ΠΡΟΣΟΧΗ για τις ΑΛΛΑΓΕΣ Major Genie+ που έρχονται σύντομα στο Disney World

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ: Η Disney ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στο Genie+. Τα Remy’s Ratatouille Adventure, Frozen Ever After, Space Mountain, Mickey & Minnie’s Runaway Railway και Expedition Everest θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στην τυπική υπηρεσία Genie+ και δεν θα επιστρέψουν στην επιλογή pay-per-ride (Individual Attraction Selection). Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη ανάρτησή μας σχετικά με τις ενημερώσεις.

Η ιστορία του Genie+ και του Lighting Lanes στο Disney World είναι μακρά και στρεβλή.

Splash Mountain Lightning Lane

Το Genie+ και το Lightning Lanes είναι η επί πληρωμή αντικατάσταση του FastPass+. Υπάρχουν δύο επίπεδα σε Lightning Lanes. Υπάρχουν οι διαδρομές των οποίων το Lightning Lanes είναι διαθέσιμο με την κανονική αγορά του Genie+ για 15 $ ανά άτομο την ημέρα, και στη συνέχεια υπάρχουν οι Μεμονωμένα Lightning Lanes ή αξιοθέατα pay-per-ride. Αυτά τα αξιοθέατα pay-per-ride είναι συνήθως οι πιο δημοφιλείς διαδρομές σε κάθε πάρκο και οι επισκέπτες πρέπει να πληρώσουν επιπλέον για να παραλείψουν τη γραμμή σε αυτά τα αξιοθέατα. (Δεν περιλαμβάνονται στο Genie+.) Αυτές οι μεμονωμένες αγορές διαφέρουν ως προς το κόστος από διαδρομή σε βόλτα, καθώς και από την εποχή του χρόνου. Πριν από λίγους μήνες, η Disney έκανε αλλαγές στις οποίες οι διαδρομές ήταν διαθέσιμες ως επιλογές Individual Lightning Lane, και σύντομα αυτές οι αλλαγές θα πλησιάσουν στο τέλος τους.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πέντε βόλτες του Disney World ήταν διαθέσιμες με το κανονικό Genie+ αντί για μεμονωμένες επιλογές Lightning Lane. Αυτές οι πέντε βόλτες ήταν: Remy’s Ratatouille Adventure, Frozen Ever After, Space Mountain, Mickey and Minnie’s Runaway Railway και Expedition Everest.

Αποστολή Έβερεστ!

Επί Στις 7 Αυγούστου, αυτές οι βόλτες θα επιστρέψουν στην κατάστασή τους ως επιλογές Individual Lightning Lane, που σημαίνει ότι εάν θέλετε να αποκτήσετε μια λωρίδα φωτισμού για αυτούς (και να παραλείψετε τη γραμμή αναμονής), θα χρειαστεί να πληρώσετε ξεχωριστή χρέωση. Δεν θα περιλαμβάνονται πλέον σε μια αγορά Genie+. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η τιμή για το Individual Lightning Lanes ποικίλλει λόγω πολλών παραγόντων και μπορεί να κοστίσει οπουδήποτε μεταξύ $7 και $17.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ: Όπως σημειώθηκε παραπάνω, Η Disney ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στο Genie+. Τα Remy’s Ratatouille Adventure, Frozen Ever After, Space Mountain, Mickey & Minnie’s Runaway Railway και Expedition Everest θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στην τυπική υπηρεσία Genie+ και δεν θα επιστρέψουν στην επιλογή pay-per-ride (Individual Attraction Selection). Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη ανάρτησή μας σχετικά με τις ενημερώσεις. Λάβετε υπόψη ότι αυτό ενδέχεται να αλλάξει ξανά στο μέλλον.

Tower of Terror Lightning Lane

Το Genie+ (η κατ’ αποκοπή τιμή 15 $) μπορεί να αγοραστεί από τα μεσάνυχτα της ημέρας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσίακαι μπορείς κάντε την πρώτη σας επιλογή στις 7 π.μ στην εφαρμογή My Disney Experience. Μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένες Lightning Lanes στις 7 π.μ. κάθε μέρα, επισης. Μπορείτε να κάνετε έως και δύο μεμονωμένες αγορές Lightning Lane την ημέρα και αυτές οι βόλτες συχνά ξεπουλούν νωρίς την ημέραοπότε αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ένα, συνιστούμε να συνδεθείτε στην εφαρμογή My Disney Experience και να τα αγοράσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Επιλογή Lightning Lane στο My Disney Experience ©Disney

Ένα άλλο πράγμα που είναι σημαντικό να θυμάστε όταν κάνετε επιλογές Genie+ είναι αυτός ο μπερδεμένος κανόνας των 120 λεπτών. Ο κανόνας των 120 λεπτών αφορά το πότε μπορείτε να κάνετε την επόμενη επιλογή Genie+. Αφού κάνετε την πρώτη σας επιλογή Genie+ (όχι Individual Lightning Lane), μπορείτε να κάνετε άλλη μία όταν:

 1. Έχετε χρησιμοποιήσει το πρώτο που κλείσατε.
 2. Το πρώτο παράθυρο χρόνου επιστροφής έχει λήξει (αν το χάσετε). ή
 3. Έχουν περάσει 120 λεπτά από την τελευταία κράτηση (ή 120 λεπτά μετά το άνοιγμα του πάρκου, ανάλογα με την περίσταση).

Το νούμερο τρία είναι ο κανόνας των 120 λεπτών. Ας πούμε εσύ κλείστε ένα Genie+ Lightning Lane στις 9 π.μ. για κρουαζιέρα στη ζούγκλα με ώρα επιστροφής αργότερα στις 3 μ.μ. Εσείς μπορείτε να κάνετε κράτηση για την επόμενη επιλογή Genie+ στις 11 π.μπαρόλο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα την επιλογή Jungle Cruise.

Κρουαζιέρα στη ζούγκλα

Αλλά αν κάνετε την πρώτη σας επιλογή Genie+ για την κρουαζιέρα στην Jungle στις 7 π.μ. και το Magic Kingdom δεν ανοίξει μέχρι τις 9 π.μ., δεν μπορείτε να κάνετε την επόμενη κράτησή σας στο Genie+ παρά μόνο 120 λεπτά μετά το άνοιγμα του πάρκου (11 π.μ. σε αυτήν την περίπτωση).

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για μεμονωμένες λωρίδες αστραπής είναι αυτό μπορείτε να αγοράσετε μόνο δύο την ημέρα, οπότε αν υπάρχουν πολλά που σας ενδιαφέρουν, φροντίστε να έχετε υπόψη σας αυτό το όριο. Οι 2 διαδρομές ΔΕΝ χρειάζεται να είναι στο ίδιο πάρκο — αν έχετε Park Hopper, μπορείτε να κάνετε κράτηση για 1 Individual Lightning Lane σε καθένα από τα 2 διαφορετικά πάρκα.

Space Mountain Lightning Lane

Όταν η νέα αλλαγή τεθεί σε ισχύ στις 7 Αυγούστουαυτές είναι οι διαδρομές που θα είναι διαθέσιμες για αγορά Individual Lightning Lane:

 • Seven Dwarfs Mine Train στο Magic Kingdom
 • Space Mountain στο Magic Kingdom
 • Frozen Ever After στο EPCOT
 • Το Remy’s Ratatouille Adventure στο EPCOT
 • Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind στο EPCOT
 • Ο Mickey and Minnie’s Runaway Railway στα Hollywood Studios της Disney
 • Rise of the Resistance στα Hollywood Studios της Disney
 • Flight of Passage στο θεματικό πάρκο της Disney’s Animal Kingdom
 • Expedition Everest στο θεματικό πάρκο Animal Kingdom της Disney

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ: Και πάλι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, Η Disney έκανε κάποιες αλλαγές στο Genie+. Τα Remy’s Ratatouille Adventure, Frozen Ever After, Space Mountain, Mickey & Minnie’s Runaway Railway και Expedition Everest θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ στην τυπική υπηρεσία Genie+ και δεν θα επιστρέψουν στην επιλογή pay-per-ride (Individual Attraction Selection).

©Disney

Λόγω αυτής της αλλαγής, οι διαδρομές που είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας pay-per-ride έχουν πλέον ως εξής:

 • Seven Dwarfs Mine Train στο Magic Kingdom
 • Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind στο EPCOT
 • Rise of the Resistance στα Hollywood Studios της Disney
 • Flight of Passage στο θεματικό πάρκο της Disney’s Animal Kingdom

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη ανάρτησή μας σχετικά με τις ενημερώσεις.

Θα παρακολουθούμε τον ιστότοπο της Disney για περισσότερες αλλαγές στο Genie+, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για ό,τι πιο πρόσφατο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις διαδρομές για κράτηση FIRST με το Genie+ και το Pay-Per-Ride στο Disney World!


Έχετε χρησιμοποιήσει Genie+ ή Individual Lightning Lanes στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment