ΝΕΑ: Το Disney Skyliner κλείνει προσωρινά στις αρχές του 2023

Όσον αφορά το ταξίδι σας στο Disney World, έχετε πολλές επιλογές μεταφοράς.

Disney Skyliner

Μπορείτε να πάρετε μονόδρομους, βάρκες, λεωφορεία — ακόμη και Minnie Vans! Ο νεότερος τρόπος μεταφοράς της Disney — το Skyliner — έκανε το ντεμπούτο του το 2019 και έδωσε ένα εντελώς νέο νόημα στον όρο «γραφική διαδρομή». Αλλά, εάν πηγαίνετε στο Disney World στο μέλλον, προειδοποιήστε – το Skyliner θα κλείσει για ανακαίνιση ΣΥΝΤΟΜΑ και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Το Skyliner της Disney είναι ένας βολικός τρόπος για να πάτε από το ένα μέρος στο άλλο στο Disney World. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν στάσεις στο EPCOT, Hollywood Studios, Disney’s Caribbean Beach Resort και Pop Century and Art of Animation Resorts.

Γουίνι το Αρκουδάκι!

Αλλά, αν είσαι προγραμματίζει επερχόμενες διακοπές στο Disney World και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Skyliner Ως κύρια μέθοδος μεταφοράς σας, ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλα σχέδια. Το Skyliner της Disney θα παραμείνει κλειστό λόγω ανακαίνισης από τις 22 έως τις 29 Ιανουαρίου 2023!

Το Skyliner κλείνει για ανακαίνιση.

Είδαμε ένα παρόμοιο κλείσιμο νωρίτερα φέτος περίπου την ίδια στιγμή, επομένως είναι πιθανό να πρόκειται απλώς για ετήσια τακτική συντήρηση. Μιλήσαμε με ένα μέλος του Cast μέσω συνομιλίας που επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες κλεισίματος.

©Disney

Εάν κατευθύνεστε προς τα πάρκα αυτή τη στιγμή, να το έχετε υπόψη σας και να σχεδιάσετε εναλλακτική μεταφορά. Και τα δυο Τα EPCOT και Hollywood Studios βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μερικά ξενοδοχεία, και το ίδιο και το Magic Kingdom! Έχετε επίσης τη δυνατότητα να πάρετε ένα λεωφορείο της Disney ή ένα σκάφος ανάλογα με την τρέχουσα τοποθεσία και τον προορισμό σας. Αν προσπαθείς να φτάσεις κάπου βιαστικά, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία rideshare όπως η Uber ή η Lyft.

Το Skyliner της Disney μπορεί να είναι εξαιρετικά βολικό!

Αναζητάτε περισσότερα νέα της Disney World; Δείτε την πλήρη κριτική μας για το πρωινό στο NEW BoardWalk Deli εδώ και κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι νέο υπάρχει στο Disney Springs! Εάν πρόκειται να κατευθυνθείτε στα πάρκα σύντομα, έχετε υπόψη σας ότι εξακολουθούν να απαιτούνται κράτηση για πάσο στάθμευσης — και μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney και πολλά άλλα.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πώς μετακινείστε στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment