ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΤΑ στο Reimagining of Mickey’s Toontown της Disneyland

Μια περιοχή της Ντίσνεϋλαντ περνάει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταμόρφωση.

Τα λέμε σύντομα!

Το Mickey’s Toontown έκλεισε τον Μάρτιο στο Disneyland Park για έναν πλήρη επανασχεδιασμό και έχουμε ακούσει τα πάντα για τις νέες λεπτομέρειες καθώς και ότι η περιοχή μπορεί να αναμένεται να ανοίξει ξανά το 2023. Τώρα έχουμε μερικές ακόμη ενημερώσεις χάρη στην έκθεση D23 Expoκαι να τι πρέπει να ξέρετε!

Το Toontown αναμένεται να ανοίξει ξανά στη Disneyland στις αρχές του 2023 και θα περιλαμβάνει κάθε είδους νέες δυνατότητες και διαδραστικούς χώρους.

Λεπτομέρειες Toontown

Στην έκθεση D23 Expo, είδαμε ένα μοντέλο του Toontown (συμπεριλαμβανομένου του νέου Mickey & Minnie’s Runaway Railway!), και ακούσαμε επίσης μερικές ενδιαφέρουσες νέες λεπτομέρειες.

Μοντέλο Toontown

Ο επανασχεδιασμός του Toontown θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο Καλό αγόρι! Αγορά αγροτών παντοπωλείων ως χώρος για να πάρετε όλα τα είδη φαγητού και Cafe Daisy θα είναι ο συνδυασμός τριών προηγούμενων σημείων γρήγορης εξυπηρέτησης, συμπεριλαμβανομένου του Daisy’s Diner.

Καλό αγόρι! Παντοπωλεία και Cafe Daisy

Μπορείτε να δείτε τι Καλό αγόρι! Παντοπωλεία θα μοιάζει εδώ…

Καλό αγόρι! Παντοπωλεία

…και εδώ είναι που Cafe Daisy θα είναι!

Cafe Daisy

Αν έχετε πάει ποτέ στο Goofy’s House στο Toontown στο παρελθόν, ήταν κυρίως χώρος παιχνιδιού για μικρά παιδιά, αλλά το NEW Goofy’s House (γνωστό ως How-To-Play Yard) θα γίνει α διασκεδαστική διαδραστική “κουζίνα ζαχαρωτών” γιατί το παν είναι να φτιάχνει καραμέλες για τους φίλους του! (Σημειώστε ότι καμία πραγματική καραμέλα θα εμπλακεί πραγματικά.)

Το σπίτι του Γκούφυ

Να τι Το How-To-Play Yard του Goofy θα μοιάζει!

Το σπίτι του Γκούφυ

Το κοντινό Donald’s Duck Pond φέρνει ακόμη περισσότερα διαδραστικά στοιχεία στο Toontown, όπως περιστρεφόμενα νούφαρα και δοκούς ισορροπίας.

Donald’s Duck Pond

Και τα εγκαίνια του Mickey & Minnie’s Runaway Railway θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο El CapiTOON, όπου το short “Perfect Picnic” θα εμφανίζεται στους αναβάτες. Θα υπάρχει επίσης ένα ειδική έκθεση «δημιουργημένη από την Toontown Hysterical Society” που δείχνει τη ζωή στον κόσμο του Toon.

Θέατρο El CapiTOON

Αν θέλετε να δείτε το κέντρο του Toontown, θα βρεθείτε CenTOONial Parkόπου τα «συντριβάνια και οι υδάτινες τράπεζες» θα παρέχουν διαδραστικά στοιχεία για όλους.

CenTOONial Park

Ανυπομονούμε να δούμε το Toontown να ανοίγει ξανά!

Περισσότερα για να δείτε!

Συνεχίστε να μας ακολουθείτε καθώς παρακολουθούμε όλα τα νέα από την έκθεση D23 Expo 9 έως 10 Σεπτεμβρίου για να μη χάσετε ούτε μια μεγάλη ανακοίνωση της Disney!

Ελάτε μαζί μας να δούμε το αεροπλάνο της Walt Disney στην έκθεση D23 Expo!


Είστε ενθουσιασμένοι με το Toontown; Πείτε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν καλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχτούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Σήμερα, ήμασταν προσκεκλημένοι από την Disney World για να παρακολουθήσουμε την προεπισκόπηση πολυμέσων της D23 Expo. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το γεγονός/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, για φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment