Οι μελλοντικές αλλαγές της Disney κρύβονται σε κοινή θέα

Τα θεματικά πάρκα του Disney World αλλάζουν διαρκώς – άλλοτε φέρνουν πολυαγαπημένες ενημερώσεις και άλλοτε προκαλώντας διαμάχες.

Διαστημόπλοιο Γη

Με εκατομμύρια κατευθύνονται προς τα πάρκα κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επενδύουν προσωπικά στο πώς θα φαίνονται τα πάρκα όταν φτάσουν εκεί. Χωρίς όμως ξεκάθαρη ανακοίνωση, Η πρόβλεψη αλλαγών στο πάρκο μπορεί να είναι δύσκολη και συχνά βασίζεται σε φήμες. Πού μπορούμε λοιπόν να απευθυνθούμε όταν θέλουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει;

Παραδόξως, μπορούμε να στραφούμε στις διαφημίσεις. Η Disney διαφημίζει τα θεματικά της πάρκα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι διαφημίσεις αποκαλύπτουν υποδείξεις και πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές πάρκων.

Μερικές φορές, οι διαφημίσεις δείχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Συχνά, το concept art δεν έχει οριστικοποιηθεί και οι βασικές λεπτομέρειες μπορεί να μην φτάσουν στα πάρκα – αλλά αν η Disney το προβάλει σε μια διαφήμιση, μπορείτε να είστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα το δείτε σύντομα στα πάρκα.

©Disney

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα. Πιο πρόσφατα, η Disney δημοσίευσε διαφημίσεις για τους εορτασμούς της 50ης επετείου — και μερικές από αυτές απεικόνιζαν αυτό που θα βλέπαμε σύντομα με διακοσμήσεις και εορτασμούς γύρω από την ιδιοκτησία.

©Disney

Στο «The World’s Most Magical Celebration Commercial» του Ιουνίου 2021, οι λάτρεις του θεματικού πάρκου πήραν μια επιβεβαιωμένη γεύση από τα 50α πανό και τα Beacons of Magic σε καθένα από τα εικονίδια του πάρκου.

©Disney

Το αρχικό concept art κυκλοφόρησε για τα beacons τον Φεβρουάριο, αλλά οι αναλαμπές στο διαφημιστικό ήταν στην πραγματικότητα πιο ολοκληρωμένες από οποιοδήποτε concept art που είχε κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Συγκρίσιμο concept art δεν κυκλοφόρησε μέχρι τον Αύγουστο του 2021.

©Disney

Επιπλέον, οι επισκέπτες έριξαν κλεφτές ματιές στη Γιορτή της Χιλιετίας του EPCOT σε διαφημίσεις το 2000.

©Disney

Αυτές οι διαφημίσεις έδειχναν την επερχόμενη παρέλαση καθώς και διακοσμήσεις όπως η επικάλυψη στο Διαστημόπλοιο Γη.

©Disney

Και ένα τελευταίο παράδειγμα έρχεται από το 2005, όταν πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν να μυούνται στο λεωφορείο Magical Express για το αεροδρόμιο μέσω μιας τηλεοπτικής διαφήμισης.

©Disney

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ συνηθισμένο για την Disney World να αποκαλύπτει συναρπαστικές προσφορές και νέες λεπτομέρειες στις διαφημίσεις της.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα από τα Beacons of Magic!

Το περιεχόμενο των διαφημίσεων μπορεί επίσης να υποδηλώνει πλήθη και γραμμές.

Οι διαφημίσεις της Disney παρουσιάζουν αυτό που η εταιρεία προβάλλει ως μεγάλη κλήρωση σε μια δεδομένη στιγμή. Αυτές είναι συχνά νέες προσφορές, αλλά όχι πάντα, και μπορείτε να περιμένετε να δείτε πλήθη σε εκδηλώσεις και γραμμές σε προσφορές που εμφανίζονται στις διαφημίσεις. Αυτό συμβαίνει να είναι πολλά από αυτά που μιλούν οι διαφημίσεις της Disney αυτήν τη στιγμή!

Disney Billboard

Για παράδειγμα, οι διαφημιστικές πινακίδες γύρω από το Ορλάντο συχνά εμφανίζουν αυτό που η Disney αποφασίζει ότι είναι οι μεγαλύτερες κληρώσεις στα πάρκα τη δεδομένη στιγμή. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να δείτε διαφημιστικές πινακίδες για φεστιβάλ EPCOT, Rise of the Resistance, Seven Dwarfs Mine Train, Remy’s Ratatouille Adventure και πολλά άλλα.

Disney Billboard

Αυτά τα αξιοθέατα είναι επίσης εκείνα που θα δείτε να εμφανίζονται σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Εάν η Disney τα θεωρεί αρκετά μεγάλη κλήρωση για να φέρει κόσμο, μπορείτε να περιμένετε μεγάλες ουρές και μεγάλα πλήθη σε αυτές τις βόλτες και τις προσφορές.

Disney Billboard

Ένα άλλο παράδειγμα της υπόδειξης του πλήθους μπορεί να βρεθεί σε αυτή τη διαφήμιση για την 50η επέτειο.

Παρατηρήστε ότι αυτή η διαφήμιση παρουσιάζει μερικά από τα μεγαλύτερα σημεία πλήθους και γραμμής στο Disney World αυτή τη στιγμή. Έχει διακοσμήσεις για την 50η επέτειο, χαρακτήρες Cavalcades και Remy’s Ratatouille Adventure.

Ξυλώδης!

Ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον σημείο σχετικά με τη διαφήμιση; Θα σημειώσετε ότι διαθέτει τους χαρακτήρες της Disney’s Hollywood Studios – μια από τις μοναδικές προσφορές καβαλάρηδων που παραμένουν μετά την επιστροφή των χαρακτήρων που συναντώνται και χαιρετίζουν. Ίσως αυτή η διαφήμιση υποδεικνύει ποια από τις προσφορές είναι πιθανό να διατηρηθεί περισσότερο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα φεστιβάλ EPCOT; Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Και οι διαφημίσεις μπορούν επίσης να υποδηλώνουν έλλειψη αλλαγών.

Όταν η Disney ανακοινώνει μια νέα προσφορά, αν μείνουμε μήνες χωρίς να την αναφέρουμε στη διαφήμιση, μπορούμε να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε αν αυτή η προσφορά θα συμβεί ποτέ – ή τουλάχιστον αν θα γίνει σύντομα.

Καλοκαιρινή πολυκοσμία στο Disney World

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όταν κάτι τελικά βγει στις διαφημίσεις, μπορείτε να είστε αρκετά σίγουροι ότι μια νέα προσφορά θα έρθει στα πάρκα. Εάν η Disney ανακοινώσει ότι κάτι έρχεται “αυτό το φθινόπωρο” και όταν το φθινόπωρο κυλά, δεν βλέπετε διαφημίσεις, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η προσφορά δεν θα έρθει ποτέ.

Cherry Tree Lane στο Epcot’s UK Pavilion Concept Art ©Disney

Το Main Street Theatre, για παράδειγμα, δεν διαφημίστηκε ποτέ και είναι αρκετά σίγουρο, τα σχέδια για το χώρο του Magic Kingdom φαίνεται να έχουν παγώσει. Το αξιοθέατο της Mary Poppins της EPCOT δεν έγινε ποτέ διαφημίσεις για τη μεταμόρφωση του πάρκου και σε αυτό το σημείο, το αξιοθέατο έχει τεθεί σε αναμονή επ’ αόριστον.

Princess and the Theme Re-Theme Concept Art for Splash Mountain ©Disney

Μερικές φορές, κάτι που δεν εμφανίζεται στις διαφημίσεις δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί, αλλά ότι μπορεί να μην συμβεί σύντομα. Το θέμα του Splash Mountain, για παράδειγμα, αν και συζητείται ακόμα, δεν έχει φτάσει ακόμη στη διαφήμιση. Το χρονοδιάγραμμα για τις νέες προσθήκες στη διαδρομή μπορεί να είναι ακόμα λίγο μακριά.

Για να μάθετε περισσότερα για τις αλλαγές στο Splash Mountain, κάντε κλικ εδώ!

Αν ψάχνετε για συμβουλές σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται στο Disney World, μπορείτε να ξεκινήσετε κοιτάζοντας τις διαφημίσεις. Μπορεί να προλάβετε τι πρόκειται να ακολουθήσει – ή ακόμα και τι ΔΕΝ πρόκειται να έρθει – έτσι ώστε το ταξίδι σας να είναι καλύτερα ενημερωμένο και να αρχίσετε να ενθουσιάζεστε με νέες προσφορές.

Παρακολουθήστε το βίντεό μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφημίσεις και τις προσφορές της Disney!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία του AllEars και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Πείτε μας στα σχόλια τη γνώμη σας για τις διαφημίσεις της Disney World!

Leave a Comment