Οι τιμές του φυσικού αερίου μειώνονται στη Φλόριντα στα χαμηλότερα επίπεδα σε ΜΗΝΕΣ

Η οδήγηση στο Disney World είναι ένα στοίχημα αυτή τη στιγμή.

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Με τις ακυρώσεις πτήσεων και το κυμαινόμενο κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων, μπορεί να πιστεύετε ότι η οδήγηση στο Disney World είναι το καλύτερο στοίχημά σας αυτήν τη στιγμή. Αλλά τιμές του φυσικού αερίου ήταν παντού τους τελευταίους μήνες. Έχουμε δει μερικές ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αυξήσεις και σημαντικές μειώσεις. Πώς ακριβώς φαίνονται οι τιμές του φυσικού αερίου αυτή τη στιγμή στη Φλόριντα; Λοιπόν, έχουμε κάποια καλά νέα.

Σύμφωνα με στοιχεία από ΑΑΑο Το μέσο κόστος φυσικού αερίου στην Πολιτεία της Φλόριντα από τις 8 Αυγούστου 2022 είναι 3,776 $. Αυτό είναι χαμηλότερο από αυτό που είδαμε τον Αύγουστο, χαμηλότερο από τις τιμές τον Ιούλιο και στην πραγματικότητα χαμηλότερο από τις τιμές που έχουμε δει για ΠΟΛΛΟΥΣ μήνες.

©AAA

Τον Φεβρουάριο του 2022, το μέσο κόστος ήταν περίπου 3,50 $ ανά γαλόνι. Τα πράγματα αυξήθηκαν δραματικά μετά από αυτό το διάστημα, φτάνοντας $4.891 ως η υψηλότερη καταγεγραμμένη μέση τιμή, σύμφωνα με το ΑΑΑ. Αυτό το υψηλό σημείο επιτεύχθηκε στις 13 Ιουνίου 2022.

Πρατήριο βενζίνης Disney World τον Μάρτιο του 2022

Τις τελευταίες εβδομάδες, είδαμε τις μέσες τιμές του φυσικού αερίου να μειώνονται. Αλλά στις αρχές Αυγούστου, η τιμή ήταν 3.884 $. Τώρα, φαίνεται ότι οι τιμές του φυσικού αερίου έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο.

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Orange County, Φλόριντα (μία από τις κομητείες στις οποίες βρίσκεται η Disney World) έχει τρέχουσα μέση τιμή φυσικού αερίου $3.727.

©AAA

Κομητεία Osceola, Φλόριντα (μια άλλη κομητεία εντός της οποίας βρίσκεται η Disney World) έχει ένα μέσο κόστος τιμής φυσικού αερίου $3.713.

©AAA

Καθώς επιχειρείτε μέσα από τη δική σας πολιτεία και άλλες κομητείες εντός της πολιτείας της Φλόριντα, οι τιμές του φυσικού αερίου μπορεί να ποικίλλουν, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι οι τιμές στη Φλόριντα πέφτουν.

Η μέση εθνική τιμή του φυσικού αερίου παρουσίασε επίσης μείωση. Στις αρχές Αυγούστου, ο αριθμός αυτός ήταν περίπου 4,163 $. Από τις 8 Αυγούστου, αυτό μειώθηκε σε 4.059 $.

ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Αν και μπορεί να είναι απλώς θέμα λεπτών προς το παρόν, αυτά τα σεντ μπορούν να αθροιστούν δραματικά και να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στον προϋπολογισμό αερίου/οδήγησης για τα επερχόμενα ταξίδια σας. Απλώς έχετε κατά νου ότι οι τιμές του φυσικού αερίου μπορεί να συνεχίσουν να αλλάζουν, επομένως θα θέλετε να διαθέσετε αρκετά χρήματα στον προϋπολογισμό σας για να λάβετε υπόψη τυχόν πιθανές αυξήσεις.

Αναζητάτε τρόπους να σώσετε αυτό το καλοκαίρι όταν οδηγείτε (ή πετάτε) στο Disney World; Όσον αφορά το φυσικό αέριο, προσπαθήστε να δείτε εάν μπορείτε να συνδυάσετε τις εξόδους σας σε μία ή να περιορίσετε πού πηγαίνετε όταν κάνετε διακοπές, ώστε να περιορίσετε τον χρόνο οδήγησης. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές στο τηλέφωνό σας ή σε ιστότοπους για να αναζητήσετε βενζινάδικα με τις χαμηλότερες τιμές κοντά σας.

Όσον αφορά τις τιμές των πτήσεων, αυτές φαίνεται να πέφτουν προς το παρόν, αλλά είναι περίπλοκο. Καθώς προχωράμε στο έτος, η περίοδος των διακοπών και άλλοι παράγοντες θα μπορούσαν να προκαλέσουν αύξηση των τιμών για άλλη μια φορά, οπότε ΤΩΡΑ ίσως είναι η ώρα να αγοράσετε αυτά τα αεροπορικά εισιτήρια.

Πάμε στο Disney World!

Για να εξοικονομήσετε χρήματα στο Disney World, μπορείτε επίσης επωφεληθείτε από τις τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές για διαμονή σε ξενοδοχεία, εισιτήρια, φαγητό και πολλά άλλα.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για ΠΟΛΥΤΡΟΥΣ τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο Disney World ή κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα αναμνηστικά του Disney World για κάθε προϋπολογισμό.

Και αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας και ότι χρησιμοποιείτε ΟΛΕΣ τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις και προσφορές, σκεφτείτε να επικοινωνήσετε με τους φίλους μας στη διεύθυνση Διακοπές Μικρού Κόσμου. Οι υπηρεσίες τους είναι εντελώς δωρεάν και παραμένουν ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες προσφορές της Disney, ώστε να μπορούν να βεβαιωθούν ότι παίρνετε τα μέγιστα χρήματα για το χρήμα σας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας εξοικονομώντας χρήματα.

Τα αγαπημένα μας άτομα στο Small World Vacations είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν εξοικονομήστε χρόνο, πονοκεφάλους, και το καλύτερο από όλαχρήματα, όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι ή την κρουαζιέρα σας στην Disney.

Οι πράκτορές τους συγκρίνουν τρέχουσες προσφορές προς την βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς — έχουν εξοικονομήσει κυριολεκτικά τους επισκέπτες τους εκατομμύρια δολάρια από το 1996. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τους είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ! (Είναι το προτεινόμενο ταξιδιωτικό γραφείο της DFB και μπορείτε να δείτε γιατί εδώ!)

Κλείστε λοιπόν αυτό το ταξίδι τώρα και μετά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Disney World με έναν ειδικό εγκεκριμένο από το DFB! Κάντε κλικ εδώ για μια προσφορά τιμής χωρίς υποχρέωση σήμερα και ενημερώστε τους ότι σας έστειλε η DFB 🙂

custommailexampleΜην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Οδηγείτε στο Disney World φέτος; Πείτε μας τα σχέδιά σας στα σχόλια.

Leave a Comment