Οι Φθηνότερες μέρες για να επισκεφτείτε τον κόσμο της Disney το 2023

Ας το παραδεχτούμε – η Disney World είναι ακριβός.

Οι διακοπές μπορεί να κοστίσουν πολλά χρήματα!

Οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να ξοδέψουν χιλιάδες και χιλιάδες δολάρια για οικογενειακές διακοπές μόνο μεταξύ των ξενοδοχείων, των εισιτηρίων και του φαγητού. Αυτό δεν λαμβάνει καν υπόψη πράγματα όπως αεροπορικά εισιτήρια ή πράγματα που ίσως χρειαστεί να αγοράσετε για το ταξίδι σας! Έτσι, είμαστε πάντα σε επιφυλακή για τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα όταν βρίσκεστε στα πάρκα. Ένας από τους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να γνωρίζεις τιμές εισιτηρίων! Διαφέρουν από μέρα σε μέρα, επομένως μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά επιλέγοντας ημερομηνίες που κοστίζουν λιγότερο από άλλες. Θα αναλύσουμε τις Φθηνότερες μέρες για να επισκεφτούμε τον κόσμο της Disney το 2023!

Θα εξετάσουμε τις τιμές του ένα μονοήμερο εισιτήριο για το πάρκο χωρίς πρόσθετα. Έτσι, αν θέλετε ένα εισιτήριο Park Hopper ή ένα εισιτήριο για θαλάσσια πάρκα και αθλητικές επιλογές, αυτά θα κοστίζουν περισσότερο από αυτά που σας δείχνουμε τώρα. Σημειώστε επίσης ότι εάν αγοράσετε εισιτήριο για πολλές ημέρες, η τιμή ανά ημέρα θα μειωθεί σε σύγκριση με την τιμή ενός εισιτηρίου μίας ημέρας. Εντάξει, τώρα ας το αναλύσουμε μήνα με το μήνα!

Ιανουάριος

Ο Ιανουάριος είναι συνήθως ένας μήνας με λιγότερη ζήτηση για να επισκεφθείτε το Disney World, επομένως οι τιμές είναι λίγο χαμηλότερες και είναι πολύ χαμηλότερες από ό,τι τον Δεκέμβριο! Οι φθηνότερες μέρες για επίσκεψη όλο τον μήνα είναι από 9-12 Ιανουαρίου όταν είναι 124 $ την ημέρα.

Το δέντρο της ζωής

Ο Ιανουάριος είναι συνήθως μια εξαιρετική εποχή για να επισκεφθείτε τα πάρκα γιατί ο καιρός είναι πιο δροσερός και έχει λιγότερο κόσμο!

Πώς πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματά σας στο Ζωικό Βασίλειο

Φεβρουάριος

Οι τιμές Φεβρουαρίου ανεβαίνουν λίγο σε σύγκριση με τον Ιανουάριο. Συνήθως σκεφτόμαστε τον Φεβρουάριο ως έναν αργό μήνα στο Disney World, αλλά φέτος, το 2022, είδαμε ΜΕΓΑΛΑ πλήθη στα πάρκα για κάποιο λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβεί το 2023, αλλά σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε!

EPCOT

Οι φθηνότερες μέρες για να επισκεφθείτε τον Φεβρουάριο είναι στο 1η, 7η και 8η όταν υπάρχουν εισιτήρια 134 $ την ημέρα.

3 τρομακτικά εύκολοι τρόποι για να καταστρέψετε τις διακοπές σας στο Disney World

Μάρτιος

Ο Μάρτιος είναι συνήθως μια πολύ πολυάσχολη περίοδος στο Disney World λόγω των ανοιξιάτικων διακοπών. Οι ανοιξιάτικες διακοπές στα κολέγια ξεκινούν τον Μάρτιο, όπως και κάποια άλλα σχολεία σε όλη τη χώρα, έτσι πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν στο Disney World για διακοπές!

Πύργος του Τρόμου

Οι φθηνότερες μέρες για επίσκεψη τον Μάρτιο έρχονται στο τέλος του μήνα 27, 29 και 30 Μαρτίου. Εισιτήρια αυτές τις μέρες είναι 144 $ την ημέρα.

Οι ΝΕΕΣ Συμβουλές μας για Εξοικονόμηση ΜΕΓΑΛΩΝ στο Disney World!

Απρίλιος

Το Spring Break συνεχίζεται όλο τον Απρίλιο ως επί το πλείστον, πράγμα που σημαίνει ότι τα επίπεδα του πλήθους είναι περίπου τα ίδια με αυτά του Μαρτίου. Βλέπουμε μεγάλες ουρές και πολύ κόσμο γύρω από τα πάρκα αυτόν τον μήνα. Μερικά σχολεία έχουν και κάποιο ρεπό για το Πάσχα.

ο κόσμος του Ντίσνεϋ

Οι φθηνότερες μέρες για επίσκεψη τον Απρίλιο είναι από το 2η έως την 4ηόταν υπάρχουν εισιτήρια $139 την ημέρα.

Το απόλυτο σχέδιο 1 ημέρας για το Magic Kingdom

Ενδέχεται

Ο Μάιος είναι συνήθως λιγότερο απασχολημένος από τον Απρίλιο, επειδή υπάρχει ένα είδος ηρεμίας μεταξύ των διαλειμμάτων της άνοιξης και του καλοκαιριού. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αργό στα πάρκα σε καμία περίπτωση! Συνήθως βλέπουμε ακόμα μεγαλύτερους χρόνους αναμονής.

Cosmic Rewind

Οι φθηνότερες μέρες του Μαΐου έχουν την ίδια τιμή με τον Απρίλιο — $139 την ημέρα. Μπορείτε να πάρετε αυτήν την τιμή 1 & 2 Απριλίου, καθώς και 8-10 Απριλίου.

Είναι πολύ ακριβό το Disney World για τις μέσες οικογένειες;

Ιούνιος

Το καλοκαίρι μπαίνει επίσημα τον Ιούνιο και δεν είναι λίγες οι ημερομηνίες που χαρακτηρίζονται ως οι φθηνότερες του μήνα! Θυμηθείτε, ο καιρός θα είναι ζεστός και τα πάρκα πιθανότατα θα είναι πολυσύχναστα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Hollywood Studios

Οι φθηνότερες ημέρες για να επισκεφθείτε τον Ιούνιο είναι στο 5η, 12η-15η, 19η-22η και 26η-28η. Τα εισιτήρια είναι 134 $ την ημέρα.

10 σημεία στον κόσμο της Disney που θα είναι αγνώριστα σε λίγα χρόνια

Ιούλιος

Ο Ιούλιος είναι σχεδόν η ίδια συμφωνία με τον Ιούνιο, αλλά υπάρχουν λιγότερες ημέρες στην ίδια χαμηλότερη τιμή. Οι φθηνότερες μέρες για επίσκεψη είναι από 24-28 Ιουλίου στο 134 $ την ημέρα.

Ζωικό βασίλειο

Ο Ιούλιος συνήθως ξεκινά με πράγματα όπως το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού EPCOT, το οποίο μπορεί να προσελκύσει αρκετά μεγάλα πλήθη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ: Ζήστε 13 διαφορετικές εκκενώσεις βόλτας στο Disney World

Αύγουστος

Ο Αύγουστος είναι όταν τα πράγματα συνήθως αρχίζουν να επιβραδύνονται στο Disney World. Οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και πολλά παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο. Αυτό κάνει για μερικές μέρες με πολύ ελαφριά πλήθη στα πάρκα!

Διαστημόπλοιο Γη

Οι φθηνότερες μέρες για επίσκεψη τον Αύγουστο έρχονται στο τέλος του μήνα — είναι μόνο $109 την ημέρα από 22-25 και 29-31 Αυγούστου.

Το μεγάλο πράγμα που ξεχάσατε να κάνετε πριν από το ταξίδι σας στον κόσμο της Disney

Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος είναι επίσης αρκετά αργός, αν και μερικές φορές μπορούμε να δούμε τα πράγματα να επιταχύνονται για τις γιορτές του Halloween στα πάρκα. Όμως, αυτός ο μήνας είναι ΠΟΛΥ φθηνότερος σε σύγκριση με τον υπόλοιπο χρόνο!

Πυροτεχνήματα

Οι φθηνότερες μέρες για επίσκεψη τον Σεπτέμβριο είναι από το 5η-7η, 12η-14η, 18η-21η και 26η-28η. Τα εισιτήρια είναι μόνο $109 την ημέρα.

Μια πλήρης λίστα των πολιτικών ακύρωσης της Disney World

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος βλέπει τα πράγματα να επανέρχονται με τους ανθρώπους να επισκέπτονται κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών διαλειμμάτων ή απλώς να προσπαθούν να συμμετέχουν σε όλους τους εορτασμούς του Halloween. Τα πάρκα συνήθως δροσίζονται επίσης λίγο, κάτι που σίγουρα τα κάνει πιο ελκυστικά!

Τρομακτική σεζόν!!

Οι λιγότερο ακριβές ημέρες για να επισκεφθείτε τον Οκτώβριο είναι από το 10-12, 16-19 και 23-26. Κόστος εισιτηρίων $140 την ημέρα.

7 ΤΡΟΜΕΡΑ πράγματα που προτείνουμε στο Disney World

Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος είναι επίσης γεμάτος, με τις γιορτές να ξεκινούν ουσιαστικά αμέσως μετά το τέλος του Halloween. Πολλοί άνθρωποι θα το επισκεφτούν για πράγματα όπως η Ημέρα των Ευχαριστιών και το Φεστιβάλ των Διακοπών του EPCOT, επομένως, καλύτερα να πάτε προς τις αρχές του μισού του μήνα, αν θέλετε να αποφύγετε τα πιο πλήθη.

Είστε έτοιμοι να γιορτάσετε τις διακοπές στο EPCOT;

Οι φθηνότερες μέρες για επίσκεψη τον Νοέμβριο είναι οι 1η, 2η, 6η-8η και 14η-16η. Τα εισιτήρια είναι $140 την ημέρα.

10 όχι και τόσο μαγικές αλήθειες στον κόσμο της Disney

Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος είναι μάλλον ο ο πιο ακριβός μήνας συνολικά να επισκεφθείτε το Disney World, με τις λιγότερες διακυμάνσεις στην τιμή. Οι φθηνότερες μέρες για να επισκεφθείτε τα πάρκα είναι στις 7, 8, 12-15 και 18-20 Δεκεμβρίου. Όλες αυτές τις μέρες η τιμή του εισιτηρίου είναι $149.

Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις Hollywood Studios

Οι τιμές του Δεκεμβρίου είναι υψηλές λόγω των εορτών! Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επισκεφτούν τα πάρκα για να δουν όλη τη διακόσμηση των διακοπών, να φάνε όλο το φαγητό και να παρακολουθήσουν ειδικές εκδηλώσεις όπως το Mickey’s Very Merry Christmas Party.

Main Street, ΗΠΑ Πλήθη

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου φαίνεται να είναι οι φθηνότεροι μήνες συνολικά αν θέλετε να επισκεφτείτε τον κόσμο της Disney το 2023. Είναι οι μόνοι μήνες με αυτό $109 τιμή εισιτηρίου!

Γιατί θα πληρώσετε περισσότερα για να αποκτήσετε λιγότερα τώρα στο Disney World

Εάν θέλετε περισσότερη βοήθεια για τον προγραμματισμό του επερχόμενου ταξιδιού σας στο Disney World, ρίξτε μια ματιά Οι συμβουλές προγραμματισμού που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το επόμενο ταξίδι σας στην Disney World, 5 τρόποι για να εξοικονομήσετε 1.000 $ στο ταξίδι σας στην Disney (Πραγματικά!), και Τι να κάνετε εάν δεν μπορείτε να κάνετε την κράτηση ξενοδοχείου Disney World που θέλατε.

Ναυτικός όμιλος

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα, πληροφορίες, συμβουλές και ενημερώσεις της Disney World!

Αυτές θα είναι οι πιο δύσκολες κρατήσεις για φαγητό στο Disney World για το 2023


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Disney World το 2023; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment