Ποιο AP της Disney World είναι η καλύτερη τιμή

Η Walt Disney World παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα Ετήσιου Διαβατηρίου πέρυσι που περιλάμβανε νέα πάσο, τιμές και προνόμια.

Ετήσια Κάρτα Διαβατών

Υπάρχουν τώρα μόνο 4 είδη ετήσιων εισιτηρίων — τα Incredi-Pass, Sorcerer Pass, Pirate Pass, και Pixie Dust Pass — και 3 από τα 4 στην πραγματικότητα δεν είναι καν διαθέσιμα για αγορά αυτή τη στιγμή, καθώς η Disney World έχει διακόψει τις πωλήσεις. Όμως, είμαστε εδώ για να σας προετοιμάσουμε για το πότε τα πάσο επανέλθουν στην πώληση (ημερομηνία TBD). Κάθε πάσο έχει διαφορετική τιμή, οπότε ας αναλύσουμε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς!

Αρχικά, ας μιλήσουμε για το ΙΔΙΟ για όλα τα πάσο του Disney World. Κάθε πέρασμα έχει ορισμένα οφέλη, και πολλά από αυτά είναι ακριβώς τα ίδια.

Όλοι οι ετήσιοι διαβάτες του Disney World έχουν τη δυνατότητα να παρκάρουν, να συνδυάσουν κρατήσεις πάρκων, να κάνουν επιπλέον κρατήσεις πάρκου για τη διάρκεια της διαμονής τους στο ξενοδοχείο στο Disney World, πρόσβαση σε κρατήσεις μπόνους, δωρεάν τυπικό θεματικό πάρκο και εκπτώσεις σε πράγματα όπως επιλεγμένα εστιατόρια και εμπορεύματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο PhotoPass ή την επιλογή Water Parks and Sports σε οποιοδήποτε από τα 4 περάσματα.

Ετήσια είσοδος Passholder στο Animal Kingdom

Οι κάτοικοι της Φλόριντα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν μηνιαίες πληρωμές για οποιοδήποτε από τα ετήσια πάσο μετά από προκαταβολή 205 $.

Λοιπόν, τώρα που ξέρουμε πώς όλα τα περάσματα είναι ίδια, ας μιλήσουμε για το πώς διαφέρουν!

Incredi-Pass

ο Incredi-Pass είναι η κορυφαία βαθμίδα όλων των ετήσιων εισιτηρίων με τα περισσότερα οφέλη. Για αρχή, έχει χωρίς ημερομηνίες αποκλεισμού, ώστε να μπορείτε να επισκεφτείτε τα πάρκα όποτε θέλετε, αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμες κρατήσεις. Μιλώντας για κρατήσεις, οι κάτοχοι Incredi-Pass μπορούν να αντέξουν 5 κρατήσεις Park Pass ταυτόχρονα.

ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΣΟ

Με τα περισσότερα οφέλη και χωρίς ημερομηνίες αποκλεισμού, το Incredi-Pass είναι επίσης το πιο ακριβό από τα πάσο. Του $1.299 πριν τον φόρο. Έτσι, καθώς δεν υπάρχουν ημερομηνίες αποκλεισμού, το Incredi-Pass έρχεται περίπου 3,56 $ την ημέρα για ένα χρόνο, αν το χωρίζατε κατά πόσες ημέρες θα μπορούσατε να πάτε στα θεματικά πάρκα.

Ετήσια Είσοδος Διαβατών

Αυτό είναι επίσης το μόνο πάσο που διατίθεται σε μη κατοίκους της Φλόριντα και σε άτομα που δεν βρίσκονται στο Disney Vacation Club. Έτσι, εάν ζείτε εκτός πολιτείας και δεν είστε μέλος, αυτή είναι η μόνη σας επιλογή για ετήσιο πάσο.

ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΣΟ

Το Incredi-Pass είναι ίσως το πιο πολύτιμο για άτομα που κάνουν πολλά ταξίδια στο Disney World το χρόνο ή σε ένα ή δύο εκτεταμένα ταξίδια. Είναι επίσης εξαιρετικό για άτομα που απλά δεν θέλουν να έχουν περιορισμούς σχετικά με το πότε μπορούν και πότε δεν μπορούν να πάνε στα πάρκα. Μπορείτε σίγουρα να κερδίσετε την αξία του πάσο σας όσο πιο συχνά πηγαίνετε!

Μάγος Pass

Το επόμενο πέρασμα που έχουμε είναι το Μάγος Pass. Με αυτό, μπορείτε επίσης να έχετε μέχρι 5 Κρατήσεις Park Pass, αλλά έχετε κάποιες ημερομηνίες αποκλεισμού. Ωστόσο, είναι αρκετά ελάχιστα — υπάρχει μόνο 19 ημέρες αποκλειστεί από τώρα έως τον Ιούνιο του 2023. Οι ημερομηνίες αποκλεισμού για αυτό το πάσο είναι περίπου την Ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα.

Ετήσιο πάσο του Magic Kingdom

Αυτό το πάσο είναι επίσης διατίθεται μόνο σε κατοίκους της Φλόριντα και μέλη του Disney Vacation Club. Του $899 προ φόρου, που βγαίνει γύρω 2,60 $ την ημέρα για ένα έτος λαμβάνοντας υπόψη τις ημερομηνίες αποκλεισμού.

Ετήσιος μαγνήτης Passholder

Αυτό το πάσο είναι 400 $ λιγότερο από το Incredi-Pass και έχει λιγότερες από 20 ημερομηνίες αποκλεισμού, οπότε είναι πολύ καλή συμφωνία αν συγκρίνετε τα δύο! Αυτό το πάσο θα ήταν ίσως το πιο πολύτιμο για τα μέλη του Disney Vacation Club ή τους κατοίκους της Φλόριντα που τους αρέσει να πηγαίνουν συχνά στα πάρκα και δεν θέλουν πολλούς περιορισμούς. Απλώς πρέπει να είναι καλά με το να μην πηγαίνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών αιχμής!

Pirate Pass

ο Pirate Pass είναι όπου αρχίζουμε να βλέπουμε λίγο μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στις πάσες. Με αυτό, μπορείτε να έχετε μέχρι 4 Κρατήσεις Park Pass κάθε φορά και υπάρχουν σημαντικά περισσότερες ημερομηνίες αποκλεισμού — περίπου 68 ημέρες αποκλείονται από τώρα έως τον Ιούνιο του 2023.

Τα ετήσια εισιτήρια μπορούν να σας προσφέρουν αποκλειστικές λιχουδιές μερικές φορές!

Το Pirate Pass είναι επίσης διατίθεται μόνο σε κατοίκους της Φλόριντα. Αυτό είναι $699 προ φόρου, που βγαίνει γύρω 2,35 $ την ημέρα για ένα έτος λαμβάνοντας υπόψη τις ημερομηνίες αποκλεισμού.

Ετήσια Είσοδος Διαβατών

Αυτό το πάσο πιθανότατα έχει τη μεγαλύτερη αξία για τους ντόπιους ή τα άτομα που βρίσκονται σε απόσταση οδήγησης που τους αρέσει να κάνουν μεγάλα Σαββατοκύριακα και δεν έχουν κανέναν περιορισμό για το πότε μπορούν να το επισκεφτούν. Για σχεδόν 700 $, έχετε ακόμα 297 ημέρες διαθέσιμες για να επισκεφθείτε!

Pixie Dust Pass

Το τελευταίο πέρασμα που έχουμε είναι το Pixie Dust Pass. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το μόνο πάσο που είναι διαθέσιμο για αγορά αυτή τη στιγμή, καθώς η Disney έχει διακόψει τις πωλήσεις στα άλλα 3. Με αυτό το πάσο, λαμβάνετε έως και 3 Κρατήσεις Park Pass αλλά έχετε και τις περισσότερες ημερομηνίες αποκλεισμού. Όλα τα Σαββατοκύριακα και οι ώρες αιχμής του έτους είναι αποκλεισμένατο οποίο αθροίζει περίπου 143 ημερομηνίες αποκλεισμού από τώρα έως τον Ιούνιο του 2023.

Οι Ετήσιοι Διαβάτες λαμβάνουν επίσης αποκλειστικά εμπορεύματα!

Αυτό το πάσο είναι επίσης διατίθεται μόνο σε κατοίκους της Φλόριντα. Του $399που βγαίνει σε 1,80 $ την ημέρα για ένα έτος λαμβάνοντας υπόψη τις ημερομηνίες αποκλεισμού. Όμως, έχετε ακόμα περίπου 220 ημέρες που μπορείτε να επισκεφτείτε τα πάρκα!

Ετήσιος μαγνήτης Passholder

Αυτό το πάσο δεν θα ήταν το καλύτερο για άτομα που θέλουν να πάνε όποτε θέλουν ή που μπορούν να το επισκεφτούν μόνο τα Σαββατοκύριακα. Έχει τη μεγαλύτερη αξία για τους ντόπιους που δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν πολύ μακριά για να πάνε στο Disney World ή για άτομα που έχουν ρεπό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι επίσης ένα υπέροχο πέρασμα αν θέλετε να είστε λίγο λιγότερο αφοσιωμένοι και απλά να πηγαίνετε στα πάρκα περιστασιακά. Με τις τιμές των εισιτηρίων του πάρκου αυτή τη στιγμή, θα μπορούσατε να πάτε για 3-4 ημέρες και το πάσο σας θα είχε ήδη εξοφληθεί!

Ετήσιο εμπόρευμα Passholder

Επομένως, όταν εξετάζετε ποιο ετήσιο πάσο έχει τη μεγαλύτερη αξία για εσάς, σκεφτείτε πόσο συχνά πηγαίνετε ή θέλετε να πηγαίνετε στο Disney World και πόσο καιρό είστε εκεί. Εάν πρόκειται να κάνετε ταξίδια διάρκειας 3 εβδομάδων το χρόνο, τότε το Incredi-Pass ή το Sorcerer Pass είναι πιθανώς μια καλή επιλογή για εσάς. Εναλλακτικά, αν ζείτε στην περιοχή και θέλετε απλώς να πάτε στο EPCOT για δείπνο κάποιες νύχτες, το Pixie Dust Pass μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάτε!

Ποιο ετήσιο πάσο πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο;

Να θυμάστε ότι όλα τα πάσο λαμβάνουν προνόμια όπως εκπτώσεις και δωρεάν πάρκινγκ, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως διακυβευτούν αυτά τα οφέλη εάν επιλέξετε ένα πάσο που είναι λιγότερο ακριβό.

Θα προσέχουμε πότε όλα αυτά τα δελτία θα επανέλθουν στην πώληση, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο All Ears για νέα και ενημερώσεις!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αν οι οπαδοί του Disney World πιστεύουν ότι τα ετήσια εισιτήρια αξίζουν τον κόπο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποιο ετήσιο πάσο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη αξία; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment