Πόσο χρόνο αναμονής θα εξοικονομήσω με το Genie+; – Ιστολόγιο TouringPlans.com

μέσα Δεκεμβρίου και ενημερώθηκε εδώ τον Απρίλιο. Αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε – πολλά αξιοθέατα προστέθηκαν στο Genie+, οι άνθρωποι έμαθαν περισσότερα για το πώς λειτουργεί το σύστημα και η ζήτηση γενικά συνεχίζει να αυξάνεται – προς το παρόν (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Όταν ενημερώσαμε τα δεδομένα τον Απρίλιο, αναφέραμε όλους τους αθροιστικούς χρόνους αναμονής. Οι άνθρωποι υποστήριξαν ότι οι χρόνοι αναμονής από την αρχή του Genie+ δεν θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη, επειδή πολλά είχαν ήδη αλλάξει. Και λέω, δύναμη στο λαό. Αυτό σημαίνει ότι έχω ακολουθήσει την αντίθετη προσέγγιση με αυτήν την ενημέρωση και συμπεριέλαβα δεδομένα μόνο τους τελευταίους δύο μήνες. Ευτυχώς, έχουμε γενικά αρκετούς ανθρώπους που χρονομετρούν τις αναμονές που μπορούμε να αντέξουμε με αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Η μοναδική εξαίρεση είναι οι συναντήσεις χαρακτήρων – δεν έχουμε αρκετά καλά δεδομένα ώστε κανένα από αυτά να τα συμπεριλάβει σε αυτήν την ανάλυση. Αυτό σημαίνει ότι αν πλησιάζεις ένα ταξίδι στο WDW και σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το Genie+, θα είσαι ο ήρωάς μου αν αφήσεις χρόνο να περιμένει κάποιος χαρακτήρας LL. Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 8 Ιουνίου 2022.

Φαντάζομαι ότι το να αποφασίσεις ποιες κρατήσεις Genie+ θα κάνεις μοιάζει σαν να είσαι 1 έτους και να κοιτάς όλους τους γεμιστές φίλους και να θέλεις να τους πάρεις όλους μαζί σου στο σπίτι.

Εξηγήστε τα Μαθηματικά!

Για να μπορώ να σας πω πόσο χρόνο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρησιμοποιώντας το Lightning Lane σε οποιοδήποτε αξιοθέατο, πρέπει να γνωρίζω δύο στοιχεία:

 1. Πόσο καιρό θα περιμένετε στο Lightning Lane για το αξιοθέατο
 2. Πόσο καιρό εσύ θα είχα περίμενε στην ουρά αναμονής εάν μπήκατε ταυτόχρονα.

Σε έναν ιδανικό κόσμο, όλοι θα περιηγείστε στα πάρκα ανά ζευγάρια. Και ο ένας από εσάς θα έμπαινε στη λωρίδα Lightning ενώ ο άλλος θα έμπαινε σε κατάσταση αναμονής και θα ξεκινούσατε τα χρονόμετρά σας στην εφαρμογή Lines την ίδια ακριβώς στιγμή. Αποδεικνύεται ότι οι οικογένειες και τα άλλα πάρτι που περιοδεύουν δεν χωρίζονται έτσι στον πραγματικό κόσμο. Ντροπή σας που δεν μας δίνετε καθαρά δεδομένα!

Αλλά στην πραγματικότητα, τα δεδομένα για τη διάρκεια αναμονής του Lightning Lane είναι αρκετά εύκολα να τραβήξουν. Μπορώ να τα πάρω απευθείας από χρονομετρημένες αναμονές στο Lines. Όταν προσπαθώ να συσχετίσω αυτή την αναμονή του Lightning Lane με μια αντίστοιχη αναμονή αναμονής, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Δεδομένου ότι στην πραγματικότητα δεν έχουμε καμία ωραία ζευγαρωμένη αναμονή, πρέπει να κάνουμε κάποιου είδους υπολογισμούς ή/και παραδοχές. Αυτό που επέλεξα να κάνω ήταν:

 1. Εάν εισαχθεί ένας πραγματικός χρόνος αναμονής μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (πριν ή μετά) ο χρήστης Lightning Lane ξεκίνησε το χρονόμετρο του, χρησιμοποίησα αυτόν τον χρόνο αναμονής για σύγκριση. Το παράθυρο πιστοποίησης για “σύντομο” διέφερε ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Αν ήταν πρωί και οι χρόνοι αναμονής άλλαζαν γρήγορα, έπρεπε να είναι μέσα σε 10 λεπτά. Όταν τα πράγματα ήταν πιο σταθερά στη μέση της ημέρας, τα 30 λεπτά ήταν καλά.
 2. Εάν δεν υπάρχει κοντινός πραγματικός χρόνος αναμονής, χρησιμοποίησα την εκτιμώμενη αναμονή των σχεδίων περιηγήσεων τη στιγμή που ο χρήστης εισήλθε στη γραμμή ως την καλύτερη εκτίμηση του χρόνου αναμονής.

Μόλις είμαι σίγουρος για αυτούς τους δύο αριθμούς, το πολύ σημαντικό “Time Savings of DESTINY” θα είναι απλώς μια απλή αφαίρεση: Εξοικονόμηση χρόνου = Αναμονή σε αναμονή – Αναμονή Lightning Lane

Πόσο χρόνο μπορώ να εξοικονομήσω σε κάθε αξιοθέατο Genie+;

Όπως και την τελευταία φορά που παρουσίασα αυτά τα δεδομένα, έχω κάποιες επιφυλάξεις. Αυτοί είναι μέσοι όροι. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες αποταμιεύσεις είναι υψηλότερες και ορισμένες είναι χαμηλότερες, και αυτοί οι αριθμοί δεν μπορούν εγγύηση Οτιδήποτε. Η εμπειρία σας μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ώρα της ημέρας ή το επίπεδο του πλήθους (το οποίο θα εξερευνήσουμε λίγο αργότερα). Και αυτό δεν περιλαμβάνει κάθε αξιοθέατο του Genie+ – μερικά απλώς διέφεραν πολύ άγρια ​​ή δεν είχαμε αρκετά δεδομένα για να είμαστε σίγουροι (βήχας – συναντά χαρακτήρας – βήχας).

Και πάλι για αυτό το άρθρο είναι τα φανταχτερά διαστήματα εμπιστοσύνης μαζί με κάθε μέσο όρο. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από τους υπολογισμούς εκεί, αλλά απλώς να ξέρετε ότι σημαίνουν ότι μπορούμε να είμαστε 95% σίγουροι ότι η πραγματική μέση εξοικονόμηση χρόνου πέφτει κάπου σε αυτή τη μικρή γραμμή για κάθε αξιοθέατο.

Ο μέσος χρόνος που εξοικονομείται σε κάθε αξιοθέατο Genie+ χρησιμοποιώντας τη λωρίδα Lightning, αντί της λωρίδας αναμονής – τα δεδομένα καλύπτουν όλους τους χρόνους αναμονής που υποβλήθηκαν από τις 26 Μαρτίου έως τις 3 Ιουνίου 2022.
 • Δεν θα δημοσιεύσω τα αρχικά γραφήματα εδώ, αλλά υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές. Όπως και την προηγούμενη φορά, έχουμε ξεκάθαρα τρία κορυφαία αξιοθέατα. Αλλά αυτή η πρώτη τριάδα είναι εντυπωσιακά διαφορετική από τον Απρίλιο. Αυτή η παλιά λίστα ήταν οι Slinky, Jungle Cruise και Peter Pan’s Flight. Η Jungle Cruise και ο Peter Pan σίγουρα δεν έχουν σκοτωθεί τώρα, αλλά έχουν σφετεριστεί από νέες προσθήκες και αξιοθέατα Genie+ με άλλα «schtuff» να συμβαίνουν. Συγκεκριμένα, ο Remy έχει τώρα τη δεύτερη μεγαλύτερη εξοικονόμηση από οποιοδήποτε αξιοθέατο του Genie+ και ο Πύργος του Τρόμου, με την stealth ανακαίνισή του, έχει δει τεράστιες αναμονής σε αναμονή, και ως εκ τούτου μεγάλες οικονομίες Genie+.
 • Τα επόμενα πιο προφανή σημεία διακοπής συμβαίνουν σε πάνω/κάτω από 30 λεπτά αναμονής που αποθηκεύονται σε αναμονή. Το Test Track μόλις και μετά βίας βρίσκεται πάνω από τη λίστα και το Big Thunder Mountain Railroad είναι το πλησιέστερο ενώ βρίσκεται ακόμα κάτω. Ένα εντυπωσιακό σύνολο 15 αξιοθέατων εξοικονομεί περισσότερα από 30 λεπτά κατά μέσο όρο σε σύγκριση με την κατάσταση αναμονής.
 • Η EPCOT, η οποία ήταν ο προφανής χαμένος, ξαφνικά κάνει μια ισχυρή υπόθεση για τον εαυτό της. Δύο από τις τέσσερις κορυφαίες εξοικονόμηση χρόνου και τρία αξιοθέατα με περισσότερα από 30 λεπτά εξοικονόμησης χρόνου. Αυτό είναι περισσότερα από όσα μπορεί να ισχυριστεί το Animal Kingdom. Εάν μπορείτε πραγματικά να κάνετε κράτηση και για τα τρία (είναι δύσκολο να κάνετε δεδομένης της διαθεσιμότητας), το Genie+ στο EPCOT μπορεί πραγματικά να «αξίζει» την αγορά.
 • Το Animal Kingdom είναι το νέο πάρκο womp-womp για το Genie+. Τα καλά νέα είναι ότι η ζήτηση έχει μειωθεί εκεί, και έτσι θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε κράτηση τόσο για το Kilimanjaro Safaris όσο και για το Na’vi River Journey υπό σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες πλήθους. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε σε ημέρες με υψηλό πλήθος. Αργότερα ηλιοβασίλεμα σημαίνει επίσης μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στο Safaris, κάτι που βοηθάει.
 • Τα Hollywood Studios είναι ένας μεγάλος νικητής, αν μπορείτε να το προλάβετε σε μια μέρα όπου μπορείτε πραγματικά να κάνετε κράτηση και να χρησιμοποιήσετε πολλές κρατήσεις προτού εξαντληθούν όλες για την ημέρα. Έξι διαφορετικά αξιοθέατα εξοικονομούν κατά μέσο όρο πάνω από 30 λεπτά χρόνου αναμονής. Καθόλου άθλια. Και το Slinky Dog Dash οδηγεί σε όλα τα άλλα αξιοθέατα με εξοικονόμηση χρόνου πάνω από μία ώρα μόνο του!
 • Το Magic Kingdom είναι μια καλή επιλογή, μόνο και μόνο λόγω του τεράστιου αριθμού επιλογών. Αρκετά από αυτά θα σας εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο, αλλά η πραγματική σας νίκη θα προέλθει από τη λήψη και τη χρήση όσο το δυνατόν περισσότερων κρατήσεων, προκειμένου να αυξήσετε τη συνολική εξοικονόμηση χρόνου.

Πώς αλλάζει η εξοικονόμηση χρόνου Genie+ με τα πλήθη;

Για αυτήν την ανάλυση, θα χρησιμοποιήσουμε τους ακόλουθους ορισμούς σε επίπεδο πλήθους:

 • Χαμηλό = Επίπεδα πλήθους 1 έως 3
 • Med = Επίπεδα πλήθους 4 έως 7
 • Υψηλό = Επίπεδα πλήθους 8 έως 10

Θα κάνουμε επίσης μεγέθυνση μόνο στα 12 αξιοθέατα με τη μεγαλύτερη μέση εξοικονόμηση χρόνου. Γιατί δώδεκα; Γιατί μου άρεσε.

Ευτυχώς, όλα αυτά τα δεδομένα έχουν πολύ νόημα. Η αύξηση των επιπέδων του πλήθους ισοδυναμεί με αυξανόμενη εξοικονόμηση χρόνου σε όλα αυτά τα αξιοθέατα. Αλλά μερικά αυξάνονται πιο γρήγορα από άλλα. Για παράδειγμα, σε ημέρες χαμηλού πλήθους, ο Remy εξοικονομεί 50 λεπτά και είναι η κορυφαία εξοικονόμηση χρόνου, ενώ το Kilimanjaro Safaris εξοικονομεί 34 λεπτά και είναι μόνο η 7η μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρόνου. Αλλά σε ημέρες υψηλού πλήθους, και τα δύο αξιοθέατα θα σας εξοικονομήσουν 63 λεπτά σε σύγκριση με την κατάσταση αναμονής, που τα φέρνει σε ισοβαθμία για την 3η θέση.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Slinky Dog Dash έχει τη συνολική μεγαλύτερη μέση εξοικονόμηση χρόνου. Αλλά αυτό είναι πραγματικά μόνο χάρη στην εντελώς παράλογη εξοικονόμηση χρόνου σε υψηλά επίπεδα πλήθους. Σε ημέρες χαμηλού και μεσαίου επιπέδου κόσμου έχει την 3η υψηλότερη εξοικονόμηση χρόνου, νικώντας κάθε φορά από τον Remy και τον Tower of Terror.

Πώς αλλάζει η εξοικονόμηση χρόνου Genie+ με την ώρα της ημέρας;

Λίγο περισσότερος ορισμός δεδομένων για αυτό το μέρος της ανάρτησης! Χωρίζω κάθε μέρα σε τρεις «κουβάδες». Ο χρόνος που σχετίζεται με κάθε αναμονή είναι όταν το άτομο μπήκε στην ουρά (και ξεκίνησε το χρονόμετρο του).

 • Πρωί = πριν τις 11 π.μ
 • Αιχμή = μεταξύ 11 π.μ. και 5 μ.μ
 • Βράδυ = μετά τις 5 μ.μ

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να σας δώσω καμία εικόνα. Βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας!

Απλά αστειεύομαι. Δεν μπορώ να συγκρατηθώ.

Σχεδόν πάντα έχουμε εξοικονόμηση χρόνου που κορυφώνεται τις ώρες αιχμής. Φαντάσου το! Αλλά ένα αξιοθέατο ανατρέπει την τάση, και αυτό είναι η κρουαζιέρα στη ζούγκλα. Στο Jungle Cruise, η εξοικονόμηση χρόνου αιχμής γίνεται πριν από τις 11 π.μ. Πολλοί άνθρωποι θέλουν πρωινές κρουαζιέρες, προφανώς.

Βλέπουμε επίσης πολλά αξιοθέατα στα οποία η εξοικονόμηση χρόνου αναμονής βυθίζεται τελείως το βράδυ. Αυτά περιλαμβάνουν το Kilimanjaro Safaris, το Millennium Falcon και σε ελαφρώς μικρότερο βαθμό το Space Mountain. Το Millennium Falcon είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση – η εξοικονόμηση χρόνου αναμονής είναι λιγότερο από το ήμισυ του πρωινού και η εξοικονόμηση χρόνου αιχμής. Και ενώ συνήθως βλέπουμε ότι οι αναμονές σε κατάσταση αναμονής πέφτουν τα βράδια, σίγουρα δεν είναι ότι αξιοσημείωτη διαφορά. Αν μη τι άλλο, θα περίμενα να δω τον Slinky να πέφτει περισσότερο από τον Falcon. Αλλά τα δεδομένα θέλουν να αποδείξουν τις προσδοκίες μου εσφαλμένες.

Τώρα διασκέδασε λίγο και βάλε τους ντετέκτιβ ντετέκτιβ δεδομένων της Disney (αυτό είναι σωστό, έψαξα το όνομα για ένα καπέλο ντετέκτιβ και ήταν αλληλέγγυο, οπότε καλώς ήρθες) και πες μου τι άλλα πράγματα σου βγαίνουν από αυτά Αποτελέσματα!

Τι σημαίνει αυτό για σας?

 1. Τα 3 κορυφαία αξιοθέατα για εξοικονόμηση χρόνου με το Genie+ ξεπερνούν εύκολα τις υπόλοιπες επιλογές. Το Slinky Dog Dash, το Remy’s Ratatouille Adventure και το Tower of Terror είναι οι προφανείς νικητές. Κλείνουν επίσης πολύ γρήγορα (όπως, σχεδόν αμέσως για τα δύο πρώτα), οπότε να το έχετε κατά νου όταν δίνετε προτεραιότητες.
 2. Το Genie+ στο EPCOT αρχίζει να αποκτά μεγαλύτερη αίσθηση. Εξακολουθώ να μην το αγόραζα για την οικογένειά μου (και στην πραγματικότητα, επιλέγω να μην το αγοράσω όταν το επισκεφτούμε τον Ιούλιο), επειδή η πτώση του σχοινιού Early Entry μπορεί να σας εξοικονομήσει ακόμη περισσότερο χρόνο από όσο μπορεί το Genie+, με τη σωστή στρατηγική περιοδείας.
 3. Δεν έχουμε ακόμη πολλά δεδομένα για τη συνάντηση και τους χαιρετισμούς χαρακτήρων, επομένως δεν έχουμε έναν καλό τρόπο να πούμε αν «αξίζουν» ή όχι σε αυτό το σημείο. Βοηθήστε μας καταγράφοντας αυτές τις αναμονές!

Τώρα είναι η σειρά σας να συμμετάσχετε! Θέλετε να κερδίσετε τον δικό σας ντετέκτιβ δεδομένων Disney deerstalker; Επιτρέψτε μου να ξέρω τι σας πήδηξε από τα αποτελέσματα σήμερα. Μπορώ ακόμη και να σας στείλω μια φωτογραφία ενός – είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έτσι λειτουργούν τα NFT.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • Την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευσα την πρώτη μας ανάλυση για την εξοικονόμηση χρόνου και τη διαθεσιμότητα Genie στη Disneyland. Ειδοποίηση spoiler αν δεν έχετε διαβάσει…

 • Ήρθε επιτέλους η ώρα! Μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο πόσο χρόνο μπορεί να σας εξοικονομήσει το Genie+ με βάση…

 • Η εφαρμογή Lines 2.0 συλλέγει χρόνους αναμονής Lightning Lane (και αναμονής) εδώ και μερικές εβδομάδες και η ατρόμητη…

 • Είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι σχολιάζουν, στέλνουν email και γράφουν σε podcast ζητώντας αυτό ακριβώς το περιεχόμενο από τον Δεκέμβριο…

Leave a Comment