Ο πιο γρήγορος και φθηνότερος τρόπος για να κερδίσετε πόντους Marriott Bonvoy

Πώς προτιμάς να ταξιδεύεις;

©Marriott

Πηγαίνεις ολοσχερώς στις ωραιότερες, πιο πολυτελείς διακοπές; Ή ίσως είστε ο τύπος που εξοικονομεί χρήματα, ώστε να μπορείτε να φλυαρείτε λίγο. Ακόμα κι αν πληρώνετε έναν προϋπολογισμό, εξακολουθούν να υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορεί να ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ σαν να ξεφτιλίζεστε ενώ δεν είστε. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι να επωφεληθείτε από προγράμματα επιβράβευσης ξενοδοχείων όπως το Marriott Bonvoy – και μοιραζόμαστε οι πιο γρήγοροι και φθηνοί τρόποι για να κερδίσετε πόντους Marriott Bonvoy!

Τι είναι το Πρόγραμμα Ανταμοιβών Marriott Bonvoy;

Προτού μάθουμε πώς μπορείτε να κερδίσετε γρήγορα και οικονομικά πόντους με αυτό το πρόγραμμα, ας δούμε τα βασικά. ο Πρόγραμμα επιβράβευσης Marriott Bonvoy ουσιαστικά λειτουργεί όπως παρόμοια προγράμματα που επιτρέψτε στα μέλη να κερδίζουν πόντους που μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν σε διαμονές σε ακίνητα Marriott και πολλά άλλα.

Swan and Dolphin Resort, ιδιοκτησία της Marriott Bonvoy

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά επίπεδα συνδρομής, το καθένα με τα δικά του πλεονεκτήματα και προνόμια. Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί διαδικτυακά και να γίνει α Μέλος Marriott Bonvoy και αρχίστε να κερδίζετε πόντους — αλλά τα πραγματικά οφέλη ξεκινούν μόλις φτάσετε Κατάσταση Ελίτ. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα Elite στο πρόγραμμα: Ασήμι, χρυσός, πλατίνα, τιτάνιο και πρεσβευτής. Το επόμενο επίπεδο επιτυγχάνεται μετά τη διαμονή σε ακίνητα που ανήκουν στη Marriott για διανυκτερεύσεις.

Λαμβάνουν όλα τα μέλη δωρεάν τυπικό WiFi, τιμές μελών, μπόνους πόντων και check in μέσω κινητού. Τα προνόμια Elite Tier μπορούν να περιλαμβάνουν check out αργά, βελτιωμένα δωμάτια, δώρα καλωσορίσματος, δωρεάν πρωινό, εγγυημένη διαθεσιμότητα δωματίων και πολλά άλλα.

Καταφύγιο Κύκνου

Και, μόλις κερδίσετε αυτούς τους πόντους — μπορούν να είναι εξαργυρώνεται για διαμονή σε ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια με συνεργάτες της Marriott, εκπτώσεις σε αγορές, φαγητό και άλλα. Κάτι που γεννά το ερώτημα…

Πώς κερδίζετε πόντους;

Διαμονή στο ξενοδοχείο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε πόντους με το Πρόγραμμα Marriott Bonvoy, αλλά ο πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνετε είναι να μείνετε στα ξενοδοχεία Marriott! Μέλη και Ελίτ Τα μέλη κερδίζουν έναν καθορισμένο αριθμό πόντων ανά διαμονή. Πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας με τη Marriott για να επωφεληθείτε από τη συνδρομή, οπότε να το έχετε υπόψη σας.

Δωμάτιο στο Swan Reserve

Όμως, υπάρχουν περιστασιακά ειδικές προσφορές που προσφέρουν πόντους μπόνους και σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερους πόντους ανά διαμονή. Όχι μόνο αυτό, αλλά θυμάστε αυτά τα «δώρα καλωσορίσματος» που αναφέραμε προηγουμένως; Μπορείς να διαλέξεις περισσότερο πόντους ως επιλογή δώρου. Επιπλέον, ανάλογα με το ξενοδοχείο που μπορεί να έχετε την επιλογή μειώνονται οι υπηρεσίες καθαριότητας για να κερδίσετε ακόμα περισσότερους πόντους κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Swan Reserve Room

Εάν είστε κάποιος που ταξιδεύει συχνά και του αρέσει να μένει σε ακίνητα που ανήκουν στη Marriott, μπορείτε κυριολεκτικά να κερδίσετε πόντους ενώ κοιμάστε!

Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ξενοδοχεία της Disney World για το 2023

Μπόνους και δαπάνες πιστωτικών καρτών

Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να συγκεντρώσετε πόντους Marriott Bonvoy είναι να εγγραφείτε σε έναν από τους πολλούς διαφορετικούς Πιστωτικές κάρτες Marriott ή συνεργασίες καρτών εκεί έξω. American Express και Chase Και οι δύο προσφέρουν πολλούς διαφορετικούς τύπους πιστωτικών καρτών που επιτρέπουν στους κατόχους καρτών να κερδίζουν πόντους για τις αγορές τους.

©Chase

Πολλές κάρτες προσφέρουν επίσης μπόνους καλωσορίσματος και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε κερδίστε έως και 150.000 πόντους μετά την πραγματοποίηση μιας αγοράς που πληροί τις προϋποθέσεις. Ανάλογα με την κάρτα, είναι πολύ εύκολο να αρχίσετε να κερδίζετε επίσης — το φαγητό, οι πτήσεις, το φυσικό αέριο και άλλες αγορές μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις.

Τα μέλη της κάρτας Disney Visa μπορούν να ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ σε Διαμονές ξενοδοχείων το 2023

Μεταφορά πόντων πιστωτικής κάρτας

Εάν είστε α Κυνηγητό ή Κάτοχος κάρτας Amexέχετε επίσης την επιλογή να μεταφέρετε τους πόντους Chase Ultimate Rewards ή τους πόντους μέλους American Express στον λογαριασμό σας Marriott δωρεάν. Όχι μόνο αυτό, αλλά μεταφέρονται και σε α αναλογία 1:1 έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε οποιαδήποτε αξία.

©JW Marriott, Anaheim Resort

Αυτό μπορεί να είναι ένα σούπερ εύκολος και φθηνός τρόπος για να κερδίσετε αυτούς τους πόντους Marriott εάν χρησιμοποιείτε ήδη κάποια από αυτές τις κάρτες τακτικά. Κερδίζετε πόντους, ίσως ανταμείψετε τον εαυτό σας με μια διαμονή σε ξενοδοχείο Marriott!

Ελέγξτε τις πιστωτικές σας κάρτες για ΔΩΡΕΑΝ διακοπές

Αναφέρετε έναν φίλο

Ο απόλυτος Φθηνότερος τρόπος για να κερδίσετε πόντους Marriott Bonvoy (εντάξει, είναι τεχνικά δωρεάν αλλά αυτό το κάνει Φθηνότερο) είναι από παραπέμποντας φίλους στο πρόγραμμα! Κάθε μέλος μπορεί αναφέρονται έως και πέντε νέα μέλη κάθε ημερολογιακό έτος.

Ο Μίκυ και η Μίνι

Μετά από αυτό, μπορείτε κερδίζουν 2.000 πόντους για έως και πέντε από τις αμειβόμενες διαμονές τους — σημαίνει ότι θα μπορούσατε να κερδίσετε 50.000 πόντους σε ένα χρόνο αν πέντε από τους φίλους σας εγγραφούν και μείνουν στα ξενοδοχεία Marriott για πέντε νύχτες.

Αγορές και φαγητό

Δεν είναι μυστικό ότι ξέρουμε δύο πράγματα για το φαγητό εδώ στο DFB —εξάλλου είμαστε το Disney FOOD Blog— και αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε μια καλή προσφορά για φαγητό όταν βλέπουμε ένα. Με Το πρόγραμμα Marriott’s Eat Around Town, τα μέλη μπορούν να κερδίζουν πόντους για κάθε δολάριο που ξοδεύουν σε εστιατόρια που συμμετέχουν. Επιπλέον, θα βρείτε συχνά ειδικές προσφορές μπόνους όπως 8 φορές πόντους ανά δολάριο που ξοδεύετε.

Amare στο Swan Reserve

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πόντους αγοράζοντας ένα νέο στρώμα — ναι, το διαβάσατε σωστά. Τα μέλη του Marriott Bonvoy μπορούν να κερδίσουν έως και 10.000 πόντους μπόνους όταν αγοράζετε ένα στρώμα από τους διαδικτυακούς ιστότοπους λιανικής της Marriott International. Ερωτεύεστε ένα στρώμα την τελευταία σας διαμονή στο Marriott; Μπορείτε να το φέρετε στο σπίτι και να κερδίσετε πόντους και για την επόμενη διαμονή σας.

Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Εστιατόρια του Disney World για το 2023

Παραγγείλετε φαγητό ή βόλτες με την Uber

Και τέλος, ένας άλλος πολύ εύκολος (και σχετικά φθηνός) τρόπος για να συγκεντρώσετε πόντους Marriott είναι να παραγγείλετε φαγητό ή μια βόλτα με την Uber. Τα μέλη μπορούν να κερδίσουν πόντους όταν παραγγέλνουν παράδοση φαγητού σε ξενοδοχείο Marriott Bonvoy ή σε άλλη τοποθεσία (αν και θα κερδίσετε περισσότερους πόντους αν βρίσκεστε σε Marriott!). Συν, Οι βόλτες Uber Premium είναι ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε πόντους.

©Disney

Το Πρόγραμμα επιβράβευσης Marriott Bonvoy θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για εσάς εάν ταξιδεύετε πολύ για δουλειά (ή απλώς για διασκέδαση!) και συνήθως μένετε σε καταλύματα της Marriott. Και, με πολλά ξενοδοχεία Marriott που βρίσκονται κοντά στο Disney World (και ακόμη και σε ακίνητα σε ορισμένες περιπτώσεις), μπορεί να είναι ένας τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα και στα ταξίδια σας στο πιο μαγικό μέρος στη Γη.

6 Συμβουλές για τη χρήση του Uber στο Disney World

Αναζητάτε περισσότερες ταξιδιωτικές συμβουλές και νέα; Μάθετε γιατί τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να εγγραφείτε στο TSA PreCheck και δείτε τους πέντε νόμους που πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε στο Ορλάντο εδώ. Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία ταξιδιωτικά νέα και πολλά άλλα!

Ελάτε να περιηγηθείτε στο νεότερο ακίνητο Marriott στο Disney World εδώ!

Θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα ξενοδοχεία της Disney World’s;


Είστε μέλος του Marriott Bonvoy Rewards; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment