Οι σεφ της Disney World επιστρέφουν στην κοινότητα με τα γεύματα των Ευχαριστιών

Είναι σχεδόν Ημέρα των Ευχαριστιών και τα μέλη του Disney World Cast ανταποδίδουν.

Hollywood Studios

Για σχεδόν 25 χρόνιαΤα μέλη του Cast υποστήριξαν το Συνασπισμός για τους αστέγους της Κεντρικής Φλόριντα παρέχοντας Γεύματα ημέρας των ευχαριστιών σε εκατοντάδες κατοίκουςκαι προσκληθήκαμε να δούμε τη διαδικασία τους και να μάθουμε περισσότερα για την επιστροφή στην κοινότητα!

Επισκεφθήκαμε τα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney για να μιλήσουμε Executive Chef Bill καφέ σχετικά με την παροχή γευμάτων για την Ημέρα των Ευχαριστιών στην κοινότητα των αστέγων του Ορλάντο της Φλόριντα. Αυτός είπε, «Η κοινότητά μας έχει πραγματικά ανάγκη και ειδικά την περίοδο των γιορτών είναι σημαντικό να ανταποδώσουμε».

Σεφ Μπιλ

Ο σεφ Μπιλ μας πήγε στα παρασκήνια του Hollywood & Vine, όπου η μαγειρική του ομάδα ετοίμαζε γαλοπούλα. Το εξήγησε η ομάδα παρέχει πλήρη παραδοσιακά γεύματα για την Ημέρα των Ευχαριστιών στον Συνασπισμό, συμπεριλαμβανομένων φρεσκοφτιαγμένη γέμιση, σπιτικές σαντιγί, σάλτσα κράνμπερι από το μηδέν, σάλτσα κουλούρας, παραδοσιακά πράσινα φασόλια, κολοκυθόπιτες και πίτες πεκάν. Όπως το έθεσε ο σεφ Μπιλ, «Όλη η ομάδα μας βοήθησε να ενωθούμε».

Ο σεφ Μπιλ και η μαγειρική του ομάδα

Τα πιάτα προετοιμάζονται και τοποθετούνται σε αλουμινένια δοχεία για εύκολη μεταφορά στον Συνασπισμό.

Προετοιμασία γαλοπούλας!

Το βράδυ της Πέμπτης, οι εθελοντές του Cast Member (τους οποίους η Disney αποκαλεί VoluntEARS) θα σερβίρουν αυτά τα σπιτικά γεύματα της Ημέρας των Ευχαριστιών στους κατοίκους του Συνασπισμού. Διευθυντής Εξωτερικών Υποθέσεων της Disney World, Tajiana Ancora-Brown, εξήγησε ότι αυτή ήταν μια από τις πρώτες εθελοντικές εκδηλώσεις που μπόρεσε να παρευρεθεί ως νέο μέλος του Cast. Είπε, «Η ευκαιρία να είμαι εκεί από κοντά και να δω από πρώτο χέρι τι σήμαινε αυτό για τους κατοίκους εδώ στην Κεντρική Φλόριντα θα μείνει πάντα μαζί μου».

Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων της Disney World, Tajiana Ancora-Brown

Άλισον ΚραλΔιευθύνων Σύμβουλος της Colation for the Homeless of Central Florida, εξήγησε ότι είναι «ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών αστέγων [and the] το μεγαλύτερο καταφύγιο στην Κεντρική Φλόριντα.» και «Στόχος μας είναι να βγάλουμε τους ανθρώπους από το καταφύγιο και να στεγάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα». Ο Συνασπισμός βοήθησε πάνω από 1.900 άτομα να βρουν στέγη το περασμένο οικονομικό έτος.

Allison Krall, Διευθύνων Σύμβουλος της Coalition for the Homeless of Central Florida

Μπορείς υποστηρίξτε τον Συνασπισμό για τους Αστέγους της Κεντρικής Φλόριντα κάνοντας δωρεές ή εθελοντικά! Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

©Συνασπισμός για τους αστέγους της Κεντρικής Φλόριντα

Συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney World!

Κάντε κλικ εδώ για να υποστηρίξετε τον Συνασπισμό για τους Αστέγους της Κεντρικής Φλόριντα!

Μην το χάσετε σε οποιαδήποτε διασκέδαση της Disney World αυτή την εορταστική περίοδο!

Ο Οδηγός DFB για τις διακοπές Walt Disney World® 2022 είναι α μοναδικός πόρος που θα σε βοηθήσει επωφεληθείτε στο έπακρο από τις διακοπές σας στο Walt Disney World. Παραγγείλετε τον Οδηγό DFB για τις διακοπές Walt Disney World® 2022 τώρα!

Περιλαμβάνει περισσότερες από 400 σελίδες με απαραίτητες πληροφορίες, όπως:

  • Ενα γεμάτο Τι νέα!! κεφάλαιο για την εορταστική περίοδο 2022
  • Ενα γεμάτο Μηνιαίο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο
  • Πως να αποφύγετε τα πλήθη στις πιο πολυσύχναστες μέρες του Disney World (και όταν η Disney World κλείνει τα πάρκα της λόγω χωρητικότητας!)
  • ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις, οι δραστηριότητες και οι προσθήκες διακοπών στο Walt Disney World. ΟΛΑ. ΤΟΥ. ΤΟΥΣ.
  • Και, φυσικά, θα σας πούμε που να φάω! ;-ΡΕ

  Όπως πάντα, τα ηλεκτρονικά μας βιβλία είναι 100% εγγυημένο! Αν δεν το αγαπάς, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω!

Θέλετε ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

ο Πακέτο DFB Everything έρχεται με ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς μας, συμπεριλαμβανομένου του Οδηγού διακοπών, σε μία χαμηλή τιμή! Περιλαμβάνει:

  • The DFB Guide to Walt Disney World Dining 2022
  • Οδηγός 2022 EPCOT Food and Wine Festival
  • Ο οδηγός DFB για τις παγκόσμιες διακοπές Walt Disney 2022
  • Οδηγός Προπαραγγελίας 2023 EPCOT Flower and Garden Festival
  • Και οι τρεις οδηγοί σνακ DFB
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τις διακοπές της Disney World!


Αποκάλυψη: Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν προσκαλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχθούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Σήμερα, προσκληθήκαμε από την Disney World να παρευρεθούμε σε μια εκδήλωση μέσων ενημέρωσης για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα Hollywood Studios της Disney υποστηρίζουν τον Συνασπισμό για τους Αστέγους της Κεντρικής Φλόριντα. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το συμβάν/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

Leave a Comment