Ποια πάρκα ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ στο Disney World την επόμενη εβδομάδα

Θα πάτε σύντομα στο Disney World; Εάν ναι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε θα ανοίξουν τα πάρκα και εάν οι κρατήσεις Park Pass εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες για τις ημέρες που θέλετε να πάτε!

μαγικό βασίλειο

Η επόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα συναρπαστική γιατί σηματοδοτεί την επιστροφή του πρώτου Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party στο Magic Kingdom από το 2019! Αυτό το συμβάν, καθώς και άλλα πράγματα, όπως οι εκτεταμένες βραδινές ώρες για ορισμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney World, ενδέχεται να επηρεάσουν την επίσκεψή σας, επομένως ας ρίξουμε μια ματιά στο ωράριο του πάρκου και τη διαθεσιμότητα της κράτησης κάρτας στάθμευσης για την εβδομάδα από 7 Αυγούστου έως 13 Αυγούστου.

Magic Kingdom Park Hours

Το Magic Kingdom θα είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 10 μ.μ. από Δευτέρα έως Πέμπτη την επόμενη εβδομάδααλλά η Παρασκευή είναι όταν τα πράγματα παίρνουν μια τροπή όπως το πάρκο είναι ανοιχτό από τις 08:00 έως τις 18:00. Αυτό συμβαίνει επειδή το μη και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Μίκυ θα ξεκινήσει στις 19:00 εκείνο το βράδυ. Η Disney άλλαξε πρόσφατα τις ώρες του πάρκου για το Magic Kingdom εκείνη την ημέρα (και τις ημέρες άλλων αποκριάτικων πάρτι), έτσι το πάρκο θα ανοίξει στις 8 π.μ. αντί στις 9 π.μ. για να προσφέρει στους επισκέπτες χωρίς εισιτήρια για πάρτι λίγο επιπλέον χρόνο στο πάρκο.

©Disney

Το Σάββατο, Στις 13 Αυγούστου, το πάρκο θα είναι ανοιχτό από τις 09:00 έως τις 11:00. Θα υπάρξουν επίσης εκτεταμένες βραδινές ώρες στο πάρκο την Τετάρτη 10 Αυγούστου από τις 22:00 έως τις 12:00. Οι παρατεταμένες βραδινές ώρες είναι επιπλέον χρόνος στα πάρκα για επιλεγμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney World.

Ώρες πάρκου EPCOT

Το EPCOT θα είναι ανοιχτό από τις 8:30 π.μ. έως τις 9 μ.μ κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Θα είναι Διευρυμένο απογευματινό ωράριο τη Δευτέρα 8 Αυγούστου από τις 21:00 έως τις 23:00.

Disney’s Hollywood Studios Park Hours

Και φαίνεται ότι τα Hollywood Studios της Disney διευκολύνουν όλους να θυμούνται, καθώς οι ώρες λειτουργίας αυτού του πάρκου είναι το ίδιο κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα, επίσης.

©Disney

Θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8:30 π.μ.-9 μ.μ.

Disney’s Animal Kingdom Park Hours

Τέλος, ερχόμαστε στο Ζωικό Βασίλειο της Disney. Ζωικό Βασίλειο θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα από τις 08:00 έως τις 20:00.

©Disney

Ως συνήθως, το park hopping θα είναι διαθέσιμο μετά τις 14:00 σε οποιονδήποτε επισκέπτη έχει προστεθεί η δυνατότητα park hopper στο εισιτήριό του.

Διαθεσιμότητα Κράτησης Park Pass

Για τους επισκέπτες που έχουν εισιτήριο για το θεματικό πάρκο, Τα Magic Kingdom και Hollywood Studios δεν είναι διαθέσιμα στις 7, 8, 10 και 12 Αυγούστου. Όλα τα πάρκα είναι διαθέσιμα στις 9, 11 και 13 Αυγούστου.

©Disney

Για επιλεγμένους επισκέπτες του Disney World Resort Hotel, το Magic Kingdom και τα Hollywood Studios μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να μπουν στην επόμενη εβδομάδα. Αυτά τα δύο πάρκα είναι εξαντλήθηκε στις 7, 8, 10 και 12 Αυγούστου. Και τα τέσσερα θεματικά πάρκα Disney World είναι διαθέσιμα στις 9, 11 και 13 Αυγούστου.

©Disney

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στη διαθεσιμότητα του Park Pass Reservation για τους κατόχους ετήσιου πάσου του Disney World!

Εάν έχετε ένα πάσο Incredi, το δικό σας Η διαθεσιμότητα την επόμενη εβδομάδα (και πολλές εβδομάδες μετά) είναι ανοιχτή.

©Disney

Εάν έχετε ένα Sorcerer Pass, η διαθεσιμότητα της κράτησης για το Park Pass είναι επίσης ανοιχτή την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Όπως και τα άλλα δύο, το Το Pirate Pass είναι ανοιχτό την επόμενη εβδομάδαεπισης.

©Disney

Και τέλος, έχουμε το Pixie Dust Pass. Αυτό το πάσο είναι αποκλεισμένο τα Σαββατοκύριακα (που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μπείτε στα πάρκα με αυτό), αλλά έχει ανοιχτή διαθεσιμότητα και για τα τέσσερα θεματικά πάρκα την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ωράριο λειτουργίας του πάρκου της Disney World και τη διαθεσιμότητα του Park Pass Reservation για την επόμενη εβδομάδα! Με το όχι και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Mickey να επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα, η σεζόν του Halloween έφτασε στο Disney World. Οι Annual Passholders έλαβαν πρόσφατα μια προεπισκόπηση ορισμένων εμπορευμάτων για το Halloween που θα έρθουν και έχουμε ήδη δει κάποια εμπορεύματα αποκριάτικων στο διαδίκτυο επίσης!

Cinderella Pumpkins στο Magic Kingdom

Αν είστε κάποιος που ασχολείται λιγότερο με τα ψώνια και περισσότερο με το φαγητό, μην ανησυχείτε, γιατί η Disney έχει ήδη κυκλοφορήσει μια κλεφτή ματιά με σνακ και λιχουδιές για το Halloween που θα έρθουν επίσης σύντομα. Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα νεότερα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το ΤΕΛΕΙΟ 1-Ημερο πρόγραμμα για το Magic Kingdom!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα πάτε στο Disney World την επόμενη εβδομάδα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment