Προετοιμασία για την ευχή της Disney

Καλώς ήρθατε πίσω, φίλοι Mousemom! Ελάτε μαζί μας καθώς οι Mousemoms, η Jen, η Lori και η Juliana ετοιμάζονται για την κρουαζιέρα προεπισκόπησης του Disney Wish! Βλέποντας μόνο τις προεπισκοπήσεις που μας έδωσε η Disney, φαίνεται ότι αυτό το πλοίο σπάει το καλούπι με μοναδικές εμπειρίες και χαρακτηριστικά που θα μας αφήσουν να θέλουμε περισσότερα!

Η ευχή της Disney

Τα αγαπημένα μας Mousemoms θα κατευθυνθούν την ημέρα πριν ξεκινήσουν το πανί και θα δοκιμάσουν το Coronado Springs και το πρωί της 10ης Ιουλίου θα μεταφερθούν στο Port Canaveral. Θα βρίσκονται σε μια ειδική έκθεση Enchanted, που σημαίνει απλώς ότι θα παρουσιάζουν όλα τα ειδικά γεγονότα και χαρακτηριστικά. Θα γνωρίσουν πράγματα όπως το Pixar Day at Sea, Marvel Day at Sea και Star Wars Day at Sea. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς τα συμπιέζουν όλα αυτά, αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι το καθένα σε ξεχωριστή νύχτα, προς μεγάλη απογοήτευση της Λόρι. Αν συντονιστείτε στο podcast μας, ξέρετε ότι θα ήθελε πολύ να παρακολουθήσει την Buzz Lightyear να αγωνίζεται με τον Darth Vader.

Αν ακούσετε το podcast- Ξέρετε ότι η Λόρι μίλησε για αυτήν την εικόνα ως παράδειγμα ενός καταπληκτικού συνδυασμού!

Σε τακτικά δρομολόγια, δεν θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όλα αυτά τα γεγονότα, μπορείτε να κλείσετε μια κρουαζιέρα με ένα μόνο από αυτά. Το Pixar Day at Sea είναι ολοκαίνουργιο, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας δώσουμε τις λεπτομέρειες μόλις επιστρέψουμε!

Περιήγηση στην ευχή

Εκτός από τις ειδικές εκδηλώσεις που θα λάβουμε τη σέσουλα, οι The Mousekemoms θα κάνουν επίσης περιηγήσεις πίσω από τα παρασκήνια στα μπαρ, στα σαλόνια, στην πισίνα, σε όλους τους δημόσιους χώρους, στα παιδικά κλαμπ και σε πολλές κατηγορίες κάθε καμπίνας.

Όλα θα βρίσκονται σε μια νέα, μοναδική τοποθεσία, μια νέα διάταξη για να μάθουν όλοι – ακόμη και οι βετεράνοι της κρουαζιέρας της Disney.

Σε τι είναι κάθε Mousekemom πιο ενθουσιασμένη;

Τζουλιάνα: Νομίζω ότι είμαι πιο ενθουσιασμένος για το AquaMouse. Τα άλλα πλοία έχουν το AquaDuck και το AquaDunk, αλλά αυτό είναι νέο και μοναδικό. Υποτίθεται ότι έχει μια μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων που ονομάζεται Scuba Scramble, και είναι βόλτα 760 ποδιών που θα σας μεταφέρει σε όλο το επάνω κατάστρωμα, και διαδραστικά στοιχεία, φωτισμό και σκηνές. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό γιατί η οικογένειά μου δεν το έκανε

Τζεν: Ανυπομονώ για το World of Marvel. Έχω όλα αυτά τα αγόρια που είναι φαν των κόμικ και των σούπερ ήρωων. Είναι μια διαδραστική γευστική εμπειρία όπου τα πιάτα αποτίουν φόρο τιμής σε διαφορετικούς χαρακτήρες της Marvel. Αφρικανική κουζίνα που αντιπροσωπεύει τη Wakanda, ανατολικοευρωπαϊκό φαγητό για τη Σλοβακία, αποτίοντας φόρο τιμής στη Wanda. Φυσικά, τα κεντρικά γραφεία των Avengers είναι στη Νέα Υόρκη, οπότε θα έχουμε κάποιες επιλογές από τη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, πρόκειται για ένα δείπνο, με το Ant-Man and the Wasp που ονομάζεται Adventures Quantum Encounter.

Λόρι: Θα βάλω δύο εδώ – Ανυπομονώ για τις παιδικές περιοχές. Πρώτα είναι το κανονικό Oceaneers Club. Επανασχεδιάζονται πλήρως, για να είναι διώροφα. Θα μπορούν να μπουν μέσα από μια τσουλήθρα στον δεύτερο όροφο. Τα παιδιά μου είναι πολύ ενθουσιασμένα για αυτό. Αλλά επίσης, θα έχουν μια περιοχή που ονομάζεται Ηρώ-Ζώνη. Αυτός θα είναι ένας κλειστός και κλιματιζόμενος αθλητικός χώρος. Αυτό θα περιλαμβάνει μια εκπομπή οικογενειακών παιχνιδιών που ονομάζεται Incredigames, η οποία είναι μια οικογενειακή διαδρομή με εμπόδια που βασίζεται στους Incredibles. Το Jack Jack’s Diaper Dash θα μεταφερθεί και εδώ.

Έχετε το βλέμμα σας για το υπέροχο περιεχόμενο που θα σας έρθει σύντομα για την εσωτερική ματιά στο Disney Wish!

Είμαστε ΤΟΣΟ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε την εσωτερική σέσουλα πριν καν δει το ευρύ κοινό – Για ποιο πράγμα είστε πιο ενθουσιασμένοι στο Disney Wish; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Δεν χορταίνετε; Ακούστε το Mousekemoms Podcast εδώ.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την επόμενη περιπέτειά σας;

Οι φίλοι μας στο Kingdom and Cruise ταξίδια είναι πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό. Κάντε κλικ εδώ για τη δωρεάν, χωρίς υποχρέωση προσφορά σας για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε νέες, μαγικές αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή

The post Getting Ready For The Disney Wish εμφανίστηκε πρώτα στο MousekeMoms Blog.

Leave a Comment