Πόσο πραγματικά κοστίζει να πάτε στο Disney World το 2023;

Θέλετε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο Disney World το 2023; Τώρα ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσετε να σκέφτεστε τα σχέδιά σας.

Άγαλμα συνεργατών στο μαγικό βασίλειο

Σίγουρα δεν σας κατηγορούμε που θέλετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι — υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε στα πάρκα! Οι εορτασμοί της 50ης επετείου θα συνεχιστούν μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και με νέα αξιοθέατα όπως το Journey of Water – Εμπνευσμένο από το Moana και το TRON: Lightcycle Run δυνητικά στον ορίζοντα, ίσως αναρωτιέστε πόσο θα σας κοστίσει ένα ταξίδι το 2023. Αν και μπορεί να μην είμαστε σε θέση να προβλέψουμε το μέλλον (ακόμα), μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε. Λοιπόν, ας μάθουμε μόνο πόσο πραγματικά θα σας κοστίσει να πάτε στο Disney World το 2023!

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Χτίζουμε μερικές διαφορετικές διακοπές εδώ, αφού δεν υπάρχουν δύο οικογένειες ή ταξίδια ίδια. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τιμές του Disney World μπορεί να κυμαίνονται απότομα, επομένως αυτό θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα του πώς μπορεί να είναι οι διακοπές του Disney World το 2023 για να σας δώσει μια γενική ιδέα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ! Το πρώτο δείγμα της οικογένειας μας θα είναι α τετραμελής οικογένεια με δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Σχεδιάζουν το ταξίδι τους από 22 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου 2023 (έξι νύχτες) και θα ταξιδέψει από Ουάσιγκτον

Main Street, ΗΠΑ

Το άλλο δείγμα της οικογένειας μας είναι ένα ζευγάρι ενηλίκων χωρίς παιδιάπου ταξιδεύουν μεταξύ 14 έως 21 Σεπτεμβρίου 2023 για συνολικά επτά νύχτες. Πετάνε μέσα από Σικάγο, Ιλινόις.

Tomorrowland

Κάθε οικογένεια θα έχει διαφορετικά σχέδια και ανάγκες, επομένως θα το αναλύσουμε και θα μάθουμε πόσο μπορεί να κοστίσει το 2023 οι διακοπές του Disney World.

Disney World Ξενοδοχεία

Η τετραμελής οικογένειά μας αποφάσισε να μείνει στο Pop Century, ένα Value Resort με πρόσβαση στο Disney Skyliner και λεωφορεία. Αναζητήσαμε και βρήκαμε ένα Δωμάτιο Standard με θέα $221 ανά διανυκτέρευση.

Pop Century Resort

Το ζευγάρι μας αποφάσισε να πάει μεγάλο και να κλείσει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, οπότε θα μείνει εκεί Το Disney’s Wilderness Lodge Resort με πρόσβαση με σκάφος στο Magic Kingdom και μεταφορά με λεωφορείο επίσης. Αυτό το δωμάτιο θα τους κοστίσει περίπου $492 ανά διανυκτέρευση.

Το Disney’s Wilderness Lodge Resort

Δεδομένου ότι η Disney σάς επιτρέπει να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο και τα εισιτήριά σας ταυτόχρονα, αυτό αποφάσισαν να κάνουν και οι δύο οικογένειές μας!

Μεγιστοποιήστε την Παγκόσμια Ημέρα της Disney επιλέγοντας το σωστό ξενοδοχείο

Εισιτήρια πάρκου

Η τετραμελής οικογένειά μας θέλει να έχει λίγες μέρες για να ξεκουραστεί ανάμεσα στα πάρκα, γι’ αυτό αποφάσισαν να κάνουν κράτηση Εισιτήρια Park Hopper 4 ημερών. Το ζευγάρι μας θέλει επίσης μια-δυο μέρες ξεκούραση δίπλα στην πισίνα, γι’ αυτό το διάλεξαν Εισιτήρια Park Hopper 5 ημερών.

Big Thunder Mountain Railroad

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφτείτε πολλές φορές το Disney World κατά τη διάρκεια του 2023, ίσως αξίζει να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα Ετήσιο Πάσο (εάν γίνουν ξανά διαθέσιμα — αυτή τη στιγμή, το μόνο πάσο προς πώληση είναι το Pixie Dust Pass που είναι αποκλειστικά για κατοίκους της Φλόριντα! ).

Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ Βόλτες στο Magic Kingdom

Αεροπορικές και Επίγειες Μεταφορές

Ο κλάδος των αεροπορικών εταιρειών είναι λίγο ψηλά τον τελευταίο καιρό και οι τιμές των πτήσεων είναι διαβόητες επειδή κυμαίνονται σχεδόν κάθε ώρα. Αυτοί οι αριθμοί είναι απλώς παραδείγματα με βάση το πότε γράψαμε αυτό το άρθρο, οπότε πάρτε τα ως μια γενική ιδέα!

Έχετε πετάξει τελευταία;

Η τετραμελής οικογένειά μας πετάει από την Ουάσιγκτον, DC και εξασφάλισαν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για περίπου 1.012 $. Για να φτάσετε στο Pop Century από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο, θα πάρουν Mears Connect που θα κοστίσει $118 σύνολο.

©Google

Πετώντας από το Σικάγο του Ιλινόις, το ζευγάρι μας έκανε κράτηση για πτήσεις μετ’ επιστροφής $379. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τη στιγμή της σύνταξης των πτήσεων του Σεπτεμβρίου 2023 δεν ήταν ακόμη διαθέσιμες, επομένως αυτό βασίζεται στις τιμές του 2022.

©Google

Θα πάρουν επίσης το Mears Connect για συνολικά $64.

Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ σας συμβουλές για να φτάσετε στο Disney World από το αεροδρόμιο

Φαγητό

Δεδομένου ότι το Πρόγραμμα Δείπνου της Disney δεν έχει επιστρέψει ακόμα (αν και η Disney έχει υποδείξει ότι επιστρέφει… τελικά…) Υπολογίζουμε αυτά τα κόστη με βάση κυρίως τα γεύματα γρήγορης εξυπηρέτησηςαλλά συμπεριλάβαμε Γεύματα 2 χαρακτήρων ή σε τραπέζι και για τις δύο οικογένειες.

Διαδώστε από το ΝΕΟ BoardWalk Deli

Η τετραμελής οικογένειά μας έχει προϋπολογίσει 40 $ την ημέρα για πρωινό, 60 $ την ημέρα για μεσημεριανό γεύμακαι $60 την ημέρα για δείπνο. Έχουμε συμπεριλάβει και γύρω 250 $ για 2 τραπέζια ή γεύματα χαρακτήρων. Αυτό φέρνει το συνολικό κόστος διατροφής για την τετραμελή οικογένειά μας $1.210.

Πιάτα στο Mama Melrose’s στο Disney World

Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο για το ζευγάρι μας (αλλά προσαρμοσμένο με βάση μόνο δύο άτομα), έχουν προϋπολογίσει 25 $ την ημέρα για πρωινό, 40 $ την ημέρα για μεσημεριανό γεύμακαι $40 την ημέρα για δείπνο. Επέλεξαν επίσης 2 τραπεζαρία ή γεύματα με χαρακτήρα περίπου $200. Αυτό ανεβάζει το σύνολο του ζευγαριού μας $935 για φαγητό.

Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ εστιατόρια στον κόσμο της Disney σε κάθε τιμή

Άλλα (Προαιρετικά) Έξοδα

Τώρα, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι μέχρι στιγμής, έχουμε καλύψει σχεδόν τα βασικά. Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ τρόποι για να αναβαθμίσετε τις διακοπές σας στο Disney World. Μπορείτε να πληρώσετε για να παραλείψετε τις γραμμές με το Genie+ και να κάνετε κράτηση για Individual Lightning Lanes και μπορείτε ακόμη και να προμηθευτείτε εισιτήρια για μια εκδήλωση εκτός ωραρίου, όπως το Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party ή το Mickey’s Very Merry Christmas Party, εάν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Το Genie+ στο Disney World

Και οι δύο οικογένειές μας επέλεξαν να αγοράσουν το Genie+ με 15 $ ανά άτομο, ανά ημέρα για κάθε ημέρα πάρκου του ταξιδιού τους. Για την τετραμελή οικογένειά μας, το συνολικό κόστος είναι $240 για τέσσερις ημέρες πάρκου. Το ζευγάρι μας θα πληρώσει $150 για πέντε ημέρες πάρκου.

Είσοδος Jungle Cruise Lightning Lane

Δημιουργός μνήμης είναι ένα άλλο προαιρετικό πρόσθετο, όπου μπορείτε να πληρώσετε ένα τίμημα για να κατεβάσετε όλες τις εικόνες του Disney PhotoPass από τις διακοπές σας. Οι επισκέπτες μπορούν να πληρώσουν μια εφάπαξ χρέωση 169 $ πριν από το ταξίδι τους και να έχουν πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες τους που τραβήχτηκαν από τη Disney PhotoPass Photographers.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Disney Genie+

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ DISNEY WORLD!

Τετραμελής οικογένεια που ταξιδεύει τον Ιούνιο του 2023:

  • 3.900,22 $ για θέρετρο αξίας και εισιτήρια
  • + 118 $ για το Mears Connect
  • + 1.012 $ για αεροπορικά εισιτήρια
  • + 1.210 $ για φαγητό
  • + 240 $ για το Genie+
  • Χωρίς Memory Maker, χωρίς εισιτήρια εκδηλώσεων After Hours, χωρίς τέλη ενοικίασης αυτοκινήτου/στάθμευσης, χωρίς νέα MagicBands
  • Κατά προσέγγιση συνολικό κόστος πριν ξοδέψετε/χρήματα αναμνηστικών = 6.480,22 $
Πυροτεχνήματα Magic Kingdom

Ζευγάρι που ταξιδεύει τον Σεπτέμβριο του 2023:

  • 5.046,24 $ για Deluxe resort & εισιτήρια
  • + 64 $ για το Mears Connect
  • + 379 $ για αεροπορικά εισιτήρια
  • + 935 $ για τα τρόφιμα (υποθέτοντας ότι το DDP επανέλθει, αντανακλώντας τις τιμές του 2020)
  • + 150 $ για το Genie+
  • Χωρίς Memory Maker, χωρίς εισιτήρια εκδηλώσεων After Hours, χωρίς ενοικιαζόμενο χώρο στάθμευσης, χωρίς νέα MagicBands
  • Κατά προσέγγιση συνολικό κόστος πριν από τις αγορές/ξοδέψτε χρήματα = 6.574,24 $
Μίκυ και Μίνι!

Ας ελπίσουμε ότι αυτό σας δίνει μια ιδέα για το τι θα μπορούσε ενδεχομένως να σας κοστίσει οι διακοπές του Disney World το 2023. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι απλώς μια εκτίμηση και υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το ταξίδι σας. Οι διακοπές του Disney World μπορούν συνήθως να προσαρμοστούν με βάση τον προϋπολογισμό σας, αλλά είναι σημαντικό να είστε σε επιφυλακή για τυχόν προσφορές και εκπτώσεις που μπορεί να εμφανιστούν!

Αν αναζητάτε βοήθεια για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα της Disney όπως οι φίλοι μας στο MEI Travel. Μπορούν να αναλάβουν όλο τον προγραμματισμό και να βεβαιωθούν ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Για τα τελευταία νέα της Disney και πολλά άλλα, φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars!

Εδώ είναι ένας ρεαλιστικός προϋπολογισμός για το ταξίδι σας στο Disney World το 2023


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι της Disney World για το 2023; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment