Περισσότερα παιχνίδια Vinylmation για την 50η επέτειο της Disney είναι τώρα online!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Η Disney World γιορτάζει αυτή τη στιγμή την 50η επέτειό της με ΜΕΓΑΛΟ τρόπο. Υπήρξαν νέα σνακ, παραστάσεις πυροτεχνημάτων, καβαλιέρες και πολλά άλλα. Φυσικά, το πάρτι δεν θα ήταν πλήρες χωρίς πολλά νέα αναμνηστικά. Μερικά από τα εμπορεύματα που έχουμε δει γιορτάζουν την ιστορία της Disney, με vintage σχέδια και λογότυπα από το παρελθόν της Disney. Και μερικά από αυτά τα στοιχεία είναι σοβαρές ανατροπές!

Εμπορεύματα 50ης επετείου

Ένα από τα αναμνηστικά «παλιάς σχολής» που εντοπίσαμε πέρυσι ήταν μια αναδρομή σε δημοφιλή αναμνηστικά του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος της Disney. Θυμάστε αυτά τα μικρά παιχνίδια Vinylmation που ήταν πολύ δημοφιλή στα πάρκα; Υπήρχαν νέες φιγούρες Vinylmation για την 50η επέτειο διαθέσιμες στο διαδίκτυο και στο Disney World, και εξαντλήθηκαν ΓΡΗΓΟΡΑ. Τώρα, υπάρχει μια νέα σειρά από αυτά τα παιχνίδια και σας συνιστούμε να προχωρήσετε γρήγορα εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα!

Σειρά 2 του Disney World’s 50th Anniversary Vinylmation Figures είναι πλέον διαθέσιμο online στο shopDisney. Μπορείτε να αγοράσετε ένα τυφλό κουτί για 14,99 $και θα λάβετε μια φιγούρα 3″.

©Disney

Αυτή η νέα σειρά έχει χαρακτήρες όπως η Alice, η Madame Leota, η Orange Bird, η Wreck-it-Ralph, η Rafiki, η Vanellope, η Zazu, η Tinker Bell, η Remy, ο Woody και ο Ray, καθώς και ένα μυστήριο “Chaser”. Θα μπορούσατε να έχετε οποιονδήποτε από αυτούς τους χαρακτήρες στο κουτί σας!

©Disney

Κάθε φιγούρα έχει σχεδιαστεί στον χρωματικό συνδυασμό 50th Anniversary, με παστέλ μωβ και χρυσά χρώματα. Όλοι έχουν μικρά αυτιά Μίκυ στο κεφάλι τους, τα οποία συχνά έχουν σχέδια που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε μια φιγούρα Vinylmation για την 50η επέτειο.

Αλλά αν θέλετε ΟΛΟΥΣ τους νέους χαρακτήρες, μπορείτε να αγοράσετε το Δίσκος Vinylmation 50th Anniversaryπου έχει 12 συσκευασίεςσυμπεριλαμβανομένου ενός από κάθε χαρακτήρα.

©Disney

Κάθε μία από τις 12 συσκευασίες έχει τυφλό κουτί, οπότε δεν θα ξέρετε ποια φιγούρα βρίσκεται σε κάθε κουτί μέχρι να ανοίξει.

©Disney

Ωστόσο, αυτό το σετ δεν είναι φθηνό. Και για τους 12 χαρακτήρες, θα πρέπει να τα παρατήσετε 359,99 $! Εάν τα συλλεκτικά αντικείμενα σας αξίζουν, μπορείτε να τα αγοράσετε τώρα στο shopDisney. Παρά την υψηλή τιμή, είδαμε τη Σειρά 1 να εξαντλείται γρήγορα πέρυσι, οπότε ίσως χρειαστεί να προχωρήσετε γρήγορα για να αποκτήσετε τη δική σας!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τον δίσκο Vinylmation 50th Anniversary.

Δεν υπάρχει έλλειψη εμπορευμάτων για την 50η επέτειο τώρα, είτε βρίσκεστε στο Disney World είτε κάνετε αγορές στο διαδίκτυο. Πρόσφατα εντοπίσαμε μια τσάντα με θέμα το 50ό που μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ στο Disney World ή μπορείτε να βρείτε μερικά νέα Mickey balloon crocs στο διαδίκτυο για περισσότερη vintage ατμόσφαιρα.

Αυτά είναι ΤΟΣΟ χαριτωμένα

Η 50ή επέτειος του Disney World θα διαρκέσει μέχρι την άνοιξη του 2023, επομένως έχετε ακόμα πολύ χρόνο για να επισκεφτείτε τα πάρκα και να συμμετάσχετε στους εορτασμούς. Δείτε τις νυχτερινές εκπομπές Enchantment in Magic Kingdom και Harmonious στο EPCOT ή επικεντρωθείτε στα σνακ και δείτε αν μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδικές λιχουδιές στα πάρκα!

Αρμονικός

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερες ενημερώσεις από την Disney, επομένως μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία νέα.

Δείτε ΟΛΑ τα εμπορεύματα για την 50η επέτειο που μπορείτε να αποκτήσετε στο διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή.


Ποια από τις νέες φιγούρες Vinylmation είναι η αγαπημένη σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment