ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Το Character Meet and Greets έχουν επιστρέψει στο Animal Kingdom της Disney

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την επίσκεψη του Disney World είναι να βλέπεις τους χαρακτήρες!

Ο Μίκυ και η Μίνι στο Adventurers Outpost

Υπάρχουν επίσης τόσες πολλές ευκαιρίες να τους δεις – εμφανίζονται σε καβαλιέρες χαρακτήρων, σε παρελάσεις και σε συναντήσεις χαρακτήρων και χαιρετισμούς. Μερικοί περιφέρονται ακόμη και στα πάρκα, ώστε να μπορείτε τυχαία να τα συναντήσετε. Τώρα, οι χαρακτήρες επιστρέφουν στα πάρκα, και αυτό περιλαμβάνει μερικές πολύ δημοφιλείς συναντήσεις και χαιρετισμούς χαρακτήρων στο Ζωικό Βασίλειο της Disney!

Σήμερα το πρωί, κατευθυνθήκαμε στο Animal Kingdom για να παρακολουθήσουμε κάποιους στόλους χαρακτήρων και είδαμε μερικούς ολοκαίνουριους. Αυτά ονομάζονται Adventure Flotillas και υπάρχουν δύο να πιάσεις! Πρώτα, είδαμε τον Russell από Πάνω! Χαιρετούσε τους επισκέπτες από μια βάρκα στον ποταμό Discovery.

Είναι ο Ράσελ!

Στη συνέχεια, είδαμε μερικούς χαρακτήρες που δεν έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό — Launchpad McQuack και Scrooge McDuck! Επέστρεψαν!!!

Launchpad και Σκρουτζ!!!

Κατευθυνθήκαμε επίσης στο Dinoland των ΗΠΑ για να δούμε μερικές συναντήσεις και χαιρετισμούς επιστροφής στο Donald’s Dino-Bash.

Πάμε στο Donald’s Dino-Bash

Ο Ντόναλντ βρισκόταν εκεί με τη στολή του, χαιρετώντας τους καλεσμένους και πόζαρε για φωτογραφίες μαζί τους! Δείτε πόσο χαρούμενος είναι που επέστρεψε!

Επέστρεψε!

Στη συνέχεια γνωρίσαμε την Daisy, η οποία κάνει το ντύσιμό της να δείχνει ΤΟΣΟ μοντέρνο. Είναι ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

Φαίνεσαι υπέροχη, Νταίζη!

Τέλος, πρέπει να πούμε ένα γεια στους Chip ‘n’ Dale με τα Dino outfit τους (αφού έκαναν ένα διάλειμμα για smoothie βελανιδιών, φυσικά).

Chip ‘n’ Dale!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε ακόμη περισσότερες συναντήσεις και χαιρετισμούς να επιστρέφουν στο Disney World. Αν θέλετε να συναντήσετε χαρακτήρες στα πάρκα, φροντίστε να ελέγξετε την εφαρμογή My Disney Experience για ώρες και τοποθεσίες σε κάθε πάρκο! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να λάβετε ώρες για καβαλάρηδες, στολίσκους και παρελάσεις, ώστε να μην χρειάζεται να χάσετε ούτε έναν χαρακτήρα!

Θέλετε έναν ακόμα πιο εύκολο τρόπο να γνωρίσετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες; Σκεφτείτε μια εμπειρία φαγητού χαρακτήρων. Απλώς να θυμάστε ότι αυτά είναι ΠΟΛΥ δημοφιλή, οπότε αν θέλετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, κάντε την εκ των προτέρων κράτηση για φαγητό όσο πιο νωρίς μπορείτε — το νωρίτερο που μπορείτε να κάνετε κράτηση είναι 60 ημέρες πριν από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού σας.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας που θα συναντήσετε στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment