Οι κρυφές λεπτομέρειες στο «Moana» Land Concept Art της Disney

Το 2022 D23 Expo ήρθε και έφυγε με ανακοίνωση μετά από ανακοίνωση για όλα τα πράγματα της Disney.

Το μοντέλο Te Fiti στην D23 Expo

Από νέες ταινίες και σειρές στα σκαριά μέχρι τα αγαπημένα νυχτερινά πυροτεχνήματα και πολλά άλλα, ήμασταν απασχολημένοι προσπαθώντας να παρακολουθούμε όλα τα νέα. Η Disney δημοσίευσε επίσης την είδηση-βόμβα ότι πιθανές νέες εκτάσεις θα μπορούσαν να έρθουν στα πάρκα, συμπεριλαμβανομένου ενός Μοάνα– θεματική γη στο Ζωικό Βασίλειο. Ας δούμε πόσο μακριά θα φτάσουμε όσο φτάνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Μοάνα– εμπνευσμένη χώρα που θα μπορούσε να έρθει στο Disney World!

Φορέστε τα καπέλα σας από αλουμινόχαρτο και διοχετεύστε τον εσωτερικό σας Charlie Kelly, γιατί ήρθε η ώρα να κάνετε ΑΓΡΙΕΣ εικασίες! Ο Josh D’Amaro, Πρόεδρος των Πάρκων, Εμπειριών και Προϊόντων της Disney, ανακοίνωσε στην έκθεση D23 ότι η Disney σκέφτεται να φέρει κάτι νέο στην περιοχή DinoLand του Animal Kingdom.

DinoLand ΗΠΑ στο Animal Kingdom

Ο D’Amaro επεσήμανε γρήγορα ότι αυτές οι ιδέες βρίσκονταν ακόμα στο στάδιο του “Blue Sky”, πράγμα που σημαίνει ότι οι Imagineers και τα μέλη του Cast εξακολουθούν να πετούν απλώς ιδέες και δεν περιορίζονται πραγματικά από πράγματα όπως προϋπολογισμούς ή χρονοδιαγράμματα. Ουσιαστικά, αυτές οι ιδέες είναι ακόμη πολύ στη φάση της ιδέας.

Όμως, η Disney μοιράστηκε ότι α Μοάνα-Η θεματική γη θεωρούνταν αντικατάσταση της DinoLand USA (μαζί με μια πιθανή γη Zootopia) και έφτασε στο σημείο να μοιράζεται την έννοια της τέχνης για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει.

Concept Art για πιθανές «Zootopia» ή «Moana» Lands ©Disney

Και τώρα, επιτρέψτε μας να γίνουμε ερασιτέχνες sleuth καθώς κάνουμε μια βαθιά βουτιά και καταρρίπτουμε το Μοάνα land concept art! Λάβετε υπόψη ότι η Disney δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με τις εικόνες σε αυτό το concept art και απλώς εικασίες με βάση αυτά που μπορούμε να δούμε. Εντάξει, πάμε σε αυτό!

Όπως πιθανότατα μπορείτε ήδη να δείτε — και αυτό που μάλλον δεν είναι σοκαριστικό αν γνωρίζετε κάτι Μοάνα — Υπάρχει αρκετό νερό που εμφανίζεται στο concept art. Φαίνεται ότι μια μεγάλη περιοχή νερού ή λίμνης καταλαμβάνει το κέντρο της εικόνας, με μια γέφυρα που χωρίζει δύο διαφορετικά αξιοθέατα.

Μοάνα

Στα αριστερά, μπορείτε να δείτε ένα γιγάντιο πανί με το σύμβολο της Moana πάνω του και αυτό που φαίνεται να είναι βάρκες — αυτό θα μπορούσε να είναι μια πιθανή θαλάσσια βόλτα με σκάφος, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι σε βάρκες που πλέουν μέσα στο νερό. Και, αν κοιτάξετε ακόμα πιο αριστερά, μπορεί να εντοπίσετε αυτό που φαίνεται να είναι μια ΣΤΑΓΟΝΑ!

Τα καταπράσινα βουνά στο βάθος θα μπορούσαν να κρύβουν την έλξη εκεί πίσω, αλλά φυσικά, θα πρέπει απλώς να δούμε τι θα συμβεί.

Ένα πιθανό αξιοθέατο της Moana

Καθώς μετακινείστε προς τα δεξιά στο concept art, μπορείτε να δείτε καλύτερα τη γέφυρα και το διάδρομο που χωρίζει τις δύο περιοχές και φαίνεται ότι η γέφυρα μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε μερικά κτίρια που μοιάζουν σαν να έχουν αχυρένια στέγη. Θα μπορούσε αυτό να είναι κατάστημα; Ή μήπως ακόμη και ένα εστιατόριο; Μάλλον θα αρκεστούμε σε ένα σημείο συνάντησης και χαιρετισμού σε αυτό το σημείο.

Προμήθεια? Ενα εστιατόριο? Ποιός ξέρει.

Προχωρώντας προς τα δεξιά της εικόνας, μπορούμε να δούμε ένα αρκετά τεράστιο αξιοθέατο που φαίνεται επίσης να είναι εμπνευσμένο από τη Moana καθώς αυτό που μοιάζει με πανιά με το σύμβολό της μπορεί να δει και εδώ. Τα πανιά μοιάζουν σαν να περιβάλλουν μια κεντρική κατασκευή με πολλά οχήματα να προεξέχουν από αυτήν… θα μπορούσε να είναι μια περιστρεφόμενη βόλτα τύπου Dumbo;!

ΕΝΑ ΑΛΛΟ αξιοθέατο της Moana;!

Και, συγχωρέστε μας που κάνουμε εικασίες για άλλη μια φορά, αλλά αυτή η κεντρική δομή μοιάζει τρομερά οικεία…

©Disney

…μοιάζει με το πλοίο Kakamora! Μήπως αυτό σημαίνει ότι ένα θέμα Kakamora Μοάνα έλξη θα μπορούσε τελικά να έρθει στο Ζωικό Βασίλειο; Σε αυτό το σημείο στη σκηνή του Blue Sky, όλα είναι πραγματικά πιθανά!

Θα ήταν ενδιαφέρον αν η Disney αποφάσιζε να βάλει ένα Μοάνα-Θεματική γη στο Animal Kingdom, ως Journey of Water — Εμπνευσμένο από τη Moana είναι ένα νέο αξιοθέατο με βάση το νερό που κατασκευάζεται επί του παρόντος στο EPCOT.

DinoLand ΗΠΑ

Σας ευχαριστούμε που μας ακολουθείτε στο Conspiracy Lane και μας αφήνετε να σας δείξουμε τις πιθανές DinoLand USA Μοάνα retheme concept art. Μην ξεχνάτε ότι αυτές είναι οι ιδέες της Disney για το Blue Sky, οπότε ποιος ξέρει αν κάτι από αυτά θα πραγματοποιηθεί ποτέ ή όχι. Θα παρακολουθούμε για τυχόν ενημερώσεις.

DinoLand ΗΠΑ

Η Disney συζήτησε επίσης τη δυνατότητα για α Ζωοτοπία γης, και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ. Επιπλέον, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να έρθουν νέα εδάφη στο Magic Kingdom με θέμα μετά Κακάο και Encanto — διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ. Για να μάθετε πότε το Splash Mountain θα μετατραπεί σε Tiana’s Bayou Adventure, κάντε κλικ εδώ.

ΟΛΑ τα νέα που χάσατε από την έκθεση D23 2022

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα της κατάταξής μας για βόλτες με το Animal Kingdom! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Πιστεύετε ότι η Disney πρέπει να επαναλάβει το DinoLand USA; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment