Πάνω από 1.000 πτήσεις ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ το περασμένο Σαββατοκύριακο 😳 Δείτε τι σημαίνει αυτό για τα επερχόμενα ταξίδια

Με την 4η Ιουλίου προ των πυλών, Οι αξιωματούχοι αναμένουν αυτό το Σαββατοκύριακο να φέρουν τα ταξίδια σε επίπεδα σχεδόν προ της πανδημίας.

4 Ιουλίου Πλήθη στο Animal Kingdom το 2021

Πολλές αεροπορικές εταιρείες αναγκάζονται να μειώσουν, να καθυστερήσουν ή να ακυρώσουν πτήσεις καθώς αντιμετωπίζουν έλλειψη εργαζομένων και με τις τιμές του φυσικού αερίου να συνεχίζουν να κυμαίνονται, τα ταξίδια είναι ακόμα αβέβαια παρά τον μεγάλο αριθμό Αμερικανών που αναμένεται να ταξιδέψουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Με το Σαββατοκύριακο των διακοπών μόλις λίγες μέρες μακριά, αεροπορικές εταιρείες ήδη ακυρώνουν μαζικά πτήσειςτο οποίο δεν προμηνύεται καλό για ταξιδιώτες που θα πάνε σύντομα στον ουρανό.

Πάνω από 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το Click Orlando. Το Σάββατο ακυρώθηκε 634 πτήσειςμε πάνω 730 πτήσεις ακυρώθηκε την Κυριακή.

Πάνω από 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Delta Airlines επλήγη περισσότερο λόγω καιρού και απροσδόκητων απουσιών εργαζομένων, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο (MCO) προετοιμάζεται για ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο, με την πρόσφατη προσθήκη μιας άλλης αεροπορικής εταιρείας, της Breeze Airways. 1,7 εκατομμύρια ταξιδιώτες αναμένεται να φτάσουν και να αναχωρήσουν από το MCO αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο, που είναι μόλις 34.000 επιβάτες λιγότεροι από τους αριθμούς του 2019, λένε αξιωματούχοι του αεροδρομίου.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Εάν ταξιδεύετε αυτό το Σαββατοκύριακο, λένε οι ειδικοί φτάσετε στο αεροδρόμιο τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την πτήση σας και ελέγξτε την κατάσταση της πτήσης σας με την αεροπορική εταιρεία πριν φύγετε από το σπίτι σας. Οι ειδικοί αναμένουν την Η πιο πολυσύχναστη μέρα για ιπτάμενους θα είναι η 2η Ιουνίουαλλά αν οδηγείτε, περιμένετε τις περισσότερες καθυστερήσεις στις 30 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου.

Αν οδηγείτε, αναμένετε καθυστερήσεις στις 30 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου.

Ακολουθούν μερικές αναρτήσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν καθώς ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας:

Εάν πηγαίνετε στο Disney World αυτό το Σαββατοκύριακο στις 4 Ιουλίου, Το Magic Kingdom έχει ήδη πουληθεί εκτός πάρκινγκ για τις διακοπές, με την προσδοκία ότι και τα άλλα τρία πάρκα θα είναι εξαιρετικά απασχολημένα. Τόσο το Magic Kingdom όσο και το EPCOT θα έχουν ειδικά σόου με πυροτεχνήματα την 4η Ιουλίου και θα υπάρχουν πολλά σνακ και λιχουδιές με θέμα την Ημέρα της Ανεξαρτησίας περιορισμένου χρόνου!

Patriotic Pluto Photo Op την Ημέρα της Ανεξαρτησίας το 2021

Επιπλέον, τι θα ήταν διακοπές χωρίς ένα ξεχωριστό ζευγάρι αυτιά Minnie για την περίσταση; Θα σας κρατάμε ενήμερους για περισσότερα ταξίδια και νέα της 4ης Ιουλίου, γι’ αυτό φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία!

Οι ΜΕΓΑΛΟΙ λόγοι που δεν ταξιδεύετε αυτό το καλοκαίρι — κάντε κλικ εδώ!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποια είναι τα σχέδιά σας για την 4η Ιουλίου; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment