Οι αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ με τις περισσότερες καθυστερήσεις και ακυρώσεις ταξιδιών

Μεταξύ του κακού χειρισμού ΧΙΛΙΑΔΩΝ αποσκευών, των καθυστερήσεων πτήσεων, των ακυρώσεων και άλλων επιπλοκών, η μετάβαση από το σημείο Α στο σημείο Β μέσω αεροπλάνου μπορεί να είναι περισσότερο πρόβλημα τώρα από ό,τι θα περιμένατε.

Έχετε πετάξει πρόσφατα;

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια ματιά σε ποιες αεροπορικές εταιρείες έχουν την υψηλότερη κατάταξη για κατεστραμμένες, καθυστερημένες, κλεμμένες ή χαμένες αποσκευές, αλλά τι γίνεται με τις καθυστερήσεις και τις ακυρώσεις πτήσεων; Ποιες αεροπορικές εταιρείες έχουν το χειρότερο ρεκόρ (προς το παρόν) για να σας φέρουν έγκαιρα εκεί που πρέπει; Μόλις κυκλοφόρησαν ορισμένα δεδομένα και έχουμε τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε εδώ.

Πρόσφατα, το Αναφορά καταναλωτή αεροπορικών ταξιδιών για τον Ιούλιο του 2022 κυκλοφόρησε. Η έκθεση προέρχεται από το Γραφείο Προστασίας των Καταναλωτών της Αεροπορίας και έχει κοινοποιηθεί από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ.

Η έκθεση συζητά μια σειρά από πράγματα, όπως χαμένες αποσκευές, καθυστερήσεις πτήσεων, υπερπωλήσεις, καταγγελίες καταναλωτών και πολλά άλλα. Για αυτήν την ανάρτηση, θα επικεντρωθούμε στις καθυστερήσεις πτήσεων.

Κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο

Η έκθεση Ιουλίου εξετάζει τις καθυστερήσεις πτήσεων από τον Μάιο του 2022. Η ενότητα για τις καθυστερήσεις εξετάζει συγκεκριμένα έγκαιρη απόδοση, καθυστερήσεις και ακυρώσειςκαι βασίζεται σε δεδομένα που υποβάλλονται από τις αεροπορικές εταιρείες κάθε μήνα στο Υπουργείο Μεταφορών.

Τι λογίζεται ως «έγκαιρη»; Σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών, μια πτήση είναι “on-time” εάν λειτουργεί λιγότερο από “15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα που εμφανίζεται στα Μηχανογραφικά Συστήματα Κρατήσεων (CRS) των μεταφορέων».

Ώρα να πετάξεις!

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες αεροπορικές εταιρείες έχουν συνδεθεί σύμφωνα με την «κύρια» αεροπορική τους εταιρεία και τους επώνυμους συνεργάτες κοινής χρήσης κωδικών σε ορισμένα γραφήματα.

Επιχειρησιακός αερομεταφορέας είναι αυτός που πραγματικά πετά με το αεροπλάνο, ενώ ο αερομεταφορέας μάρκετινγκ είναι η συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρεία που μπορεί να πουλάει θέσεις στις πτήσεις του αερομεταφορέα που πραγματοποιεί. Γι’ αυτό θα δείτε τη διάκριση εκεί.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Όσον αφορά το συνολικό ποσοστό των πτητικών λειτουργιών που αναφέρθηκαν ως έγκαιρα από τον παροχέα μάρκετινγκ που αναφέρει, Η Hawaiian Airlines κατέχει στην πραγματικότητα την 1η θέση με 86% των πτήσεων της προσγείωση στην ώρα του. Μετά από αυτό ήταν Delta Air Lines και τους επώνυμους συνεργάτες κοινής χρήσης κωδικών με το over Το 80% των πτήσεων έχουν έγκαιρες αφίξεις. Ακολούθησαν το Alaska Airlines Network και το American Airlines Network.

Στο κάτω μέρος της ομάδας ήταν Frontier Airlines, με συνολικό ποσοστό 64,6% των έγκαιρων αφίξεων. Allegiant Air ήταν ακριβώς πάνω από αυτό με το 66% των πτήσεων να φτάνουν στην ώρα τους και Spirit Airlines wως άνω με το 68,8% των έγκαιρων αφίξεων.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Όταν εξετάζουμε τα ποσοστά των αναφερόμενων λειτουργιών πτήσεων που έφτασαν εγκαίρως από την αναφέρουσα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (με όλους αυτούς τους επώνυμους συνεργάτες κοινής χρήσης κωδικών χωρισμένους), τα πράγματα φαίνονται ελαφρώς διαφορετικά. Η Hawaiian Airlines εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέσηαλλά SkyWest (ένας επώνυμος συνεργάτης κοινού κωδικού της United Airlines) παίρνει τη δεύτερη θέση.

Η Delta Air Lines πέφτει στην 6η θέση, με Οι Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, JetBlue Airways, Spirit Airlines και Frontier Airlines εμπίπτουν όλες σε αυτό. Για άλλη μια φορά στο κάτω μέρος του πακέτου βρίσκεται η Frontier Airlines.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Όσον αφορά τις αφίξεις πτήσεων από το αεροδρόμιο, η έκθεση το έδειξε αυτό το δίκτυο των Alaska Airlines είχε 78,3% των έγκαιρων αφίξεων στο MCO (Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο). Κάτω από αυτό ήταν το Δίκτυο Delta Air Lines με 76,1%ο American Airlines Network με 74,7%και το United Airlines Network με 74,2%. Αυτό βασίζεται στον φορέα μάρκετινγκ.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Συνολικά, Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο είχε μόλις πάνω από το 70% των πτήσεων να φτάνουν και να αναχωρούν στην ώρα τους με βάση τις εκθέσεις που λειτουργούν μεταφορείς.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Τι γίνεται με τις ακυρώσεις πτήσεων; Λοιπόν, η έκθεση μας δείχνει κάποιες πληροφορίες και για αυτό. Όταν διαιρέθηκε ανά εταιρεία μάρκετινγκ που έκανε αναφορά, ήταν η καλύτερη αεροπορική εταιρεία για τον Μάιο του 2022 Hawaiian Airlines, με μόλις 0,1 τοις εκατό των πτήσεων που ακυρώθηκαν τον Μάιο του 2022. Southwest Airlines ήταν η επόμενη στη λίστα, ακολουθούμενη από Frontier Air Lines και Allegiant Air.

Όσον αφορά τους χειρότερους «παραβάτες», το Δίκτυο Delta Airlines ήταν ένα από τα «χειρότερα» με 2,7 τοις εκατό των πτήσεων που ακυρώθηκαν. ο Η United Airlines Network ήταν η επόμενη στη σειρά με το 2,4 τοις εκατό των πράξεων να ακυρώνονται, ακολουθούμενο από JetBlue Airways με το 2,3% των πράξεων να ακυρώνονται.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Αναρωτιέστε τι προκαλεί τις καθυστερήσεις στα ταξίδια; Λοιπόν εξαρτάται. Τον Μάιο, πάνω από το 70% των πτήσεων ήταν στην ώρα τους. Αλλά Το 7,81% υπέφερε από καθυστέρηση αερομεταφορέα (που σημαίνει ότι είναι κάτι υπό τον έλεγχο της αεροπορικής εταιρείας όπως συντήρηση, προβλήματα πληρώματος κ.λπ.). Το 6,93% των καθυστερήσεων προκλήθηκαν από αεροσκάφος που έφτασε αργά (εννοεί ότι η προηγούμενη πτήση με το ίδιο αεροσκάφος έφτασε αργά), και Το 5,09% προκλήθηκαν από καθυστερήσεις με το εθνικό σύστημα αεροπορίας (που περιλαμβάνει πράγματα όπως μη ακραίες καιρικές συνθήκες, λειτουργίες αεροδρομίου, μεγάλος όγκος κυκλοφορίας, έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας κ.λπ.).

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Τώρα που έχετε δει τα δεδομένα — τι πρέπει να κάνετε; Λοιπόν, ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι λάβετε υπόψη αυτά τα δεδομένα κατά την κράτηση της πτήσης σας. Εάν βρίσκεστε μεταξύ δύο αεροπορικών εταιρειών όταν επιλέγετε πτήσεις, μπορεί να το θέλετε επιλέξτε αυτό που είχε λιγότερες καθυστερήσεις ή ακυρώσεις (αν είναι δυνατόν).

Εάν έχετε κάνει ήδη κράτηση σε αεροπορική εταιρεία που είχε αριθμούς υψηλών καθυστερήσεων ή ακύρωσης, το καλύτερο είναι να προετοιμάσου. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τον εαυτό σας άφθονο χρόνο μεταξύ των πτήσεων ανταπόκρισης και πολύ χρόνο για να φτάσετε από το αεροδρόμιο σε όποιον και αν είναι ο απόλυτος προορισμός σας (γνωστός και ως μη προγραμματίσετε κράτηση για φαγητό για 30 λεπτά μετά την προγραμματισμένη προσγείωση της πτήσης σας).

Σε αεροπλάνο

Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να ανεβείτε στο οι πιο πρώιμες δυνατές πτήσεις για να προσπαθήσετε να συνεχίσετε προτού μετατραπούν πολλές καθυστερήσεις σε ένα μεγάλο πρόβλημα, και ελέγξτε την αεροπορική σας εταιρεία για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Ερευνώντας εάν ταξιδιωτική ασφάλισηΤο e είναι κατάλληλο για εσάς, η λήψη της ταξιδιωτικής εφαρμογής της αεροπορικής σας εταιρείας και η επίγνωση των πολιτικών ακύρωσης και καθυστέρησης της αεροπορικής σας εταιρείας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.

Για περισσότερες ταξιδιωτικές συμβουλές, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα φιλικά προς τα παιδιά ταξιδιωτικά σνακ που πρέπει να πάρετε στο αεροδρόμιο ή κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τα πάντα σχετικά με την πλοήγηση στις χερσαίες μεταφορές όταν ταξιδεύετε με μωρό. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ταξιδιωτικές πληροφορίες!

Περισσότερες ιστορίες για τα ταξίδια

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία του AllEars και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποια είναι η αγαπημένη σας αεροπορική εταιρεία; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment