Οι αξίες των μετοχών της Disney ΠΤΩΣΟΥΝ Εβδομάδες μετά το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς

Η Disney έχει αναφέρει ΤΕΡΑΣΤΙΑ νούμερα εσόδων όσον αφορά τα θεματικά της πάρκα, αυξανόμενους αριθμούς συνδρομητών Disney+ και μια ματιά στη ζήτηση για τα πάρκα που φέρεται να είναι ανθεκτικά και μακράς διαρκείας…αλλά Οι αξίες των μετοχών της Disney δεν πανηγυρίζουν.

Θα πάτε σύντομα στο Disney World;

Τα τελευταία χρόνια, είδαμε τη μετοχή της Disney να σημειώνει κάποια χαμηλά χαμηλά και υψηλά. Λοιπόν πού είναι αυτή τη στιγμή; Ας ρίξουμε μια ματιά μαζί.

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, η μετοχή της Disney διαπραγματευόταν περίπου 99,71 $ όταν ελέγξαμε. Αυτό σηματοδότησε μια ελαφρά πτώση από εκεί που ξεκίνησε η μετοχή.

©Google

Κοιτάζοντας το τελευταίο 5ήμερο, τα νούμερα φαίνεται να πηγαίνουν σε λιγότερο από ιδανική κατεύθυνση για την Εταιρεία.

©Google

Δυστυχώς, η εμφάνιση ενός μήνα δεν φαίνεται και τόσο υπέροχη, όπως Η μετοχή της Disney αγγίζει επίπεδα χαμηλότερα από αυτά που είχαν δει πριν από 30 ημέρες.

©Google

Κοιτάζοντας τις αξίες των μετοχών από τις αρχές του 2022 έως τώρα, μπορείτε να δείτε μερικές μεγάλες αλλαγές. Η μετοχή χτύπησε τις αξίες της στα $150 νωρίτερα μέσα στο έτος, έπεσε στα χαμηλά 90s τον Ιούλιο, παραλήφθηκε ξανά τον Αύγουστοκαι είναι τώρα γλιστρώντας για άλλη μια φορά.

©Google

Αν και η Disney σημείωσε μια ελαφρά αύξηση στις τιμές των μετοχών μετά από ορισμένες ισχυρές ειδήσεις ροής και πάρκων, αυτό το χτύπημα έχει ξεθωριάσει. Ούτε καν ο ενθουσιασμός για τις ανακοινώσεις που κοινοποιήθηκαν στο D23 Expo (το μεγαλύτερο γεγονός της Disney της χρονιάς) θα μπορούσε να προσφέρει μια σταθερή ώθηση για τις αξίες των μετοχών της Disney.

Η D23 Expo πραγματοποιήθηκε στις 9-11 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας η Disney αποκάλυψε τις πρώτες ματιές σε μερικά επερχόμενα έργα (όπως το Tiana’s Bayou Adventure που θα αντικαταστήσει το Splash Mountain), ανακοίνωσε ΝΕΕΣ ταινίες, κοινοποίησε ΝΕΑ τρέιλερ και πολλά άλλα.

©Disney

Μετά τα νέα από την Expo, η Disney είδε μια άνοδο στην αξία των μετοχών – αλλά από τότε έπεσε.

©Google

Ίσως κάποιοι ήταν απογοητευμένοι από την έλλειψη συγκεκριμένων ειδήσεων για μελλοντικά έργα πάρκων ή την απουσία ειδήσεων για ορισμένα πράγματα που είχαν προηγουμένως ανακοινωθεί.

Αν και η χαμηλή αξία δεν είναι σπουδαία νέα για τους σημερινούς μετόχους, αν ψάχνετε να αγοράσετε μετοχές της Disney, ίσως θελήσετε να παρακολουθήσετε αυτές τις τιμές και να δείτε αν είναι καλή στιγμή για αγορά (πριν ανέβουν οι τιμές των μετοχών).

100 Χρόνια Θαυμάτων

Κάποια από αυτή την πτώση της αξίας θα μπορούσε επίσης να οφείλεται σε πράγματα εκτός του ελέγχου της Disney. Το CNBC επισημαίνει ότι Οι μετοχές υποχώρησαν την Παρασκευή με τον Dow Jones Industrial Average να υποχωρεί πάνω από 700 μονάδες, και ο δείκτης των 30 μετοχών υποχωρεί 20% από το υψηλό του. Αυτό είναι γνωστό ως “περιοχή της αγοράς αρκούδας” όταν πρόκειται για τη Wall Street.

Ο Quincy Krosby από την LPL Financial μοιράστηκε, «Η αγορά έχει μεταβεί σαφώς και γρήγορα από τις ανησυχίες για τον πληθωρισμό σε ανησυχίες για την επιθετική εκστρατεία της Federal Reserve». Το CNBC αναφέρει ότι τα αυξημένα επιτόκια και «αναταραχή συναλλάγματος» έχουν «εντείνει τους φόβους για μια παγκόσμια ύφεση», επηρεάζοντας ως αποτέλεσμα τη χρηματιστηριακή αγορά.

EPCOT

Φυσικά, τα πράγματα υπόκεινται και πάλι σε αλλαγές. Υπάρχουν πολλά γεγονότα που έμειναν το 2022 θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν τους επενδυτές να αισθάνονται πιο σίγουροι για την Εταιρεία και να αυξήσουν τις αξίες των μετοχών. Υπάρχει η 40η επέτειος του EPCOT που έρχεται τον Οκτώβριο, η κυκλοφορία μιας νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney και μιας νέας ταινίας Avatar στους κινηματογράφους και η έκθεση κερδών του 4ου τριμήνου της Disney που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Εάν η Disney έχει καλά νέα να μοιραστεί και φτάσει σε μεγάλα επίπεδα επιτυχίας, θα μπορούσαμε να δούμε τις αξίες των μετοχών να ανεβαίνουν. ΕΝΑ Η αλλαγή στις συνολικές συνθήκες της αγοράς θα μπορούσε επίσης να αλλάξει τις αξίες των μετοχών της Disney.

Θα παρακολουθούμε για ενημερώσεις, αλλά προς το παρόν, ίσως θελήσετε να κλείσετε τα μάτια σας και να μην κοιτάξετε πολύ σχεδόν στην αξία όλων αυτών των μετοχών της μετοχής της Disney που έχετε. 😬

©️Disney

Για πιο γενικά νέα της Disney σχετικά με πράγματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον της εταιρείας, κάντε κλικ εδώ για να δείτε 8 ΜΕΓΑΛΑ πράγματα που θα αλλάξουν στο μέλλον της Disney και κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι έχει να πει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney Bob Chapek σχετικά με τις αυξήσεις τιμών, τα ετήσια εισιτήρια, και πάσο στάθμευσης.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικά σημαντικά στοιχεία από την έκθεση κερδών του τρίτου τριμήνου της Disney


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Είστε μέτοχος της Disney; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment