Ο απόλυτος οδηγός σας για την αποφυγή των πρόσθετων αεροπορικών τελών

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Όσον αφορά τις πτήσεις, τα τέλη μπορεί να αυξηθούν γρήγορα. Είναι σημαντικό να κάνετε έρευνα εκ των προτέρων, ώστε να μην εκπλαγείτε από τυχόν χρεώσεις στο αεροδρόμιο. Επιπλέον, δεν βλάπτει ποτέ να έχετε κάποια επιπλέον μετρητά για αναμνηστικά! (Ναι εσύ κάνω χρειάζομαι έναν άλλο κουβά ποπ κορν.)

Φροντίστε να ερευνήσετε εκ των προτέρων τους κανόνες αποσκευών της αεροπορικής σας εταιρείας!

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις κατευθυντήριες γραμμές και τους κανονισμούς που αφορούν τις αποσκευές για μερικές από τις πιο συνηθισμένες αεροπορικές εταιρείες.

Επιπλέον Τέλη

Γνωρίζατε ότι δεν σας επιτρέπει κάθε αεροπορική εταιρεία να φέρετε μια χειραποσκευή δωρεάν ή να επιλέξετε τη θέση σας δωρεάν; Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν νιώθετε ότι οι αεροπορικές εταιρείες είναι νίκελ και σας εξασθενούν ενώ απλά προσπαθείτε να απολαύσετε μια μικρή απόδραση.

Αυτά είναι τα συνηθέστερα πρόσθετα κόστη που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στο επόμενο ταξίδι σας:

  • Χρέωση παραδοτέων αποσκευών – Συχνά όταν πετάτε στο εσωτερικό θα πρέπει να πληρώσετε για τυχόν παραδοτέες αποσκευές. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα πάγιο ποσό για όλες τις αποσκευές σας. όσο περισσότερα έχεις τόσο περισσότερο θα σου κοστίσει.
  • Όριο υπέρβαρου/υπερμεγέθους – Οι βαρύτερες τσάντες θα σας κοστίσουν επιπλέον καθώς περισσότερο βάρος σημαίνει περισσότερη κατανάλωση καυσίμου.
    • Υπόδειξη: Το να συσκευάζετε τα πάντα σε 2 αποσκευές για να αποφύγετε το επιπλέον κόστος του υπερβολικού βάρους και των ορίων μεγέθους μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή από το να τα συσκευάζετε όλα σε μια τεράστια τσάντα – συγκρίνετε τις διαφορές στην τιμή για την αεροπορική σας εταιρεία.
  • Διαλέγοντας τη θέση σας – Αγαπάτε ένα κάθισμα στο διάδρομο ή στο παράθυρο; Αυτό μπορεί να είναι μια πολυτέλεια που θα μπορούσε να σας κοστίσει! Για ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, εάν θέλετε να αποφύγετε να πληρώσετε αυτό το τέλος, θα σας εκχωρηθεί μια θέση τυχαία.
  • Περισσότερος χώρος για τα πόδια – Είτε είστε ψηλός είτε απλώς προτιμάτε να έχετε λίγο επιπλέον χώρο, θα πληρώσετε επιπλέον για να καθίσετε σε αυτές τις περιοχές.
  • Μεγαλύτερο κάθισμα – Ορισμένα αεροπλάνα έχουν διαφορετικά μεγέθη καθισμάτων και οι μεγαλύτερες θέσεις μπορεί να είναι επιπλέον χρέωση.
  • Wi-Fi κατά την πτήση -Χρειάζεστε να εργαστείτε ενώ πετάτε; Αυτό μπορεί να σου κοστίσει. Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι ένα ανταποδοτικό κόστος!

Η πληρωμή για ορισμένες από αυτές τις χρεώσεις μπορεί να σας αξίζει. Εάν ταξιδεύετε με το μικρό σας και είναι κάτω των 2 ετών, πληρώνοντας για ένα αναβαθμισμένο κάθισμα ίσως είναι καλύτερο να σας δώσουμε περισσότερο χώρο αντί να πληρώσετε για ένα επιπλέον κάθισμα στο οποίο το μικρό σας δεν θα καθίσει έτσι κι αλλιώς.

Για άλλες πληροφορίες σχετικά με το να πετάξετε με το μικρό σας αγόρι, ανατρέξτε στα άλλα άρθρα μας:

Συγκρίσεις για το κόστος αποσκευών εσωτερικού ταξιδιού

Ενώ κάθε αεροπορική εταιρεία έχει τους δικούς της κανονισμούς για τις διαστάσεις των αποσκευών, θα διαπιστώσετε ότι πολλές έχουν παρόμοιους κανόνες. Ακολουθούν τα όρια μεγέθους, τα όρια βάρους και οι χρεώσεις για τις αποσκευές σας σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο του Ορλάντο. Ελέγξτε αυτό το διάγραμμα για τα βασικά:

Αερογραμμή Χειροποίητα αντικείμενα Συνεχίστε με αμοιβή Όριο μεγέθους χειραποσκευής Χρέωση 1ης παραδομένης αποσκευής Χρέωση 2ης παραδοθείσας αποσκευής Χρέωση 3ης παραδοθείσας αποσκευής Χρέωση 4ης παραδοθείσας αποσκευής Ελεγμένο όριο μεγέθους αποσκευών Τέλος υπέρβαρου
Αμερικανός 1 χειραποσκευή & 1 προσωπικό αντικείμενο (όπως πορτοφόλι ή φορητός υπολογιστής Ελεύθερος Δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 22” x 14” x 9”

Μπορεί επίσης να πάρει τσάντες ρούχων με μαλακή όψη έως 51″

30 $ ανά κατεύθυνση $40 με κάθε τρόπο 150 $ κάθε φορά 200 $ ανά κατεύθυνση – έως 10 σακούλες Οι διαστάσεις δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 62″ όταν συνδυάζονται μήκος, πλάτος και ύψος

Έως 50 λίβρες

51-70 λίβρες 100 $

71-100 λίβρες 200 $

Δεν επιτρέπονται τσάντες άνω των 100 κιλών

63′-126″ 200 $

Δεν επιτρέπονται τσάντες άνω των 126″.

Δέλτα 1 χειραποσκευή & 1 προσωπικό αντικείμενο (όπως πορτοφόλι ή φορητός υπολογιστής) Ελεύθερος 22″ x 14″ x 9″

Χωρίς προδιαγραφές βάρους*

30 $ κάθε φορά $40 κάθε τρόπο 150 $ κάθε φορά 200 $ ανά κατεύθυνση – έως 10 σακούλες Το μέγεθος αποσκευών δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 62 ίντσες (158 εκ.) όταν το συνολικό ΜΗΚΟΣ + ΠΛΑΤΟΣ + ΥΨΟΣ

Ζυγίζει κάτω από 50 κιλά

51-70 λίβρες 100 $

71-100 λίβρες 200 $

Δεν επιτρέπονται τσάντες άνω των 100 κιλών

63″-80″ 200$

Δεν επιτρέπονται τσάντες μεγαλύτερες από 80″.

Νοτιοδυτικός 1 χειραποσκευή & 1 προσωπικό αντικείμενο (όπως πορτοφόλι ή φορητός υπολογιστής) Ελεύθερος όχι μεγαλύτερο από 24” x 16” x 10” ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 75 $ ανά κατεύθυνση 75 $ ανά κατεύθυνση Όχι μεγαλύτερο από 62”

Ζυγίζει κάτω από 50 κιλά

Περισσότερα από 50 έως 100 λίβρες 75 $

Πάνω από 62″ και έως 80″ 75$

Πάνω από 100 λίβρες και μεγαλύτερα από 80″ δεν επιτρέπονται

Πνεύμα 1 προσωπικό αντικείμενο

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με την ώρα της πτήσης προορισμού και πότε πληρώνετε την τσάντα σας μπορεί να ξεκινήσουν από περίπου 40 $

Όχι μεγαλύτερη από 18″x14″x8″ για δωρεάν αντικείμενα Διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό, την ώρα πτήσης και το πότε πληρώνετε την τσάντα σας. Διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό, την ώρα πτήσης και το πότε πληρώνετε την τσάντα σας. Διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό, την ώρα πτήσης και το πότε πληρώνετε την τσάντα σας. Διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό, την ώρα πτήσης και το πότε πληρώνετε την τσάντα σας. Όχι μεγαλύτερο από 62”

Ζυγίζει έως και 40 κιλά

Από 41-50 λίβρες 59 $

51-100 λίβρες 99 $

63-80″ 100 $

Ενωμένος Βασικός ναύλος οικονομικής χρήσης: 1 προσωπικό είδος

Όλα τα άλλα: 1 προσωπικό αντικείμενο και 1 χειραποσκευή

Ελεύθερος Όχι μεγαλύτερο από 9″ x 14″ x 22″ Διαφέρει.

Γενικά

35 $ ​​για πτήσεις εσωτερικού προς κάθε κατεύθυνση

Μπορεί να εξοικονομήσει 5 $ εάν προπληρωθεί

Διαφέρει.

Γενικά

45 $ για πτήσεις εσωτερικού σε κάθε κατεύθυνση

Μπορεί να εξοικονομήσει 5 $ εάν προπληρωθεί

$150 $150 Όχι μεγαλύτερο από 62”

United Economy και Premium Economy: έως 50 λίβρες

United Business and United First: έως 70 λίβρες

51-70 λίβρες 100 $

71-100bs $200

63” – 115” 200 $

*Ορισμένα είδη χειραποσκευής έχουν περιορισμένο βάρος όταν ταξιδεύετε σε συγκεκριμένους προορισμούς. Επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία εκ των προτέρων για να διασφαλίσετε τον σωστό προγραμματισμό.

*Πολιτική μεταφοράς Delta

*Πολιτική παραδοτέων αποσκευών Delta

*Πολιτική Delta υπέρβασης και υπερμεγέθους αποσκευών

Η Southwest είναι μια αεροπορική εταιρεία που προτείνουμε

Πρόσθετες πληροφορίες αποσκευών

Spirit Airlines

Οι χειραποσκευές του Spirit μπορεί να είναι πιο ακριβές από τον έλεγχο μιας τσάντας! Όταν κάναμε μια δοκιμαστική κράτηση, βρήκαμε μια σχετικά φθηνή πτήση από ATL προς MCO για 137,18 $, αλλά αυτή η τιμή περιλαμβάνει μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο και καμία επιλογή θέσης. Υπήρχαν 2 επιλογές για αναβάθμιση για 56 $ με κάθε τρόπο που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη θέση σας σε τυπικά καθίσματα, να διεκδικήσετε μια παραδοτέα αποσκευή και να χρησιμοποιήσετε την πρόωρη επιβίβαση. Αυτό αυξάνει το κόστος επιπλέον 112 $, ανεβάζοντας το σύνολο σας σε 249,18 $. Η άλλη επιλογή αναβάθμισης θα σας κοστίσει 91 $ ανά κατεύθυνση και σας επιτρέπει να επιλέξετε τη θέση σας (συμπεριλαμβανομένης της σειράς εξόδου), μια χειραποσκευή (συν το ήδη δωρεάν προσωπικό αντικείμενο), επιπλέον 10 κιλά βάρους για την παραδοτέα αποσκευή σας, νωρίς επιβίβαση και την επιλογή να αλλάξετε την πτήση σας δωρεάν (ενδέχεται να ισχύουν αλλαγές στις τιμές των ναύλων). αυτή η επιλογή ανεβάζει το σύνολο σας στα 319,18 $.

ΤΗ τιμολόγησή του ισχύει μόνο κατά την κράτηση online. αν περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο αεροδρόμιο για αναβάθμιση, πιθανότατα θα πληρώσετε περισσότερα. Και πάλι, όπως δείχνει το παραπάνω διάγραμμα, οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται ανάλογα με τον προορισμό σας, την ώρα πτήσης και το πότε πληρώνετε για τα επιπλέον αντικείμενα. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με το Spirit είναι ότι το όριο βάρους για τις παραδοτέες αποσκευές είναι μόνο 40 λίβρες. οι περισσότερες άλλες αεροπορικές εταιρείες φτάνουν έως και 50 λίβρες. Το Spirit μπορεί να έχει πραγματικά χαμηλή τιμή ναύλου, αλλά αν ταξιδεύετε με αποσκευές εκτός από την τσάντα ή τη μικρή τσάντα φορητού υπολογιστή, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι φθηνότερο να πετάξετε με άλλη αεροπορική εταιρεία.

Μπορείτε να λάβετε μια εκτίμηση του πρόσθετου κόστους αποσκευών με το Spirit χρησιμοποιώντας το Spirit Bag-O-Tron. https://www.spirit.com/optional-services

ενωμένες αερογραμμές

Η United Airlines μπορεί να είναι μια άλλη περίπλοκη περίπτωση όσον αφορά τα τέλη αποσκευών. Για παράδειγμα, εάν πετάτε με βασική οικονομική θέση, μπορείτε να φέρετε μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο στην πτήση σας. Εάν υποθέσετε ότι μπορείτε να φέρετε το στάνταρ, 1 προσωπικό αντικείμενο και 1 χειραποσκευή, θα χρεωθείτε με επιπλέον 25 $ και όποια κι αν είναι η τρέχουσα τιμή για μια παραδοτέα αποσκευή. Τα τέλη της United μπορεί να κυμαίνονται ανάλογα με τον προορισμό, το βάρος και την κατηγορία εισιτηρίου που αγοράζεται. Γενικά για πτήσεις οικονομικής θέσης, κοστίζει 35 $ για την πρώτη παραδοτέα αποσκευή και 45 $ με όριο βάρους 50 κιλών σε κάθε κατεύθυνση. Η επιχείρηση και η πρώτη θέση είναι δωρεάν για τις 2 πρώτες τσάντες με όριο βάρους έως 70 λίβρες κάθε φορά. Όχι μόνο αυτά τα τέλη μπορούν να αθροιστούν, κατά τη δοκιμή της ίδιας πτήσης από ATL προς MCO, ο ναύλος ήταν εξαιρετικά υψηλότερος ακόμη και για την οικονομική θέση στα 804,20 $ και για αναβάθμιση στην πρώτη θέση για να λάβετε δωρεάν αποσκευές το κόστος ανέβηκε στα 1407,20 $, που είναι αύξηση άνω των 600 $. Πιθανώς θα ήταν καλύτερο να κάνετε κράτηση οικονομικής θέσης και να πληρώσετε για αποσκευές, αν κάνατε κράτηση με τη Γιουνάιτεντ, εκτός και αν θέλατε πραγματικά να καθίσετε στην πρώτη θέση!

Νοτιοδυτικός

Από την άλλη πλευρά των πραγμάτων, το Southwest προσφέρει εξαιρετικές τιμές και δωρεάν! Κατά τη δοκιμαστική κράτηση της ίδιας πτήσης και του ίδιου χρονικού πλαισίου από το ATL προς το MCO, για την ταξινόμηση ανά πάσα στιγμή, ο ναύλος ήταν 358,96 $, που ήταν μια επιστρεφόμενη τιμή χωρίς χρεώσεις για ακύρωση ή αλλαγή. Αυτή η τιμή περιελάμβανε επίσης 2 δωρεάν παραδοτέες αποσκευές, έως 50 λίβρες η καθεμία και έως 62″ σε διάσταση. Το Southwest σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη θέση σας κατά την επιβίβαση στο αεροπλάνο. Μόλις κάνετε check-in για την πτήση σας, θα σας ανατεθεί ένα τμήμα επιβίβασης (A, B ή C) και μια θέση αριθμού εντός αυτού του τμήματος. Για παράδειγμα, μπορεί να λάβετε B27. Αυτό σημαίνει ότι θα επιβιβαστείτε με την ομάδα Β και θα βρεθείτε στην 27η θέση. Οι θέσεις είναι σειρά προτεραιότητας και κάνετε check in έως και 24 ώρες πριν από την ώρα της πτήσης σας. Υπάρχουν επιλογές για check-in νωρίς που σας επιτρέπουν να κάνετε check-in 36 ώρες πριν από την πτήση σας. αυτή η επιλογή συμπεριλήφθηκε στην τιμή Anytime που δοκιμάσαμε. Για να εγγυηθείτε μια κάρτα επιβίβασης με θέσεις A1-A15, μπορείτε να πληρώσετε για την κατηγορία business Select. Για τη δοκιμαστική μας κράτηση, αυτό κοστίζει επιπλέον 40 $ ανά κατεύθυνση, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 438,96 $. Το πρόσθετο μπόνους της επιλογής επιχειρήσεων είναι ένα δωρεάν premium ποτό στην πτήση σας! Εάν το κάθισμα βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σας, αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Επιπλέον σε ποιον δεν αρέσει ένα δωρεάν ποτό;

Για άτομα που ταξιδεύουν στο εσωτερικό με οποιοδήποτε είδος αποσκευών, χειραποσκευών ή ελεγμένων αντικειμένων, οι πτήσεις Southwest μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Το μέγεθος της χειραποσκευής τους είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και οι 2 πρώτες αποσκευές ελέγχονται δωρεάν, πάντα για όλους. Απολαμβάνετε επίσης δωρεάν ψυχαγωγία κατά την πτήση με ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές κατά παραγγελία. Οι ναύλοι τους είναι εξαιρετικά λογικοί και δεν υπάρχει τρελό πρόσθετο κόστος. Συσκευάστε λοιπόν όλα αυτά τα αυτιά Mickey που θέλετε και μην ανησυχείτε μήπως πληρώσετε επιπλέον για να είστε επιπλέον επειδή είναι δωρεάν!

Ίσως μπορέσετε να λάβετε επιπλέον προνόμια με μια συνδρομή συχνών επιβατών!

Άλλοι τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Μια άλλη επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα όταν ταξιδεύετε είναι η εγγραφή για συνδρομή και πιστωτικές κάρτες. Ορισμένα προγράμματα τακτικών επιβατών ή πιστωτικές κάρτες αεροπορικών εταιρειών συνοδεύονται από προνόμια που μπορούν να μειώσουν το κόστος όταν ταξιδεύετε. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι αυτά μπορεί να συνοδεύονται από μηνιαίες και ετήσιες χρεώσεις. Εάν δεν ταξιδεύετε συχνά, αυτές μπορεί να μην είναι οι καλύτερες επιλογές.

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες έχουν αεροδρόμια κόμβων και οι ναύλοι μπορεί να είναι φθηνότεροι για ορισμένους προορισμούς. Φροντίστε να ελέγξετε τις τιμές των ναύλων και να δείτε αν υπάρχουν ειδικές προσφορές με συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες. Θυμηθείτε, μπορεί να βρείτε μια καταπληκτική προσφορά σε μια πτήση, αλλά φροντίστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα και να ξέρετε τι επιπλέον κόστος θα μπορούσατε τελικά να πληρώσετε.

Το καλύτερο μέρος της πτήσης; Φτάνοντας στη Disney!

Τελικά, δώστε προτεραιότητα σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς! Θέλετε να μπορείτε να διαλέξετε τη θέση σας νωρίτερα, θέλετε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε απλώς χειραποσκευές και να μην ανησυχείτε για την αναμονή για να βγουν οι αποσκευές σας κατά την παραλαβή αποσκευών, θέλετε μεγαλύτερη θέση , χρειάζεστε ψυχαγωγία κατά την πτήση; Είναι πιθανό να έχετε όλα τα πράγματα που θέλετε σε μια πτήση και ίσως να μην χρειαστεί να πληρώσετε premium τιμές για αυτό. Ελπίζουμε η έρευνά μας να σας βοηθήσει στον προγραμματισμό της επόμενης πτήσης σας!

Είστε έτοιμοι να κλείσετε την πτήση σας; Πηγαίνετε στο Expedia για να βρείτε το τέλειο ταξίδι για να σας μεταφέρει στα πάρκα!

Ψάχνετε πτήσεις αλλά δεν πωλούνται ακόμα σε θέρετρο; Ρίξτε μια ματιά στο φύλλο εξαπάτησης παρακάτω που καλύπτει τα θέρετρα Monorail!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε το δωρεάν Cheat Sheet για τα θέρετρα Monorail της Disney: Grand Floridian, Polynesian και Contemporary! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποιες είναι οι συμβουλές σας για την πλοήγηση στον μπερδεμένο κόσμο των αποσκευών; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment