Οι καλύτερες συμβουλές μας για πτήση μέσω του διεθνούς αεροδρομίου του Ορλάντο

Αεροπορικό ταξίδι μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο αυτή τη στιγμή, αλλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Το Flying είχε τα προβλήματά του τελευταία

Υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις και ακυρώσεις όσον αφορά τις πτήσεις, καθώς και ελλείψεις προσωπικού. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν δρομολόγια, ενώ άλλες τα προσθέτουν, επομένως είναι κάπως δύσκολο να συμβαδίζεις με τα πάντα. Αλλά, ένα πράγμα που μπορούμε να σας βοηθήσουμε είναι πώς να ταξιδέψετε μέσω του διεθνούς αεροδρομίου του Ορλάντο χωρίς να αγχώνεστε. Λοιπόν, ας μπούμε σε αυτό!

Φτάστε εκεί νωρίς και ετοιμάστε την υπομονή σας

Τώρα όλοι σας λένε να πάτε νωρίς στο αεροδρόμιο, αλλά σίγουρα θα το ενθαρρύναμε στο αεροδρόμιο του Ορλάντο! μπορεί να υπάρχει ΠΟΛΛΟΙ ταξιδιώτες — Το Ορλάντο είναι τακτικά ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της χώρας (CNBC). Απλώς σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι πετούν στο Ορλάντο για να πάνε στα θεματικά πάρκα, να επισκεφθούν μια από τις κοντινές παραλίες ή να είναι εκεί για ένα μεγάλο συνέδριο εργασίας.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο το 2021

Λοιπόν, φτάστε εκεί νωρίς και ετοιμαστείτε για αναμονή στην ασφάλεια! Εάν θέλετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας με αυτές τις δυνητικά μεγάλες γραμμές ασφαλείας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο TSA PreCheck αν μπορείς. Συνήθως υπάρχει πολύ πιο κοντή γραμμή!

Τα ταξίδια είναι ΑΚΡΙΒΑ αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σταματά τους ανθρώπους

Μην βασίζεστε στο φαγητό στο αεροδρόμιο

Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα φτάσουν στο αεροδρόμιο με αρκετό χρόνο για να τσιμπήσουν κάτι να φάνε ή ένα ποτό κάπου, μόλις ξεπεράσουν την ασφάλεια. Όμως, δεν θα συνιστούσαμε απαραίτητα να το κάνετε αυτό, εκτός και αν δεν είστε ΚΑΘΟΛΟΥ επιλεκτικοί σχετικά με το πού τρώτε. Εκεί πραγματικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές φαγητού διαθέσιμες μόλις περάσετε από την ασφάλεια.

Αεροδρόμιο Ορλάντο

Έτσι, αν πεινάτε, σας προτείνουμε τρώγοντας πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο ώστε να μην διακινδυνεύετε να μην έχετε πολλές επιλογές όταν είστε εκεί. Ή, φάτε ΠΡΙΝ περάσετε από την ασφάλεια. Υπάρχουν πολλές πιο στέρεες επιλογές αν αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι θα υπάρξουν μερικές ακόμη επιλογές μόλις ανοίξει το Terminal C τον Σεπτέμβριο.

Το μέσο κόστος πτήσης στο Disney World τον Αύγουστο

Κρατήστε τη θέση σας στην ασφάλεια

Το αεροδρόμιο του Ορλάντο διαθέτει ένα σύστημα όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης μέσω της γραμμής ασφαλείας. ο Δωρεάν λωρίδα κράτησης ή Αποθεματικό MCO σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση, να εμφανιστείτε εκείνη τη στιγμή, να σαρώσετε και να περάσετε από μια αποκλειστική και μικρότερη λωρίδα ασφαλείας.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Ωστόσο, οι καιροί για να γίνει αυτό είναι αρκετά περιορισμένη. Είναι διαθέσιμο από 5 π.μ. έως 11 π.μ και στα δύο σημεία ελέγχου και μπορείτε να κάνετε κράτηση για το χρόνο σας 72 ώρες πριν από την πτήση σας. Σας συνιστούμε να το ερευνήσετε εκ των προτέρων, γιατί μπορεί να μην είναι δυνατή η κράτηση της τελευταίας στιγμής. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη θέση σας στο reserve.clearme.com.

Ανακοινώθηκαν ΔΥΟ Νέα δρομολόγια για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο

Ελέγξτε τα πάντα

Ξέρουμε τι σκέφτεστε — “DUH!” αλλά σοβαρά, θέλουμε να τονίσουμε ότι πρέπει ενημερωθείτε έγκαιρα για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο είναι πολύ μεγάλοέτσι είναι εύκολο να μπερδευτείτε ή να χαθείτε.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Ελέγξτε ξανά το τερματικό σας, πού προσγειώνεστε, πού πρέπει να πάτε για να λάβετε μεταφορά και πολλά άλλα. Δεν θέλετε να προσπαθείτε να το καταλάβετε καθώς προχωράτε! Και, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού να πάτε για πράγματα όπως το Mears Connect.

Η Southwest Airlines ΑΛΛΑΞΕ την Πολιτική πίστωσης πτήσεων

Μάθετε πού βρίσκεται ο ιστότοπος ενοικίασης αυτοκινήτου

Ορισμένες από τις τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο δεν βρίσκονται επί τόπου, επομένως μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο για να φτάσετε εκεί από το αεροδρόμιο ή για να φτάσετε από την τοποθεσία παράδοσης στο αεροδρόμιο. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια είναι η συμφωνία εκ των προτέρων και δώστε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να μην χάσετε την πτήση σας!

Πετάς στο Ορλάντο φέτος;

Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί σίγουρα να είναι μια καλή επιλογή για εσάς, εάν πετάτε στο Disney World. Έχει όμως και τα αρνητικά του. Αν θέλετε να επισκεφτείτε πολλά άλλα μέρη εκτός από αυτό που υπάρχει στην ιδιοκτησία της Disney World, τότε θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, εάν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε μόνο για να μεταβείτε από και προς το αεροδρόμιο, ίσως είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία κοινής χρήσης επιβατών.

Τι πρέπει να ξέρετε για την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ορλάντο το 2022

Αποκτήστε την εφαρμογή για την αεροπορική σας εταιρεία

Οι περισσότερες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες έχουν εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας! Αυτά μπορούν να σας φανούν ΠΟΛΥ εύχρηστα όταν ταξιδεύετε και σίγουρα θα προτείναμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για την αεροπορική σας εταιρεία εάν πετάτε μέσα από το Ορλάντο σύντομα.

© Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Με την εφαρμογή, μπορείτε δείτε καθυστερήσεις και ακυρώσεις μόλις συμβούν, κάτι που είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή, όταν τόσες πολλές πτήσεις καθυστερούν και ακυρώνονται. Και, μερικές φορές μπορείτε ακόμη και να λύσετε προβλήματα όπως η εκ νέου κράτηση πτήσης μέσω της εφαρμογής αντί να χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για να μιλήσετε με έναν υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας. Αυτές οι γραμμές μπορεί να μακραίνουν!

Η νέα συμφωνία αεροπορικής εταιρείας θα διευκολύνει τις πτήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά

Πληρώστε εκ των προτέρων για παραδοτέες αποσκευές

Πολλές αεροπορικές εταιρείες σας επιτρέπουν επίσης πληρώστε για τυχόν αποσκευές που ελέγχετε εκ των προτέρων οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για να το κάνετε στο αεροδρόμιο! Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, ειδικά σε πολυάσχολους χρόνους ταξιδιού, όταν αυτές οι γραμμές της ρεσεψιόν μπορεί να είναι πολύ μεγάλες. Και, στοιχηματίζουμε αν θα πάτε στο Disney World, ίσως χρειαστεί απλώς να ελέγξετε μια τσάντα για να φέρετε τα αναμνηστικά σας στο σπίτι!

Πλήθος κόσμου στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο

Είτε μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής της αεροπορικής σας εταιρείας, μπορείτε να προχωρήσετε και πληρώστε για τις παραδοτέες αποσκευές σας εκ των προτέρων, και με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε απλώς να τα αφήσετε μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο. Αν έχετε τη συνήθεια να αργείτε, αυτή η συμβουλή μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη!

Η JetBlue και η Spirit Airlines αποκαλύπτουν συμφωνία συγχώνευσης 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Αποκτήστε και Lyft ΚΑΙ Uber

Εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία κοινής ωφέλειας για να μεταβείτε από ή προς το αεροδρόμιο του Ορλάντο, σας προτείνουμε να κάνετε λήψη τόσο τις εφαρμογές Uber όσο και Lyft στο τηλέφωνό σας για να μπορείτε συγκρίνετε το κόστος και τις ώρες άφιξης. Παρατηρήσαμε μερικές ΠΟΛΥ μεγάλες διαφορές όσον αφορά την τιμή μεταξύ Uber και Lyft και δεν θέλετε να καταλήξετε να πληρώσετε περισσότερα από όσα πρέπει, επειδή πιστεύετε ότι έχετε μόνο μία επιλογή.

Ζώνη παραλαβής δρομολογίου στο Disney World

Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε σε άλλα μέρη σύντομα, δείτε μερικές από τις φθηνότερες πτήσεις προς την Ευρώπη αυτήν τη στιγμή, τις αεροπορικές εταιρείες που κόβουν δρομολόγια, τις αεροπορικές εταιρείες που προσθέτουν δρομολόγια και τις αεροπορικές εταιρείες που συγχωνεύονται.

Και, για γενικές ταξιδιωτικές πληροφορίες, ελέγξτε 6 ταξιδιωτικούς προορισμούς που προστέθηκαν πρόσφατα στην κατηγορία «Υψηλού κινδύνου» COVID-19, τι πρέπει να γνωρίζετε για την παραλλαγή “Stealth” BA.2 COVID-19 πριν από το επόμενο ταξίδι σας στην Disneyκαι ένα ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ πρόβλημα ταξιδιού που θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα για το επόμενο ταξίδι σας.

Ποια αεροπορική εταιρεία είναι η αγαπημένη σας για ταξίδια;

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερες ταξιδιωτικές συμβουλές, κόλπα και πληροφορίες!

Τρέχουσες ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια στο Disney World το 2022

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή σας για το αεροδρόμιο; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment