Πότε ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ PhotoPass στο Disney World;

Φανταστείτε αυτό: βρίσκεστε σε οικογενειακές διακοπές στο Disney World και έχετε παρατάξει την ομάδα σας μπροστά στο Κάστρο της Σταχτοπούτας, έτοιμοι να τραβήξετε μια φωτογραφία όταν συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος θα πρέπει να τραβήξει πραγματικά τη φωτογραφία.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Εκεί μπαίνει το Disney PhotoPass και το Memory Maker. Το PhotoPass και το Memory Maker είναι υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να τραβήξετε τη φωτογραφία σας από τους φωτογράφους της Disney σε όλα τα πάρκα και να κατεβάσετε επίσης τις φωτογραφίες σας κατά τη διαδρομή. Πότε όμως αξίζουν αυτές οι υπηρεσίες; Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψετε και πόσες φωτογραφίες πρέπει να αγοράσετε πριν ξεφύγετε; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Μια επισκόπηση του PhotoPass και του Memory Maker

Ας ξεκινήσουμε με μια σύντομη επισκόπηση των δύο προσφορών. Το PhotoPass είναι η υπηρεσία φωτογραφίας της Disney World. Οι φωτογράφοι PhotoPass βρίσκονται σε όλα τα πάρκα και είναι διαθέσιμοι για να τραβήξουν εσάς και τις φωτογραφίες της οικογένειάς σας. Αφού τραβήξετε τη φωτογραφία σας (είτε αυτή είναι από φωτογράφο είτε σε βόλτα), οι φωτογραφίες σας θα εμφανιστούν στην εφαρμογή My Disney Experience. Εάν δεν έχετε πληρώσει για το Memory Maker, οι φωτογραφίες θα έχουν ένα υδατογράφημα Disney PhotoPass όταν εμφανίζονται στην εφαρμογή.

PhotoPass Photographer στο Magic Kingdom

Με την αγορά του Memory Maker, μπορείτε να κάνετε λήψη των φωτογραφιών σας από την εφαρμογή My Disney Experience χωρίς αυτό το υδατογράφημα. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε και να κατεβάσετε τις φωτογραφίες μεμονωμένα, καθώς και να αγοράσετε έντυπα αντίγραφα των φωτογραφιών σας.

6 ΜΕΓΑΛΑ μαθήματα που έχουμε μάθει για την πλοήγηση στον κόσμο της Disney

Πόσο κοστίζει η λήψη των φωτογραφιών μου;

Εάν θέλετε να κατεβάσετε ή να έχετε εκτυπώσει αντίγραφα των φωτογραφιών σας, η τιμή θα ποικίλλει και θα εξαρτάται από τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε. Memory Maker για μια μέρα κοστίζει 69 $. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για περισσότερο από μία ημέρα, μπορείτε αγοράστε το Memory Maker τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από τις διακοπές σας για 169 $ ή 199 $ εάν το αγοράσετε μετά από αυτό το σήμα τριών ημερών.

Κάρτα PhotoPass

Εάν θέλετε να αγοράσετε τις φωτογραφίες σας μεμονωμένα, οι τιμές θα διαφέρουν. είναι $16,95 για λήψη μιας μεμονωμένης εικόνας. Αν θέλετε να αγοράσετε έντυπες εκδόσεις των εικόνων σας, τότε οι τιμές είναι οι εξής:

    • Σετ δύο εκτυπώσεων 4×6 (γυαλιστερό ή ματ) — 18,95 $
    • Μονή εκτύπωση 5×7 (γυαλιστερή ή ματ) — 18,95 $
    • Μονή εκτύπωση 8×10 (γυαλιστερή ή ματ) — 20,95 $

Για τους σκοπούς μας, θα συγκρίνουμε το κόστος των λήψεων μίας εικόνας με το Memory Maker στο σύνολό του, καθώς το Memory Maker δεν περιλαμβάνει εκτυπωμένες εκδόσεις φωτογραφιών.

8 σημεία του κόσμου της Disney που είναι καθαρό χάος (και πώς να τα αποφύγετε)

Λοιπόν, Πότε θα σπάσω;

Ήρθε η ώρα να τσακίσουμε μερικούς αριθμούς! Εάν αγοράσατε το One-Day Memory Maker στα 69 $ για την ημέρα, θα χρειαστεί να αγοράσετε τουλάχιστον 5 μεμονωμένες φωτογραφίες (με 16,95 $ η καθεμία) από την ημέρα σας στα πάρκα, προκειμένου το Memory Maker να αξίζει τον κόπο.

Φωτογράφος PhotoPass

Εάν μένετε περισσότερο και αγοράζετε το Memory Maker τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από το ταξίδι σας για 169 $, θα πρέπει να αγοράστε τουλάχιστον 10 φωτογραφίες για να αξίζει η τιμή. Εάν μένετε αρκετό καιρό, το να κατεβάσετε 10 φωτογραφίες θα ήταν παιχνιδάκι.

Disney PhotoPass Photographer στο Galaxy’s Edge

Εάν δεν το αγοράσετε νωρίτερα και αγοράσετε το Memory Maker για 199 $, θα χρειαστεί να αγοράσετε 12 φωτογραφίες για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Εάν μένετε για τρεις ημέρες ή περισσότερες και πιστεύετε ότι θα τραβάτε τη φωτογραφία σας με φωτογράφους PhotoPass αρκετά συχνά, τότε το Memory Maker μάλλον αξίζει τον κόπο. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μόνο για δύο ημέρες, τότε θα συνιστούσαμε να αγοράσετε το One-Day Memory Maker δύο φορές αντί για το πλήρες Memory Maker, καθώς έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Έχουμε γνωρίσει κάθε χαρακτήρα στο Disney World. Εδώ είναι τι δεν έχετε προσέξει γι ‘αυτούς.

Αξίζει?

Υπάρχουν φωτογράφοι του PhotoPass που σταθμεύουν παντού στα πάρκα, μπροστά από εικονίδια πάρκων όπως το Κάστρο της Σταχτοπούτας και το Δέντρο της Ζωής, σε συναντήσεις και χαιρετισμούς χαρακτήρων (έτσι μπορείτε να έχετε αυτή την εικόνα εκείνης της αγκαλιάς με τον Μίκυ για πάντα) και μερικές φορές Θα τους δείτε να κάνουν παρέα σε μοναδικές περιοχές φωτογραφιών που ίσως δεν είχατε σκεφτεί να τραβήξετε φωτογραφία πριν. Υπάρχει επίσης ένα PhotoPass Studio στο Disney Springs όπου μπορείτε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες μπροστά σε ένα σκηνικό και τοποθεσίες PhotoPass τόσο στο Typhoon Lagoon όσο και στην παραλία Blizzard (αν και να έχετε κατά νου ότι η παραλία Blizzard είναι προς το παρόν κλειστή).

Το Κάστρο της Σταχτοπούτας PhotoPass

Οι φωτογράφοι του Disney World PhotoPass μπορούν επίσης να κάνουν πράγματα που ονομάζονται “Magic Shots”, τα οποία είναι ειδικές βελτιώσεις και πινελιές της Disney που προστίθενται στις φωτογραφίες σας μόλις τραβήξουν, όπως το Tinker Bell που πετάει από πάνω σας ή ένα καζάνι γεμάτο με μάγισσα μπροστά σας.

Halloween Magic Shot ©Disney

Η αγορά του Memory Maker προσθέτει επίσης λίγη ευκολία στη διαδικασία, καθώς οι φωτογραφίες θα είναι ήδη διαθέσιμες για εσάς και θα είναι έτοιμες για λήψη, αντί να χρειάζεται να μεταβείτε στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο και να αγοράσετε τις εικόνες σας μεμονωμένα.

PhotoPass Spot στο Magic Kingdom

Στο τέλος της ημέρας, εξαρτάται πραγματικά από το αν αξίζει ή όχι η τιμή για εσάς και την ομάδα σας. Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να έχει πολλές φωτογραφίες — και όλοι στη φωτογραφία — τότε το Memory Maker μπορεί να αξίζει τον κόπο για εσάς. Αξίζει επίσης τον κόπο αν πιστεύετε ότι θα τραβήξετε και θέλετε να κατεβάσετε και να κρατήσετε πολλές φωτογραφίες σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Disney World; Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον ρεαλιστικό προϋπολογισμό μας για το ταξίδι σας στο Disney World το 2023, καθώς και μερικά εύκολα λάθη που πρέπει να αποφύγετε κατά τον προγραμματισμό των επόμενων διακοπών σας στο Disney World.

Δέντρο της ζωής

Συγκεντρώσαμε επίσης μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Disney World χωρίς εισιτήριο πάρκου, για οποιεσδήποτε ημέρες εκτός πάρκου μπορεί να έχετε. Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για τις τελευταίες ενημερώσεις της Disney!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς να αποφύγετε τον αποκλεισμό στο Disney World!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το AllEars! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Έχετε χρησιμοποιήσει το PhotoPass και το Memory Maker στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment