα μπουκάλι νερό είναι εύκολα η πιο σημαντική μας ανάγκη, οπότε όταν παίρνουμε το δωρεάν νερό μας από διάφορες γρήγορες υπηρεσίες, μπορούμε να το πάρουμε μαζί μας οπουδήποτε στο πάρκο. Και αν όλα τα άλλα αποτύχουν, βρες σκιά! Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να χρειάζεστε ένα γρήγορο διάλειμμα στη Disney, ξέρουμε ότι το χρειαζόμαστε!

Είναι επίσημο: Το Ορλάντο είναι η πιο ιδρωμένη πόλη στις ΗΠΑ Δείτε πώς να το αντιμετωπίσετε.

3. Βρίσκεις μέρη που δεν ήξερες καν.

Ένα πράγμα που αρέσει στους ρεπόρτερ μας όταν βρίσκονται στο Disney World κάθε μέρα είναι να βρίσκουν μέρη και αξιοθέατα που δεν γνώριζαν καν. Η Disney έχει πάρα πολλές εκπληκτικές διαδρομές και παραστάσεις που μπορούν εύκολα να επισκιάσουν τις υπόλοιπες, επομένως δεν είναι δύσκολο να αποσπαστείτε από τα μεγάλα είδη εισιτηρίων όταν βρίσκεστε στο ταξίδι σας. Για εμάς, το να πηγαίνουμε κάθε μέρα σημαίνει ότι δεν νιώθουμε πλέον την ανάγκη να ελέγχουμε μόνο τα νεότερα, τα πιο συναρπαστικά πράγματα.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind είναι ένα από τα νεότερα παιχνίδια της Disney

Η περιπλάνηση στο Disney World χωρίς την πίεση των χρονικών περιορισμών μας βοήθησε να εκτιμήσουμε πραγματικά αυτά τα ξεχασμένα σημεία στο Disney World. Για παράδειγμα, το Maharajah Jungle Trek βρίσκεται πίσω από το Kali River Rapids και μπορεί εύκολα να το παραλείψετε ενώ βιάζεστε για την επόμενη βόλτα σας.

Το ταξίδι στη ζούγκλα είναι κρυμμένο στο Animal Kingdom.

Αυτό το ταξίδι προσφέρει την ευκαιρία να δείτε μερικά καταπληκτικά ζώα και να κάνετε ένα διάλειμμα από τον ήλιο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του οδοιπορικού είναι σκιασμένο. Πράγματα όπως αυτό το οδοιπορικό είναι κάτι που μπορεί να μην είχαμε απολαύσει ποτέ πριν βρισκόμαστε στη Disney κάθε μέρα.

15 κρυφές περιοχές στο Walt Disney World

4. Το να πηγαίνεις κάθε μέρα σου επιτρέπει να εκτιμάς ακόμα περισσότερο την Disney World.

Το να είσαι στο Disney World φέρνει μια νέα εκτίμηση για τα πάρκα και τους ανθρώπους που τα διαχειρίζονται. Και πάλι, το να πηγαίνεις κάθε μέρα σάς επιτρέπει να βρείτε μέρη που ποτέ δεν θα ήξερες. Όχι μόνο αυτό, αλλά το να είσαι εκεί κάθε μέρα σε ενθαρρύνει να δοκιμάσεις εμπειρίες που κανονικά θα παραλείπεις.

Αυτό το κτίριο στο περίπτερο της Κίνας φιλοξενεί το Reflections of China

Για παράδειγμα, δείχνει όπως Αντανακλάσεις της Κίνας στο Epcot μπορεί να είχε παραλειφθεί ενώ οι επισκέπτες ήταν καθ’ οδόν προς Frozen Ever After, αλλά τώρα, μας αρέσει να σταματήσουμε και να απολαύσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η Disney. Όχι μόνο απολαμβάνουμε αξιοθέατα που κανονικά δεν θα είχαμε, αλλά μπορούμε επίσης να αλληλεπιδράσουμε με τα μέλη του Cast που βρίσκονται εκεί.

Τα μέλη του Cast κάνουν τη μαγεία!

Τα μέλη του Cast είναι η καρδιά και η ψυχή του Disney World και είναι εύκολο για τους επισκέπτες να ξεχάσουν αυτούς που εργάζονται σε μέρη που δεν είναι τόσο συναρπαστικά. Το να βρισκόμαστε καθημερινά στη Disney μας επιτρέπει να εκτιμούμε όχι μόνο τις εμπειρίες που έχουμε για να δοκιμάσουμε, αλλά και τους ανθρώπους που κάνουν αυτές τις εμπειρίες να πραγματοποιηθούν.

Τώρα είναι πιο εύκολο να πείτε ευχαριστώ στα μέλη του Disney World Cast

5. Ανακαλύπτεις τα αρνητικά για τα εμπορεύματα με τον δύσκολο τρόπο.

Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν την αγάπη μας για τα εμπορεύματα. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα στο Disney World, αλλά μερικές φορές, τα εμπορεύματα μπορούν να προσθέσουν λίγο άγχος στη μέρα μας. Ένα πράγμα έπρεπε να μάθουμε με τον δύσκολο τρόπο; Το εμπόρευμα που θέλετε δεν θα είναι πάντα εκεί όταν το θέλετε.

Αγαπάμε έναν καλό τοίχο αυτιών.

Αφού βρισκόμασταν στο Disney World κάθε μέρα, συνειδητοποιήσαμε πόσο γρήγορα μπορεί να ξεπουληθούν τα εμπορεύματα. Στο παρελθόν, είχαμε πει στους εαυτούς μας ότι θα επιστρέψαμε από ένα αντικείμενο που αγαπούσαμε «καθώς βγαίναμε από τα πάρκα». Αυτό συνέβη επειδή δεν θέλαμε να το κουβαλάμε όλη μέρα ή δεν θέλαμε να πάρουμε μια βιαστική απόφαση όταν θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι άλλο που μας άρεσε περισσότερο. Όταν επιστρέψαμε στο τέλος της νύχτας, είχε φύγει! (Σκεφτόμαστε εσένα, 50ο κύπελλο Starbucks.)

Γεωμετρικό Κύπελλο 50ης Επετείου

Αν και είναι απογοητευτικό, σίγουρα πήραμε το μάθημά μας! Αν ερωτευτείτε κάτι, σας συνιστούμε να το αρπάξετε όσο μπορείτε. Το World of Disney και άλλα μεγάλα καταστήματα της Disney δεν είναι εγγυημένα ότι θα έχουν τα πάντα και τα δημοφιλή εμπορεύματα μπορούν να εξαντληθούν γρήγορα. Εάν δεν θέλετε να το μεταφέρετε όλη μέρα και ξέρετε ότι δεν το χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε από τη Disney να το στείλει στο σπίτι σας με μια μικρή χρέωση.

Σαν να χρειαζόμασταν έναν άλλο λόγο για να αγοράσουμε περισσότερα Minnie Ears

6. Θα μάθετε τι είναι το φαγητό και τι δεν αξίζει τα χρήματά σας — πολύ γρήγορα.

Το φαγητό της Disney μπορεί να χτυπηθεί ή να χάσει πολλές φορές. Ενώ λατρεύουμε απόλυτα τα σνακ μας σε σχήμα Μίκυ, αυτά τα σνακ και τα γεύματα μπορούν να αρχίσουν να προστίθενται γρήγορα. Αφού βρίσκεστε στα πάρκα για λίγες ώρες, δεν είναι εύκολο να αγνοήσετε αυτά τα σημάδια πείνας. Με τον καιρό συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θέλουμε να ξοδεύουμε τα χρήματά μας σε οποιοδήποτε σνακ ή γεύμα είναι πιο κοντά.

Ποιος δεν λατρεύει ένα μπαρ με παγωτό mickey;

Μερικές φορές η έρευνα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (και την καλύτερη επιλογή για τις γεύσεις σας.) Κανείς δεν γνωρίζει την παλέτα σας και έχει καλύτερη γεύση από εσάς, γι’ αυτό κάνετε λίγη έρευνα σε εστιατόρια και σνακ στο Disney World μας βοήθησε να μην κάνουμε άλλα λάθη κατά την παραγγελία στα πάρκα.

10 σνακ κάτω των 10 $ σε EPCOT

7. Θα μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι.

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, ο καιρός, οι βόλτες και τα πλήθη του Disney World μπορεί μερικές φορές να είναι απρόβλεπτα. Ανάμεσα σε τυχαίες βροχοπτώσεις και απροσδόκητα κλειστά ταξίδια, η Disney World μπορεί μερικές φορές να ρίξει ένα κλειδί στα σχέδιά σας. Σίγουρα το έχουμε μάθει με τον δύσκολο τρόπο, αλλά υπάρχει ασήμι!

©Disney

Όταν πέφτουν οι βόλτες, ο καιρός είναι κακός και συμβαίνουν αλλαγές, πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Το να βρισκόμαστε καθημερινά στο Disney World μας έχει διδάξει να είμαστε ευέλικτοι με τα σχέδια και τους στόχους μας κάθε μέρα. Αντί να εκνευριζόμαστε για αυτές τις αλλαγές, μάθαμε να τις αγκαλιάζουμε. Βρέχει την ημέρα του πάρκου σας; Πηγαίνετε να δείτε μια εκπομπή που δεν έχετε δει ποτέ! Η αγαπημένη σας βόλτα είναι κάτω; Δοκιμάστε μια βόλτα που συνήθως παραλείπετε! Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις αρνητικές εμπειρίες και σίγουρα το έχουμε μάθει με τον δύσκολο τρόπο.

Πώς να μπείτε στις δημοφιλείς βόλτες του Disney World ΧΩΡΙΣ πολύ μεγάλες αναμονές

8. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους να φτιάχνουν αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή

Το να βρίσκεστε στα πάρκα κάθε μέρα μπορεί να κάνει μερικούς ανθρώπους να θεωρούν λίγο δεδομένο την Disney World. Όταν έχει ζέστη και οι ουρές είναι μεγάλες, είναι εύκολο να θέλεις να είσαι οπουδήποτε εκτός από τη Disney. Ωστόσο, όταν βλέπουμε τους ανθρώπους να δημιουργούν ιδιαίτερες αναμνήσεις, θυμόμαστε γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ. Το να είμαστε στο Disney World κάθε μέρα σημαίνει ότι μπορούμε να παρακολουθούμε κάτι ξεχωριστό κάθε μέρα.

Πιάσε ένα κουμπί γιορτής για να κάνεις κάθε μέρα γιορτή!

Κάθε μέρα στο Disney World, οικογένειες και φίλοι φτιάχνουν αναμνήσεις. Είναι πάντα η πρώτη φορά κάποιου στη Disney ή η τελευταία φορά κάποιου. Για εμάς, το να είμαστε στα πάρκα καθημερινά σημαίνει ότι γινόμαστε μάρτυρες και απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές. Από το να παρακολουθούν παππούδες και γιαγιάδες να γελούν με τα εγγόνια τους μέχρι να βλέπουν ζευγάρια να αρραβωνιάζονται, υπάρχει πάντα κάτι ξεχωριστό στο Disney World αν παρακολουθείς. Ποτέ δεν ξέραμε πόσο ξεχωριστό θα ήταν για εμάς να το βιώνουμε αυτό κάθε μέρα.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ Character Meet and Greets είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στο Disney World

9. Μαθαίνεις να εκτιμάς ιστοσελίδες όπως το AllEars.

Πηγαίνοντας στο Disney World κάθε μέρα σημαίνει ότι τα πράγματα μπορεί μερικές φορές να τρέχουν μαζί στο μυαλό σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να πιάσετε κάτι καινούργιο και μπορεί να πέσετε σε συνήθειες όπου ξεχάσετε να διακλαδώσετε. Ιστοσελίδες όπως το AllEars είναι ανεκτίμητες όταν πηγαίνετε στα πάρκα είτε πρόκειται για διακοπές είτε εάν πηγαίνετε όλη την ώρα όπως εμείς.

Σε αγαπάμε, Κουίνσι!

Το AllEars βοήθησε τους δημοσιογράφους μας να δώσουν προτεραιότητα στο τι θέλουν ή πρέπει να κάνουν στα πάρκα κάθε μέρα. Για τους αναγνώστες μας, τους βοηθά να δώσουν προτεραιότητα σε αυτό που θέλουν να κάνουν, ώστε να μην χάνουν χρόνο σε εμπειρίες που δεν εκτιμούν. Η Disney μπορεί να είναι συντριπτική ακόμα κι αν βρίσκεστε εκεί κάθε μέρα, επομένως η ύπαρξη ενός αξιόπιστου ιστότοπου με κριτικές, συμβουλές και κόλπα μας βοηθά πραγματικά να περιορίσουμε το τι εκτιμούμε όταν βρισκόμαστε στο πάρκο.

Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Συμβουλές μας για να κατακτήσετε τις μέρες με τον πιο πολυσύχναστο κόσμο της Disney

10. Μπορείτε να βιώσετε ένα νέο επίπεδο ευγνωμοσύνης.

Το να πηγαίνεις στο Disney World κάθε μέρα είναι τεράστιο προνόμιο. Δεν είναι κάτι που παίρνουμε ελαφρά ή θέλουμε ποτέ να ξεχάσουμε. Ναι, μερικές φορές η ζέστη και τα πλήθη είναι άθλια, αλλά είμαστε ακόμα στο Disney World! Κάθε μέρα δοκιμάζουμε φαγητά, αλληλεπιδρούμε με μέλη Cast και βρισκόμαστε σε ένα μέρος που κάνει τους ανθρώπους τόσο χαρούμενους.

Κάστρο Σταχτοπούτας στο Μαγικό Βασίλειο

Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να πηγαίνουμε κάπου κάθε μέρα που κάποιοι άνθρωποι ονειρεύονται όλη τους τη ζωή. Η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε μπορεί να είναι συντριπτική που όχι μόνο βρισκόμαστε στο Disney World, αλλά μπορούμε (ελπίζουμε) να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας να προγραμματίσουν τις ονειρεμένες διακοπές τους ή να τους βοηθήσουμε να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τη μαγεία ενώ βρίσκονται μακριά από τα πάρκα. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι και ενθουσιασμένοι που κάνουμε αυτό που κάνουμε.

Άγαλμα συνεργατών στο μαγικό βασίλειο

Θυμηθείτε, μπορείτε να ακολουθήσετε το AllEars για να είστε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της Disney, από ταξίδια, εμπορεύματα, τρόφιμα, καιρικές συνθήκες!

Δείτε τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ λάθη προγραμματισμού που έχετε κάνει στο Walt Disney World


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τους 50 τρόπους για να γιορτάσετε την 50ή επέτειο του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Τι θα κάνατε αν πηγαίνατε στο Disney World κάθε μέρα; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment