Πού να πάρετε μια ματιά πίσω από τα παρασκήνια στο Splash Mountain Retheme και περισσότερα έργα Disney Parks

Θέλετε να μάθετε τι είναι το επόμενο για τα πάρκα της Disney; Θέλετε να ακούσετε τα πιο πρόσφατα και τα καλύτερα για τις νέες διαδρομές, τα ξενοδοχεία και πολλά άλλα της Disney; Υπάρχουν ορισμένες ημερομηνίες που ΠΡΕΠΕΙ να σημειώσετε στο ημερολόγιό σας και ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind

της Disney D23 Expo — το Ultimate Disney Fan Convention — επιστρέφει στην Καλιφόρνια φέτος από 9-11 Σεπτεμβρίου. Έχουμε ήδη ακούσει για μερικά από τα ΜΕΓΑΛΑ πάνελ που θα είναι διαθέσιμα φέτος, για το πώς οι επισκέπτες θα δουν ΣΠΑΝΙΑ κομμάτια της ιστορίας της Disney όσο βρίσκονται εκεί και μερικά εμπορεύματα που δεν θα θέλετε να χάσετε. Αλλά τώρα έχουμε περισσότερες ενημερώσεις!

Αν είναι νέα για τα θεματικά πάρκα της Disney που αναζητάτε, το D23 Expo είναι το ιδανικό μέρος. Σύμφωνα με την D23, η έκθεση θα είναι «γεμάτη ενθουσιασμό για τα πάρκα της Disney» και θα περιλαμβάνει ακόμη και «νέα περίπτερασυναρπαστικές παρουσιάσεις πάνελ και αποκλειστικές εμπειρίες λιανικής.”

Όσοι επισκεφτούν την D23 Expo θα είναι από τους πρώτους που θα «μάθετε για λεπτομέρειες που δεν έχετε ξαναδεί για νέες θεματικές περιοχές, αξιοθέατα, παραστάσεις και πολλά άλλα!»

Αφίσα D23 Expo

Τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε όταν πρόκειται για ανακοινώσεις με θέμα τα πάρκα; Ακολουθούν οι τελευταίες ενημερώσεις:

Wonderful World of Dreams Pavilion

Στον εκθεσιακό χώρο της D23 Expo, θα βρείτε τα πάρκα και τις εμπειρίες της Disney “Υπέροχος κόσμος των ονείρων” περίπτερο. Σε αυτό το περίπτερο, οι επισκέπτες της Expo θα «μπουν» σε μερικές από τις νέες ιστορίες και διαδρομές που εργάζεται η Disney.

©D23

Εκεί, θα πάρετε Παρασκήνια κοιτάζει την περιπέτεια Bayou της Tiana (το νέο ride retheme για το Splash Mountain), ο μετασχηματισμός EPCOT, νέος Παγωμένος-θεματικές εμπειρίες, έργα Disney Cruise Line, ζωντανή ψυχαγωγία και πολλά άλλα.

©Disney

Φαίνεται ότι αυτό είναι ένα περίπτερο που πιθανότατα θα έχει πολλούς ανθρώπους που θα περιμένουν να το επισκεφθούν, επομένως είναι ένα από αυτά που μπορεί να θέλετε να δώσετε προτεραιότητα κατά τη διάρκεια της παρουσίας σας στην Έκθεση.

DisneyMe

Ένα άλλο πράγμα που θα ζήσουν οι θαυμαστές στην D23 Expo είναι DisneyMe. Το DisneyMe είναι ένα ολοκαίνουργιο ψηφιακό avatar που θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή Play Disney Parks. Οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό DisneyMe με αυτήν τη δυνατότητα και όσοι βρίσκονται στην Έκθεση θα έχουν πρώτη πρόσβαση σε αυτό.

©D23

Για να γιορτάσουν την έναρξη της DisneyMe ως μέρος της περιπέτειας Disney Uncharted Adventure στο κρουαζιερόπλοιο Disney Wish, όσοι πάνε στο D23 Expo θα μπορούν να πάνε σε ένα ειδική αποστολή που μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ στην Έκθεση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, όσοι συμμετέχουν στην αποστολή μπορούν να αποκαλύψουν ψηφιακά ρούχα Disney Wish και D23 Expo για το DisneyMe τους στον χώρο της έκθεσης.

Εάν πρόκειται να κατευθυνθείτε στην έκθεση, φροντίστε να το κάνετε κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Play Disney Parks από τον Σεπτέμβριο.

Παρουσιάσεις

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια ματιά σε ορισμένες παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι πιθανό να σας δώσουν τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ νέα, αλλά η D23 μοιράστηκε τώρα μια ματιά σε μερικές ακόμη παρουσιάσεις που θα είναι διαθέσιμες. Αυτές οι παρουσιάσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Παρασκευή

  • Εσωτερική ματιά στην Εταιρεία Εξερευνητών και Περιπετειωτών (Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, 10:30, Backlot Stage)

Σάββατο

  • Μια ματιά πίσω από την αυλαία στο εργαστήριο ανάπτυξης ψευδαισθήσεων και ειδικών εφέ της Walt Disney (Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 10 π.μ., Σκηνή αρχείων Walt Disney)
  • Ανακαλύπτοντας Θησαυρούς από τη Συλλογή Marty Sklar (Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, 12:00, Σκηνή Αρχείων Walt Disney)
  • Magic in the Air: 30 Years of The Muppet Christmas Carol (Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 13:00, Σκηνή Πρεμιέρας)
  • Ονειρεύοντας, σχεδιάζοντας και ζωντανεύοντας την επιθυμία της Disney (Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 16:00, Backlot Stage)

Κυριακή

  • Walt Disney Imagineering: 70 Years of Making the Impossible, Possible (Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, 13:00, Σκηνή Πρεμιέρας)
  • A Boundless Future: Disney Parks Experiences and Products (Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 π.μ., Αίθουσα D23) (Αυτή η παρουσίαση θα περιλαμβάνει μια ματιά σε μερικά από τα ΝΕΑ έργα που εργάζεται η Disney σε όλο τον κόσμο)
  • Ο κόσμος του Duffy & Friends Revealed (Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, 16:15, Hyperion Stage)

Το Frozen 2 Cast στο 2019 D23 Expo ©Walt Disney Studios

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Εάν είστε λάτρης των εμπορευμάτων της Disney, τότε θα ενθουσιαστείτε όταν μάθετε ότι θα υπάρχουν κάθε είδους ευκαιρίες για ψώνια στην Έκθεση. Στην πραγματικότητα, η έκθεση θα εμφανιστεί ΝΕΑ και «εμπορεύματα περιορισμένης έκδοσης από τις Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic, καθώς και αντικείμενα που γιορτάζουν την Disney100 και την D23 Expo».

Θα υπάρχει ένα ειδικό σημείο που θα ονομάζεται το D23 Expo Marketplace που θα έχει μια νέα, καθηλωτική εμπειρία αγορών. Εκεί, θα βρείτε εμπορεύματα από το shopDisney, το Disney Store και τα Disney Parks.

Η D23 Expo είναι σχεδόν εδώ

Μπορείτε επίσης να σταματήσετε από την επιστροφή του Walt Disney Imagineering Κατάστημα Mickey’s of Glendale για να δείτε τους 3 μοναδικούς χώρους τους, ο καθένας επικεντρωμένος σε διαφορετικές κατηγορίες. Θα υπάρξει ένα Το Mickey’s of Glendale Main Store, το Mickey’s of Glendale Pin Store και το D23 Expo Shop x Mickey’s of Glendale.

Mickey’s του Glendale

Και αυτές είναι οι τελευταίες ανακοινώσεις της D23 Expo (προς το παρόν). Η D23 Expo είναι προς το παρόν sold out. Αλλά αν καταφέρατε να κερδίσετε ένα εισιτήριο, φροντίστε να ελέγξετε την εφαρμογή D23 Expo. Θα μπορούσε να διευκολύνει την πλοήγηση στο Expo. Θα καλύψουμε ΟΛΑ τα μεγάλα νέα που βγαίνουν από την έκθεση D23 Expo, γι’ αυτό επικοινωνήστε μαζί μας για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Στο μεταξύ, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε για μια εμπειρία της Disney στο Broadway που θα επιστρέψει στην Έκθεση φέτος ή κάντε κλικ εδώ για τα τελευταία νέα από τις ταινίες της Marvel.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ πριγκίπισσες της Disney να παίζουν στην D23 Expo!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα πάτε στην D23 Expo φέτος; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment