Πόσο μακριά πρέπει εκ των προτέρων να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στον κόσμο της Disney

Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού στον κόσμο της Disney δεν είναι κάτι που συμβαίνει απλά.

Πόσο νωρίτερα σχεδιάζετε για τα ταξίδια σας στο Disney World;

Για πολλούς από εμάς, απαιτεί πολύ προγραμματισμό, συμπεριλαμβανομένου του υπολογισμού του προϋπολογισμού, του πού θα μείνετε και (το πιο σημαντικό) πού θα φάτε. Πόσο καιρό όμως χρειάζεται για να γίνουν όλα αυτά τα σχέδια; Λοιπόν, ρωτήσαμε ΕΣΕΝΑ, τους αναγνώστες μας στο DFB, στο Facebook και μας το είπατε!

Ένα χρόνο ή περισσότερο

Ένας αναγνώστης DFB, μαζί με άλλους, είπε ένα χρόνο νωρίτερα απαιτείται για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι: «Θα έλεγα περίπου ένα χρόνο. Σας δίνει χρόνο για να κάνετε πληρωμές, ενώ εξοικονομείτε και για άλλα έξοδα.»

Ένας άλλος αναγνώστης συμφώνησε: «Μου αρέσει να προγραμματίζω τουλάχιστον ένα χρόνο. Χρειάζεται τόσο πολύς χρόνος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να σχεδιάσετε ένα καλό σχέδιο. Κάντε ό,τι λειτουργεί για εσάς και το δικό σας.»

EPCOT

Ένας άλλος αναγνώστης σχολίασε επίσης ότι ένας χρόνος είναι ένας καλός χρόνος για να προγραμματίσετε: «Μου αρέσει να προγραμματίζω μια χρονιά. Θέλω να βεβαιωθώ ότι έχω αρκετό χρόνο για να εξοικονομήσω χρήματα. Δεν σκαρφαλώνω στις διακοπές. Δεν παραγγέλνω παντοπωλεία ούτε φέρνω σνακ. Θέλω να πάω όλα έξω, οπότε ένα γρήγορο απρογραμμάτιστο ταξίδι σίγουρα δεν θα ήταν για μένα».

Το Δέντρο της Ζωής στο Ζωικό Βασίλειο

Ένας άλλος αναγνώστης είπε το ίδιο: «Ένα χρόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προγραμματίσετε και να ετοιμαστείτε για κρατήσεις τη στιγμή που ξέρετε ότι θα πάτε και θα μείνετε στη Disney κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας μερικές φορές τα δωμάτια εξαντλούνται και οι κρατήσεις πάρκων τα παίρνουν το ίδιο ημέρα επίσης. Κλείνουμε τα πάντα το αργότερο Ιανουάριο ή Φεβρουάριο – Μάρτιο.»

Εξι μήνες

Μερικοί από εσάς νομίζετε Χρειάζονται μόνο έξι μήνες για να προγραμματίσετε εκ των προτέρων ένα ταξίδι για το Disney World. Ένας αναγνώστης απάντησε, «6 μήνες…. Δεν πηγαίνουμε τόσο συχνά όσο θα ήθελα, επομένως μας αρέσει να σχεδιάζουμε να πάρουμε την αξία των $$ μας. Είχαμε 8 στο πάρτι μας, οπότε όλοι έπρεπε να λάβουν άδεια από τη δουλειά/σχολείο. Σας δίνει χρόνο για να έχετε τις καλύτερες πτήσεις. Ο προγραμματισμός είναι διασκεδαστικός!»

Star Wars: Galaxy’s Edge

Ένας άλλος αναγνώστης είπε το ίδιο, «6 μήνες περίπου. ΠΡΕΠΕΙ να προγραμματίσετε τουλάχιστον 180 ημέρες για να λάβετε τις καλύτερες κρατήσεις για φαγητό, αλλά τώρα προτείνω απλώς αυτό το χρονοδιάγραμμα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το θέρετρο, το δωμάτιο και τις ημερομηνίες που θέλετε. Όταν κλείσαμε τον Ιανουάριο για ένα ταξίδι τον Ιούνιο, τα standard δωμάτια ήταν ήδη sold out!»

Fantasyland στο Magic Kingdom

Ένας άλλος αναγνώστης χρησιμοποιεί αυτήν τη στιγμή τον κανόνα των 6 μηνών: «Ξεκινήσαμε πριν από 6 μήνες αφού επιστρέψαμε από την Disneyland..θα πάμε φέτος τον Δεκέμβριο! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει 🙌

1-3 Μήνες

Μερικοί από εσάς νομίζετε οπουδήποτε από ένα μήνα έως τρεις μήνες είναι αρκετός χρόνος να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο Disney World. Ένας αναγνώστης είπε, «Έχω κάνει μόλις 3 μήνες, εξαρτάται από το αν έχετε συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε ή όχι. Απλώς πηγαίνουμε με τους ανθρώπους της ροής, οπότε δεν χρειάζεται να προγραμματίσουμε πολλά περισσότερα από τις κρατήσεις του ξενοδοχείου και του πάρκου.»

Monorail στο EPCOT

Ένας άλλος σχολίασε, «Υπάρχουν φορές που προγραμματίζουμε 60 ημέρες νωρίτερα, εάν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μέρος που θέλουμε να φάμε. Υπάρχουν άλλες φορές που κοιτάμε να δούμε ποιο πάρκο έχει ακόμα διαθέσιμες κρατήσεις εκείνη την ημέρα ή απλώς πηγαίνουμε στο Disney Springs για την ημέρα.”

Hollywood Studios

Ενώ ένας άλλος είπε, «Σχεδίασα το δικό μου σε 2μιση μήνες. Πέρασε φανταστικά.”

Της τελευταίας στιγμής

Σε άλλους από εσάς αρέσει να ζουν επικίνδυνα και έχουν προγραμματισμένα ταξίδια με εβδομάδες, ακόμη και ΩΡΕΣ, από το πότε θέλετε να φτάσετε. Ένας αναγνώστης του DFB είπε: «Το καλύτερο ταξίδι που είχαμε ποτέ σχεδιάστηκε σε 12 ώρες. Νοικιάσαμε σημεία, πήραμε καταπληκτικά αεροπορικά εισιτήρια και μπόρεσα να πάρω κάθε εστιατόριο που θέλαμε. (Πριν τον Covid)”

Tomorrowland Bridge στο Magic Kingdom

Σε άλλον αναγνώστη αρέσει ο αυθορμητισμός της αναμονής μέχρι την τελευταία στιγμή: «Το αγαπημένο μου είναι όταν ο σύζυγός μου λέει, «Θέλεις να πάμε στη Disney σήμερα;» Και απαντώ: «Επιτρέψτε μου να δω ποια πάρκα είναι διαθέσιμα». Μετά βγάζω τη δουλειά νωρίς και εκπλήσσω τα παιδιά όταν φεύγουν από το σχολείο. Ο. Καλύτερος.”

Και ένας ακόμη αναγνώστης συμφώνησε, «8 ώρες! Ένα από τα καλύτερα ταξίδια που είχα στη Disney ποτέ! (Και ναι, έπρεπε να πετάξουμε εκεί) Συνήθως προγραμματίζω ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά κάτι σχετικά με τον αυθορμητισμό έκανε το ταξίδι πολύ πιο μαγικό!»

Είσοδος Μαγικό Βασίλειο

Ένας άλλος αναγνώστης είπε ότι το να περιμένω αργότερα για να προγραμματίσω είναι λιγότερο αγχωτικό: «Το καλύτερο που σχεδίασα ποτέ ήταν περίπου σε 3 εβδομάδες. Λιγότερος χρόνος για άγχος για όλα αυτά. Ώρα να πάτε και να διασκεδάσετε!»

Εξαρτάται

Η πλειοψηφία από εσάς το πιστεύετε αυτό εξαρτάται πραγματικά από τις προτεραιότητές σας για το ταξίδι. Ένας αναγνώστης είπε: «Όλα εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Εάν είστε σταθεροί σε θέρετρο ή/και εποχή του χρόνου, όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Εάν είστε ευέλικτοι με τα θέρετρα, τις ημέρες πάρκου, τις κρατήσεις σε εστιατόρια και τις ημερομηνίες ταξιδιού, μπορείτε να προγραμματίσετε πιο κοντά στις ημερομηνίες την ώρα του ταξιδιού.»

Περίπτερο Γερμανίας στο EPCOT

Ένας άλλος αναγνώστης είπε: «Νομίζω ότι εξαρτάται από το πού ζεις. Εκτός πολιτείας, όπου θα έχετε περισσότερα έξοδα (πτήσεις) θα έλεγα ίσως ένα χρόνο. Εάν είστε ντόπιοι, θα έλεγα τουλάχιστον 6 μήνες, μόνο για να εξοικονομήσετε για το ίδιο το θέρετρο, φαγητό και οτιδήποτε επιπλέον θέλετε.»

Και ένας αναγνώστης συμφώνησε: «Νομίζω ότι μπορείς πάντα να κάνεις ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής, αν είσαι ευέλικτος ως προς το πού θα μείνεις και δεν νοιάζεσαι για τις κρατήσεις σε εστιατόρια. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτά τα πράγματα, λέω 6 μήνες έως ένα χρόνο εάν θέλετε να επιλέξετε το ξενοδοχείο σας ή τουλάχιστον 4 μήνες πριν θέλετε να κάνετε κρατήσεις εστιατορίου με τα σχέδιά σας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε την επιλογή των εστιατορίων πριν κλείσετε όλα.»

Tower of Terror στα Hollywood Studios

Ένας άλλος αναγνώστης είπε: «Εξαρτάται από το αν αυτό είναι ένα πρώτο ταξίδι ή το 10ο. Οι πρώτοι χρονομετρητές πρέπει να αρχίσουν να προγραμματίζουν τουλάχιστον ένα χρόνο νωρίτερα και πιθανώς να λάβουν βοήθεια είτε από έναν ταξιδιωτικό πράκτορα της Disney ενός πολύ καλού φίλου που είχε πάει πολλές φορές. Προσωπικά, έχω πάει τόσες φορές τα τελευταία 20 χρόνια που θα μπορούσα να το προγραμματίσω σε λίγες μέρες. Ωστόσο, θα το σχεδίαζα για 60-70 ημέρες για να εκμεταλλευτώ καλύτερες επιλογές για φαγητό και άλλα.»

Συμφωνούμε ότι πιθανότατα εξαρτάται από το αν είστε πρώτος ή όχι και ποιες είναι οι προτεραιότητές σας για ένα ταξίδι. Ωστόσο, εάν περιμένετε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, κινδυνεύετε να μην πάρετε την πρώτη σας επιλογή ξενοδοχείου. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι Μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για φαγητό σε 60 ημέρες από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού σαςεπομένως θα χρειαστείτε έγκαιρα κράτηση για τις διακοπές για να αξιοποιήσετε αυτά τα δύσκολα σημεία.

Το Oga’s Cantina είναι συχνά δύσκολο να κάνετε κράτηση

Ο πραγματικός σχεδιασμός ενός ταξιδιού στον κόσμο της Disney εξαρτάται από τις δικές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Εάν θέλετε περισσότερο χρόνο για εξοικονόμηση και προϋπολογισμό, τότε μπορεί να θέλετε να προγραμματίσετε περαιτέρω. Εάν θέλετε λίγο αυθορμητισμό, τότε η κράτηση ενός ταξιδιού μια ή δύο εβδομάδες πριν πάτε μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κατακτήσετε και να κατακτήσετε τον κόσμο της Disney, οπότε κάντε ό,τι καλύτερο για εσάς. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι καλύπτουμε όλους τους τύπους διακοπών, καταστάσεων προγραμματισμού και πολλά άλλα στο ιστολόγιο. Αλλά αν έχετε ποτέ κάτι για το οποίο θέλετε να μάθετε περισσότερα, ενημερώστε μας.

Και αν ψάχνετε έναν ειδικό για να σας βοηθήσει να κάνετε κράτηση και να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας, είστε φίλοι Διακοπές Μικρού Κόσμου εδώ για να βοηθήσει. Οι υπηρεσίες τους είναι δωρεάν και μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην εξάλειψη του άγχους από τον προγραμματισμό των διακοπών του Disney World!

Τα αγαπημένα μας άτομα στο Small World Vacations είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν εξοικονομήστε χρόνο, πονοκεφάλους, και το καλύτερο από όλαχρήματα, όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι ή την κρουαζιέρα σας στην Disney.

Οι πράκτορές τους συγκρίνουν τρέχουσες προσφορές προς την βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς — έχουν εξοικονομήσει κυριολεκτικά τους επισκέπτες τους εκατομμύρια δολάρια από το 1996. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τους είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ! (Είναι το προτεινόμενο ταξιδιωτικό γραφείο της DFB και μπορείτε να δείτε γιατί εδώ!)

Κλείστε λοιπόν αυτό το ταξίδι τώρα και μετά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Disney World με έναν ειδικό εγκεκριμένο από το DFB! Κάντε κλικ εδώ για μια προσφορά τιμής χωρίς υποχρέωση σήμερα και ενημερώστε τους ότι σας έστειλε η DFB 🙂

custommailexampleΜην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πόσο καιρό σχεδιάζετε εκ των προτέρων ένα ταξίδι στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment