Πώς άλλαξε η διαθεσιμότητα του Genie+; – Ιστολόγιο TouringPlans.com

Μειώστε τις προσδοκίες σας. Η ζωή είναι πιο εύκολη έτσι.

Όλη αυτή η συνεχής αλλαγή σημαίνει ότι χρειάζεστε ενημερωμένες πληροφορίες για να λάβετε αποφάσεις. Και δημοσίευσα για τελευταία φορά διαγράμματα διαθεσιμότητας Genie+ τον Απρίλιο. Έκτοτε, υπήρξαν μερικές νέες προσθήκες στα διαθέσιμα αξιοθέατα και είδαμε τα πλήθη της άνοιξης και του καλοκαιριού να επηρεάζουν τα πάρκα, τονίζοντας ενδεχομένως το φορτίο διαθεσιμότητας. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για νέα γραφήματα διαθεσιμότητας και χρόνου επιστροφής. Ζήτω! Όλα αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τους τελευταίους 6 μήνες χρόνου επιστροφής και δεδομένα διαθεσιμότητας, αλλά σταθμίζουν περισσότερο τους τελευταίους 2 μήνες. (Τελευταία ενημέρωση 6 Ιουλίου 2022)

Εξηγήστε τα Μαθηματικά

Αν διαβάσετε τα πρωτότυπα άρθρα από τον Φεβρουάριο, τα γνωρίζετε ήδη όλα αυτά. Μπορείτε να «δοκιμάσετε» την ανάγνωση αυτής της ενότητας, εάν μπορείτε να ερμηνεύσετε τον παρακάτω πίνακα χρωμάτων!

Κάθε πάρκο παρακάτω θα έχει ένα σετ τριών τραπεζιών. Κάθε πίνακας εμφανίζει δεδομένα από ένα συγκεκριμένο εύρος επιπέδων πλήθους:

 • LOW = Επίπεδα πλήθους 1 έως 3
 • MED = Πλήθος Επίπεδα 4 έως 7
 • HIGH = Επίπεδα πλήθους 8 έως 10

Μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε αξιοθέατο (που εμφανίζεται στις σειρές) και μια ώρα κράτησης (που εμφανίζονται σε στήλες και αντιπροσωπεύουν την ώρα που θα μπορείτε να κάνετε κράτηση). Το χρώμα του κουτιού όπου προσγειώνεστε θα σας δείξει την πιθανότητα να έχετε χρόνο επιστροφής. Ένα πράσινο κουτί σημαίνει ότι το αξιοθέατο δεν έχει εξαντληθεί ποτέ εκείνη τη στιγμή. Ένα κόκκινο κουτί σημαίνει ότι είναι πάντα εξαντλημένο μέχρι εκείνη τη στιγμή – δεν θα έχετε τύχη. Και αν το κουτί είναι κίτρινο, έχετε 50% πιθανότητες να έχει ήδη εξαντληθεί. Ολοκαίνουργιο για αυτήν τη σειρά – Έχω επίσης προσβάσιμες εκδόσεις των τσαρτ σε κάθε ενότητα για άτομα με αχρωματοψία. Για αυτά τα γραφήματα, μπλε = 100% διαθεσιμότητα και πορτοκαλί = 0% διαθεσιμότητα.

Εκτός από το χρώμα, θα δείτε μια ώρα σε κάθε πλαίσιο. Αυτός είναι ο μέσος χρόνος επιστροφής που μπορείτε να περιμένετε για αυτό το αξιοθέατο τη συγκεκριμένη ώρα κράτησης, δεδομένου ενός συγκεκριμένου επιπέδου πλήθους. Έτσι, για παράδειγμα, αν κοιτάξετε το Millennium Falcon σε μια μέρα με χαμηλό κόσμο και νομίζετε ότι θα το κάνετε κράτηση στις 11 π.μ., μπορείτε να περιμένετε μια ώρα επιστροφής στις 5:15 μ.μ. Οι χρόνοι σε κάθε πλαίσιο στρογγυλοποιούνται με ακρίβεια 15 λεπτών, έτσι ώστε ο εγκέφαλός σας να τους ερμηνεύει πιο εύκολα. Μην θέλετε να κουράσετε αυτούς τους εγκεφάλους στη μέση ενός σημαντικού σχεδιασμού της Disney.

Μια σημαντική σημείωση είναι ότι ο χρόνος στο κουτί είναι ένας μέσος χρόνος επιστροφής για όλη αυτή την ώρα. Επομένως, εάν ένα πλαίσιο ώρας κράτησης 2 μ.μ. εμφανίζει μέση ώρα επιστροφής 14:30, αυτό σημαίνει ότι το αξιοθέατο έχει άμεση διαθεσιμότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή η ώρα επιστροφής στις 2 μ.μ. που θα παίρνατε στις 2 μ.μ. είναι κατά μέσο όρο με την ώρα επιστροφής στις 2:55 μ.μ. που θα λαμβάνατε στις 2:55 μ.μ., κ.λπ.

Εάν ένα αξιοθέατο δεν εμφανίζεται σε μια λίστα, σημαίνει ότι δεν έχουμε δεδομένα χρόνου επιστροφής για αυτό το αξιοθέατο σε αυτό το επίπεδο πλήθους. Εάν εμφανίζεται αλλά είναι κενό/άχρωμο, αυτό σημαίνει ότι είχαμε κάποια δεδομένα χρόνου επιστροφής σε αυτό το επίπεδο πλήθους, αλλά όχι αρκετά για να βγάλουμε στατιστικά σημαντικά συμπεράσματα.

Ζωικό βασίλειο

Ώρες επιστροφής Genie+ και πληροφορίες διαθεσιμότητας για το Animal Kingdom – δεδομένα από Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022
 • Σε μέρες με χαμηλό κόσμο, η διαθεσιμότητα φαίνεται πολύ ωραία. Μπορείτε να λάβετε και να εξαργυρώσετε κρατήσεις Genie+ για πολλές βόλτες σχεδόν αμέσως κατά τη διάρκεια της ημέρας και τίποτα δεν εξαντλείται μέχρι τις 4 ή τις 5 μ.μ., όταν πολλοί άνθρωποι τείνουν να έχουν τελειώσει τη μέρα τους στο Animal Kingdom ούτως ή άλλως.
 • Τις ημέρες μεσαίου και μεγάλου κόσμου, η διαθεσιμότητα φαίνεται πολύ καλύτερη από ό,τι όταν έτρεξα για τελευταία φορά τους αριθμούς πριν από μερικούς μήνες. Μέρος αυτού μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι το Safaris παραμένει ανοιχτό αργότερα και επομένως συνεισφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα κρατήσεων. Αλλά οι αλλαγές που βλέπω πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Για παράδειγμα, σε ημέρες με υψηλό πλήθος, το Na’vi River Journey ξεπουλούσε κατά 1, τα Safaris εξαντλούνταν μέχρι το μεσημέρι και το DINOSAUR πουλούσε μέχρι 3. Τώρα, αυτά τα ίδια ξεπούλημα είναι στο 2, 4-6 και 5η. Αυτό είναι πολύ πρόσθετη διαθεσιμότητα. Η εικασία μου είναι ότι η ζήτηση για Genie+ έχει μειωθεί σημαντικά στο Animal Kingdom. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτές τις μέρες για να στοιβάξουν ή απλώς να μην αγοράσουν το Genie+.

EPCOT

Ώρες επιστροφής Genie+ και πληροφορίες διαθεσιμότητας για το EPCOT – δεδομένα από Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022
 • Το EPCOT είναι το πάρκο μας με τις περισσότερες αλλαγές από την τελευταία φορά που αναλύσαμε τα δεδομένα, χάρη στην προσθήκη του Remy στη σειρά Genie+ εκεί. Πώς άλλαξε λοιπόν τα πράγματα;
 • Πρώτο και κύριο, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Remy ξεπουλάει απίστευτα γρήγορα. Στατιστικά, πιο γρήγορα από το Slinky Dog Dash. Αυτό είναι άγριο. Και για το μη στατιστικό μάτι, η διαφορά δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί και οι δύο ξεπουλάνε σχεδόν ακαριαία τις περισσότερες μέρες. Αλλά με σοκάρισε που οι κρατήσεις του Remy συνεχίζουν να είναι τόσο δημοφιλείς.
 • Η αρχική μου υπόθεση με την εισαγωγή του Remy θα ήταν ότι θα ανακουφίσει μέρος της ζήτησης για το Frozen Ever After πρώτο πράγμα το πρωί. Οι οικογένειες με μικρά παιδιά θα έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ των δύο, ενώ άλλοι τύποι πάρτι θα έμπαιναν στον πειρασμό να επιλέξουν αντ ‘αυτού το Test Track. Και ότι η συνολική πρόσθετη χωρητικότητα κράτησης από την προσθήκη του Remy θα βοηθούσε τη διαθεσιμότητα σε όλο το πάρκο, τουλάχιστον λίγο. Αλλά δεν συμβαίνει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό.
 • Αντίθετα, η άμεση συντριβή της ζήτησης για το Remy έχει ακυρώσει εντελώς την πρόσθετη προσφορά του. Οι χρόνοι επιστροφής και οι μέσοι χρόνοι πώλησης για το Frozen Ever After και το Test Track σε ημέρες μεσαίου και υψηλού επιπέδου κόσμου παραμένουν εντελώς αμετάβλητα. Αν μη τι άλλο, το Frozen ξεπουλάει νωρίτερα σε μέρες με υψηλό κόσμο από ότι πριν από την Remy. Και σε μέρες με χαμηλό πλήθος, αντί να είναι όλα διαθέσιμα σχεδόν όλη την ημέρα (Το Test Track εξαντλήθηκε γύρω στις 2 μ.μ.), τώρα το Test Track και το Frozen εξαντλούνται μέχρι τις 11 π.μ. τις περισσότερες μέρες.
 • Η προσθήκη του Remy στη σειρά Genie+ άλλαξε τα μαθηματικά σχετικά με την αξία της αγοράς του στο Genie+ στο EPCOT, και αρκετοί άνθρωποι το αναγνωρίζουν αυτό για να αυξήσουν πολύ τη ζήτηση.

Hollywood Studios

Ώρες επιστροφής Genie+ και πληροφορίες διαθεσιμότητας για τα Hollywood Studios – δεδομένα από την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022
 • Τα Hollywood Studios μπορεί να είναι το πιο αμετάβλητο πάρκο μας από την τελευταία μας ενημέρωση. Το Slinky Dog Dash εξακολουθεί να εξαντλείται γρήγορα, η διαθεσιμότητα εξακολουθεί να είναι άσχημη σε ημέρες μεσαίου και υψηλού πλήθους κ.λπ.
 • Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει, ωστόσο, είναι το ταχύτερο ξεπούλημα του Tower of Terror σε όλα τα επίπεδα του πλήθους. Αυτό μόλις εμφανίστηκε στο ραντάρ μας τον Απρίλιο, όταν ήδη γινόταν η «ανακαίνιση stealth» εκεί. Αλλά ο αντίκτυπός του είναι πλέον πραγματικά προφανής. Το Tower of Terror συνήθιζε να βρίσκεται στη μέση του πακέτου όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, αλλά τώρα είναι η πολύ προφανής δεύτερη επιλογή ακριβώς πίσω από το Slinky Dog. Και από τους τελευταίους 2 μήνες, μπορείτε πραγματικά να κάνετε οικονομία περισσότερο χρόνο με μια κράτηση για το Tower of Terror Genie+ από ό,τι μπορείτε με μια για το Slinky Dog Dash, οπότε μπορεί να μην αξίζει καν την ταλαιπωρία της πρωινής βιασύνης για το Slinky… αλλά δεν το ακούσατε από εμένα.

μαγικό βασίλειο

Ώρες επιστροφής Genie+ και πληροφορίες διαθεσιμότητας για το Magic Kingdom – δεδομένα από Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022
 • Οι μέρες χαμηλού κόσμου στο Magic Kingdom συνεχίζουν να είναι μια πραγματικά υπέροχη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε το Genie+. Η αφθονία των επιλογών σημαίνει ότι έχετε πολλά αξιοθέατα για να διαλέξετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορείτε ακόμα να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο σε σύγκριση με την κατάσταση αναμονής μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να κάνετε και να χρησιμοποιήσετε τόσες πολλές κρατήσεις.
 • Είναι ενδιαφέρον ότι οι συναντήσεις χαρακτήρων και οι χαιρετισμοί εξαντλούνται ΠΟΛΥ πιο γρήγορα από ό,τι ήταν τον Απρίλιο, όταν ήταν ακόμη ως επί το πλείστον απομακρυσμένες θεάσεις. Είναι πλέον τα πρώτα ξεπούλημα σε ημέρες χαμηλού πλήθους και παραμένουν κοντά στην κορυφή του πακέτου ανεξάρτητα από τις συνθήκες του πλήθους. Ωστόσο, η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να εξοικονομεί χρόνο για αυτούς – οπότε κάντε μας τη χάρη και τον χρόνο που περιμένει κάποιο LL για να συναντηθούν και να χαιρετήσουν!
 • Αφαίρεσα την παρέλαση του Festival of Fantasy από αυτά τα charts. Έχει αξιόπιστη διαθεσιμότητα μέχρι σχεδόν την ώρα της ημέρας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του πλήθους. Έτσι, αν το θέλετε, θα μπορέσετε να το αποκτήσετε.
 • Διαφορετικά, δεν έχουν αλλάξει πολλά με τους χρόνους επιστροφής, εκτός από το ότι η διαθεσιμότητα φαίνεται ελαφρώς καλύτερη (κατά μία ή δύο ώρες το πολύ αξιοθέατα) σε ημέρες μεσαίου επιπέδου πλήθους. Αυτό φαίνεται να είναι το γλυκό σημείο όπου η ζήτηση δεν είναι τόσο τρελή ώστε να κατακλύζει την προσφορά, αλλά η πρόσθετη ζήτηση για συνάντηση και χαιρετισμό επιστροφής στα κανονικά βοηθάει λίγο τη διαθεσιμότητα οπουδήποτε αλλού.

Τι σημαίνει αυτό για σας?

 1. Δεν απαιτείται εκ των προτέρων προγραμματισμός, αν θέλετε να λάβετε περισσότερες από τις «2 ή 3» κρατήσεις σας σε μια μέρα με το Genie+.
 2. Τα Hollywood Studios παραμένουν το πιο απογοητευτικό πάρκο με μεγάλες δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου σε κάθε αξιοθέατο, αλλά με διαθεσιμότητα που θα σας ξεφύγει καθώς προσπαθείτε να κάνετε κράτηση.
 3. Το Magic Kingdom σε ημέρες χαμηλού και μεσαίου επιπέδου κόσμου εξακολουθεί να είναι ένα γλυκό σημείο – υπάρχει καλή διαθεσιμότητα παντού και η διαθεσιμότητα στα μεγάλα headliners είναι ελαφρώς καλύτερη από ό,τι ήταν παλιά. Αλλά οι ημέρες υψηλού πλήθους στο MK βλέπουν ελαφρώς χειρότερη διαθεσιμότητα.

Χρησιμοποιήσατε το Genie+ αυτό το καλοκαίρι στο WDW; Έχουν αλλάξει οι απόψεις σας σχετικά με το αν θα το χρησιμοποιούσατε σε μελλοντικό ταξίδι; Ποιες είναι οι επιτυχίες ή οι απογοητεύσεις σας; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • Είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι σχολιάζουν, στέλνουν email και γράφουν σε podcast ζητώντας αυτό ακριβώς το περιεχόμενο από τον … Δεκέμβριο…

 • Ενημέρωση: Έχουμε νεότερα και καλύτερα δεδομένα τώρα! Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Πίσω στις αρχές Δεκεμβρίου,…

 • Ενημέρωση: Έχουμε νεότερα δεδομένα τώρα! Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση για τα πιο ενημερωμένα δεδομένα. Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα σχεδιασμού…

 • Ενημέρωση: Έχουμε νεότερα και καλύτερα δεδομένα τώρα! Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτή την εβδομάδα ανανεώνουμε…

Leave a Comment