Οι Normal Crowd Trends μπορεί επιτέλους να επέστρεψαν στο Disney World

Δεν είναι μυστικό ότι η Disney World έχει γεμίσει κόσμο πρόσφατα. Και πρόσφατα, εννοούμε για τους τελευταίους αρκετούς ΜΗΝΕΣ.

Ήταν απασχολημένος!

Περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι από ό,τι τα τελευταία χρόνια, και αυτό είναι εμφανές με τους τόνους των ακυρώσεων και καθυστερήσεων αεροπορικών εταιρειών, που οφείλονται στην αδυναμία του ταξιδιωτικού κλάδου να αντιμετωπίσει την αύξηση της ζήτησης. Τώρα όμως που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, πώς φαίνονται τα πλήθη; Τα πάρκα του Disney World είναι ακόμα γεμάτα κόσμο ή τα πράγματα ηρεμούν; Ας ερευνήσουμε!

Αυτό το καλοκαίρι σημειώθηκε ένας άνευ προηγουμένου όγκος ταξιδιών, ένα φαινόμενο που έχει επινοηθεί ως «ταξίδια εκδίκησης» εξαιτίας πολλών ατόμων που έφτασαν στο δρόμο – και στους ουρανούς – μετά από δύο χρόνια που δεν ήταν σε θέση να κάνουν πολλά ταξίδια λόγω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19 . Αυτή η νέα αυξανόμενη ζήτηση, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις του πληθωρισμού, οδήγησε σε υψηλό κόστος μετακίνησης σε πράγματα από τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι τη βενζίνη.

Το βενζινάδικο του Oscar’s Super Service στα Hollywood Studios

Τα αποτελέσματα του ταξιδιού εκδίκησης φάνηκαν στο Disney World, με πλήθη να συρρέουν στα πάρκα αυτό το καλοκαίρι. Είδαμε απίστευτα υψηλούς χρόνους αναμονής, περιορισμένη προσφορά Park Passes (το σύστημα κρατήσεων που απαιτεί να έχετε Park Pass για να επισκεφτείτε ένα θεματικό πάρκο Disney World) και πολλά άλλα.

Tower of Terror Wait Time

Αλλά το καλοκαίρι φτάνει γρήγορα στο τέλος του και το φθινόπωρο πλησιάζει, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και οδεύουμε σε μια πιο αργή ταξιδιωτική περίοδο. Λοιπόν, πώς μοιάζουν τα πάρκα του Disney World αυτή τη στιγμή; Φαίνεται ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, τα επίπεδα του πλήθους έχουν πραγματικά πέσει, με τα πάρκα να αισθάνονται και να φαίνονται πολύ πιο άδεια από ό,τι πριν από μερικές εβδομάδες και οι χρόνοι αναμονής είναι ασυνήθιστα χαμηλοί.

Ο κόσμος ήταν αρκετά χαμηλός

Πρόσφατα, είδαμε χρόνους αναμονής έως και 5 λεπτών για μερικές από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές του Disney World, όπως το Big Thunder Mountain Railroad στο Magic Kingdom.

©Disney

Μια άλλη μέρα πρόσφατα είδε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χαμηλούς χρόνους αναμονής στο Animal Kingdom της Disney με το σούπερ δημοφιλές Flight of Passage (γνωστό ότι έχει χρόνους αναμονής άνω των δύο ωρών σε πολυάσχολες ημέρες) σε συγκλονιστικό χαμηλό μόλις 10 λεπτών. Μάλιστα, εκείνη την εποχή, ο μεγαλύτερος χρόνος αναμονής σε ολόκληρο το πάρκο ήταν 20 λεπτά για να συναντήσετε τον Μίκυ και τη Μίνι στο Adventurers Outpost.

©Disney

Αυτή είναι μια από τις πρώτες φορές που έχουμε δει τα πλήθη της Disney World να ακολουθούν την κανονική τους τάση από την έναρξη της πανδημίας COVID-19. Τον τελευταίο καιρό, ακόμη και η «αργή» σεζόν είναι απίστευτα απασχολημένη καθώς οι ταξιδιώτες σπεύδουν να πάρουν τις διακοπές τους που αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας. Τώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην κανονική τάση των υψηλών και χαμηλών χρόνων συνωστισμού στα πάρκα.

Θα διαρκέσει όμως αυτό; Η εφαρμογή παρακολούθησης πτήσεων Hopper λέει να μην υπολογίζετε σε αυτήν. Σχεδόν κάθε χρόνο, ο ταξιδιωτικός κλάδος κάνει ένα διάλειμμα για να πάρει ανάσες αφού είχε μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών το καλοκαίρι. Οι τιμές των πτήσεων μειώνονται τώρα (πράγμα που σημαίνει ότι η ζήτηση έχει μειωθεί) και αναμένεται να παραμείνουν σχετικά χαμηλές όλο τον Σεπτέμβριο, αλλά με την περίοδο των διακοπών να είναι προ των πυλών, αυτή η πτώση στην τιμή δεν είναι πιθανό να διαρκέσει πολύ.

Υπάρχει λιγότερη ζήτηση για ταξίδια αυτή τη στιγμή.

Οι πτήσεις αναμένεται να αυξηθούν σε τιμές τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και θα γεμίσουν γρήγορα επίσης. Οι πτήσεις αυτή την περίοδο έχουν επίσης πολλές ακυρώσεις και καθυστερήσεις λόγω του χειμερινού καιρού και της αύξησης της ζήτησης.

Ούτε η Disney World δεν έχει ανοσία σε αυτές τις τάσεις. Για παράδειγμα, για τον μήνα Σεπτέμβριο, τα Park Passes είναι ανοιχτά για κάθε τύπο εισιτηρίου (με εξαίρεση τα ετήσια εισιτήρια της Disney World που έχουν ημερομηνίες αποκλεισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα).

©Disney

Ωστόσο, ο Οκτώβριος έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει με ορισμένα πάρκα που δεν είναι εντελώς διαθέσιμα για πολλές ημέρες.

©Disney

Ποιο είναι λοιπόν το takeaway; Φαίνεται ότι τα τέλη Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο μπορεί να είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε τον κόσμο της Disney, αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη. Και αν ελπίζετε να ταξιδέψετε αυτές τις γιορτές, ξεκινήστε να σχεδιάζετε το ταξίδι σας τώρα για να αποφύγετε να χτυπηθείτε με υψηλές τιμές και ενδεχομένως να μην μπορείτε να κάνετε το ταξίδι που θέλετε.

Εάν πηγαίνετε στο Disney World αυτό το φθινόπωρο, υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε! Το Halloween έφτασε στα πάρκα με στολισμούς πάνω-κάτω από την Main Street των ΗΠΑ στο Magic Kingdom και, φυσικά, την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party, επίσης.

Αποκριάτικη διακόσμηση στην κεντρική οδό!

Και στο EPCOT, μπορείτε να απολαύσετε το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού και, αν θα επισκεφθείτε τον Οκτώβριο, το Pluto’s Pumpkin Pursuit, ένα κυνήγι οδοκαθαριστών με θέμα το Halloween σε όλο το World Showcase. Θα παρακολουθούμε την κατάσταση των ταξιδιών μαζί με το πλήθος στα πάρκα, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για τις τελευταίες ενημερώσεις!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις αγαπημένες μας κρυψώνες όταν το Disney World είναι γεμάτο!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ταξίδεψες αυτό το καλοκαίρι; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment