Οι τιμές των μετοχών της Disney σε άνοδο εν όψει της κρίσιμης πτώσης των ειδήσεων

Ήταν μερικά… ενδιαφέροντα χρόνια για τις μετοχές της Disney.

©Disney | Έδρα της Walt Disney Company

Κατά την έναρξη της πανδημίας, η μετοχή της Disney έφτασε σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Στη συνέχεια εκτοξεύτηκε σε μερικές από τις ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ αξίες που είχε δει ποτέ η μετοχή και συνέχισε να πέφτει σε μερικές πολύ χαμηλές τιμές το 2022. Πού βρίσκεται λοιπόν το απόθεμα αυτή τη στιγμή; Και τι θα μπορούσε να επηρεάσει αυτούς τους αριθμούς μετοχών σύντομα; Να τι ξέρουμε.

Σύμφωνα με το Google Finance, από 8 Αυγούστου 2022η μετοχή της Disney διαπραγματευόταν περίπου 109,11 $. Τεχνικά, η μετοχή διαπραγματεύτηκε πρόσφατα λίγο υψηλότερα – περίπου στα 109,57 $ (κατά τη διάρκεια της 3ης Αυγούστου) και στα 111 $ στις 8 Αυγούστου. Αλλά ο αριθμός των $109 εξακολουθεί να είναι μια βελτίωση σε σύγκριση με ορισμένους τελευταίους μήνες.

©Google

Αυτή είναι μια σημαντική αύξηση από τα 93,29 $ που είδαμε τον Ιούνιο του 2022 και το $91,84 εμφανίστηκε τον Ιούλιο του 2022.

©Google

Αλλά είναι επίσης ένα πολύ μακριά από τα 176,72 $ τον Αύγουστο του 2021 ή το υψηλό όλων των εποχών των σχεδόν 200 $ ανά μετοχή που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2021.

©Google

Συνολικά, η μετοχή της Disney φαίνεται να πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση τώρα, αλλά έχει πέσει αρκετά τους τελευταίους μήνες.

©Google

Διάφοροι παράγοντες μπορεί να έχουν επηρεάσει την αξία της μετοχής, συμπεριλαμβανομένου του κατάσταση με το χρηματιστήριο γενικάανησυχίες σχετικά με πληθωρισμόςκαι ορισμένοι άλλοι παράγοντες επικεντρώθηκαν περισσότερο στην ίδια την εταιρεία.

Η αξία της μετοχής φαίνεται να βελτιώνεται από μερικά από τα χαμηλά που παρατηρήθηκαν τον περασμένο μήνα και τον Ιούνιο, αλλά πόσο θα μπορούσε να διαρκέσει αυτό; Λοιπόν, θα μπορούσε για άλλη μια φορά να εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Η κατάσταση με την αγορά, οι συνεχιζόμενες ανησυχίες για τον πληθωρισμό και οι ανησυχίες για ύφεση θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα πράγματα.

Αλλά, ίσως πιο συγκεκριμένα για την ίδια την Disney, Η Disney θα πραγματοποιήσει την κλήση για τα τριμηνιαία κέρδη αυτή την εβδομάδα στις 10 Αυγούστου και θα δημοσιεύσει την τριμηνιαία έκθεση κερδών της την ίδια ημέρα.

Μπομπ Τσάπεκ

Εάν η Εταιρεία αναφέρει μεγάλα κέρδη στα πάρκα (ή/και άλλα τμήματα) μαζί με μεγάλες αυξήσεις συνδρομητών στο Disney+, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αύξηση των τιμών των μετοχών ξανά ή τουλάχιστον να παραμείνει στο τρέχον επίπεδο. Τα καλά νέα από την έκθεση κερδών θα μπορούσαν να δώσουν στους επενδυτές μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Εταιρεία στο σύνολό της και στη μετοχή της.

Όμως, τα άσχημα νέα από την πρόσκληση κερδών – χαμηλότερα από τα αναμενόμενα κέρδη στα πάρκα ή άλλα τμήματα και/ή επιβράδυνση της ανάπτυξης των συνδρομητών της Disney+ – θα μπορούσαν να προκαλέσουν πτώση στις τιμές των μετοχών και να οδηγήσουν τους επενδυτές να αμφισβητήσουν την αξία της μετοχής αυτή τη στιγμή.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που πιθανότατα επηρεάζουν τις σκέψεις των επενδυτών αυτή τη στιγμή, αλλά η Έκθεση Κέρδους και η Έκθεση Κέρδους θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή άνεσης ή πηγή ανησυχίας για όσους επενδύουν, ανάλογα με το πώς πάνε τα πράγματα.

Θα καλύψουμε όλα τα βασικά πράγματα που προκύπτουν από την Αναφορά κερδών και την πρόσκληση κερδών, οπότε φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στις 10 Αυγούστου για όλα τα νέα που πρέπει να γνωρίζετε εκεί.

Στο μεταξύ, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για το ΜΕΓΑΛΟ μπόνους που θα μπορούσε να κερδίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney και κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς η φήμη της Disney έπεσε ΓΡΗΓΟΡΑ, σύμφωνα με μια έρευνα.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πού έχει κατατάξει το LinkedIn την εταιρεία Disney


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε μετοχές της Disney; Πείτε μας στα σχόλια.

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment