ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ στα Πυροτεχνήματα του Halloween της Disneyland

Το Halloween Time είναι μια ΜΕΓΑΛΗ προσφορά στη Ντίσνεϋλαντ και το θέρετρο πηγαίνει ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟΣ για την τρομακτική σεζόν.

Απόκριες στη Ντίσνεϋλαντ

Όχι μόνο ντύνονται τόσο η Disneyland όσο και η Disney California Adventure για τη σεζόν, αλλά υπάρχει ένας ΤΟΝΟΣ από τρομακτικά εμπορεύματα, ΠΟΛΛΕΣ λιχουδιές, επικαλύψεις βόλτας και ένα σόου με πυροτεχνήματα για το Halloween σε επιλεγμένες νύχτες. Τώρα έχουμε την ΠΡΩΤΗ ματιά σε αυτά τα πυροτεχνήματα!

Παρακολουθήσαμε μια εκδήλωση προεπισκόπησης μέσων χθες το βράδυ και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πυροτεχνήματα του Halloween Screams στο Πάρκο της Ντίσνεϋλαντ. Παρακολουθήσαμε από το τέλος της Main Street, ΗΠΑ (και ναι, το πρόσωπο της κολοκύθας Μίκυ που λάμπει στο σκοτάδι μόλις έθεσε το τρομακτικό σκηνικό!).

Το σημείο προβολής μας

Η εκπομπή πυροτεχνημάτων περιλαμβάνει μια εισαγωγή από τους Jack Skellington και Zero. Τότε ήρθε η ώρα για φλόγες, ανατριχιαστικές προβολές, κακούς της Disney και πολλά άλλα!

Απόκριες κραυγές!

Το soundtrack περιλαμβάνει μουσική με θέμα το Halloween, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών από Ένας εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννακακούς τραγούδια όπως Φτωχές άτυχες ψυχές και Κρουέλα ντε βιλHaunted Mansion αριθμοί όπως Grim Grinning Ghostsκι αλλα!

Αγαπάμε τα πυροτεχνήματα της Disney!

Άλλα τραγούδια περιλαμβάνουν Ο χορός των σκελετών, Heffalumps και Woozles, Το τραγούδι του Oogie Boogieκαι σου έβαλα ξόρκι (Δεν μπορεί να είναι Απόκριες χωρίς μερικά Αμπρα κατάμπρασωστά?).

Τόσο ψύχραιμος

Αν θέλετε να πιάσετε τις κραυγές του Halloween για τον εαυτό σας, φροντίστε να ελέγξετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή της Disneyland για ημερομηνίες και ώρες προβολής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας!

Πυροτεχνήματα!

Αν σκοπεύετε να πάτε στη Disneyland για το Halloween, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι ημερομηνίες του Oogie Boogie Bash έχουν εξαντληθεί, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα πράγματα να δείτε και να κάνετε για να κρατήσετε μια ψυχή που αγαπά το Halloween ευτυχισμένη στη Disneyland.


Θα κατευθυνθείτε στη Disneyland για το Halloween; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν προσκαλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχθούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Πρόσφατα, προσκληθήκαμε από την Disneyland για να παρακολουθήσουμε την προεπισκόπηση των μέσων ενημέρωσης για τη σεζόν του Halloween. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το συμβάν/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment