ΝΕΑ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ «Disenchanted» για το Disney+

Τραγουδάμε και φωνάζουμε γιατί η στιγμή Μαγεμένος Οι θαυμαστές που περίμεναν έφτασε επιτέλους!

©Disney+

ο ΠΡΩΤΑ Απογοητευμένος Το τρέιλερ κυκλοφόρησε επίσημα και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ τώρα!

Η ταινία διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά Μαγεμένος και θα πρωταγωνιστήσουν οι Amy Adams, Patrick Dempsey, Maya Rudolph, Idina Menzel και James Marsden. Θα ροή αποκλειστικά στο Disney+ στις 24 Νοεμβρίου 2022.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης D23 Expo, είχαμε επίσης την ευκαιρία να δούμε μια νέα αφίσα για την ταινία.

Αφίσα!

Ανυπομονούμε να δούμε τι ανατροπές θα γίνουν για τη Ζιζέλ και το υπόλοιπο πλήρωμα αυτή τη φορά!

Για περισσότερα κινηματογραφικά νέα, κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για ΟΛΕΣ τις διασκευές, τις επανεκκινήσεις και τις συνέχειες ταινιών που βρίσκονται στα σκαριά στη Disney (είναι ΠΟΛΛΑ). Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε πώς η προβολή με λέιζερ μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία της ταινίας σας στο Disney Springs. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα της Disney!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την ΠΛΗΡΗ κάλυψη της έκθεσης D23 Expo!

Σκοπεύετε να κάνετε ροή Απογοητευμένος? Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Αποκάλυψη: Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν καλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχτούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Μας προσκάλεσε η Disney να παρακολουθήσουμε την D23 Expo ως μέσα ενημέρωσης. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το γεγονός/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, για φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment