ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ της Disney γίνονται ΤΩΡΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Ψάχνετε συνεχώς για νέες προσφορές και οικονομίες; Ναι, σίγουρα δεν είσαι μόνος.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Πάντα αναζητούμε νέους τρόπους εξοικονόμησης εισιτήρια πάρκου, δωμάτια ξενοδοχείων, εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Και αν ελπίζατε σε κάποιους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα από τα εμπορεύματα της Disney, αγόρι, έχουμε κάποια καλά νέα να μοιραστούμε! Ας πάμε στο κατάστημα Disney για να δούμε ΟΛΕΣ οι πωλήσεις προσφέρουν αυτήν τη στιγμή.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολλές εκπτώσεις στο shopDisney αυτή τη στιγμή. Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας πηδήξουμε κατευθείαν στην εκπτωτική τους εκδήλωση!

©Disney

Αγοράστε δύο και εξοικονομήστε

Κλασικές κούκλες

Για επιλογή Κλασικές κούκλεςθα πάρεις Έκπτωση 8$ όταν αγοράζετε 2. Έτσι, θα μπορούσατε να αγοράσετε το Κλασική κούκλα Rapunzel Για 19,99 $…

Πρέπει να την βγάλω από τον πύργο της! ©Disney

…και θα πάρεις Έκπτωση 8$ όταν εσύ αγοράστε μια άλλη κλασική κούκλα – σαν το Κλασική Κούκλα Tiana που είναι επίσης 19,99 $.

Ώρα να μαγειρέψετε μερικά Beignets με την Tiana! ©Disney

Τόνοι κούκλες πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν τη συμφωνία, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να προμηθευτείτε μερικά δώρα διακοπών!

Αποκτήστε την Rapunzel Classic Doll εδώ

Αποκτήστε την κούκλα Tiana Classic εδώ

Παιδικά Πυζόνια

Για επιλογή Παιδικά Πυζόνια στυλ, μπορείς λάβετε έκπτωση 10 $ όταν αγοράζετε 2. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα παιδί το Σετ Grogu PJ Για 24,99 $ (μας αρέσουν οι καλές δονήσεις)…

©Disney

…και λάβετε έκπτωση 10$ όταν το αρπάξετε Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα Σετ PJ για άλλο παιδάκι! Αυτό το σετ είναι επίσης 24,99 $.

©Disney

Πάλι, υπάρχουν ένα σωρό στυλ που πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν τη συμφωνία, επομένως είναι η τέλεια ευκαιρία να αποκτήσετε στα παιδιά μερικά νέα PJ!

Αποκτήστε το Grogu PJ Set εδώ

Αποκτήστε το σετ PJ του Nightmare Before Christmas εδώ

Παιδικά μπλουζάκια

Θα πάρετε επίσης 10 $ έκπτωση σε παιδικά μπλουζάκια όταν αγοράζεις 2! Έτσι, μπορείτε να ετοιμάσετε το παιδί σας για το Halloween με το Πουκάμισο Winnie the Boo Girls Για 19,99 $…

©Disney

…και, στη συνέχεια, λάβετε έκπτωση 10 $ όταν παίρνετε ένα πουκάμισο εμπνευσμένο από μια ταινία — όπως το Πουκάμισο Mirabel είναι επίσης 19,99 $.

©Disney

Υπάρχουν ένας τόνος πουκάμισα για αγόρια και κορίτσια που πληρούν τις προϋποθέσεις!

Αποκτήστε το πουκάμισο Winnie the Boo Girls εδώ

Αποκτήστε το πουκάμισο Mirabel εδώ

Λούτρινα

Λούτρινα περιλαμβάνονται επίσης σε αυτή τη συμφωνία – μπορείτε να λάβετε έκπτωση 10 $ όταν αγοράσετε 2. Έτσι θα μπορούσατε να αγοράσετε το Λούτσο Λούτρινο Για 26,99 $ (που μυρίζει σαν φράουλες – όπως και η ταινία) και λάβετε έκπτωση 10 $ όταν αγοράζετε ένα άλλο βελούδινο…

©Disney

…σαν το Encanto Jaguar Λούτρινο Για 19,99 $

©Disney

Υπάρχουν πολλά λούτρινα για να διαλέξετε, οπότε σίγουρα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε 2 που σας αρέσουν!

Αποκτήστε το Lotso Plush εδώ

Να πάρει το Encanto Jaguar Plush Εδώ

Tees ενηλίκων

Η τελική συμφωνία σε αυτή την κατηγορία έχει ξεκινήσει Tees ενηλίκων! Θα πάρεις Έκπτωση 15 $ σε μπλουζάκια για ενήλικες όταν αγοράζετε 2. Έτσι, μπορείτε να προετοιμαστείτε για το Halloween με το My Spooky Place Shirt Για 29,99 $

©Disney

…και λάβετε έκπτωση 15 $ όταν πάρετε ένα άλλο πουκάμισο, όπως το Οι καλοί πλανήτες είναι δύσκολο να βρεθούν πουκάμισα Για 29,99 $.

©Disney

Αυτή είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε μερικά νέα πουκάμισα πάρκου!

Αποκτήστε το πουκάμισο My Spooky Place εδώ

Αποκτήστε το πουκάμισο για τους καλούς πλανήτες είναι δύσκολο να βρείτε εδώ

Εξοικονόμηση κολύμβησης

Μπορείτε επίσης να πάρετε Έκπτωση έως και 40% στα μαγιό! Με αυτήν την πώληση, μπορείτε να πάρετε αντικείμενα όπως το Μαγιό Minnie Mouse με μεγάλη έκπτωση!

©Disney

Αν και αυτό είναι συνήθως 26,99 $, μπορείτε να το τραβήξετε αυτήν τη στιγμή $16.

Αποκτήστε το μαγιό Minnie Mouse εδώ

Σε αυτήν την πώληση περιλαμβάνονται και άλλα είδη, όπως το Παιδικά γυαλιά ηλίου Elsa!

©Disney

Ενώ αυτά είναι συνήθως $8,99, είναι προς το παρόν $6 με την πώληση.

Αποκτήστε τα γυαλιά ηλίου Elsa για παιδιά εδώ

Και αυτές είναι όλες οι εκπτώσεις που μπορείτε να επωφεληθείτε τώρα στο shopDisney! Για περισσότερα διαδικτυακά εμπορεύματα, ρίξτε μια ματιά σε όλες τις κούπες Starbucks που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή. Ή, δείτε όλα τα Minnie Ears στο shopDisney αυτή τη στιγμή.

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney!

Ξεκινήστε τις αγορές σας για το Disney Halloween τώρα με ΝΕΑ είδη online!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που αγοράσατε στο shopDisney; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment