Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney Bob Chapek σχολιάζει τις πιθανές αυξήσεις τιμών στα Πάρκα

Νιώθετε ότι ξοδεύετε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σε κάθε ταξίδι της Disney; Λοιπόν, μάλλον δεν έχεις άδικο.

Μπομπ Τσάπεκ

Κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης για κέρδη τρίτου τριμήνου για το 2022, η Disney αποκάλυψε ότι αύξησε τα έσοδα για το τμήμα Πάρκων, Εμπειριών και Προϊόντων κατά 4,3 ΔΙΣ. $ σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο το 2021. Τι οδήγησε στην αύξηση; Μια σειρά από πράγματα, συμπεριλαμβανομένων υψηλότερες δαπάνες επισκεπτών. Αυτή η υψηλότερη δαπάνη επισκεπτών το τρίτο τρίμηνο οφειλόταν υψηλότερες μέσες ημερήσιες τιμές δωματίων ξενοδοχείου και Genie+ και Lightning Lanes. Έχουμε δει επίσης αυξημένες τιμές για τα τρόφιμα και ύπουλες αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων επίσης. Θα μπορούσαν όμως τα πράγματα στα πάρκα να γίνουν ακόμα πιο ακριβά σύντομα;

Σε ένα Αποκλειστική συνέντευξη στο CNBCο Chapek συζήτησε διάφορα πράγματα μετά τα αποτελέσματα της έκθεσης/πρόσκλησης κερδών τρίτου τριμήνου για το οικονομικό έτος 2022.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Chapek ρωτήθηκε σχετικά με την «ευελιξία στην τιμολόγηση» και εάν θα μπορούσαν να προκύψουν περισσότερες αυξήσεις στις τιμές του πάρκου. Ο Τσάπεκ είπε ότι παρακολουθούν πάντα την απαίτησή τους. Σύμφωνα με τον Chapek, επειδή έχουν την ευελιξία με το σύστημα κρατήσεών τους, μπορούν «Κινηθείτε για μια δεκάρα».

Hollywood Studios Crowds

Εάν η ζήτηση αυξηθεί, τότε έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Δεν έχουμε σχέδια αυτή τη στιγμή να ανακοινώσουμε ως προς το τι θα κάνουμε. Αλλά και πάλι, χειρουργούμε με ένα χειρουργικό μαχαίρι εδώ», δήλωσε ο Chapek.

Ο ερευνητής σημείωσε επίσης πώς η εταιρεία μπορεί να λάβει παράπονα από ορισμένα άτομα στο διαδίκτυο σχετικά με το πόσο ακριβό κοστίζει η Disney. Ο ερευνητής μοιράστηκε ότι παρά αυτές τις απογοητεύσεις, Φαίνεται ότι μια άλλη κίνηση τιμολόγησης θα μπορούσε να είναι στα σκαριά.

EPCOT

Σε απάντηση, ο Chapek είπε “όλα εξαρτώνται από τον καταναλωτή. Εάν η ζήτηση των καταναλωτών συνεχιστεί, τότε ενεργούμε ανάλογα. Και αν δούμε μια άμβλυνση, την οποία δεν πιστεύουμε ότι θα δούμε, τότε μπορούμε να ενεργήσουμε και αναλόγως. Είμαστε πολύ ευέλικτοι.”

Εάν, όπως λέει ο Chapek, όλα εξαρτώνται πραγματικά από τη ζήτηση των καταναλωτών, τότε, όπως ανέφερε ο ερευνητής, περισσότερες αυξήσεις τιμών θα μπορούσαν να είναι στον ορίζοντα.

Πλήθος εισόδου των Hollywood Studios

Ο Τσάπεκ το σημείωσε «Παρά όλη την ορατότητα που έχουμε στο μέλλον, δεν βλέπουμε καμία μείωση της ζήτησης μας».

Ο Chapek είπε επίσης ότι δεν έχουν δει πραγματικά μια πραγματική ανάκαμψη του διεθνούς κοινού. Αντίθετα, ήταν κυρίως εγχώριοι αριθμοί. Έτσι, μόλις επιστρέψει πλήρως το διεθνές κοινό, ο Chapek είπε ότι αυτό θα αυξήσει τη ζήτηση στον αγωγό τους.

Πλήθη

Τι θα συμβεί αν η εγχώρια ζήτηση οφείλεται απλώς σε περιορισμένη ζήτηση, όμως; Ο Τσάπεκ ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι κάτι θα αλλάξει μόλις ικανοποιηθεί αυτή η «απαγορευμένη ζήτηση». Σημείωσε ότι δεν πιστεύει ότι η ζήτηση θα εξαφανιστεί. Αντίθετα, είπε ότι τους Τα δεδομένα αντικατοπτρίζουν ότι η ζήτηση είναι πιο ανθεκτική. Αυτό είναι ένα σχόλιο παρόμοιο με αυτό που έγινε στην κλήση κερδών.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου, τα στελέχη της Disney σχολίασαν το σύστημα Park Pass και ζήτηση πάρκου. Τα στελέχη της Disney μοιράστηκαν ότι η απαίτηση που βλέπουν δεν είναι απλώς μια κλειστή ζήτηση από την πανδημία, αλλά είναι «πιο ανθεκτική και μακροχρόνια».

Magic Kingdom Crowds

Η Chief Financial Officer της Disney, Christine McCarthy, μοιράστηκε αυτό Η Disney «δεν έχει δει ακόμη να μειώνεται η ζήτηση». Αντίθετα, ο McCarthy το σημείωσε Η Disney βλέπει ζήτηση μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες κρατήσεις.

Η έκθεση κερδών του τρίτου τριμήνου ανέφερε επίσης την αύξηση της προσέλευσης ως μέρος του λόγου πίσω από την αύξηση των εσόδων στα πάρκα, καθώς και τις περισσότερες κατειλημμένες βραδιές δωματίων.

Christine McCarthy ©The Walt Disney Company

Έτσι, εάν η ζήτηση είναι το κλειδί, τότε οι αυξήσεις των τιμών θα μπορούσαν να είναι στον ορίζοντα όταν πρόκειται για τα πάρκα.

Οι φίλοι μας στο AllEars παρακολουθούν ιστορικές αυξήσεις τιμών στο Disney World. Σύμφωνα με τους αριθμούς τους, από το 1971, αυξήσεις τιμών έχουν γίνει τον Αύγουστο 5 φορές, 4 τον Σεπτέμβριο, 7 τον Οκτώβριο, 3 τον Νοέμβριο και 5 τον Δεκέμβριο. Αυτοί είναι οι υπόλοιποι μήνες φέτος, οπότε είναι πιθανό να δούμε αυξήσεις στη συνέχεια.

Όμως, οι μήνες όπου έχουν γίνει συχνότερα αυξήσεις περιλαμβάνουν τον Φεβρουάριο (11 φορές) και τον Ιούνιο (12 φορές), οπότε μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind

Εάν πηγαίνετε στο Disney World και ανησυχείτε για το πόσο θα κοστίσει το ταξίδι σας, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη λίστα μας με τα μεγαλύτερα κόστη του Disney World και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα με τις εκπτώσεις και τις προσφορές που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή για το Disney World.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερες συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων και θα σας ενημερώσουμε εάν δούμε οτιδήποτε σχετικά με πιθανές αυξήσεις τιμών. Μείνετε συντονισμένοι για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για τις κρυφές αυξήσεις τιμών στα εισιτήρια του 2023

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πότε σκοπεύετε να επισκεφτείτε το Disney World; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment