Προγραμματίστε τις επόμενες διακοπές σας στην Disney με τις πιο πρόσφατες προσφορές και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

Το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα στο τέλος του, αλλά εξακολουθούν να έρχονται μερικές υπέροχες στιγμές ταξιδιού! Είναι μια πολυσύχναστη εποχή του χρόνου στο Disney World με το EPCOT Food & Wine Festival που διαρκεί έως τις 19 Νοεμβρίου και ο εορτασμός της 50ης επετείου συνεχίζεται ακόμα δυνατά! Αυτό σημαίνει ότι σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας — και έχουμε λεπτομέρειες για μερικές μεγάλες προσφορές και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

Κλείστε τώρα τις επόμενες διακοπές σας!

Σήμερα οι φίλοι μας στο Διακοπές Μικρού Κόσμου έχουν συγκεντρώσει όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις Disney World, Disneyland, Disney Cruise Line, Aulani και Adventures της Disney για τους αναγνώστες του DFB.

Οι πράκτορες στο Small World Vacations ξέρουν πώς να εξοικονομήσουν χρήματα στις διακοπές σας στην Disney! Όταν κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας με την Small World Vacations, τους έμπειρους πράκτορες τους παρακολουθήστε την κράτησή σας για πιθανές μελλοντικές εξοικονομήσεις. Αυτοί επίσης συγκρίνετε τις εκπτώσεις και υπολογίστε ποια λειτουργεί καλύτερα για το ταξιδιωτικό σας πάρτι, ημερομηνίες, θέρετρο και σχέδια περιήγησης. Και, μοιράζονται συμβουλές από ειδικούς και συμβουλές από πρώτο χέρι για τις μαγικές διακοπές σας.

Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις Walt Disney World

Προσφορά συνδρομητή Disney+

Ναι, αν είστε συνδρομητής του Disney+, υπάρχει πραγματικά μια έκπτωση σε ξενοδοχείο για εσάς! Η προσφορά αφορά διαμονή κατά τη διάρκεια τις περισσότερες νύχτες από τώρα έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Γαλλική συνοικία Port Orleans

Ο αριθμός των δωματίων για αυτήν την προσφορά είναι περιορισμένος και απαιτείται απόδειξη συνδρομής Disney+. Το άτομο που είναι εγγεγραμμένο στο Disney+ πρέπει επίσης να μένει στο δωμάτιο.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την προσφορά της Disney+

Προσφορά για κάτοχο κάρτας Disney Visa

Υπάρχει μια προσφορά για τους κατόχους καρτών Disney Visa για εξοικονόμηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου για τις περισσότερες νύχτες 28 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου 2022, αρκεί να κάνετε κράτηση με την Disney Visa Card σας.

Disney VISA

Ο κάτοχος της κάρτας Disney Visa πρέπει να μένει στο δωμάτιο και η προσφορά δεν μεταβιβάζεται. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις ανά ενήλικα εάν διαμένουν περισσότεροι από 2 ενήλικες σε ένα δωμάτιο.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία Disney Visa Cardholder!

Προσφορά κατοίκου της Φλόριντα

Αν σκοπεύετε να μείνετε σε ένα Disney Resort μέσω 8 Σεπτεμβρίου 2022Φλόριντα Οι κάτοικοι μπορούν να σώσουν έως και 20% στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας! Ισχύει για επιλεγμένα θέρετρα και οι οικονομίες διαφέρουν ανά κατηγορία.

Wilderness Lodge

Κατά το check-in απαιτείται απόδειξη της κατοικίας στη Φλόριντα και αυτή η προσφορά περιορίζεται σε διαμονές 1-14 διανυκτερεύσεων. Η εξοικονόμηση πόρων βασίζεται στη μη μειωμένη τιμή που πληρώνει ένας κάτοικος της Φλόριντα για το ίδιο δωμάτιο. Λάβετε υπόψη ότι απαιτείται κράτηση εκ των προτέρων για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσφορά!

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά κατοίκου της Φλόριντα

Ετήσια Προσφορά Διαβατών

Η Disney ανακοίνωσε μια νέα προσφορά που προσφέρει στους Ετήσιους Διαβάτες εξοικονομήσεις από τις τιμές των δωματίων τους στο ξενοδοχείο επί οι περισσότερες νύχτες έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Disney’s Art of Animation Resort

Μερικοί εξαιρέσεις από αυτήν την προσφορά περιλαμβάνουν τα εξής: βίλες 3 υπνοδωματίων, καμπίνες στο Copper Creek Villas & Cabins στο Disney’s Wilderness Lodge, The Campsites στο Disney’s Fort Wilderness Resort και Disney’s Art of Animation Resort – Little Mermaid Standard Rooms.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα σχετικά με αυτήν την ετήσια συμφωνία διαβατών

Στρατιωτικές Προσφορές 2022

Μέλη του αμερικανικού στρατού μπορούν να επωφεληθούν από εξαιρετικές τιμές στα δωμάτια τις περισσότερες νύχτες από τώρα έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Δέντρο της ζωής

Εδώ είναι μια ματιά στην τιμολόγηση για το 5ήμερο εισιτήριο Disney Military Salute:

  • Με την επιλογή Park Hopper – $349 συν φόρο
  • Με την επιλογή Park Hopper Plus – $379 συν φόρο
  • Με Park Hopper Option και Disney Genie+ Service – $424 συν φόρο
  • Με την επιλογή Park Hopper Plus και την υπηρεσία Disney Genie+ – 454 $ συν φόρο

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις στρατιωτικές προσφορές 2022

Προσφορές Disneyland

Δείτε τις τελευταίες προσφορές για τις επόμενες διακοπές σας στην Disneyland!

Καλοκαιρινή προσφορά αποταμίευσης

Η Προσφορά Καλοκαιρινής Αποταμίευσης επιτρέπει στους επισκέπτες να εξοικονομήσουν έως και 25% σε επιλεγμένες διαμονές 4 διανυκτερεύσεων και άνω στα ξενοδοχεία Disneyland Resortή μέχρι 20% σε Standard ή Premium δωμάτια. Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την προσφορά, οι επισκέπτες πρέπει να κάνουν κράτηση πριν από τις 22 Σεπτεμβρίου 2022 και η διαμονή τους πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Ξενοδοχείο Disneyland

Υπάρχει επίσης μια προσφορά Disney Visa για τους επισκέπτες της Disneyland. Οι κάτοχοι κάρτας μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 20% σε δωμάτια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία Disneyland Resort. Αυτή η προσφορά πρέπει να γίνει κράτηση έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας της Disneyland

Στρατιωτικές εκπτώσεις της Disneyland

Τα επιλέξιμα μέλη της Στρατιωτικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ ή οι σύζυγοι μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές διαμονής σε θέρετρο για τις περισσότερες νύχτες από τώρα έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022, αλλά αυτά τα δωμάτια πρέπει να έχουν κάνει κράτηση έως τις 12 Δεκεμβρίου 2022.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη συμφωνία

Disneyland

Τα επιλέξιμα μέλη της Στρατιωτικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ ή οι σύζυγοι μπορούν να αγοράσουν α Εισιτήριο Disney Military Promotional Park Hopper 3 ημερών και 4 ημερών! Οι κατάλληλοι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν αυτά τα εισιτήρια τώρα έως τις 12 Δεκεμβρίου 2022 για χρήση έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022. Ισχύουν επιλεγμένες ημερομηνίες αποκλεισμού.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη συμφωνία

Disney Cruise Line, Aulani και Adventures από την Disney Discounts

Οι φίλοι μας στο Small World Vacations μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την επόμενη ιστιοπλοΐα σας στη γραμμή κρουαζιέρας της Disney, ένα ταξίδι στο Aulani ή ακόμα και τις διακοπές Adventures by Disney! Δείτε αυτές τις προσφορές.

Disney Cruise Line

Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 35% σε επιλεγμένα δρομολόγια της Disney Cruise Line από τον Ιούλιο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023.

Disney Dream

Καλή κρουαζιέρα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις τελευταίες προσφορές της Disney Cruise Line

Το Aulani Resort της Disney

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε έως 30% σε επιλεγμένα δωμάτια από 23 Αυγούστου 2022 έως 22 Δεκεμβρίου 2022.

©Ιστολόγιο Disney Parks

Υπάρχει επίσης ένα Συμφωνία κατόχου κάρτας Disney Visa για αυτές τις ημερομηνίες, με εξοικονόμηση έως και 35%.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την φθινοπωρινή έκπτωση στο Aulani

Οι κάτοχοι καρτών Disney Visa μπορούν επίσης να εξοικονομήσουν έως και 35% σε επιλεγμένα δωμάτια από 23 Αυγούστου έως 22 Δεκεμβρίου 2022.

Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές Aulani

Adventures από την Disney

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήστε $150 έως $350 ανά άτομο σε επιλεγμένες περιπέτειες από τώρα έως τις 31 Οκτωβρίου 2022. Αυτά τα ταξίδια πρέπει να γίνουν μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Adventures από την Disney

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήστε 500 $ ανά άτομο σε επιλεγμένες περιπέτειες γης μεταξύ 10 Μαρτίου 2023 και 31 Μαρτίου 2024. Αυτά τα ταξίδια πρέπει να γίνουν μεταξύ 10 Μαΐου και 8 Αυγούστου 2022.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις περιπέτειες της Disney

Επικοινωνήστε με την Small World Vacations για μια προσφορά χωρίς υποχρέωση πριν λήξουν αυτές οι προσφορές.

Κάντε τα σχέδια των διακοπών σας σήμερα!

Αφήστε τους πράκτορες στο Small World Vacations να συγκρίνουν τις εκπτώσεις για να βρουν την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση για εσάς! Όταν νιώσετε έτοιμοι να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε τις επόμενες διακοπές σας στην Disney, το Small World Vacation είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει με τις τιμές και την καθοδήγηση. Και υπάρχει χωρίς χρέωση για την τεχνογνωσία και τη γνώση από πρώτο χέρι. Έχετε ερωτήσεις… έχουν απαντήσεις! Οι πράκτορες του Small World Vacations έχουν πάει στο Walt Disney World πάνω από 2.500 φορές! Οι πράκτορες στο Small World Vacations ξέρουν τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε.

Το Small World Vacations είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει με τις διακοπές σας στο Walt Disney World. Μάθετε παρακάτω τι μπορούν να κάνουν για εσάς!

Η Small World Vacations είναι περήφανη που είναι το προτιμώμενο ταξιδιωτικό γραφείο του Disney Food Blog.

Αποκλειστική Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου για Μικρούς Κόσμους

Σκέφτεστε να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι στον κόσμο της Disney; Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, σίγουρα θέλετε να κάνετε κράτηση με έναν ταξιδιωτικό πράκτορα Small World Vacations. Και τώρα είναι η τέλεια στιγμή!

Το Small World Vacations έχει μια συναρπαστική προσφορά για τους αναγνώστες του DFB τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ!

Κάντε κράτηση για ένα νέο Walt Disney World Vacation αξίας 3800 $ ή περισσότερο και λάβετε one ΔΩΡΕΑΝ φορτιστής τηλεφώνου power bank ανά κράτηση.

©Small World Vacations

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις με κωδικό DFB0822 φτιαγμένο με Small World Vacations από 10 Αυγούστου – 31 Αυγούστου 2022. Check-in μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου 2022.

Οι κρατήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Άκυρη εάν η κράτηση ακυρωθεί ή τροποποιηθεί σε μη επιλέξιμες τιμές ή ημερομηνίες. Χωρίς χρηματική αξία. (Όσο εξαντλούνται τα αποθέματα. Μπορεί να απαιτούνται αντικαταστάσεις.)

Λάβετε μια προσφορά για τις διακοπές σας στο Walt Disney World και ενημερώστε μας ότι σας έστειλε το DFB. Συμπεριλάβετε τον κωδικό DFB 0822.

Επικοινωνήστε με την Small World Vacations για μια προσφορά χωρίς υποχρέωση πριν λήξουν αυτές οι προσφορές.

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό σας Διακοπές Walt Disney World, απλά συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς χωρίς υποχρέωση του Small World Vacations! Το Small World Vacations είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί πάνω από 23 χρόνια τεχνογνωσίας και εκτεταμένης εμπειρίας της Disney με το My Disney Experience, τις εκπτώσεις, τις κρατήσεις για φαγητό και το FastPass+, ώστε να μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε λίγη Disney Magic!

Το Small World Vacations είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει με τις διακοπές σας στο Walt Disney World. Μάθετε παρακάτω τι μπορούν να κάνουν για εσάς!

Μεγιστοποιήστε το σχέδιο φαγητού! Εάν κάνετε κράτηση για ένα πακέτο διακοπών Walt Disney World θα το κάνετε λάβετε ένα ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακό ηλεκτρονικό βιβλίο, ο Οδηγός Disney Food Blog για φαγητό στο Walt Disney World αξίας 19,95 $. Αυτός ο οδηγός σάς βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Disney Dining Εμπειρία σας!

Η Small World Vacations είναι περήφανη που είναι το προτιμώμενο ταξιδιωτικό γραφείο του Disney Food Blog.

Οι πράκτορες του Small World Vacations έχουν πάει στο Walt Disney World πάνω από 2.500 φορές! Ξέρουμε τι πρέπει να ξέρετε πριν πάτε. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι σε επίπεδο Diamond Disney Vacation Planners (αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο, που κατατάχθηκε από τη Disney!) που ήταν εκεί, το έκαναν αυτό και θα επιστρέψουν.

Μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε και τι λένε οι επισκέπτες μας για εμάς:

«Είμαι πολύ πρακτικός τύπος ανθρώπου και πάντα σχεδίαζα τις διακοπές μας. Αποφάσισα αυτή τη φορά να δοκιμάσω το Small World Vacations. Ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Ο ατζέντης μου ήταν σε θέση να χειριστεί το μέρος της κράτησης, το οποίο είναι το κουραστικό μέρος του σχεδιασμού. Στη συνέχεια, μπόρεσε να μου προσφέρει δωρεάν φαγητό για το ταξίδι μου, κάτι που μου εξοικονόμησε έναν τόνο χρημάτων. Απάντησε επίσης σε όλες τις ερωτήσεις μου πολύ γρήγορα.»

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε τις διακοπές σας στο Walt Disney World, απλά συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς Small World Vacations χωρίς υποχρέωση! Το Small World Vacations είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί πάνω από 23 χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας από πρώτο χέρι της Disney με το My Disney Experience, τις εκπτώσεις, τις κρατήσεις για φαγητό και το FastPass+, ώστε να μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε λίγη Disney Magic!

Τα αγαπημένα μας άτομα στο Small World Vacations είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν εξοικονομήστε χρόνο, πονοκεφάλους, και το καλύτερο από όλαχρήματα, όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι ή την κρουαζιέρα σας στην Disney.

Οι πράκτορές τους συγκρίνουν τρέχουσες προσφορές προς την βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς — έχουν εξοικονομήσει κυριολεκτικά τους επισκέπτες τους εκατομμύρια δολάρια από το 1996. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τους είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ! (Είναι το προτεινόμενο ταξιδιωτικό γραφείο της DFB και μπορείτε να δείτε γιατί εδώ!)

Κλείστε λοιπόν αυτό το ταξίδι τώρα και μετά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Disney World με έναν ειδικό εγκεκριμένο από το DFB! Κάντε κλικ εδώ για μια προσφορά τιμής χωρίς υποχρέωση σήμερα και ενημερώστε τους ότι σας έστειλε η DFB 🙂

custommailexample

Leave a Comment