Ποια θέρετρα Disney World είναι τα καλύτερα για άνετο φαγητό; – Ιστολόγιο TouringPlans.com

Υπολογισμός βαθμολογίας Dineability για το Wilderness Lodge

Ίσως αναρωτιέστε:

 • Πώς υπολογίζεται η βαθμολογία τοποθεσίας;
 • Τι κάνει έναν «γείτονα»; (Για παράδειγμα, γιατί το Contemporary ή το EPCOT δεν προσθέτουν σε αυτό το σκορ;)
 • Πώς εκχωρούνται τα βάρη για γειτονικές τοποθεσίες;

Αλλά, αν δεν είστε και θέλετε απλώς να δείτε τα αποτελέσματα, μη διστάσετε να προχωρήσετε στην κατάταξη.

Τι είναι δεν στη βαθμολογία τοποθεσίας

Θα ξεκινήσω εδώ με τι συνηθισμένος θεωρείται.

Τοποθεσίες γρήγορης εξυπηρέτησης. Αυτή η βαθμολογία αφορά το σέρβις σε τραπέζι. Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να πάρετε το Skyliner από την Pop για να φάτε στο Primo Piatto της Ριβιέρα, και ίσως σε κάποια μελλοντική έκδοση θα προσπαθήσουμε να το εξηγήσουμε. Αλλά σήμερα κρατάμε τα πράγματα απλά αφήνοντάς τα έξω. Υπάρχει μια καταπληκτική γρήγορη εξυπηρέτηση τόσο στα πάρκα όσο και στα θέρετρα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της δεν είναι προορισμός για φαγητό.

Το Planet Hollywood μπορεί να κερδίσει μόνο 68% αντίχειρα, αλλά αυτά τα κουνήματα μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριό σας.

Ποιότητα. Εκπληκτος? Ιδού το πράγμα: Το Planet Hollywood στο Disney Springs κατατάσσεται επί του παρόντος στο #91 από τα 97 στον ιστότοπό μας, αλλά το 68% των γευμάτων εξακολουθούν να έχουν ένα καλό γεύμα εκεί, παρόλο που του δίνουμε μόλις 1,5 αστέρια. Το Maria & Enzo’s κατατάσσεται επί του παρόντος στο #94, αλλά το 69% των επισκεπτών του έδωσαν ένα μπράβο και του δώσαμε 3,5 αστέρια. (Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς συμβαίνει αυτό, ο αριθμός των κριτικών και η ηλικία τους εμφανίζονται στην κατάταξη). Η ποιότητα του φαγητού είναι πολύ μεγάλη στο μάτι του θεατή και μπορεί να κοστίσει μια δεκάρα μέσα σε μερικούς μήνες. ακόμη και τα «χειρότερα» εστιατόρια στο WDW θα εξακολουθήσουν να κάνουν πολλούς ανθρώπους χαρούμενους. Επομένως, δεν θα προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω, γιατί δεν υπάρχει πραγματικά κανένας τρόπος να το κάνω “σωστά”. Πες με δειλό αν θέλεις, μπορώ να το αντέξω.

Διαθεσιμότητα κράτησης. Ξέρω, ξέρω, ότι το να πρέπει να κλείσετε το τραπέζι σας 60 ημέρες νωρίτερα ή να το παρακολουθήσετε με το Reservation Finder δεν είναι κάτι που σημαίνει ευκολία. Αλλά εστιάζουμε στην ευκολία των διακοπών σας μόλις φτάσετε στον κόσμοκαι πολλοί επισκέπτες είναι στην ευχάριστη θέση να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια εκ των προτέρων, εφόσον η τριβή στο πραγματικό τους ταξίδι είναι χαμηλή.

Τι είναι στη βαθμολογία τοποθεσίας

Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα που επηρεάζουν πόσους πόντους προσθέτει ένα εστιατόριο στη βαθμολογία τοποθεσίας: πόσο ακριβό είναι και τι είδους τοποθεσία είναι. Τα γεύματα που αναφέρονται από τη Disney ως $$ (15 – 34,99 $) ή χαμηλότερα λαμβάνουν 2 πόντους. Όλα τα άλλα παίρνουν 1 βαθμό. Μόνο τα εστιατόρια που σερβίρουν δείπνο υπολογίζονται και η τιμολόγηση βασίζεται στο μενού του δείπνου.

Γιατί ψάχνω σε ακριβές τοποθεσίες; Λοιπόν… γιατί είναι ακριβά. Οι περισσότερες οικογένειες, όταν πάνε διακοπές, μπορεί να φιγουράρουν σε ένα ακριβό εστιατόριο μία ή δύο φορές, αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν κάθε βράδυ. Έτσι, 3 εστιατόρια με μέτρια τιμή είναι πιο προσιτά, κατά κάποιο τρόπο, από 3 ακριβά.

Μεμονωμένες βαθμολογίες τοποθεσίας για θέρετρα, πάρκα και Disney Springs

Επίσης, χάνω πόντους επειδή βρίσκομαι σε ένα θεματικό πάρκο ή στο Disney Springs. Τα εστιατόρια που βρίσκονται σε θεματικά πάρκα σημαίνουν ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια είσοδο στο πάρκο ή ίσως να έχετε μια χοάνη πάρκου. Τα εστιατόρια στο Disney Springs δεν χρειάζονται εισιτήριο για το πάρκο, αλλά χρειάζονται να ξεκινήσετε από ένα θέρετρο, και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να τελειώσετε τη μέρα σας σε ένα πάρκο και να κατευθυνθείτε κατευθείαν για δείπνο. Αυτοί οι περιορισμοί προσθέτουν τριβή όταν σχεδιάζετε, επομένως έβγαλα έκπτωση 50% από τη βασική βαθμολογία τοποθεσίας για τα θεματικά πάρκα και 65% έκπτωση για το Disney Springs.

Γεια σου γειτονα

Επόμενη ερώτηση: τι πληροί τις προϋποθέσεις για μια τοποθεσία να είναι γείτονας; Και πώς σταθμίζονται οι βαθμολογίες των γειτόνων;

Όρισα ως γείτονα οποιαδήποτε τοποθεσία στην οποία θα μπορούσε να προσεγγιστεί με μεταφορά εκτός λεωφορείου της Disney, χωρίς μεταφορές (εκτός από το Skyliner, επειδή οι μεταφορές Skyliner είναι γρήγορα). Γιατί όχι λεωφορεία; Πρώτον, αναδίπλωση καροτσιού (που δεν χρειάζεται να το κάνετε σε μονόδρομους, βάρκες ή Skyliner) και δεύτερον επειδή τα λεωφορεία προσθέτουν τόση συνδεσιμότητα που αυτό θα είχε γίνει άνευ νοήματος. Εκτός αυτού, η βόλτα για να πάρετε το Skyliner ή μια βάρκα για δείπνο είναι ατμοσφαιρική. το ταξίδι είναι μέρος της εμπειρίας. Το να πας με το λεωφορείο είναι απλά… καλά, όχι πολύ συναρπαστικό.

Το Skyliner είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από ένα λεωφορείο.

Περιλαμβάνονταν επίσης διαδρομές μικρότερες από 10 λεπτά (περίπου 0,5 μίλια) όπως μετρήθηκαν χρησιμοποιώντας οδηγίες στους Χάρτες Google, εκτός εάν ήταν διαθέσιμη η μεταφορά με Skyliner ή μονοσιδηρόδρομος. Το πιο σημαντικό, ένας περίπατος λιγότερο από 10 λεπτά σε κάθε άκρο θεωρήθηκε ως «μέρος της μεταφοράς», έτσι, για παράδειγμα, το Yacht & Beach Club θεωρείται γείτονας της Caribbean Beach παρά τη σύντομη βόλτα μετά την αποβίβαση από το Skyliner στο Διεθνής Πύλη.

Οι βαθμολογίες για γειτονικές τοποθεσίες σταθμίζονται με βάση τη μέθοδο μεταφοράς που χρησιμοποιείται, με τις πιο βολικές μεθόδους να έχουν τα υψηλότερα βάρη. Το Monorail και το Skyliner, που φτάνουν συχνά και έχουν μερικούς από τους πιο προβλέψιμους χρόνους διέλευσης, ζυγίστηκαν με 0,7. Τα σκάφη ζύγιζαν 0,5 και το περπάτημα 0,3. Τα βάρη βάδισης περιλαμβάνονταν μόνο εάν η εναλλακτική ήταν ένα σκάφος.

Τώρα που δημιουργήσαμε τους κανόνες, μπορούμε να υπολογίσουμε όλες τις βαθμολογίες. Όπως συμβαίνει, έπεσαν περίπου σε 4 διαφορετικές ομάδες.

Μια αμηχανία πλούτου

Τα θέρετρα Crescent Lake ξέφυγαν με αυτόν τον διαγωνισμό λόγω της εύκολης πρόσβασής τους τόσο στο World Showcase του EPCOT όσο και μεταξύ τους. Μια ματιά στο κορυφαίο πλέγμα βαθμολογίας του Yacht & Beach Club δείχνει εύκολα πόσο συνδεδεμένα είναι αυτά τα θέρετρα με άλλες τοποθεσίες για φαγητό.

Βαθμολογία Dineability Yacht & Beach Club

Το Boardwalk είναι μόλις δέκατα του πόντου πίσω και το Swan Complex με τους Swan, Dolphin και Swan Reserve έρχεται στο 24,5. Περισσότερα juggernauts εδώ είναι το Caribbean Beach/Riviera στο 21,9 και το Art of Animation/Pop Century στο 21. Αυτές δεν είναι οι υψηλότερες βαθμολογίες σε αυτήν την ομάδα, αλλά αυτές είναι Μέτριες και Αξίες με απίστευτη πρόσβαση στο φαγητό μέσω του δικτύου Skyliner.

Αρκετά καλά

Ακολουθούν τα θέρετρα monorail, όλα σε απόσταση περίπου ενός σημείου το ένα από το άλλο.

Το Poly παίρνει μια μικρή ώθηση από την εγγύτητα στο TTC, αλλά όλα αυτά είναι περίπου τα ίδια.

Το άλλο θέρετρο σε αυτό το εύρος είναι το Saratoga Springs, το οποίο κερδίζει 4 πόντους ώθηση πάνω από το Old Key West λόγω του μονοπατιού με τα πόδια προς την Disney Springs και φτάνει στις 12,4.

Απλά εντάξει

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αυτή την ομάδα. Το Old Key West και το Port Orleans στηρίζονται πολύ στην πρόσβαση με το σκάφος τους στο Disney Springs για να φτάσουν με ένα 8,5. Το Coronado Springs κρατά ένα 7 παρόλο που δεν έχει καμία σχέση με τίποτα. Και το Wilderness Lodge και το Fort Wilderness ακουμπούν το ένα στο άλλο για να αναδείξουν το πίσω μέρος με ένα άλλο 7 και ένα 6,5.

Το Coronado Springs δεν έχει γείτονες… αλλά έχει 4 εστιατόρια στις εγκαταστάσεις του και τρία από αυτά είναι οικονομικά.

Κάντε κράτηση για τα Minnie Vans σας τώρα

Με βαθμολογία διατροφής μόλις 4, το Animal Kingdom Lodge δεν είναι το χαμηλότερο από τα χαμηλά. Αλλά για ένα θέρετρο που μπορεί να υπερηφανεύεται για την τρομερή τριάδα των Boma, Jiko και Sanaa, αυτό είναι αρκετά αξιολύπητο. Αλλά εδώ είναι το πράγμα: δύο από αυτά τα εστιατόρια είναι ακριβά και όλα σερβίρουν κουζίνα που μοιάζει λίγο. Όσο κι αν μισώ να βλέπω την AKL να τα πάει άσχημα σε οτιδήποτε, νιώθω ότι αυτό είναι στα χρήματα. Αν μείνω για 5 ημέρες και φάω 3 δείπνα σερβις, σίγουρα θα αναζητήσω περισσότερη ποικιλία από ό,τι μπορώ να βρω εδώ… και αυτό σημαίνει είτε λεωφορεία (για πάρκα ή Disney Springs) είτε Minnie Vans / Ubers για να πάρω για φαγητό σε άλλα θέρετρα.

Boma Restaurant στο Animal Kingdom Lodge
Είναι εντάξει Μπόμα, σε αγαπάμε ακόμα.

Αν έχετε μετρήσει, ίσως καταλάβετε ότι η Boma δεν είναι η χαμηλότερη βαθμολογία. Τα All Stars δεν διαθέτουν επιτραπέζια υπηρεσία και δεν συνδέονται με τίποτα (εκτός από λεωφορεία), αφήνοντάς τα με μηδενική βαθμολογία για φαγητό.

Βαθμολογίες Dineability για όλα τα θέρετρα
 • Μια πολυτελής διαμονή στη Λίμνη Crescent ή στο monorail σας προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση σε άνετο φαγητό. Αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε τόσα πολλά. το Skyliner βάζει ένα μέτριο και δύο τιμές στο ίδιο επίπεδο άνεσης για φαγητό — περισσότερο, σε σύγκριση με τα θέρετρα monorail.
 • Η πρόσβαση με σκάφος στο Disney Springs από το Port Orleans, το Old Key West και το Saratoga Springs επεκτείνει τις επιλογές για φαγητό σε αυτά τα κατά τα άλλα απομονωμένα θέρετρα.
 • Εάν μένετε σε ένα από τα θέρετρα στην περιοχή του θερέτρου Animal Kingdom και δεν έχετε αυτοκίνητο, η πρόσβασή σας σε βολικά γεύματα σε άλλα θέρετρα θα είναι ανύπαρκτη.

Αυτές οι βαθμολογίες ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας με βάση την εμπειρία σας; Πώς θα κάνατε διαφορετικά τα μαθηματικά; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • τραπεζαρία

  Η τραπεζαρία του Walt Disney World τον τελευταίο καιρό ήταν λίγο… προκλητική. Πιθανότατα λόγω ορισμένων παραγόντων, η διαθεσιμότητα…

 • Ήρθε η ώρα για άλλη μια ενημέρωση για το φαγητό του Walt Disney World! Περισσότερα εστιατόρια θα ανοίξουν στο θέρετρο εντός των επόμενων…

 • Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε μετά τη μέρα σας στην Disney; Ή ίσως απλά ψάχνετε έναν νέο τρόπο να κάνετε Walt Disney World.…

 • Ποιος από εμάς έχει σηκωθεί την αυγή για να προσπαθήσει να δειπνήσει ένα πολυπόθητο Walt Disney World…

Leave a Comment