ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΟΥ που έρχεται στο Disney+ — «Iwájú»

Υπάρχουν ήδη τόσες πολλές σειρές στο Disney+, αλλά α ΝΕΟ είναι καθ’ οδόν.

©Disney

Είχαμε ακούσει προηγουμένως για Iwájú — μια πρώτη στο είδος της σειρά επιστημονικής φαντασίας έρχεται στο Disney+ και τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες!

Για πρώτη φορά EVER, Disney Animation Studios συνεργάστηκε με μια Παναφρικανική εταιρεία ψυχαγωγίας που ονομάζεται Kugali για να δημιουργήσει το Iwájú. Η σειρά προορίζεται να επικεντρωθεί σε αφρικανικές ιστορίες που δημιουργήθηκαν από Αφρικανούς καλλιτέχνες.

©Disney | Κουγκάλι

Οι άνθρωποι πίσω από τη σειρά μοιράστηκαν ότι είναι α ερωτικό γράμμα σε μια πόλη στη Νιγηρίακαι είχε σκοπό να αναδείξει τι κάνει την πόλη ένα από τα πιο μοναδικά μέρη στον πλανήτη.

Η σειρά είναι α ιστορία ενηλικίωσης που ακολουθεί ένα κορίτσι που είναι μια νεαρή κληρονόμος από το πλούσιο νησί και ένα φτωχό αγόρι από την ηπειρωτική χώρα. Μαζί, παλεύουν ενάντια σε μια τρομερή απειλή για τη ζωή τους.

©Disney

Η ομάδα πίσω από τη σειρά περιέγραψε τον κύριο γυναικείο χαρακτήρα ως μια επίμονη, πεισματάρα, χαρισματική 10χρονη που είναι πρόθυμη να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω της. Ο καλύτερός της φίλος περιγράφεται ως ένας αυτοδίδακτος ειδικός στην τεχνολογία που εργάζεται σκληρά για να φροντίσει τη μαμά του. Ένας άλλος χαρακτήρας που θα εντοπίσουμε στη σειρά είναι μια ρομποτική σαύρα με προστατευτικά λέπια και αμυντικά όπλα!

Η ιστορία μας περιπλέκεται από τον αρχηγό μιας παράνομης εγκληματικής αυτοκρατορίας. Οι κύριοι χαρακτήρες θα βρεθούν παγιδευμένοι ανάμεσα σε δύο αντίθετες δυνάμεις και θα πρέπει να δουν αν μπορούν να δείξουν σε όλους ποιος θα μπορούσε να είναι ο κόσμος τους.

Δείτε μια πρώτη ματιά στη σειρά παρακάτω! Θα είναι διαθέσιμο στο Disney+ το 2023.

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για τη σειρά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κάλυψη της έκθεσης D23 Expo!

Είστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη σειρά; Πείτε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν καλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχτούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Μας προσκάλεσε η Disney να παρακολουθήσουμε την D23 Expo ως μέσα ενημέρωσης. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το γεγονός/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, για φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment