Οι 7 ενημερώσεις κατασκευής που χάσατε στο Disney World αυτή την εβδομάδα

Σκέφτεστε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο Disney World;

EPCOT

Τώρα είναι το τέλειος ώρα να κατευθυνθείτε στα πάρκα! ο Φεστιβάλ Φαγητού & Κρασιού EPCOT είναι καλά σε εξέλιξη και μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε ακόμα στη μέση Εορτασμός 50ης επετείου της Disney World, πολύ. Συμβαίνουν τόσα πολλά στα πάρκα και όχι μόνο, και δεν θέλετε να αγνοείτε τυχόν ενδεχόμενα κλεισίματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την επίσκεψή σας. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές ενημερώσεις από την Disney World αυτή την εβδομάδα!

μαγικό βασίλειο

Οδός Κέντρου

Υπάρχουν λιγότερα μέρη για να καθίσετε στην Main Street των ΗΠΑ, καθώς Η Centre Street παραμένει κλειστή για τους επισκέπτες. Η Disney εργάζεται σε αυτόν τον τομέα για λίγο, αλλά αυτοί δεν έχουν κοινοποιήσει μια αναμενόμενη ημερομηνία λήξης στην κατασκευή.

Κατασκευή οδού Κέντρου

ο πεζοδρόμια εκατέρωθεν της οδού Κέντρου έχουν ανοίξει ξανά, όμως! Προσέχουμε για ενημερώσεις σε αυτόν τον τομέα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

TRON: Lightcycle Run

Βλέπουμε κάποια σοβαρή πρόοδο στην πιο πρόσφατη συναρπαστική διαδρομή που θα έρθει στο Magic Kingdom. Κατασκευάζονται περισσότερα ξύλινα στηρίγματα — Η Disney εγκαθιστά περισσότερα τσιμεντένιους τοίχους σε αυτήν την περιοχή? Φαίνεται ότι βασίζεται σε άλλα σημεία του αξιοθέατου, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Κάνοντας πρόοδο στο TRON

Δυστυχώς, ακόμα δεν έχουμε κανένα χρονοδιάγραμμα ανοίγματος πληροφορίες για την TRON, και η Disney δεν έχει δώσει καμία ένδειξη για την ανακοίνωσή της.

Δείτε την πιο πρόσφατη ενημέρωση του TRON εδώ

EPCOT

Mitsukoshi

Ένα καλό μέρος του καταστήματος Mitsukoshi στο Japan Pavilion ήταν κλεισμένο από μαύρα μουσαμά εδώ και μερικές εβδομάδες.

Μέρος του Mitsukoshi είναι ακόμα κλειστό.

Αρχικά ξεκίνησε με την περιοχή συλλογής μαργαριταριών, αλλά τώρα η ανακαίνιση φαίνεται να έχει επεκταθεί λίγο. Παρακολουθούμε αυτό το σημείο, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Journey of Water — Εμπνευσμένο από τη Moana

Υπάρχει ένα μεγάλο σωρό από βρωμιά και βράχους στη μέση του EPCOT — αλλά αυτό είναι καλό, όπως σημαίνει σημειώνεται πρόοδος στην καθηλωτική, περιπατητική Μοάνα αξιοθεατο έρχονται στο πάρκο.

Κατασκευή στις αρχές Αυγούστου στο Journey of Water – Εμπνευσμένο από τη Moana

Η Disney κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα μερικά ΝΕΑ concept art και λεπτομέρειες για τη βόλτα, και ανυπομονούμε να δούμε τι θα επιφυλάσσει όλο αυτό το αξιοθέατο! Με τον τυπικό τρόπο της Disney, Η μαμά είναι η λέξη στο χρονοδιάγραμμα έναρξης για αυτό το αξιοθέατοαλλά θα είμαστε σίγουροι ότι θα μοιραστούμε τυχόν ενημερώσεις μαζί σας!

Δείτε το τελευταίο Journey of Water Concept Art εδώ

Disney Resorts

Το Disney’s Polynesian Village Resort

Θα βρεις τίποτα άλλο από χώμα στο Polynesian Village Resort της Disney — τουλάχιστον εκεί που ήταν το κτίριο Spirit of Aloha. Η Disney κατεδάφισε το υπαίθριο θέατρο για να ανοίξει τόπο για μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επέκταση με νέα δωμάτια ξενοδοχείου, επιλογές για φαγητό και τοποθεσίες εμπορευμάτων.

Έφυγε τελείως!

Η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τέλη 2024!

Το Disney’s Wilderness Lodge

Αν και αυτό πιθανότατα δεν θα επηρεάσει το ταξίδι σας, θέλαμε να το αναφέρουμε ο καταρράκτης Wilderness Lodge ανακαινίζεται.

Ο καταρράκτης Wilderness Lodge ανακαινίζεται.

Σε περίπτωση που πραγματικά ανυπομονούσατε να δείτε αυτό το χαρακτηριστικό νερού από κοντά — θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να επανέλθει σε δράση.

Disney’s Fort Wilderness Resort and Campground

Μια νέα αποβάθρα κατασκευάζεται στο Fort Wilderness, το οποίο φαίνεται καλό καθώς η παλιά αποβάθρα φαίνεται λίγο… τραχιά. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στο θαλάσσιο ταξί σε αυτό το θέρετρο!

Αυτή η αποβάθρα είναι υπό κατασκευή.

Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney World για τις κατασκευές και πολλά άλλα!

μαγικό βασίλειο

Θα πάτε σύντομα στο Disney World; Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάτε στα πάρκα — το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party ξεκινάει σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα. Αργότερα φέτος, γιορτάστε τις γιορτές στο Mickey’s Very Merry Christmas Party και στο EPCOT Festival of the Holidays!

Λάβετε υπόψη ότι οι κρατήσεις για πάσο στάθμευσης εξακολουθούν να απαιτούνται στο Disney World, οπότε κάντε κράτηση πριν το ταξίδι σας!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining e-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πηγαίνετε στα εορταστικά πάρτι της Disney World φέτος; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment