Οι αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ έχουν χειριστεί πάνω από 200.000 αποσκευές πρόσφατα — Δείτε πώς να προετοιμαστείτε

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε σύντομα, μπορεί να έχετε ήδη προγραμματίσει τα αεροπορικά σας εισιτήρια (λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα ποικίλα κόστη αεροπορικών εισιτηρίων) και τη μεταφορά σας από/προς το αεροδρόμιο και τον προορισμό σας, αλλά μπορεί να υπάρχει κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό που είστε δεν σκέφτομαι αρκετά…

Αποσκευές

τις αποσκευές σας. Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ αποσκευές της Disney για το 2023 και πληροφορίες για μια βαλίτσα που κοστίζει ΠΑΝΩ από 1.000 $ (και πώς να αποκτήσετε τα φανταχτερά χαρακτηριστικά της με λιγότερα), αλλά τώρα έχουμε μια ενημέρωση αποσκευών που θα μπορούσε να σας ΕΚΠΛΗΞΕΙ και να σας κάνει να ξανασκεφτείτε πώς να πακετάρετε.

Γίνεται λάθος χειρισμός περισσότερων τσαντών από πριν

Τον Ιούλιο του 2022, ένας Αναφορά καταναλωτή αεροπορικών ταξιδιών κυκλοφόρησε από το The Office of Aviation Consumer Protection και κοινοποιήθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η αναφορά περιλαμβάνει δεδομένα για καθυστερήσεις πτήσεων, λάθος χειρισμό αποσκευών, υπερπωλήσεις, καταγγελίες καταναλωτών και άλλα. Η ενότητα για τις κακοχειρισμένες αποσκευές βασίζεται σε δεδομένα που συλλέχθηκαν από το Γραφείο Στατιστικών Μεταφορών του Υπουργείου και αποκαλύπτει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από το επόμενο ταξίδι σας.

Μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τις αποσκευές σας;

Αρχικά, ας δούμε τι σημαίνει η αναφορά όταν μιλάει για κακοδιαχείριση αποσκευών. Η έκθεση εξετάζει το ποσοστό των λανθασμένων αποσκευών ανά 100 σακούλες που είχαν προγραμματιστεί.

Οι αποσκευές με «κακοί χειρισμοί» είναι ουσιαστικά παραδοτέες αποσκευές που πήραν χαμένα, κατεστραμμένα, καθυστερημένα και κλοπιμαία (κλεμμένα), “όπως αναφέρθηκε από τον επιβάτη ή για λογαριασμό του, που ήταν υπό κράτηση της αεροπορικής εταιρείας για τις εσωτερικές μη ενδιάμεσες προγραμματισμένες πτήσεις επιβατών που μπορούν να αναφερθούν.”

Οι προγραμματισμένες αποσκευές περιλαμβάνουν παραδοτέες αποσκευές που μπήκαν στο χώρο αποσκευών του αεροσκάφους για μια εσωτερική προγραμματισμένη πτήση επιβατών χωρίς στάση. Τι δείχνουν λοιπόν οι αριθμοί;

©Uber

Τον Μάιο του 2022, το Ο αριθμός των λανθασμένων αποσκευών για τις αεροπορικές εταιρείες που εξετάστηκαν ήταν 237.828 (βάσει των εταιρειών μάρκετινγκ στις ΗΠΑ). Αυτός είναι σχεδόν διπλάσιος από τον αριθμό που παρατηρήθηκε τον Μάιο του 2021 — 132.071. Με άλλα λόγια, ΠΟΛΥ περισσότερες τσάντες γίνονται λάθος χειρισμοί τώρα σε σύγκριση με πέρυσι.

Με χιλιάδες ακόμη τσάντες που δεν χειρίζονται σωστά, θα μπορούσε να σημαίνει ότι η τσάντα σας είναι πιο πιθανό να επηρεαστεί. Περισσότερα για το τι πρέπει να κάνετε για αυτό σε ένα δευτερόλεπτο.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Αναρωτιέστε ποιες αεροπορικές εταιρείες έχουν τους μεγαλύτερους αριθμούς κακοδιαχείρισης αποσκευών; Σύμφωνα με την έκθεση και την κατάταξη των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ, Η American Airlines κατέλαβε την πρώτη θέση με πάνω από 50.000 κακοχειρισμένες αποσκευές τον Μάιο του 2022. (Σε περίπτωση που αναρωτιέστε — ο αερομεταφορέας που πραγματοποιεί είναι η αεροπορική εταιρεία που πετά στην πραγματικότητα με το αεροπλάνο, ενώ ο αερομεταφορέας μάρκετινγκ είναι η “αεροπορική εταιρεία συνεργάτης” που στην πραγματικότητα φροντίζει για την πώληση θέσεων στην πτήση του αερομεταφορέα).

Αλλά όταν κοιτάξετε τον αριθμό των αποσκευών που δεν χειρίστηκαν σωστά ανά 100 που σχεδιάστηκαν από εταιρείες που λειτουργούν, Η Republic Airways κατέχει στην πραγματικότητα την πρώτη θέση με ποσοστό 0,93. Η American Airlines ακολούθησε από κοντά.

Η αεροπορική εταιρεία στο χαμηλότερο άκρο ήταν η Allegiant Air με 888 λανθασμένους χειρισμούς αποσκευών ή 0,15 λανθασμένους χειρισμούς αποσκευών ανά 100 προγραμματισμένες.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Ενώ αυτοί οι αριθμοί είναι πολύ υψηλότεροι από ό,τι φάνηκε το 2021, υπάρχουν μερικά καλά νέα. Ο συνολικός αριθμός των αποσκευών που έχουν υποστεί λάθος χειρισμό είναι λίγο πάνω από 230.000, αλλά τον Δεκέμβριο του 2021, ο αριθμός αυτός ήταν πάνω από 260.000.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Ωστόσο, είναι περισσότεροι από τους 219.000 αριθμούς που εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2022.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε την κακή χρήση της τσάντας σας ή τι μπορείτε να κάνετε εάν η τσάντα σας γίνει ένα από αυτά που επηρεάζονται; Εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές μας.

Πώς να προετοιμάσεις

Είναι σημαντικό να πηγαίνετε στο ταξίδι σας προετοιμασμένοι για το χειρότερο και ελπίζοντας για το καλύτερο. Αυτό θα σας δώσει τις καλύτερες πιθανότητες να είστε προετοιμασμένοι για όποιες ανατροπές μπορεί να προκύψουν.

Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να πιάσετε ένα (ή πολλαπλάσιο) Apple AirTag. Επί του παρόντος, κοστίζει μια ενιαία ετικέτα στο Amazon 27,50 $, ή μπορείτε να πάρετε ένα πακέτο 4 για $99.

©Apple | Αμαζόνα

Τι είναι το Air Tag, ρωτάτε; Λοιπόν, είναι μια συσκευή που μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα αντικείμενά σας. Η ιδέα είναι ότι θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα (ή περισσότερα) από αυτά, να τα ρυθμίσετε και στη συνέχεια να τοποθετήσετε ένα στις αποσκευές σας (ιδανικά θα τοποθετούσατε 1 σε κάθε αποσκευή που παίρνετε μαζί σας). Εάν οι αποσκευές σας χαθούν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση μου για να τις εντοπίσετε. Θα μπορούσε να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια να σας ενημερώσουμε για το πού βρίσκονται αυτές οι αποσκευές, ίσως ακόμη περισσότερο, η αεροπορική εταιρεία έχει το χρόνο να τις παρακολουθήσει στο σύστημά της.

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε ένα AirTag

Ένα άλλο πράγμα που ίσως θέλετε να εξετάσετε είναι ο τύπος των αποσκευών που χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εδώ. Σε μια συνέντευξη από το 2011 με την HuffPost, ένας «ρίκτης» αποσκευών αεροπορικής εταιρείας μοιράστηκε ότι οι σκληρές αποσκευές θα καταστραφούν λιγότερο, αλλά είναι σημαντικό να ψάξετε για αυτούς με καλοσχεδιασμένες λαβές. Σημείωσαν επίσης ότι οι τσάντες με 4 ρόδες στο κάτω μέρος μπορεί να κυληθεί στην κοιλιά του αεροπλάνου, αντί να πεταχτεί μέσα, κάτι που μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μικρότερη ζημιά.

©Amazon | Αμερικανός Τουρίστας

Αυτή η αποσκευή σκληρής όψης American Tourister με θέμα τη Disney έχει αυτό το σκληρότερο εξωτερικό κέλυφος μαζί με 4 τροχούς στο κάτω μέρος (για μία από τις τσάντες). Αυτό θα μπορούσε να δώσει την τσάντα σας ελαφρώς περισσότερες πιθανότητες να κατεβεί παρά να πεταχτεί σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπορείτε να πάρετε ένα Σετ 2 τεμαχίων για 159,99 $ αυτή τη στιγμή (σε πώληση από 199,99 $).

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αυτές τις αποσκευές

Ένα άλλο πράγμα στο οποίο θα μπορούσατε να επενδύσετε είναι α Κλειδαριά ταξιδιού εγκεκριμένη από την TSA. Αυτό θα μπορούσε να μετριάσει ορισμένες από τις ανησυχίες σας όταν πρόκειται για πιθανή κλοπή αντικειμένων από την τσάντα σας.

©Master Lock | Αμαζόνα

Η κλειδαριά που απεικονίζεται παραπάνω είναι από την Master Lock και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. Πωλείται από 7,99 $ έως 6,70 $ τώρα αμέσως.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Master Lock

Μπορεί επίσης να θέλετε να αναζητήσετε ένα πραγματικά υπέροχο σακίδιο ταξιδιού. Υπάρχουν πολλές επιλογές στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου αυτού σακίδιο πλάτης από το Matein Travel που έχει πάνω από 67.000 βαθμολογίες και 4,8 αστέρια.

©Amazon

Εάν έχετε ένα καλό σακίδιο ταξιδιού, μπορεί να σας βοηθήσει να μαζέψετε όλα όσα θέλετε να πάρετε μαζί σας. Για παράδειγμα, θα θέλετε βεβαιωθείτε ότι όλα τα σημαντικά έγγραφα που έχετε μαζί σας παραμένουν στη χειραποσκευή ή στο σακίδιό σας ώστε να μην κινδυνεύετε να τα χάσετε στην παραδοτέα αποσκευή σας. Σημαντικά ρούχα (όπως ένα φόρεμα για παράνυμφο εάν πηγαίνετε σε έναν γάμο ή ένα κοστούμι αν πρόκειται να πάτε σε μια ειδική εκδήλωση) μπορεί επίσης να είναι πράγματα που θα θέλετε να έχετε μαζί σας στο αεροπλάνο (αντί να μαζεύετε την τσάντα σας ). Αυτό σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να βεβαιωθείτε ότι θα φτάσουν στον επόμενο προορισμό σας.

Αν μπορείς να το κάνεις να ταιριάζει, μπορεί επίσης να σκεφτείτε να πακετάρετε μια μικρή τσάντα με τα απαραίτητα στη χειραποσκευή ή το σακίδιό σας — πράγματα όπως οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, 1 σετ πιτζάμες και 1 σετ ρούχα. Έχοντας αυτά μαζί σας, μπορείτε τουλάχιστον να αγοράσετε λίγο χρόνο πριν χρειαστεί να τρέξετε στο τοπικό κατάστημα για να πάρετε άλλα απαραίτητα για το ταξίδι σας, εάν η τσάντα σας δεν φτάσει εγκαίρως.

Αξιοπρεπής ποσότητα χώρου συσκευασίας

Μια άλλη συμβουλή είναι να τραβήξτε φωτογραφίες από τις αποσκευές σας προτού το ελέγξετε για να ξέρετε σε τι κατάσταση ήταν όταν το ρίξατε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει με τυχόν αξιώσεις που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αργότερα ή μπορεί απλώς να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε την τσάντα σας.

Τι γίνεται αν οι αποσκευές σας έχουν χειριστεί σωστά;

Τι πρέπει να κάνετε εάν συμβεί το χειρότερο και οι αποσκευές σας δεν χειριστούν σωστά; Το μεγάλο πράγμα εδώ είναι να γνωρίζουν τους κανόνες και κατανοούν τι είναι και για τι δεν ευθύνονται οι αεροπορικές εταιρείες. Εάν δεν γνωρίζετε για τι ευθύνονται, μπορεί να χάσετε κάποια αποζημίωση που σας οφείλει.

Ακολουθεί μια λίστα από το Υπουργείο Μεταφορών σχετικά με το ποιες είναι οι ευθύνες των αεροπορικών εταιρειών όταν πρόκειται για κατεστραμμένες αποσκευές.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Εάν η τσάντα σας καθυστερήσει, φροντίστε να το κάνετε υποβάλετε μια αξίωση αποσκευών το συντομότερο δυνατό και συνεχίστε να επικοινωνείτε συχνά με την αεροπορική εταιρεία για να λαμβάνετε ενημερώσεις. Μάθετε ποια είναι τα δικαιώματά σας όταν πρόκειται για καθυστερημένες αποσκευές.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Το ίδιο ισχύει και για τις χαμένες αποσκευές. Διαβάστε σχετικά με τις απαιτήσεις της αεροπορικής σας εταιρείας σχετικά με το τι συνιστά «χαμένη» αποσκευή και ποιες πολιτικές εφαρμόζουν για επιστροφές χρημάτων.

©Τμήμα Συγκοινωνιών

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να εξετάσετε είναι ταξιδιωτική ασφάλιση. Ορισμένα συμβόλαια ταξιδιωτικής ασφάλισης μπορούν να σας αποζημιώσουν εάν οι αποσκευές σας καθυστερήσουν, χαθούν, καταστραφούν ή κλαπούν ενώ ταξιδεύετε, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις αυτού του συμβολαίου. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το κόστος της ταξιδιωτικής ασφάλισης αξίζει τον κόπο.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε εάν έχετε ένα πιστωτική κάρτα που προσφέρει κάθε είδους ταξιδιωτική ασφάλιση και εάν η αγορά ταξιδιού σε αυτήν την κάρτα μπορεί να σας βοηθήσει να σας παρέχουμε οποιαδήποτε προστασία.

Τι να συσκευάσετε;!

Το σημαντικό εδώ είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι. Η ανάγνωση των πολιτικών της αεροπορικής σας εταιρείας, η γνώση της κάλυψης που έχετε ή δεν έχετε και η μεταφορά των κατάλληλων εργαλείων (τις καλύτερες αποσκευές κ.λπ.) μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το ταξίδι σας επιτυχημένο.

Θα συνεχίσουμε να αναζητούμε περισσότερες ταξιδιωτικές συμβουλές και πληροφορίες για να μοιραστούμε μαζί σας. Στο μεταξύ, κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε μερικές συμβουλές αεροπορικών ταξιδιών που θα ΑΛΛΑΞΟΥΝ τη ζωή σας ή κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ, όπως κατατάσσονται βάσει καταγγελιών πελατών.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε σχετικά με σημαντικές αλλαγές στην πολιτική πίστωσης πτήσεων της Southwest Airlines


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε χάσει ποτέ τις αποσκευές σας; Πείτε μας για την εμπειρία σας στα σχόλια.

Leave a Comment