Ποιο WDW Park έχει το καλύτερο φαγητό; – Ιστολόγιο TouringPlans.com

Πριν καν ξεκινήσουμε, καλώ τα Hollywood Studios για τη βελτίωση του παιχνιδιού γρήγορης εξυπηρέτησης. Πήγε από ένα σωρό ήπιο, βαρετό ή κακό φαγητό στην προσθήκη Ronto Roasters, Docking Bay 7 και Woody’s Lunch Box. Θα το πάρω.

Εξηγήστε τα Μαθηματικά

Τι εννοούμε ούτως ή άλλως με τον όρο «καλύτερο» και «χειρότερο»; Θα μπορούσαμε να ορίσουμε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ας δούμε λοιπόν τους 4 διαφορετικούς τρόπους που εμφανίστηκαν στον εγκέφαλό μου και μετά θα υπολογίσουμε τις απαντήσεις καθένας από αυτούς τους τέσσερις τρόπους.

1. Συνολική Μέση Ικανοποίηση

Αυτό είναι που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό. Αν κοιτάξω όλες τις βαθμολογίες για όλες τις τοποθεσίες εστίασης σε κάθε πάρκο, ποια είναι η συνολική συνδυασμένη μέση ικανοποίησή τους; Ο υψηλότερος μέσος όρος = το καλύτερο πάρκο και ο χαμηλότερος μέσος όρος = το χειρότερο πάρκο. Εύκολα, απλά μαθηματικά και δύσκολα στη διαμάχη, εκτός από…

2. Ποικιλία τραπεζαρίας

Ποιος νοιάζεται αν ο μέσος όρος του πάρκου είναι πάνω από 90% αν υπάρχουν μόνο 4 εστιατόρια με επιτραπέζια εξυπηρέτηση και δεν μπορώ να κάνω κράτηση σε κανένα από αυτά;! Δεν είναι ό,τι καλύτερο, εκτός και αν έχω κάποιες τοποθεσίες για να διαλέξω. Ο μεγαλύτερος αριθμός τοποθεσιών = το καλύτερο πάρκο και ο μικρότερος αριθμός αξιοθέατων = το χειρότερο πάρκο. Αλλά …

3. Αριθμός τοποθεσιών εστίασης με υψηλή ικανοποίηση

Το ότι έχω πολλές επιλογές δεν σημαίνει ότι καμία από αυτές είναι καλή. Ίσως αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο αριθμός (ή το ποσοστό) των τοποθεσιών εστίασης που σκοράρουν πάνω από 90%. Ο συνολικός αριθμός μου λέει ότι έχω πολλές καλές τοποθεσίες για φαγητό για να διαλέξω, και το υψηλό ποσοστό σημαίνει ότι ό,τι κι αν διαλέξω, είναι πιθανό να πάρω κάτι πολύ ικανοποιητικό. Αφ ‘ετέρου …

4. Ικανοποίηση στην τοποθεσία φαγητού με την υψηλότερη βαθμολογία

Είμαι αναγνώστης του TouringPlans, οπότε προφανώς κάνω την έρευνά μου. Οπότε δεν με νοιάζει πόσα είναι υπέροχα, ούτε ο γενικός μέσος όρος. Μπορώ να καταλάβω το καλύτερο και απλώς να πάω σε αυτήν την τοποθεσία για φαγητό. Το πάρκο με την υψηλότερη βαθμολογία ατομικής ικανοποίησης είναι το καλύτερο.

Επιπλέον πίστωση

Έχετε άλλους τρόπους με τους οποίους θα προσδιορίζατε το «καλύτερο» πάρκο για φαγητό; Αφήστε τα στα σχόλια παρακάτω και θα δω αν μπορώ να τραβήξω τα δεδομένα για εσάς!

Συνολική Μέση Ικανοποίηση

Μέση ικανοποίηση σε όλο το πάρκο σε τοποθεσίες τραπεζαρίας με υπηρεσία τραπεζιού μέχρι στιγμής το 2022

Αυτά μοιάζουν… αρκετά παρόμοια. Αλλά, πρέπει να θυμάστε ότι έχουμε χιλιάδες και χιλιάδες κριτικές για φαγητό. Άρα οι διαφορές μεταξύ κάθε ζεύγους πάρκων άλλο από Τα EPCOT<>Hollywood Studios είναι στατιστικά σημαντικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πούμε, στατιστικά, Το Animal Kingdom έχει την καλύτερη συνολική τραπεζαρία στο Table Service και Το Magic Kingdom έχει τη χειρότερη συνολική τραπεζαρία στο Table Service. Τι βοηθάει το Ζωικό Βασίλειο; Τρεις πολύ καλές τοποθεσίες και μόνο μία πραγματικά τρομερή. Τι καταδικάζει το Magic Kingdom; Σχεδόν τα πάντα.

Μέση ικανοποίηση σε όλο το πάρκο σε τοποθεσίες γευμάτων γρήγορης εξυπηρέτησης μέχρι στιγμής το 2022

Εντάξει, αλλά στην πραγματικότητα αυτά μοιάζουν πολύ τώρα, εκτός από ένα προφανές ακραίο στοιχείο. Και αυτή τη φορά έχουμε δίκιο σε αυτό. Τα Magic Kingdom, EPCOT και Hollywood Studios είναι όλα ισοδύναμα στατιστικά. Ο μόνος προφανής νικητής εδώ είναι το Animal Kingdom. Μπορούμε πολύ εύκολα να το δούμε αυτό Το Animal Kingdom έχει το καλύτερο γενικό φαγητό Quick Service. Κανένας εύκολος στην επιλογή χαμένος, αν και το EPCOT έχει τεχνικά τη χαμηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής φέτος.

Χμμμ… Το Ζωικό Βασίλειο κερδίζει την υψηλότερη μέση ικανοποίηση και για τους δύο τύπους φαγητού; Ποιος δεν εκπλήσσεται; Μου. Φαγητό υψηλής ποιότητας και μέρη για φαγητό με θέα όπως αυτό.

Ποικιλία τραπεζαρίας

Πλήθος τοποθεσιών για φαγητό σε όλο το πάρκο

Ας ελπίσουμε ότι κανείς που διαβάζει αυτό δεν εκπλήσσεται από αυτά τα αποτελέσματα. Εάν θέλετε να επιλέξετε μεγάλη ποικιλία και μεγάλο αριθμό από τοποθεσίες τραπεζαρίας σερβιρίσματος, πηγαίνετε στο EPCOT. Ετσι. Πολλά. Επιλογές. Και το Animal Kingdom έχει τα λιγότερα, αν και λίγο. Αυτό σημαίνει Η EPCOT διαθέτει την καλύτερη ποικιλία επιλογών τραπεζαρίας σε τραπεζαρίακαι Το Animal Kingdom έχει τη χειρότερη ποικιλία επιλογών για φαγητό στο Table Service. Και πάλι, δεν νομίζω ότι θα σοκάρουμε κανέναν μετρώντας τα εστιατόρια. Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί!

Πλήθος τοποθεσιών για φαγητό γρήγορης εξυπηρέτησης σε όλο το πάρκο

Τουλάχιστον τα αποτελέσματα εδώ δεν είναι τόσο τρομακτικά. Για άλλη μια φορά δεν έχουμε χαμένο. Έχουμε ισοπαλία – τα Hollywood Studios και το Animal Kingdom έχουν το καθένα τον λιγότερο αριθμό τοποθεσιών γρήγορης εξυπηρέτησης. Αλλά Το EPCOT κερδίζει ξανά. Και αυτό χωρίς κανένα περίπτερο για φεστιβάλ, που επίσης βρίσκονται σχεδόν πάντα γύρω από το πάρκο, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές γρήγορης εστίασης.

Επίσης δεν είναι σοκαριστικό; Το EPCOT έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία και αριθμό τοποθεσιών για να διαλέξετε. Η οικογένειά μου και εγώ το εκμεταλλευόμαστε αυτό και τρώμε στο Teppan Edo στο επόμενο ταξίδι μας.

Τοποθεσίες εστίασης υψηλής ικανοποίησης

Ο αριθμός των τοποθεσιών τραπεζαρίας σε όλο το πάρκο με μέση ικανοποίηση πάνω από 90% μέχρι στιγμής φέτος.

Έχει κουραστεί κανείς να κερδίζει το EPCOT; Άλλο ένα εύκολο. Υπάρχουν 10 διαφορετικές τοποθεσίες εξυπηρέτησης τραπεζιών στο EPCOT που έχουν πάνω από 90% ικανοποίηση μέχρι στιγμής φέτος. Είναι εντυπωσιακός αριθμός. Έτσι, όχι μόνο έχετε πολλά να διαλέξετε, αλλά σχεδόν όλα είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Τα Hollywood Studios και το Animal Kingdom αναδεικνύουν για άλλη μια φορά το πίσω μέρος εδώ. Δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς είχαν μόνο 5 και 4 τοποθεσίες εξυπηρέτησης τραπεζιών για αρχή. Η EPCOT διαθέτει τις πιο ικανοποιητικές τοποθεσίες για να διαλέξετε.

Ο αριθμός των τοποθεσιών για φαγητό γρήγορης εξυπηρέτησης σε όλο το πάρκο με μέση ικανοποίηση πάνω από 90% μέχρι στιγμής φέτος.

Αχα! Πώς γυρίζουν γρήγορα τα τραπέζια. (Βλέπετε τι έκανα εκεί; Πίνακας; Γρήγορα; Όχι…) Ξαφνικά το Animal Kingdom δίνει στην EPCOT κάποιο ανταγωνισμό για γρήγορη εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας. Και αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό, επειδή το EPCOT είχε τον μεγαλύτερο αριθμό συνολικών τοποθεσιών γευμάτων γρήγορης εξυπηρέτησης και το Animal Kingdom είχε τις λιγότερες. Αλλά πολλά από αυτά που έχει είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας. Σχεδόν δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τη γρήγορη εξυπηρέτηση στο Animal Kingdom. Τα Hollywood Studios από την άλλη… θλιβερά. Το EPCOT και το Animal Kingdom έχουν και τα δύο τις τοποθεσίες γευμάτων γρήγορης εξυπηρέτησης με τη μεγαλύτερη ικανοποίησηκαι Τα Hollywood Studios έχουν τις λιγότερες τοποθεσίες γευμάτων γρήγορης εξυπηρέτησης υψηλής ικανοποίησης.

Animal Kingdom Life Hack: Πάρτε μεσημεριανό γεύμα στο Harambe Market και, στη συνέχεια, ένα μπισκότο αρκετά μεγάλο για να μοιραστεί όλη η οικογένεια από το Zuri’s.

Ικανοποίηση στην τοποθεσία φαγητού με την υψηλότερη βαθμολογία

Ο υψηλότερος ατομικός μέσος όρος ικανοποίησης σε ένα μόνο τραπέζι σε κάθε πάρκο μέχρι στιγμής φέτος

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Magic Kingdom δεν έχει κάνει πολλά για το φαγητό μέχρι στιγμής φέτος. Αλλά τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση, βγαίνει νικητής. Με μια τρίχα. Το Magic Kingdom έχει το εστιατόριο με την υψηλότερη βαθμολογία σε οποιοδήποτε πάρκο. Και αυτός ο νικητής; Liberty Tree Tavern. Οι οποίοι γνώριζαν?! Η τοποθεσία εξυπηρέτησης τραπεζιού με την κορυφαία βαθμολογία στα Hollywood Studios είναι η πιο χαλαρή εδώ, αφού το Hollywood Brown Derby «μόνο» έχει σκορ 92%.

Η υψηλότερη ατομική μέση ικανοποίηση σε μια τοποθεσία γευμάτων γρήγορης εξυπηρέτησης σε κάθε πάρκο μέχρι στιγμής φέτος

Βαθμολογήστε ακόμη ένα για το Animal Kingdom! (μόλις – κανένα από αυτά δεν είναι στατιστικά σημαντικά διαφορετικό). Το Animal Kingdom έχει την τοποθεσία φαγητού γρήγορης εξυπηρέτησης με την υψηλότερη βαθμολογία σε οποιοδήποτε πάρκο. Αυτή η τοποθεσία είναι η καντίνα Satu’li. Και για μια φορά, το EPCOT παραπαίει στο γρήγορο σέρβις. Η τοποθεσία του με την υψηλότερη βαθμολογία είναι το Sommerfest, με ένα ασήμαντο 94% μέχρι στιγμής φέτος.

Τι σημαίνει αυτό για σας?

  1. Το πώς ορίζετε ποιο πάρκο έχει το καλύτερο φαγητό μπορεί να είναι διαφορετικό από το πώς το υπολογίζω εδώ. Ωστόσο, μπορούμε να πάρουμε τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων κάθε μέτρησης που παρουσιάζεται παραπάνω (ζυγίζοντας στατιστικά σημαντικές διαφορές περισσότερο από εκείνες που είναι στατιστικά σημαντικές) για να λάβουμε τα συνολικά “καλύτερα” και “χειρότερα” πάρκα για κάθε τύπο τοποθεσίας εστίασης.
  2. Με βάση τις μετρήσεις που ορίζονται παραπάνω, Το EPCOT διαθέτει την καλύτερη τραπεζαρία σε τραπεζαρίακαι Τα Hollywood Studios έχουν το χειρότερο δείπνο σε Table Service.
  3. Ομοίως, Το Animal Kingdom έχει το καλύτερο φαγητό Quick Serviceκαι Τα Hollywood Studios έχουν το χειρότερο φαγητό Quick Service.

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με κάποιο από τα αποτελέσματα; Ξέρω ότι το κάνω! Χόλιγουντ γρήγορη εξυπηρέτηση για τη νίκη! Πώς μπορεί κάτι να είναι χειρότερο από τη γρήγορη εξυπηρέτηση του Magic Kingdom;;; Ξεκινήστε μια συζήτηση ή συζήτηση στα σχόλια παρακάτω!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Τέλος, υπάρχει ένα ακόμη μέρος για να πάρετε ένα γρήγορο δάγκωμα στο Magic Kingdom. Είναι σαφές ότι οι κρατήσεις και η συμμετοχή έχουν…

  • Έχετε ακούσει για το Universal Orlando Quick Service Dining Plan; Το Quick Service Dining Plan είναι μια κάρτα που δίνει το δικαίωμα…

  • Τι είναι το σύστημα κρατήσεων του Disney’s Park Pass; Όταν άνοιξε ξανά τον Ιούλιο του 2020, η Walt Disney World έθεσε όρια χωρητικότητας στο…

  • Την περασμένη εβδομάδα, καλύψαμε τα βασικά του Προγράμματος Δείπνου Γρήγορης Εξυπηρέτησης της Universal Orlando. Ως γρήγορη ανακεφαλαίωση, για 25,99 $, το Quick…

Leave a Comment