Οι χρόνοι αναμονής του Disney World είναι μπερδεμένοι

Τόσα πολλά συμβαίνουν στον κόσμο της Disney τον τελευταίο καιρό, οπότε οι βόλτες μερικές φορές μπορεί να αισθάνονται σαν εκ των υστέρων σκέψη, σωστά;

Κρουαζιέρα στη ζούγκλα

Εντάξει, πλάκα κάνουμε! Γνωρίζουμε ότι οι βόλτες εξακολουθούν να αποτελούν ΚΥΡΙΟ μέρος των ταξιδιών της Disney των ανθρώπων. Αλλά σοβαρά, πρόσφατα είχαμε συναντήσεις χαρακτήρων και χαιρετισμούς, ξεκίνησε το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού του EPCOT, δύο παραστάσεις πυροτεχνημάτων που συμβαίνουν κάθε βράδυ στο Magic Kingdom και πολλά άλλα. Ετσι, όλα αυτά τα πράγματα είχαν κάποια επίδραση στους χρόνους αναμονής? Ας ανακαλύψουμε!

μαγικό βασίλειο

Πάμε στο Magic Kingdom! Αυτή την εβδομάδα, Seven Dwarfs Mine Train είχε τον μεγαλύτερο μέσο χρόνο αναμονής με 78 λεπτά!

Το Seven Dwarfs Mine Train μπορεί να κλείσει σε κακές καιρικές συνθήκες

Μετά από αυτό, είχαμε Η πτήση του Πήτερ Παν στο 64 λεπτά, Κρουαζιέρα στη Ζούγκλα στο 60 λεπτά, Splash Mountain στο 59 λεπτά, Space Mountain στο 50 λεπτά, Big Thunder Mountain Railroad στο 41 λεπτά, Haunted Mansion στο 41 λεπτά, Το Buzz Lightyear’s Space Ranger περιστρέφεται στο 36 λεπτά, Astro Orbiter στο 33 λεπτά, Πολλές περιπέτειες του Winnie the Pooh στο 32 λεπτά, και Οι Πειρατές της Καραϊβικής στο 32 λεπτά.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής

Στη συνέχεια, είχαμε “είναι μικρός ο κόσμος” στο 23 λεπτά, Tomorrowland Speedway στο 23 λεπτά, Κάτω από τη Θάλασσα – Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας στο 23 λεπτά, Τα μαγικά χαλιά του Αλαντίν στο 17 λεπτά, Barnstormer με το Great Goofini στο 17 λεπτά, και Mickey’s PhilharMagic στο 14 λεπτά.

Το Lil coaster έρχεται!

Μετά, είδαμε Tomorrowland Transit Authority PeopleMover στο 12 λεπτά. Ντάμπο ο ιπτάμενος ελέφαντας στο 11 λεπτά, και Mad Tea Party στο 11 λεπτά.

Ας κάνουμε μια βόλτα!

Και οι βόλτες που είχαν μόνο μονοψήφιους χρόνους αναμονής Prince Charming Regal Carrousel στο 9 λεπτά, Liberty Square Riverboat στο 6 λεπτά, και Καρουζέλ της Προόδου στο 4 λεπτά. Γίνονταν βόλτες χωρίς αναμονή Country Bear Jamboree, Νησί Tom Sawyer, Hall of Presidents, Enchanted Tiki Room, και Swiss Family Robinson Treehouse.

Η Αίθουσα των Προέδρων

Πριν το καταλάβουμε, τρομακτική εποχή θα φτάσει στο Magic Kingdom! Το όχι και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Μίκυ επιστρέφει φέτος, το οποίο περιλαμβάνει διασκεδαστικά πράγματα όπως πυροτεχνήματα και επικαλύψεις βόλτας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πάρτι εδώ.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ! Επιστρέψαμε στο παγκοσμίου φήμης κρουαζιέρα στη ζούγκλα της Disney World’s… Εστιατόριο!

EPCOT

Πάνω μέσα EPCOTη διαδρομή με τη μεγαλύτερη μέση αναμονή ήταν…Δοκιμαστικό κομμάτι στο 63 λεπτά;! ΟΧΑ! Το Test Track δεν έχει πάρει την πρώτη θέση για τους υψηλότερους χρόνους αναμονής από τότε που άνοιξε το Ratatouille Adventure του Remy. Τι συμβαίνει?! Είμαστε μπερδεμένοι.

Ένας νέος νικητής αυτή την εβδομάδα!

Μετά, είχαμε Frozen Ever After στο 62 λεπτά, Remy’s Ratatouille Adventure στο 59 λεπτά, Soarin’ στο 40 λεπτά, Αποστολή: SPACE στο 32 λεπτά, Turtle Talk with Crush στο 19 λεπτά, Διαστημόπλοιο Γη στο 15 λεπτά, Ταξίδι στη φαντασία στο 12 λεπτά, Living with the Land στο 11 λεπτά, The Seas with Nemo and Friends στο 9 λεπτά, και Gran Fiesta Tour στο 9 λεπτά.

Πλάσμα!

Οι περισσότερες θεατρικές παραστάσεις στο EPCOT είχαν μηδενικές αναμονές αυτή την περασμένη εβδομάδα! Αυτά περιελάμβαναν: Φοβερός πλανήτης, Το Beauty and the Beast Sing-Along, Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Disney και Pixar, Impressions de France, και Αντανακλάσεις της Κίνας!

Περίπτερο της Κίνας

Θυμηθείτε, το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της EPCOT μόλις ξεκίνησε στο EPCOT! Μπορείτε να δείτε όλες τις κριτικές του θαλάμου φαγητού μας εδώ, να δείτε τα καλύτερα από το φεστιβάλ εδώ, να δείτε όλες τις προσφορές ψυχαγωγίας εδώ και να δείτε όλα τα εμπορεύματα εδώ!

Όλα όσα χρειάζεστε για να φάτε και να πιείτε στο 2022 EPCOT Food and Wine Festival

Hollywood Studios

Προχωρώντας στο Hollywood Studios, Άνοδος της Αντίστασης είχε τον υψηλότερο μέσο χρόνο αναμονής αυτή την εβδομάδα στο 100 λεπτά.

Άνοδος της Αντίστασης

Μετά από αυτό, είχαμε Slinky Dog Dash στο 87 λεπτά, Millennium Falcon: Smugglers Run στο 79 λεπτά, Rock ‘n’ Roller Coaster με τους Aerosmith στο 63 λεπτά, Toy Story Mania στο 58 λεπτά, Ο σιδηρόδρομος του Μίκυ και της Μίνι στο 54 λεπτάκαι Πύργος του Τρόμου στο 51 λεπτά.

Ναι, Πύργος του TerroΤο r, το οποίο πέρασε ΜΗΝΕΣ όντας το νούμερο 1 ή 2 για τον υψηλότερο χρόνο αναμονής στα Hollywood Studios είναι τώρα πιο κάτω στη λίστα. Θέλετε να μάθετε γιατί; Γιατί η μισή διαδρομή ήταν κλειστή! Αλλά μην ανησυχείτε, είναι εφεδρικό και λειτουργεί τώρα.

Τρέξε αυτό το σκορ!

Και τελικά, είχαμε Εξωγήινα στροβιλιζόμενα πιατάκια στο 33 λεπτά, Star Tours – The Adventures Continue στο 21 λεπτά, Lightning McQueen’s Racing Academy στο 14 λεπτά, η Walt Disney παρουσιάζει στο 14 λεπτά, και Muppet*Vision 3D στα 10 λεπτά.

Lightning McQueen’s Racing Academy

ΑΚΟΜΑ περιμένουμε το Fantasmic! για να επιστρέψετε στα Hollywood Studios, αλλά προς το παρόν, μπορείτε να απολαύσετε εκπομπές όπως το Indiana Jones Epic Stunt Spectacular, το Beauty and the Beast — Live On Stage ή το Wonderful World of Animation.

11 εστιατόρια του Disney World που δεν καταλάβατε ότι ήταν ακόμα κλειστά

Ζωικό βασίλειο

Πηδώντας πάνω στο Ζωικό βασίλειοη διαδρομή με τον μεγαλύτερο μέσο χρόνο αναμονής αυτή την εβδομάδα ήταν Avatar Flight of Passage στο 103 λεπτά.

Flight of Passage

Μετά, είχαμε Ταξίδι στον ποταμό Na’vi στο 61 λεπτά, Ράπιντς του ποταμού Κάλι στο 56 λεπτά, Kilimanjaro Safaris στο 44 λεπτά, Αποστολή Έβερεστ στο 36 λεπτά, και ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ στο 34 λεπτά. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι – Το Kali River Rapids στην 3η θέση;! Ναι, τις τελευταίες εβδομάδες έχει κερδίσει τις άλλες διαδρομές για έναν από τους υψηλότερους χρόνους αναμονής στο πάρκο. Υποθέτουμε ότι οφείλεται στο ότι είναι ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΗ στο Disney World αυτή τη στιγμή και ο κόσμος θέλει να ηρεμήσει!

Έβερεστ

Ακολουθούσε πίσω ήταν Είναι δύσκολο να είσαι bug στο 12 λεπτά, Triceratop Spin στο 10 λεπτά, Το Boneyard στο 0 λεπτά, και Μονοπάτι εξερεύνησης Gorilla Falls στο 0 λεπτά.

Το Boneyard

Κάνει ζέστη σχεδόν παντού στο Disney World αυτή τη στιγμή, αλλά η ζέστη μπορεί να έχει μερικές από τις μεγαλύτερες επιπτώσεις στο Animal Kingdom. Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε όσο το δυνατόν περισσότερη δραστηριότητα των ζώων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, θα σας συνιστούσαμε να φτάσετε στο πάρκο όσο το δυνατόν νωρίτερα, καθώς έξω είναι πιο δροσερά σε εκείνο το σημείο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ: Ζήστε 13 διαφορετικές εκκενώσεις βόλτας στο Disney World

Αυτή είναι η ματιά σας στους μέσους χρόνους αναμονής γύρω από το Walt Disney World αυτή την εβδομάδα! Λοιπόν, μπερδεύτηκες με τη σειρά οποιουδήποτε από αυτά όπως ήμασταν εμείς; Το δοκιμαστικό κομμάτι ένα μας έπιασε πραγματικά απρόοπτα! Μείνετε συντονισμένοι στο DFB περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney.

Μια λίστα με 50 εστιατόρια και αξιοθέατα που κλείνουν νωρίς στο Disney World


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποια βόλτα θα θέλατε να ήταν πιο γρήγορη στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment