Οι κρατήσεις για φαγητό ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ για την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Disney World

Οι διακοπές πλησιάζουν σύντομα και η Disney ετοιμάζεται!

Ημέρα των Ευχαριστιών στο Disney World 2021

Η Disney World κάνει τη γιορτινή περίοδο ΜΕΓΑΛΑ — οι διακοσμήσεις τοποθετούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας αμέσως μετά το Halloween, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα σπίτια με μελόψωμο είναι διάσπαρτα σε όλο το θέρετρο και υπάρχει ένας τόνος ιδιαίτερου φαγητού. Φέτος θα επιστρέψει επίσης το Φεστιβάλ των Διακοπών του EPCOT και το Πολύ Καλά Χριστουγεννιάτικα Πάρτι του Μίκυ. Και, ενώ πολλοί άνθρωποι θα βρίσκονται στα πάρκα γύρω στα Χριστούγεννα, υπάρχει μια άλλη σημαντική γιορτή που πρέπει να προγραμματίσετε – Ευχαριστία!

Κρατήσεις για φαγητό είναι άνοιξε τώρα Για ημέρα των ευχαριστιών στο Disney World!

Γιορτή των Ευχαριστιών

Εάν πρόκειται να βρεθείτε στη Disney για τις διακοπές και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φάτε σε ένα εστιατόριο όπου σερβίρουν ένα ειδικό γεύμα, θα πρέπει να προχωρήστε και κλείστε το τραπέζι σας τώραγιατί οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν γρήγορα.

Το Γεύμα των Ευχαριστιών μας!

Πέρυσι, είδαμε ιδιαίτερο φαγητό για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε μέρη όπως το Tiffins, το Tusker House, το Enzo’s Hideaway, το Raglan Road, το Topolino’s Terrace, το Toledo και το Whispering Canyon Cafe.

Τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε δει ότι πολλά επιτραπέζια εστιατόρια της Disney World θα προσφέρουν τουλάχιστον κάποια εκδοχή ενός πιάτου με γαλοπούλα την Ημέρα των Ευχαριστιών, ακόμα κι αν δεν έχει ανακοινωθεί εκ των προτέρων.

Apple Crostata

Εάν σχεδιάζετε να βρεθείτε στο Disney World για την Ημέρα των Ευχαριστιών, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε προχωρήστε και πάρτε τα εισιτήριά σας για το πάρκο και κάντε τις κρατήσεις σας για πάσο Parkγιατί χρειάζεστε τόσο για να μπείτε στα πάρκα όσο και οι κρατήσεις ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνετε κράτηση για μεγάλες διακοπές όπως αυτή!

Και, η ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών είναι η έναρξη της Διεθνές Φεστιβάλ Εορτών EPCOT, οπότε ίσως είναι καλή ιδέα να κάνετε κράτηση για το EPCOT εκείνη την ημέρα, αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν όλα τα εορταστικά φαγητά. Σύντομα θα σας φέρουμε περισσότερα για το φεστιβάλ.

Cupcake γαλοπούλας ημέρας των ευχαριστιών

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney World!

Αυτές θα είναι οι πιο δύσκολες κρατήσεις για φαγητό στο Disney World για το 2023


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα είστε στον κόσμο της Disney για την Ημέρα των Ευχαριστιών φέτος; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment