Ο απόλυτος φορητός φορτιστής BATTLEDOME!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Αυτές τις μέρες, ένας φορητός φορτιστής είναι απαραίτητος όταν πρόκειται να ετοιμάσετε την τσάντα σας για τα πάρκα. Ανάμεσα στο Genie+, την εφαρμογή My Disney Experience, το PlayDisney και όλες τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε, η μπαταρία του τηλεφώνου σας θα χτυπήσει!

Μην χάσετε αυτές τις φωτογραφικές εργασίες λόγω ενός νεκρού τηλεφώνου!

Τα τηλέφωνά μας απλά δεν έχουν αρκετό χυμό για να μείνουν σε λειτουργία όλη μέρα και θα ήταν κρίμα να έχετε αυτήν την τρομερή οθόνη που κλείνει ακριβώς τη στιγμή που πρόκειται να τραβήξετε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο σας χαρακτήρα!

Η Disney προσφέρει μια επιλογή εντός του πάρκου που ονομάζεται FuelRods. Πιστεύουμε ότι αυτές είναι μια καλή επιλογή τελευταίας λύσης εάν έχετε ξεχάσει τον φορτιστή σας, αλλά το κόστος είναι πολύ υψηλότερο από το να επενδύσετε απλώς στον δικό σας. Για να αγοράσετε ένα μεμονωμένο FuelRod θα σας κοστίσει 30 $ και αν έχετε αγοράσει ένα μετά τις 26 Οκτωβρίου 2019, κάθε αντικατάσταση αφού εξαντληθεί η μπαταρία θα σας κοστίσει επιπλέον 3 $. Αυτό μπορεί να αθροιστεί!

Εκτός από τον παράγοντα τιμής, αντικαταστάσεις μπορούν να βρεθούν μόνο σε συγκεκριμένα πρατήρια FuelRod. Αυτό σημαίνει ότι εάν ξεμείνετε από μπαταρία και το FuelRod σας είναι νεκρό, ίσως χρειαστεί να διασχίσετε το πάρκο πριν μπορέσετε να επαναφορτίσετε. Σίγουρα δεν είναι ιδανικό όταν προσπαθείτε να κάνετε την επόμενη κράτησή σας στο Genie+.

Οι σταθμοί FuelRods είναι επίσης ως επί το πλείστον αποκλειστικοί σε θεματικά πάρκα όπως η Disney και ορισμένα αεροδρόμια, επομένως δεν θα τους χρησιμοποιήσετε πολύ εκτός αυτής της περιοχής. Οι επισκέπτες έχουν επίσης παραπονεθεί ότι δεν είναι τόσο ισχυροί όσο ο τυπικός φορητός φορτιστής σας, οπότε γιατί να μην αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας και να επενδύσετε σε έναν δικό σας φορητό φορτιστή;

Διατηρήστε το τηλέφωνό σας φορτισμένο για να μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με το Cosmic Rewind!

Παρακάτω συγκρίνουμε τους 5 κορυφαίους φορητούς φορτιστές στο Amazon από τις δύο κορυφαίες μάρκες, INIU και Anker. Ρίξτε μια ματιά στις προδιαγραφές τους για να βρείτε το τέλειο για τις ανάγκες σας!

Αποκτήστε το τηλέφωνό σας από 0 έως 100% μπαταρία σε λιγότερο από μία ώρα με τον φορητό φορτιστή INIU! Αυτός ο φορτιστής διαθέτει ψηφιακή οθόνη για να σας δείχνει πόση ισχύς μπαταρίας σας έχει απομείνει. Υπάρχουν τρεις έξοδοι, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Έρχεται επίσης με ενσωματωμένο φακό με το κουμπί λειτουργίας, ο οποίος είναι τέλειος για να φωτίζει το εσωτερικό της τσάντας σας τη νύχτα.

Φορητός φορτιστής INIU

Οι αναθεωρητές εκπλήσσονται με το πόσο γρήγορα λειτουργεί αυτός ο φορτιστής και λατρεύουν το γεγονός ότι είναι συμβατός με διάφορες συσκευές, από τηλέφωνα μέχρι έξυπνα ρολόγια! Μπορείτε επίσης να “φορτίσετε σταδιακά” με αυτήν τη συσκευή – θα φορτίσει τη συσκευή σας με τον ίδιο ρυθμό που χρησιμοποιεί την μπαταρία της, γεγονός που αποφεύγει την υπερφόρτιση και την καταστροφή της συσκευής σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τον φορητό φορτιστή INIU!

Αν ψάχνετε για μια συσκευή που μπορεί να φορτίσει τα περισσότερα τηλέφωνα 6 φορές πριν τελειώσει ο χυμός, δοκιμάστε τον Anker PowerCore 26800. Αυτός ο φορτιστής συνοδεύεται από δύο καλώδια micro USB καθώς και μια θήκη ταξιδίου για ασφαλή αποθήκευση.

Φορητός φορτιστής Anker PowerCore 26800

Η χωρητικότητα της μπαταρίας των 26.800 mAh είναι ακριβώς κάτω από τους περιορισμούς πτήσης, επομένως είναι βασικά η περισσότερη ισχύς που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο. Έχει επίσης 85% κριτικές 5 αστέρων από πάνω από 30.000, και ένας κριτικός αποκάλεσε αυτόν τον φορητό φορτιστή ως αλλαγή παιχνιδιών! Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι με λίγο πάνω από 1 λίβρα, αυτός ο φορτιστής είναι πολύ βαρύτερος από τους περισσότερους ανταγωνιστές του, οπότε αν ψάχνετε για κάτι πραγματικά φορητό, ένα ελαφρύ, αυτό μπορεί να μην είναι το προϊόν για εσάς.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τον φορητό φορτιστή Anker PowerCore 26800!

Για ένα πιο ελαφρύ αντικείμενο, δοκιμάστε το Anker Portable Charger 325 Power Bank. Αυτός ο φορητός φορτιστής Anker έχει περίπου το μισό βάρος από τον προηγούμενο, αλλά εξακολουθεί να έχει μια ισχυρή γροθιά.

Anker Portable Charger 325 Power Bank

Ωστόσο, όταν χάνεις βάρος, θυσιάζεις και τη δύναμη. Ενώ το PowerCore 26800 μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε 6,5 ώρες, το 325 Power Bank χρειάζεται 10 ώρες για να επαναφορτίσει πλήρως την μπαταρία του. Λάβετε επίσης υπόψη ότι δεν υποστηρίζει φόρτιση φορητού υπολογιστή, επομένως θυμηθείτε να συσκευάσετε ολόκληρο το φορτιστή φορητού υπολογιστή σας για το ταξίδι σας. Παρόλα αυτά, οι κριτικοί εξακολουθούν να λένε ότι διατηρείται μια φόρτιση μετά από τέσσερις ολόκληρες ημέρες χρήσης, επομένως μην φοβάστε να το δοκιμάσετε!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Anker Portable Charger 325 Power Bank!

Με λίγο λιγότερο από το ένα τέταρτο της λίβρας, αυτός είναι ο ελαφρύτερος από τους φορτιστές Anker στη λίστα. Ο φορητός φορτιστής Anker PowerCore 10000 είναι μια εξαιρετική ελαφριά επιλογή εάν θέλετε να μην βαρύνει πολύ η τσάντα στάθμευσης σας. Έρχεται και σε χρώματα εκτός από μαύρο και άσπρο!

Φορητός φορτιστής Anker PowerCore 10000

Συμβατός με τα περισσότερα μοντέλα τηλεφώνων, ο ίδιος ο φορτιστής συνοδεύεται από καλώδιο micro-USB, πράγμα που σημαίνει ότι εάν το τηλέφωνό σας δέχεται διαφορετική είσοδο, θα πρέπει να παράσχετε το καλώδιο. Αυτός ο φορτιστής έχει πάνω από 60.000 κριτικές, καθιστώντας τον μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή! Οι κριτικοί λατρεύουν τη μακροζωία του και λένε ότι τους κράτησε αρκετά χρόνια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τον φορητό φορτιστή Anker PowerCore 10000!

Και τώρα, για τον νούμερο ένα φορητό φορτιστή στο Amazon…

Στο νούμερο ένα είναι ο πιο λεπτός φορητός φορτιστής INIU! Αποκτήστε ό,τι καλύτερο και από τους δύο κόσμους με έναν φορτιστή Uber-light που θα κρατά τις συσκευές σας φορτισμένες μέρα με τη μέρα χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε να φορτίζετε τη συσκευή. Το εξωτερικό διαθέτει ένα χαριτωμένο σχέδιο με στάμπα που λάμπει για να σας δείξει πόση μπαταρία του έχει απομείνει.

Ο πιο λεπτός φορητός φορτιστής INIU

Η μάρκα δηλώνει ότι είναι ο λεπτότερος φορητός φορτιστής σε αυτό το επίπεδο ισχύος. Μπορεί να φορτίσει τρεις συσκευές ταυτόχρονα και διαθέτει τεχνολογία που ονομάζεται SmartProtect που το εμποδίζει να καταστρέψει την μπαταρία της συσκευής σας μετά από μακροχρόνια χρήση. Όπως το Anker PowerCore 10000, το INIU Slimmest έχει μια ποικιλία χρωματικών επιλογών, όπως αυτό το χαριτωμένο μανταρίνι χρώμα! Πάρτε ένα για κάθε μέλος της οικογένειάς σας και συντονίστε το χρώμα για να παρακολουθείτε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τον πιο λεπτό φορητό φορτιστή INIU!

Για περισσότερες ιδέες σχετικά με το πώς να διατηρήσετε το επίπεδο της μπαταρίας του τηλεφώνου σας σε υψηλά επίπεδα, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο με τις συμβουλές και τα κόλπα μας!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τις 14 καλύτερες στιγμές χρήσης του Genie+ στο Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτεΚάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Leave a Comment