Πρώτες εντυπώσεις από το Disney Wish • Το Blog της Disney Cruise Line

Για όσους από εσάς παρακολουθείτε αυτό το blog, έχετε συνηθίσει τις λεπτομερείς ημερήσιες αναφορές ταξιδιών μου στις κρουαζιέρες μας. Ωστόσο, επειδή ήμασταν προσκεκλημένοι και φιλοξενηθήκαμε στην κρουαζιέρα 3 νυχτών Disney Wish Christening στις 29 Ιουνίου, θα δώσω περισσότερη επισκόπηση με ορισμένες απόψεις και θα αποθηκεύσω τη λεπτομερή αναφορά του ταξιδιού για το παρθενικό ταξίδι που θα ακολουθήσει. εβδομάδα, καθώς πρόκειται για ένα ταξίδι στο οποίο πληρώνουμε επισκέπτες.

Το πρώτο πράγμα που βλέπουν όλοι είναι το εξωτερικό του πλοίου, και μόνο με τα άλλα τέσσερα πλοία του στόλου, είναι ένα όμορφο πλοίο. Στην πραγματικότητα, η θέα από το άμεσο πίσω (ή μπροστά) του πλοίου ρέει καλύτερα από το Dream ή το Fantasy. Υπάρχει κάτι που είναι απλά πολύ αριστοκρατικό και όμορφο με τα ναυτικά χρώματα των πλοίων της Disney. Ωστόσο, εκεί τελειώνουν τα ναυτικά χρώματα και το θέμα…..

Μόλις επιβιβαστείτε στο Grand Hall (ναι, αυτή είναι η νέα ονοματολογία του «αίθριου»), μεταφέρεστε σε ένα αληθινό «κάστρο στη θάλασσα, που είναι μια αναχώρηση από τα άλλα τέσσερα πλοία. Τώρα, δεν λέω καθόλου ότι αυτό είναι κακό, αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό. Όλο το πλοίο είναι πολύ κομψό και πολυτελές – από τα αγάλματα και τον πολυέλαιο, μέχρι το χαλί, την ταπετσαρία, τη διακόσμηση και ειδικά τα έπιπλα.

Disney Wish Deck Plan Deck 3
Κατάστρωμα 3

Η διάταξη του πλοίου είναι λίγο ασταθής, αλλά ένα από τα πράγματα που πραγματικά μου άρεσε ήταν ότι δεν ένιωθα ότι περπατούσα σε διαδρόμους χωρίς τέλος, όπως στο Dream ή στο Fantasy. Το να μην έχουμε την πίσω σκάλα/ασανσέρ δεν ήταν τρομερό αφού συνηθίσαμε να καταλαβαίνουμε προς ποια κατεύθυνση πηγαίναμε.

Είχαμε κάποιον να μας πει ότι το πράσινο χαλί/ταπετσαρία σήμαινε «πήγαινε», έτσι ώστε να ήταν μπροστά και το μπλε είχε το B για πίσω, που σημαίνει πίσω. Επιπλέον, μόλις βρήκαμε τα κεφάλια του Μίκυ και τα αστεράκια στο χαλί του διαδρόμου, ήταν επίσης μια τεράστια βοήθεια.

Disney Wish AquaMouse

Η τοποθέτηση στο κατάστρωμα της πισίνας φαινόταν να είναι καλύτερη σε ένα σκηνικό στήσιμο, αλλά το τεράστιο που ξεχώριζε ήταν το Oceaneer Club και το νηπιαγωγείο It’s a Small World μεταφέρθηκε στο κατάστρωμα 2. Αυτό αφαίρεσε το σημείο συμφόρησης που είχαμε συνηθίσει το Dream and Fantasy στο κατάστρωμα 5. Επιπλέον, ένα από τα πιο προσεγμένα χαρακτηριστικά είναι η είσοδος με τσουλήθρα στο Deck 3 στο Oceaneer Club. Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας, ο καθένας μπορεί να γλιστρήσει προς τα κάτω στη τσουλήθρα!

Υπάρχει ένας σύμβουλος Δραστηριοτήτων Νεολαίας εκεί για να ελέγξει το παιδί μέσα και μετά κατεβαίνουν. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει για τον θόρυβο ή εάν η διαφάνεια είναι «αποβολή», αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κανένα από τα δύο δεν είναι αλήθεια. Είναι κρυμμένο και δεν αφαιρεί από τη διακόσμηση ή τη συνολική αίσθηση του Grand Hall, ούτε είναι θορυβώδες. Αυτό παίρνει ένα μπράβο και αν η κόρη μας ήταν ακόμα σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, αυτός είναι πιθανώς ο τρόπος που θα επέλεγε να κάνει check-in κάθε φορά. Τα άλλα παιδικά κλαμπ φαινόταν επίσης υπέροχα, και ναι, ακόμη και ο φουσκωτός χώρος έμοιαζε με διασκεδαστικό χρόνο.

Disney Wish Hero Zone Incredi Games

Επιμένοντας στο θέμα της διάταξης, οι περιοχές ενηλίκων είναι πιο απλωμένες σε σχέση με μια κεντρική περιοχή, και αδιαφορώ για αυτό. Είμαι εντάξει και με τους δύο τρόπους, και στην πραγματικότητα, υπάρχουν κάποια μπόνους για να έχετε περισσότερα σαλόνια σε περισσότερους χώρους, δεδομένου ότι είστε πιο κατάλληλοι να σταματήσετε και να επισκεφτείτε ένα που μπορεί να μην είναι “εκτός λειτουργίας”. Για παράδειγμα, το Nightingales βρίσκεται στο κατάστρωμα 3 στο μέσο του πλοίου, γεγονός που καθιστά πολύ βολικό το 1923 αν θέλετε να σταματήσετε εκεί για ένα ποτό πριν ή μετά το δείπνο. Ενώ όλοι μιλούν για το Star Wars Hyperspace Lounge, στην πραγματικότητα αγαπήσαμε περισσότερο το Bayou and the Rose.

Το Bayou είναι υπέροχο, και η ζωντανή μουσική είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Ο μόνος αρνητικός παράγοντας ήταν ότι από τη μια άμεση πλευρά, υπάρχει ένα πολύ φωτεινό κοσμηματοπωλείο και από την άλλη πλευρά ήταν ένα πλήθος στην είσοδο του Hyperspace Lounge (ωστόσο, αυτό μπορεί να μην συμβαίνει στις συνηθισμένες κρουαζιέρες).

Όσον αφορά το θέμα των σαλονιών, το Wish έχει πολλά σαλόνια και μπαρ, και πολλά αξιοσημείωτα για αυτά. Ένα, το πρόγραμμα κοκτέιλ είναι υπέροχο! Υπάρχουν πολλά κρασιά και μπύρες σε πολύ λογικές τιμές, και αρκετές που έχουν μεσαίο έως υψηλό (έως και εξαιρετικά υψηλό) τέλος. Μπορέσαμε να παραγγείλουμε ένα νέο ποτήρι Taittinger Prelude.

Πρελούδιο Taittinger του Disney Wish Nightingale

Το ποτό Rose στο The Rose lounge κερδίζει για παρουσίαση και γεύση. Υπήρχαν τόσα πολλά νέα και μοναδικά ποτά, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων κοκτέιλ «μηδενικής προστασίας». Τα γυάλινα σκεύη είναι επίσης εξαιρετικά – υπήρχαν ποτήρια ανανά στο καφέ Wishing Star, θεματικά ποτήρια στο Bayou και στο Nightingales, συν τα ποτήρια στο Rose – μπορείτε να πείτε απολύτως ότι αυτές οι λεπτομέρειες ήταν μελετημένες και σίγουρα το προσέξαμε.

Το παλιομοδίτικο μπαρ στο Hook’s Barbery είναι επίσης μια κορυφαία σκέψη και μας έκανε να αναρωτηθούμε γιατί δεν θα μπορούσατε να παραγγείλετε ένα Prosecco ή κάτι παρόμοιο όταν κάνετε ένα πεντικιούρ στο Untangled Salon! Ένα άλλο πράγμα που μας άρεσε ήταν ο τεράστιος αριθμός των μερών που μπορείτε να πάρετε καφέ, καθώς τα περισσότερα από τα μπαρ/lounge είχαν μηχανή εσπρέσο.

Ένα πρωί καθώς η Em επέστρεφε από το γυμναστήριο (το οποίο βρίσκεται στο κατάστρωμα 5 προς τα εμπρός), μπόρεσε να σταματήσει στο Enchanted Sword Cafe στο κατάστρωμα 5 στο μέσο του πλοίου, αντί να χρειαστεί να ανέβει στο Cove Cafe.

Disney Wish Enchanted Sword Cafe Coffee

Η ζώνη του Toy Story με τους Trixie’s Falls και το Slide-a-saurus Rex είναι απολύτως αξιολάτρευτη. Και οι 3 ενήλικες στο πάρτι μας οδήγησαν τη τσουλήθρα και ήταν διασκεδαστικό. Στην άλλη άκρη του φάσματος, το Quiet Cove ήταν επίσης πολύ όμορφο με την πισίνα υπερχείλισης. Οι κυρίες το δοκίμασαν μετά την επιστροφή από το Castaway Cay, αλλά την ημέρα της θάλασσας, ήταν πολύ γεμάτο, επομένως τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν. Το υδρομασάζ για ενήλικες ήταν σε εξαιρετική τοποθεσία και ήταν αρκετά ήσυχο.

Τραπεζαρία. Και οι τρεις συμφωνήσαμε ότι μας άρεσε περισσότερο η αίσθηση και η διακόσμηση του 1923. Είναι επίσης ωραίο να δειπνήσετε σε νέα εστιατόρια με νέα μενού. Οι εκπομπές ήταν καλά προγραμματισμένες για να τελειώσουν το δείπνο εγκαίρως. Δεν είχαμε την ευκαιρία να δειπνήσουμε στο PALO Steakhouse ή στο Enchante, αλλά μας ξεναγήθηκε και ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε στο παρθενικό ταξίδι. Το Mickey & Friends Festival of Foods είναι μακράν το καλύτερο φαγητό γρήγορης εξυπηρέτησης για τις εγκαταστάσεις και το κατάστρωμα πισίνας του στόλου. Στην πραγματικότητα επιστρέψαμε στο πλοίο για να φάμε μεσημεριανό εκεί αντί να φάμε μεσημεριανό στο Castaway Cay.

Όσον αφορά τις καμπίνες, ήμασταν σε ένα 4C, το οποίο ήταν σίγουρα άνετο για 3 ενήλικες. Η προσθήκη του νυχτερινού φωτός και του σαπουνιού χεριών στο μπάνιο ήταν απίστευτη!

Disney Wish Stateroom Lavatory Nightlight

Είναι τα μικρά πράγματα!!! Είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στη σουίτα Wish Tower και σε μια Σουίτα Princess Aurora 2 υπνοδωματίων και και οι 3 συμφωνήσαμε ομόφωνα ότι οι διώροφες σουίτες θα ήταν η επιλογή μας έναντι της Σουίτας Tower.

Disney Wish Tower Σουίτα

Άλλες τυχαίες σκέψεις: Δεν είδαμε καμία ταινία σε αυτό το ταξίδι, αλλά πήγαμε στο θέατρο της Χώρας των Θαυμάτων για να ρίξουμε μια ματιά και τα καθίσματα και το στήσιμο φαίνονταν υπέροχα. Το να έχουμε ένα κεντρικό δωμάτιο πλυντηρίων φαίνεται να είναι υπέροχο, και θα το δοκιμάσουμε και στο Maiden voyage.

Disney Wish Fairytale Fresh Laundry

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε με στα σχόλια παρακάτω και θα προσπαθήσω να τις απαντήσω. Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε ξανά και να επιστρέψουμε στις αναφορές ταξιδιού μας!

Leave a Comment