ΝΕΑ: Η Disney μοιράζεται ότι το 50% των επισκεπτών αγοράζει Genie+

Υπήρξαν μερικές μεγάλες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της Walt Disney Company’s Κλήση κερδών τρίτου τριμήνου.

Μπομπ Τσάπεκ

Μέχρι στιγμής, μάθαμε ότι τα έσοδα του Disney Parks έχουν αυξηθεί κατά 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια, οι συνδρομητές Disney+ έχουν αυξηθεί και η νέα βαθμίδα συνδρομής Disney+ που υποστηρίζεται από διαφημίσεις θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Δεκέμβριο. Λεπτομέρειες για Disney Genie+ έχουν επίσης κοινοποιηθεί, και έχουμε μια ενημέρωση που μπορεί να σας εκπλήξει!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι άνθρωποι είναι στην πραγματικότητα αγορά Genie+ σε Disney World και Disneyland; Κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη του πρώτου τριμήνου, η Disney ανέφερε ότι πάνω από το ένα τρίτο των εγχώριων επισκεπτών αγόρασαν Genie+ ή/και Individual Lightning Lanes το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Τζίνι της Ντίσνεϋ

Κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Walt Disney Company Bob Chapek ανέφερε ότι σχεδόν το 50% των επισκεπτών μπαίνοντας στο Disney Parks αγόρασε το Genie+ το τρίτο τρίμηνο. Ο Τσάπεκ είπε, «Ακόμη και το προϊόν Genie, το οποίο κυκλοφορήσαμε πριν από ένα χρόνο, τώρα περίπου το 50% των ανθρώπων που περνούν από την πύλη, αγοράζουν μέχρι και αυτό το προϊόν Genie…το οποίο μπορείτε να δείτε στα αποτελέσματα των αποδόσεων μας».

Tower of Terror Lightning Lane

Η Walt Disney Company ανέφερε προηγουμένως ότι πάνω από το 50% των επισκεπτών αγόρασαν προϊόντα Genie+ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου το 2021 και τώρα από το τρίτο τρίμηνο, φαίνεται να είναι μια τάση.

Lightning Lane

Στο Disney World, το Genie+ κοστίζει 15 $ ανά άτομο, ανά ημέραενώ κοστίζει $20 ανά άτομο, ανά ημέρα στην Ντίσνεϋλαντ. Μια αγορά Genie+ σάς δίνει πρόσβαση στις ταχύτερες λωρίδες Lightning Lanes (σε αντίθεση με τις λωρίδες αναμονής) για επιλεγμένες διαδρομές, ενώ οι πιο δημοφιλείς και σε ζήτηση διαδρομές Lightning Lanes μπορούν να αγοραστούν σε ξεχωριστή συναλλαγή μέσω Individual Lightning Lanes και οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με η ημερομηνία.

Έχετε χρησιμοποιήσει Lightning Lane;

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε το Genie+ για την επόμενη επίσκεψή σας στο Disney World, σας προτείνουμε ελέγχοντας τον οδηγό μας Genie+ εδώ. Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα απευθείας από την Disney στην κλήση κερδών του τρίτου τριμήνου!

Διαβάστε όλα τα ΜΕΓΑΛΑ νέα από την κλήση κερδών του τρίτου τριμήνου της Walt Disney Company εδώ.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε αγοράσει το Genie+ στα πάρκα το 2022; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment