Οι ΜΕΓΑΛΕΣ Ερωτήσεις που έχουμε ακόμα για το MagicBand+

Η Disney World αναζητά πάντα τρόπους για να καινοτομεί και να εισάγει νέα τεχνολογία στα πάρκα.

ΝΕΟ MagicBand+

Πρόσφατα, είδαμε την εισαγωγή των Disney Genie και Genie+, ενός νέου τρόπου για να προσαρμόσετε την τέλεια μέρα Disney σας. Η εφαρμογή My Disney Experience έχει επίσης αλλάξει αρκετά με τα χρόνια — ωστόσο υπάρχει ένα άλλο κομμάτι της τεχνολογίας της Disney που αναβαθμίζεται. Το νέο MagicBand+ θα κάνει το ντεμπούτο του αργότερα αυτό το καλοκαίρι, και ενώ γνωρίζουμε ήδη αρκετά για τις μπάντες, έχουμε ακόμα μερικές ΜΕΓΑΛΕΣ ερωτήσεις σχετικά με το νέο MagicBand+ της Disney!

Όταν μάθαμε για πρώτη φορά για το MagicBand+ κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 50ης επετείου του Walt Disney World, ξέραμε ότι θα περιλάμβανε όλες τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες του τρέχοντος MagicBand.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Ουσιαστικά, οι επισκέπτες θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις μπάντες για να εισέλθουν στα πάρκα, να ανοίξουν τα δωμάτιά τους στο Disney Resort (και να πληρώσουν για αγορές εάν μένουν στο χώρο) και να κάνουν σάρωση σε Lightning Lanes, αλλά με πολλά περισσότερα!

Δείτε αυτά τα χρώματα!

Γνωρίζουμε ήδη ότι το νέο MagicBand+ θα διαθέτει νέο σχεδιασμό και θα μπορεί να αλληλεπιδρά με πολλές διαφορετικές εμπειρίες στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένων των χρυσών αγαλμάτων χαρακτήρων της Disney Fab 50. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι νέες μπάντες έχουν απτικούς κραδασμούς και φώτα LED που αλλάζουν χρώμα!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο MagicBand+

Όμως, έχουμε ακόμα μερικές ΜΕΓΑΛΕΣ ερωτήσεις σχετικά με το MagicBand+ — και τώρα που βρισκόμαστε στα μισά του 2022, έχουμε μείνει να αναρωτιόμαστε πότε θα μπορούσαμε να λάβουμε απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως…

Πότε θα βγει πραγματικά;

Η Disney μοιράστηκε ότι το MagicBand+ θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022, αλλά αυτό είναι περίπου τόσο συγκεκριμένο όσο έχουν γίνει. Είδαμε το MagicBand+ να βγαίνει στα ράφια στις αρχές Μαΐου — αλλά αυτό ήταν εντελώς τυχαίο και οι μπάντες αποσύρθηκαν γρήγορα από τα ράφια.

Τους παρέλαβαν ΓΡΗΓΟΡΑ!

Προς το παρόν, αναρωτιόμαστε αν η Disney θα ανακοινώσει καν την ημερομηνία κυκλοφορίας τους ή αν θα έχουμε άλλη έκπληξη — αυτή τη φορά, επίτηδες.

Ποσο θα κοστισει?

Όταν το MagicBand+ κυκλοφόρησε κατά λάθος νωρίτερα φέτος, υπήρχαν αρκετοί καλεσμένοι που μπόρεσαν να το αγοράσουν (συμπεριλαμβανομένου κι εμάς!) για 29,99 $ μια ποπ. Όμως, αφού η Disney τράβηξε τις μπάντες από τα ράφια, δεν ανέφεραν εάν αυτή η τιμή θα ήταν ή όχι η πραγματική τιμή πώλησης για το MagicBand+.

Σύγκριση μεγεθών: MagicBand εναντίον MagicBand+

Αναμένουμε ότι η Disney θα μοιραστεί την επίσημη τιμή πριν από την κυκλοφορία του MagicBand+, αν όντως προβεί σε σχετική ανακοίνωση.

Πώς θα αλληλεπιδράσουν;

Έχουμε πάρει αρκετές κλεφτές ματιές στο πώς θα φαίνονται οι αλληλεπιδράσεις με το Fab 50 Character Statue, και έχουμε ρίξει μια ματιά στο πώς θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε bounty στο Batuu ως μέρος του Star Wars: Batuu Bounty Hunters in Galaxy’s Edge.

MagicBand+ με ένα χρυσό άγαλμα χαρακτήρα

Αλλά, ακόμα δεν ξέρουμε πώς θα μοιάζει στα ίδια τα πάρκα. Θα υπάρχουν ουρές ανθρώπων που θα περιμένουν να αλληλεπιδράσουν με δημοφιλή αγάλματα; Θα μείνουν κολλημένοι οι επισκέπτες στα τηλέφωνά τους και αναζητούν δώρο στο Galaxy’s Edge;

©Disney

Για να μην αναφέρουμε, πώς θα αλληλεπιδράσει το MagicBand+ με εκπομπές πυροτεχνημάτων όπως το Enchantment και το Harmonious, όπως κοινοποιήθηκε προηγουμένως; Φαίνεται ότι προς το παρόν, θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του MagicBand+

Θα έχουν δυνατότητες προσβασιμότητας για επισκέπτες με ειδικές ανάγκες;

Το MagicBand+ θα διαθέτει απτικές δονήσεις για άτομα με προβλήματα όρασης ή ακοής, καθώς και φώτα για άτομα με προβλήματα ακοής. Αλλά, όταν πρόκειται για την πραγματική αλληλεπίδραση MagicBand+, θα έχουν οι επισκέπτες με αναπηρία την ίδια προσβασιμότητα;

MagicBand+ με φώτα

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι τα Fab 50 Character Quests περιλαμβάνουν ομιλούντα αγάλματα που αλληλεπιδρούν με τους επισκέπτες. Για όσους είναι βαρήκοοι ή κωφοί, αυτή η αλληλεπίδραση θα μπορούσε ουσιαστικά να καταστεί άσκοπη. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν πρόσθετες λειτουργίες που περιλαμβάνονται στην επίσημη κυκλοφορία του MagicBand+ που αντιμετωπίζει αυτές τις ερωτήσεις.

Εδώ είναι γιατί δεν θα αγοράσετε ένα MagicBand+

Πόσο καιρό θα παραμείνουν φορτισμένοι;

Καλά νέα, φίλοι! Το MagicBand+ είναι επαναφορτιζόμενο. Όχι μόνο αυτό, αλλά συνοδεύεται και από ένα καλώδιο φόρτισης (αν και θα πρέπει να προμηθεύσετε το δικό σας μπλοκ τροφοδοσίας!). Αυτό που η Disney δεν μοιράστηκε, ωστόσο, είναι πόσο καιρό μπορούμε να περιμένουμε να παραμείνουν φορτισμένες οι νέες μπάντες. Μπορούμε να περάσουμε από μια πτώση σχοινιού για να κλείσουμε την ημέρα του πάρκου χωρίς να χρειαστεί να σταματήσουμε και να φορτίσουμε τις μπάντες μας;

Είναι επαναφορτιζόμενη!

Επιπλέον, εάν εκμεταλλεύεστε όλες τις δυνατότητες και τις διαδραστικές ικανότητες του MagicBand+, θα αδειάσει η μπαταρία πιο γρήγορα; Ας ελπίσουμε ότι τα κτερίσματα που κυνηγάμε δεν θα φύγουν αν το MagicBand+ πεθάνει!

MagicBand+

Ευτυχώς, γνωρίζουμε λίγα πράγματα για τις νέες μπάντες. Θα κυκλοφορούν σε διαφορετικά σχέδια και στυλ, όπως ακριβώς κάνουν τα σημερινά MagicBands, και θα εξακολουθούν να διαθέτουν πολλά από τα ίδια πλεονεκτήματα και ανέσεις που γνωρίζαμε από το MagicBands όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το νέο MagicBand+; Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Εάν πηγαίνετε στο Disney World αυτό το καλοκαίρι, μπορεί να έχετε τύχη και να προλάβετε την κυκλοφορία του MagicBand+. Προς το παρόν, ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες συμβουλές μας για το πώς να ετοιμάσετε βαλίτσες για το Disney World το καλοκαίρι!

Και μην ξεχνάτε, η Disney World εξακολουθεί να απαιτεί από τους επισκέπτες να έχουν έγκυρες κρατήσεις για πάσο στάθμευσης εκτός από έγκυρα εισιτήρια θεματικού πάρκου — οπότε φροντίστε να κάνετε κράτηση πριν το ταξίδι σας!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Τι ανυπομονείτε για το MagicBand+; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment