Περίμενε. Υπάρχει τώρα ένα δημητριακό “Hocus Pocus 2”;!

Εντάξει, μόλις καταλάβαμε κάτι. Hocus Pocus 2 κυκλοφορεί στο Disney+ τον ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ!

©Disney

Είμαστε ΤΟΣΟ έτοιμοι κι εμείς! Ετοιμάζουμε το αγαπημένο μας Αμπρα κατάμπρα συνταγές, λήψη Αμπρα κατάμπρα-Ταπετσαρία με θέμα και κοινή χρήση των αγαπημένων μας Αμπρα κατάμπρα αποσπάσματα (“Ωχχχ κοίτα, άλλο ένα υπέροχο πρωινό… με αρρωσταίνει!” Τώρα όμως έχουμε τρόπο να απολαύσουμε Αμπρα κατάμπρα…για πρωινό?!?!?!

Εντάξει, εδώ είναι το θέμα — α Hocus Pocus 2 Τα δημητριακά Berry Brew υπάρχουν. Είναι κατασκευασμένο από την Kellogg’s και έχει το Sanderson Sisters στο μπροστινό μέρος του κουτιού. Περιττό να πούμε ότι ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. Δεν το έχουμε δει ακόμα στο τοπικό μας παντοπωλείο, αλλά εμφανίστηκε στο Instacart. Ελέγξτε λοιπόν τα τοπικά παντοπωλεία σας στο Instacart για να δείτε αν το διαθέτουν!

©Instacart

Δεν είμαστε καν απολύτως σίγουροι τι είναι το Berry Brew, αλλά η περιγραφή για το δημητριακό λέει: «Κάθε κουταλιά είναι γεμάτη με ανάμεικτα δημητριακά αστέρια με γεύση μούρων με μια ικανοποιητική τραγανή γεύση». Έτσι, ακούγεται ότι θα μπορούσε να είναι καλό με γάλα για πρωινό ή ακόμα και ως τραγανό σνακ για να το έχετε αργότερα μέσα στην ημέρα!

©Instacart

Το κουτί έχει κάποια διασκεδαστική τέχνη πάνω του, επομένως είναι επίσης ένα είδος συλλεκτικού αντικειμένου — απαραίτητο για Αμπρα κατάμπρα θαυμαστές. Εν τω μεταξύ, απλώς θα συνεχίσουμε να μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε Hocus Pocus 2 κάνει πρεμιέρα στο Disney+. Αν δεν έχετε δει ακόμα το τρέιλερ, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Θέλετε να δείτε τις αδερφές Sanderson από κοντά; Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα εισιτήριο για το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween, γιατί το Hocus Pocus Villain Spectacular θα επιστρέψει με το πάρτι φέτος! Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για ένα Halloween στην ανοιχτή θάλασσα στη γραμμή κρουαζιέρας της Disney για να συναντήσετε τη Minnie Mouse, την Daisy Duck και την Clarabelle Cow ντυμένες σαν τις αδερφές Sanderson!

Ακολουθεί η ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ με τις αποκριάτικες λιχουδιές που έρχονται στο Magic Kingdom 🎃

Απόκριες στο Walt Disney World


Έχετε δει το Hocus Pocus 2 δημητριακά στα καταστήματα ακόμα; Πείτε μας πού το είδατε στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment