Οι καλύτερες συμβουλές μας για τη διαδικασία δοκιμών για COVID-19 στο Disney Wish Cruise

Το Disney Wish έχει επιτέλους σαλπάρει και μπορέσαμε να ανέβουμε στο πλοίο και να ελέγξουμε τα πάντα.

Disney Wish

Από τη διασκέδαση μέχρι το φαγητό μέχρι το πρώτο αξιοθέατο της Disney στη θάλασσα, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ να κάνετε στο πλοίο. Αλλά πριν απολαύσεις κάτι από αυτά, πρέπει να φτάσεις στο πλοίο. Γνωρίζουμε ότι σκέφτεστε — «μπα» — αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να σας εμποδίσουν να επιβιβαστείτε, όπως το COVID-19. Υπάρχουν αυστηρές απαιτήσεις δοκιμών για να μπείτε στο σκάφος και θα αναλύσουμε ορισμένα από τα προβλήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε όταν πρόκειται για δοκιμή.

Προτού μπούμε σε αυτό, φροντίστε να ελέγξετε την ενότητα “Know Before You Go” στον ιστότοπο της Disney Cruise Line, επειδή θα έχει τις πιο ενημερωμένες απαιτήσεις και πολιτικές και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

©Disney

Επίσης, ενώ μιλάμε απλώς για την εμπειρία μας στο Disney Wish, θέλουμε να σημειώσουμε ότι αυτοί οι κανόνες ισχύουν γενικά για όλες τις κρουαζιέρες της Disney με έδρα τις ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή. Θα μιλήσουμε μόνο για τις απαιτήσεις και τους κανονισμούς στο λιμάνια των ΗΠΑ — τα λιμάνια στον Καναδά και την Ευρώπη ενδέχεται να έχουν διαφορετικούς κανόνες.

Απαιτήσεις εμβολίων και δοκιμών

Πρώτα, πρέπει να γνωρίζετε ότι η Disney Cruise Line απαιτεί ΟΛΑ τα άτομα που πληρούν τα κριτήρια για εμβόλιο για τον COVID-19 θα πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως τη στιγμή του απόπλου. Αυτήν τη στιγμή, αυτός ο κανόνας ισχύει για όλοι από 5 ετών και άνω. Δείτε ποια εμβόλια γίνονται δεκτά και περισσότερες οδηγίες:

©Disney

Σημειώστε ότι το CDC ορίζει ότι είστε πλήρως εμβολιασμένοι ως έχετε λάβει την τελευταία δόση του εμβολίου σας τουλάχιστον 14 ημέρες πριν. Έτσι, δεν μπορείτε να περιμένετε λίγες μέρες πριν για να πάρετε την τελευταία δόση του εμβολίου σας.

Οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν απόδειξη εμβολιασμού στη Disney Cruise Line μέσω του ιστότοπου Safe Passage, ο οποίος χρησιμοποιείται τόσο για δοκιμές COVID-19 όσο και για επαλήθευση εμβολιασμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Safe Passage 15 ημέρες πριν από την κρουαζιέρα σας. Σημειώστε επίσης ότι θα πρέπει να επιδείξετε απόδειξη εμβολιασμού στον τερματικό σταθμό του πλοίου.

Η ευχή

Οι επισκέπτες κάτω των 5 ετών πρέπει να παρέχουν απόδειξη αρνητικού αποτελέσματος τεστ COVID-19 λαμβάνονται όχι περισσότερο από 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία απόπλου τους. Και, αυτό είναι ένα τεστ που πληρώνεται μόνος σου, δεν σου το παρέχει η Disney. Γνωρίστε επίσης ότι οι γρήγορες εξετάσεις αντιγόνου δεν γίνονται δεκτές για παιδιά κάτω των 5 ετών.

Disney Wish

Εκτός από την απόδειξη αρνητικού τεστ COVID-19, τα παιδιά κάτω των 5 ετών θα πρέπει επίσης να κάνουν τεστ COVID-19 στον τερματικό σταθμό του λιμανιού πριν επιβιβαστούν στο πλοίο. Αυτό το τεστ πληρώνεται από την Disney Cruise Line.

Disney Wish

Τώρα, οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες πρέπει να δώσουν αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής COVID-19 για να επιβιβαστούν στο πλοίο. Η δοκιμή πρέπει να γίνει τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από το απόπλου, εάν δεν θέλετε να δοκιμαστείτε στο λιμάνι. Το τεστ που μπορείτε να κάνετε νωρίτερα είναι επίσης ένα τεστ που πρέπει να πληρώσετε για τον εαυτό σας.

Δωμάτια στο Disney Wish

Εάν δεν κάνετε δοκιμές εκ των προτέρων, θα πρέπει να δοκιμαστείτε στο τερματικό λιμάνι. Εάν κάνετε τη δοκιμή νωρίτερα, πρέπει να ανεβάσετε τα αποτελέσματά σας στο Ασφαλής Πέρασμα ιστοσελίδα μέχρι τα μεσάνυχτα πριν από την ημέρα που θα σαλπάρετε.

Εάν δεν ανεβάσετε τα αποτελέσματά σας εγκαίρως, τότε θα πρέπει να κάνετε μια δοκιμή στο τερματικό της κρουαζιέρας πριν επιβιβαστείτε στο πλοίο.

Το τερματικό

Ίσως αναρωτιέστε τι είδους δοκιμή πριν από το ταξίδι επιτρέπεται. Λοιπόν, η Disney λέει ότι τα τεστ αντιγόνου πρέπει να είναι “ολοκληρώθηκε χρησιμοποιώντας μια προβλεπόμενη υπηρεσία τηλευγείας και συνοδεύεται από ψηφιακά αποτελέσματα που μπορούν να μεταφορτωθούν στον ιστότοπο Safe Passage

Τέντες που χρησιμοποιούνται για δοκιμές COVID-19 επιβατών της Disney Cruise Line τον Οκτώβριο του 2021. ©Chuck Schmidt

Μια δοκιμή ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος (NAAT) ή δοκιμή PCR είναι επίσης αποδεκτή από την Disney. Μπορείτε να αγοράσετε το τεστ που χρειάζεστε μέσω του τρίτου προμηθευτή της Disney, Inspire Diagnostics, ή μπορείτε να το αγοράσετε από έναν προμηθευτή ή φαρμακείο διαδικτυακών δοκιμών.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να προγραμματίσετε ένα τεστ COVID-19 πριν από το ταξίδι που θα δοθεί σε μια τοποθεσία δοκιμών Inspire Diagnostics κοντά στον τερματικό σταθμό της Disney Cruise Line.

©New York Times

Λάβετε υπόψη ότι εάν ένα άτομο επιβεβαιωθεί θετικό στον COVID-19, δεν θα επιτραπεί σε αυτό και σε όσους μοιράζονται την ίδια καμπίνα, καθώς και άλλες στενές επαφές να επιβιβαστούν στο πλοίο.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με όλες τις απαιτήσεις δοκιμών, συμπεριλαμβανομένου του τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε αναρρώσει πρόσφατα από τον COVID-19.

Προβλήματα με το σύστημα δοκιμών

Τώρα, ας μιλήσουμε για το προβλήματα αντιμετωπίσαμε πρόσφατα δοκιμές όταν προσπαθούσαμε να μπούμε στο Disney Wish. Η διαδικασία επιβίβασής μας ήταν αρκετά ομαλή και εύκολη, εκτός από το τεστ για τον COVID-19.

Disney Wish

Διαπιστώσαμε ότι η διαδικασία δοκιμής για τον COVID-19 που έγινε νωρίτερα για το ταξίδι σας είναι περίπλοκη και δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Η Disney μας είπε να παραγγείλουμε τη δοκιμή μας από τον τρίτο προμηθευτή της, την Inspire Diagnostics, τουλάχιστον 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Παραγγείλαμε τη δοκιμή μας μια εβδομάδα νωρίτερα και δεν έφτασε εγκαίρως.

©The Orlando Sentinel

Στην πραγματικότητα, το τεστ έφτασε μόνο ΑΦΟΥ είχαμε ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο, κάτι που δεν είναι καθόλου χρήσιμο όταν το χρειαζόμασταν για να μπούμε στο πλοίο (περισσότερα σε ένα λεπτό).

Επίσης, δεν υπήρχαν πληροφορίες στον ιστότοπο της Disney Cruise Line σχετικά με το εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετική μάρκα δοκιμής για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις δοκιμών. Στείλαμε email και τηλεφωνήσαμε στη Disney προσπαθώντας να το καταλάβουμε και ήταν αρκετά δύσκολο.

Disney Wish

Το σύστημα κλήσεων μάς έστελνε συνεχώς σε έναν ήχο σφάλματος — έπρεπε να καλέσουμε πολλές φορές μόνο για να βρούμε κάποιον να μιλήσουμε. Μέσω τηλεφώνου, μας είπαν ότι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε άλλα είδη δοκιμών στο σπίτι, όπως το BINAX Now. Καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν ήταν διαθέσιμη σε εμάς πριν φτάσουμε στη Disney μέσω τηλεφώνου.

Και, το email μας σχετικά με την κατάσταση δεν απαντήθηκε παρά μόνο όταν ήμασταν ήδη στο κρουαζιερόπλοιο.

Disney Wish

Αυτό ήταν εξαιρετικά απογοητευτικό, επειδή ουσιαστικά δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε εάν το τεστ σας δεν φτάσει εγκαίρως, εκτός εάν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τη Disney Cruise Line. Δεν ήταν επίσης υπέροχο ότι οι πληροφορίες ήταν σαφώς λανθασμένες σχετικά με το πόσο νωρίτερα πρέπει να παραγγείλετε τις δοκιμές, καθώς το παραγγείλαμε 7 ημέρες νωρίτερα (με τη σύστασή τους να είναι 4 ημέρες) και ακόμα δεν το λάβαμε εγκαίρως.

Τα ζητήματα του τεστ προκάλεσαν πολύ άγχος, το οποίο δεν θέλετε, αφού πιθανότατα έχετε ήδη άγχος για το αρνητικό τεστ, ώστε να μπορείτε να πάτε στο ταξίδι σας.

Disney Wish

Όπως είπαμε προηγουμένως, το νωρίτερο που μπορείτε να κάνετε το τεστ σας είναι τα μεσάνυχτα 2 ημέρες πριν από το ταξίδι σας και πρέπει να το κάνετε προληπτικά, το οποίο μπορείτε να κάνετε μόνοι σας ή ως ομάδα.

Σήμανση υγείας και ασφάλειας COVID-19 στο Disney World

Λοιπόν, ρυθμίσαμε τις δοκιμές μας και στη συνέχεια είχαμε μια βιντεοκλήση με τον επόπτη, ο οποίος μας ζήτησε να του δείξουμε τις δοκιμές μας, μετά έπρεπε να τις κάνουμε ενώ βρισκόμασταν στην κλήση και σας μιλάει για τα βήματα. Στη συνέχεια, έπρεπε να παραμείνουμε στην κλήση για τα 15 λεπτά που περιμένετε για τα αποτελέσματά σας. Κατά τη διάρκεια της κλήσης του προπονητή μας, ο προπονητής εγκατέλειψε στιγμιαία την κλήση για να μπορέσει να βοηθήσει κάποιον άλλο και μετά επέστρεψε.

Disney Wish

Όταν είχαμε τα αποτελέσματά μας, ο προπονητής μας ζήτησε να του το δείξουμε και μας είπε πώς να διαβάσουμε τα αποτελέσματά μας. Στη συνέχεια, σημείωσε τα αποτελέσματά μας για να τα έχουμε στο αρχείο. Η υποβολή των αποτελεσμάτων μας ήταν πολύ εύκολη γιατί το έκανε ο proctor για εμάς.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι η μονάδα δοκιμών στο λιμάνι φαινόταν ότι θα μπορούσε να χειριστεί πολλούς ανθρώπους, αλλά θα παρέχουμε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να περιμένετε ενδεχομένως στην ουρά για να κάνετε εξετάσεις στο λιμάνι, εάν χρειάζεται (για όλους κάτω των 5 ετών ή που δεν υπέβαλαν έγκαιρα τα αποτελέσματά τους).

Disney Wish

Έτσι, αυτό είναι το σημαντικότερο ζήτημα που πρέπει να προσέξετε εάν πρόκειται να πάτε σε μια κρουαζιέρα της Disney. Φροντίστε να παραγγείλετε το τεστ στο σπίτι σας ΚΑΛΑ εκ των προτέρων ή να είστε έτοιμοι να έρθετε σε επαφή με την Disney, ώστε να μπορείτε να ρωτήσετε ποιες άλλες δοκιμές γίνονται δεκτές. Γνωρίζουμε ότι οι δοκιμές BINAX Now γίνονται δεκτές, αφού αυτό χρησιμοποιήσαμε.

Disney Wish

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει με την Disney Cruise Line, ρίξτε μια ματιά στην ημερομηνία κράτησης και τα δρομολόγια για τις κρουαζιέρες Disney το φθινόπωρο 2023, πώς να κερδίσετε μια φτηνή κρουαζιέρα Disney και μεταβείτε στο νέο κρουαζιερόπλοιο Disney Wish από την άνεση του καναπές!

Και, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρουαζιέρες γενικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το CDC που τερματίζει το πρόγραμμα κρουαζιέρας COVID-19 και να δείτε ποια σημαντική γραμμή κρουαζιέρας άλλαξε την πολιτική δοκιμών COVID-19.

©Disney

Μείνετε συντονισμένοι στο All Ears για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney Cruise Line.

Κάντε κλικ εδώ για τον πλήρη οδηγό μας για τις δοκιμές COVID-19 για την Disney Cruise Line

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με 50 συμβουλές για να πάτε σε μια κρουαζιέρα της Disney! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Σκοπεύετε να πάτε σύντομα μια κρουαζιέρα της Disney; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment