Νομίζεις ότι αυτοί είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ μήνες για να επισκεφτείς την Disney World

Ο κόσμος της Disney μπορεί να είναι ΠΟΛΥ απασχολημένος, αλλά υπάρχουν καλύτερες στιγμές για επίσκεψη από άλλες!

Hollywood Studios

Για παράδειγμα, στα τέλη Αυγούστου και στις αρχές Σεπτεμβρίου, έχουμε δει πολύ χαμηλά πλήθη στα πάρκα. Όμως, είναι βέβαιο ότι θα δούμε τα πράγματα να ανακάμπτουν ξανά καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές! Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Disney World, σίγουρα θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μήνας που επισκέπτεστε και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έρχονται με εκείνη την εποχή του χρόνου. Απευθυνθήκαμε σε μερικούς θαυμαστές της Disney για να δούμε τι πιστεύουν ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ μήνας για να επισκεφτείς την Disney World — ας ρίξουμε μια ματιά τι είπαν!

Καλοκαιρινοί Μήνες

Η πιο δημοφιλής απάντηση της FAR ήταν οι καλοκαιρινοί μήνες, συγκεκριμένα Ιούλιος και Αύγουστος. Ο κύριος λόγος για αυτή την απάντηση φάνηκε να οφείλεται στον συνδυασμό των ζέστη και τα πλήθη. Είναι αλήθεια, συνήθως βλέπουμε πολύ υψηλά πλήθη και θερμοκρασίες τον Ιούλιο και στις αρχές Αυγούστου, αλλά τα πλήθη τείνουν να μειώνονται στα τέλη Αυγούστου καθώς τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο.

Πλήθη που εισέρχονται στο Magic Kingdom τον Ιούλιο

Ένα άτομο είπε, “Ιούλιος και Αύγουστος. Δεν έχω πάει ποτέ αυτούς τους μήνες, αλλά έχω ακούσει αρκετές φορές ότι έχει αστεία ζέστη, ότι δεν θα πάω ποτέ. Μετά βίας αντέχω τη ζέστη στις αρχές Μαΐου!” Μερικοί άνθρωποι πρόσθεσαν επίσης ότι οι άνθρωποι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι “εκκεντρικός” λόγω της ζέστης.

Ιούλιος στο Disney World

Το ενδεχόμενο κακοκαιρίας αναφέρθηκε επίσης, με ένα άτομο να αναφέρει Αύγουστος συγκεκριμένα, λέγοντας «Αύγουστος. Καλοκαιρινή πολυκοσμία και ζέστη, δεν γίνονται ιδιαίτερες διακοπές ή σημαντικές εκδηλώσεις. Και η πιθανότητα σοβαρών καιρικών φαινομένων (σε κοιτάζω, τυφώνα Τσάρλεϊ)

©Εθνικό Κέντρο Τυφώνων

Ένα άτομο σε σύγκριση Ιούλιος προς την “περπατώντας στην επιφάνεια του ήλιου“και ένας άλλος είπε”Είναι αρκετά ζεστό για να τηγανίσετε ένα αυγό στο πεζοδρόμιο

Αλλά, ο Ιούνιος δεν ήταν επίσης απροσδόκητος – είπε ένα άλλο άτομο «Κάναμε το λάθος να σκεφτώ ότι στις αρχές Ιουνίου θα ήταν εντάξει…τι λάθος! Έκανε τρομερά ζέστη. Ακόμα και τη νύχτα. Στο EPCOT το πεζοδρόμιο κυριολεκτικά ακτινοβολούσε τη ζέστη τη νύχτα. ΠΟΤΕ δεν θα ξαναπάω το καλοκαίρι. Μπορώ να τα καταφέρω με την πολυκοσμία αλλά όχι τη ζέστη!!!

EPCOT τον Ιούνιο

Ένας άλλος θαυμαστής της Disney προειδοποίησε ότι ακόμη και με την κατάλληλη προετοιμασία, Ιούλιος δεν ήταν διαχειρίσιμο στο Disney World. Αυτοι ειπαν “Η ζημιά που προκάλεσε στο σώμα μου από τη ζέστη τον περασμένο μήνα (Ιούλιο) μου πήρε τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να το ξεπεράσω. Και έσπασα τα παπούτσια, ανέβασα το περπάτημά μου εκ των προτέρων και ενυδατώθηκα σαν τρελή.» Ναι! Η ζέστη δεν είναι αστείο.

Magic Kingdom τον Ιούλιο

Μιλώντας για περπάτημα στη ζέστη, ένα άτομο είπε «Είχαμε ένα θέρετρο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από ένα πάρκο και ήταν μια άθλια βόλτα, ακόμα και στις 8 π.μ.… Ο Μάιος έως τον Σεπτέμβριο είναι σίγουρα εκτός τραπέζι για τις μελλοντικές μας επισκέψεις… Θα δεχτώ τα πλήθη κάθε μέρα να ιδρώνουν με δύο σετ ρούχα κάθε ημέρα

BoardWalk

Και, αφού το καλοκαίρι τελειώνει τεχνικά Σεπτέμβριος, είχε επίσης κάποια αντίδραση. Ένα άτομο ανέφερε ότι το υγρασία κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι “κτηνώδης

Αυτές θα είναι οι πιο δύσκολες κρατήσεις για φαγητό στο Disney World για το 2023

Νοέμβριος Δεκέμβριος

Οι μήνες που έχουν δημοφιλείς γιορτές σε αυτά ήταν επίσης μια κοινή απάντηση. Τα πιο συχνά αναφερόμενα ήταν γύρω Χριστούγεννα. Ένα άτομο είπε ότι «δεν θα ήθελα να περάσω την εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς λόγω του συνωστισμού που έχει

Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις Hollywood Studios

Ένα άτομο έφτασε στο σημείο να πει ότι θα «μην ξαναπάς ποτέ τον Δεκέμβριο», ενώ ένας άλλος διέγραψε εντελώς τους μήνες, λέγοντας το Οι χειρότεροι μήνες για επίσκεψη είναι μεταξύ 1ης Νοεμβρίου και 10ης Ιανουαρίου. Ναι, αυτό είναι συνήθως όταν τα πλήθη των διακοπών είναι στα πάρκα!

Το Disney Enchantment στις διακοπές του 2021

Ένα άλλο άτομο είπε “Η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι πολύ άσχημη. Εξαιρετικά υπερπλήρη. Και πολύ κρύο για εμάς τους Φλωρινιώτες.» Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ΜΠΟΡΕΙ όντως να κάνει λίγο κρύο τον χειμώνα στο Disney World!

Τι να κάνετε εάν δεν μπορείτε να κάνετε την κράτηση ξενοδοχείου Disney World που θέλατε

Αλλα

Μερικές άλλες διάφορες περιπτώσεις αναφέρθηκαν επίσης μερικές φορές, όπως είπε κάποιος «Δεν αποφεύγω τους μήνες, αποφεύγω τις σχολικές διακοπές και τις σχολικές ομαδικές εκδηλώσεις.» Προσέξτε εκείνες τις περιόδους του χρόνου που όλοι είναι εκτός σχολείου, όπως κατά τη διάρκεια των Ανοιξιάτικων Διακοπών!

Πλήθη Spring Break στο Magic Kingdom

Ένα άτομο αναφέρθηκε Φεβρουάριος ως ο χειρότερος μήνας λόγω των αγώνων cheerleading που γίνονται στο Disney World. Αυτοι ειπαν “Μείναμε στο (All Star) Sports και υπήρχαν cheerleaders παντού (λάθος πρωτάρη lol) και ο καιρός ήταν τόσο τρελός. 70/80 κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά στη συνέχεια έπεσε στα 40s τη νύχτα. Σίγουρα ήμασταν απροετοίμαστοι! Ακόμα ένα μαγικό ταξίδι όπως πάντα, αλλά θα έλεγα ότι θα το σκεφτόμουν δύο φορές πριν κάνω κράτηση ξανά τον Φεβρουάριο

Ναι, σίγουρα θα θέλετε να προσέχετε πότε γίνονται μεγάλα αθλητικά γεγονότα στο Disney World!

ESPN Wide World of Sports

Τέλος, μερικοί άνθρωποι είπαν ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ο χειρότερος μήνας για να επισκεφτείτε το Disney World. Ένα άτομο είπε “Κανένας! Είναι πάντα μια καλή στιγμή να είσαι στο Disney World. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ της DISNEY! Απλά απόλαυσε!” και άλλος έγραψε “Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, κάθε μήνας είναι υπέροχος για μένα.» Ετσι μπράβο!

Τι να κάνετε όταν το τηλέφωνό σας πεθάνει στο Disney World

Πραγματικά θα εξαρτηθεί από το πόσο προετοιμασμένοι είστε για ζεστό καιρό, βροχή και πλήθη. Οι γραμμές μπορεί να είναι μεγαλύτερες αν το επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια μιας πιο γεμάτη σεζόν, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε όλα όσα θέλατε να κάνετε στις διακοπές σας.

Οι φίλοι μας στο Small World Vacations μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια εποχή του χρόνου είναι η καλύτερη για την οικογένειά σας, όχι μόνο με βάση την πολυκοσμία και τον καιρό, αλλά και με βάση τον προϋπολογισμό και τις τιμές σας. Έχουμε τεκμηριώσει τις φθηνότερες ημέρες που μπορείτε να επισκεφτείτε το Disney World το 2023 και τις πιο ακριβές ημέρες που μπορείτε να επισκεφτείτε το 2023. Αλλά θα μπορούν επίσης να εξετάσουν τον προϋπολογισμό σας και να δουν τι πραγματικά λειτουργεί καλύτερα για εσάς και την ομάδα σας!

Τα αγαπημένα μας άτομα στο Small World Vacations είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν εξοικονομήστε χρόνο, πονοκεφάλους, και το καλύτερο από όλαχρήματα, όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι ή την κρουαζιέρα σας στην Disney.

Οι πράκτορές τους συγκρίνουν τρέχουσες προσφορές προς την βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς — έχουν εξοικονομήσει κυριολεκτικά τους επισκέπτες τους εκατομμύρια δολάρια από το 1996. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τους είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ! (Είναι το προτεινόμενο ταξιδιωτικό γραφείο της DFB και μπορείτε να δείτε γιατί εδώ!)

Κλείστε λοιπόν αυτό το ταξίδι τώρα και μετά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Disney World με έναν ειδικό εγκεκριμένο από το DFB! Κάντε κλικ εδώ για μια προσφορά τιμής χωρίς υποχρέωση σήμερα και ενημερώστε τους ότι σας έστειλε η DFB 🙂

custommailexample

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney World.

Οι συμβουλές προγραμματισμού που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το επόμενο ταξίδι σας στην Disney World


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιος μήνας πιστεύετε ότι είναι ο χειρότερος για να επισκεφτείτε το Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment