ΝΕΑ: Η Disney θα μπορούσε να δημιουργήσει μια νέα συνδρομή παρόμοια με το Amazon Prime

Σας αρέσει η συνδρομή σας στο Amazon Prime και όλα τα προνόμια που συνοδεύει; Είστε φαν της Disney; Σας αρέσει να λαμβάνετε εκπτώσεις και προνόμια; Λοιπόν, έχουμε μερικά ΜΕΓΑΛΑ νέα για εσάς.

Ίσως χρειαστείτε μια νέα συνδρομή στην Disney σύντομα

Μπορεί να έχετε ήδη το ετήσιο πάσο για τα πάρκα, τη συνδρομή σας στο Disney+ και τη συνδρομή σας στο D23 — αλλά μπορεί σύντομα να χρειαστεί να προσθέσετε μια άλλη συνδρομή Disney στη λίστα σας (και να την ενσωματώσετε στον προϋπολογισμό σας).

Σύμφωνα με την Wall Street Journal (WSJ), Η Disney φέρεται να διερευνά τη δυνατότητα δημιουργίας μιας συνδρομής όπως η Amazon Prime. Τι?! Ναι είναι αλήθεια. Ας αναλύσουμε αυτά που ξέρουμε.

Πώς θα σας ωφελούσε αυτή η συνδρομή; Λοιπόν, σύμφωνα με το WSJ, όσοι γίνονται μέρος αυτού του προγράμματος μέλους θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες εκπτωτικές προσφορές ή ειδικά προνόμια. Αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις; Εντάξει, ακούμε…

Είσοδος EPCOT

Μέχρι στιγμής, αυτές οι εκπτώσεις και τα προνόμια δεν έχουν καθοριστεί, αλλά η WSJ λέει ότι Η υπηρεσία Disney προορίζεται να είναι κάπως παρόμοια με το Amazon Prime. Το Amazon Prime προσφέρει στα μέλη του προνόμια, όπως δωρεάν αποστολή, εκπτώσεις στο Whole Foods και μια δωρεάν υπηρεσία ροής βίντεο. Θα μπορούσαμε να δούμε τέτοια προνόμια να προστίθενται σε αυτήν τη νέα προσφορά συνδρομής της Disney; Πολλά μένουν να φανούν.

Το WSJ λέει ότι δημιουργώντας αυτό το πρόγραμμα μελών, «Η Disney θα στοιχηματίσει ότι θα μπορούσε να προσφέρει στους πελάτες μεγαλύτερη αξία».

Hollywood Studios

Τώρα, πώς θα ωφελούσε αυτό το πρόγραμμα τη Disney; Λοιπόν, θα μπορούσε πραγματικά να είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ όφελος για αυτούς με μερικούς διαφορετικούς τρόπους. Ενώ εξακολουθεί να προσφέρει στα μέλη εκπτώσεις και προνόμια, Θα μπορούσε επίσης να ενθαρρύνει τους πελάτες να ξοδέψουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σε υπηρεσίες ροής, πάρκα, θέρετρα και εμπορεύματα της Disney.

Επιπλέον, θα ήταν παρέχετε στην Disney ένα «θησαυροφυλάκιο πληροφοριών» σχετικά με τις προτιμήσεις όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα μελών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι εντός της Εταιρείας το αναφέρουν ακόμη και ως «Disney Prime». Αλλά αυτό δεν αναμένεται να είναι το τελικό όνομα του προγράμματος.

Θα γίνετε μέλος αυτής της συνδρομής;

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η νέα προσπάθεια ιδιότητας μέλους είναι υποστηριζόμενος από τον σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Bob Chapek, ο οποίος σημειώνει το WSJ «είναι φωνητικός τόσο εσωτερικά όσο και δημόσια σχετικά με την ευκαιρία της Disney να κάνει περισσότερα για να διασταυρούμενες πωλήσεις στους πελάτες».

Σε μια δήλωση, ο ανώτερος εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής επικοινωνίας της Disney είπε:Η τεχνολογία μας δίνει νέους τρόπους για να προσαρμόσουμε και να εξατομικεύσουμε την εμπειρία του καταναλωτή έτσι ώστε να παρέχουμε ψυχαγωγία, εμπειρίες και προϊόντα που είναι πιο σχετικά με κάθε έναν από τους καλεσμένους μας…Ένα πρόγραμμα μελών είναι μόνο μία από τις συναρπαστικές ιδέες που διερευνώνται

Η συνδρομή θα μπορούσε να είναι παρόμοια με το Amazon Prime ©Amazon

Η Disney έχει ήδη ένα πρόγραμμα μελών για θαυμαστές — D23 — το επίσημο fan club της Disney. Αυτή η συνδρομή κοστίζει μεταξύ $99 και $129,99 ετησίως και προσφέρει στα μέλη πρόσβαση σε αποκλειστικά εμπορεύματα και εκδηλώσεις και εκπτώσεις. Ωστόσο, το νέο πρόγραμμα μελών θα ήταν διαφορετικό, επειδή σύμφωνα με πληροφορίες να στοχεύει σε πιο περιστασιακούς θαυμαστές και πελάτες της Disney.

Αυτή είναι ακόμα πολύ αναπτυσσόμενη κατάσταση. Μέχρι στιγμής, οι συζητήσεις για αυτό το πρόγραμμα βρίσκονται σε αρχικά στάδια και λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο θα κοστίσει η συνδρομή ή πόσος χρόνος θα χρειαζόταν για την έναρξη του προγράμματος δεν έχουν κοινοποιηθεί.

Τι νομίζετε; Θα πληρώνατε για μια συνδρομή που σύμφωνα με πληροφορίες πακέτα “streaming, πάρκα και προσφορές εμπορευμάτων μαζί”, και προσφέρει ειδικά προνόμια, ενώ γνωρίζετε επίσης ότι θα σας ενθαρρύνει να ξοδέψετε περισσότερα; Πείτε μας στα σχόλια.

Θα μπορούσε να υπάρξει άλλη συνδρομή στο μέλλον σας;

Θα παρακολουθούμε περισσότερα νέα σχετικά με αυτήν τη συνδρομή που φέρεται να αναπτύσσεται και θα σας ενημερώσουμε για όσα βρίσκουμε.

Θέλετε να μάθετε για άλλα μεγάλα νέα της Disney; Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Fantasmic! ενημέρωση για το Disney World ή κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς αλλάζει η πολιτική δοκιμών COVID-19 για τη Disney Cruise Line.

Έχουμε επίσης νέα σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές στο Park Pass και τους κανόνες κρατήσεων ξενοδοχείων που πρέπει να γνωρίζετε εδώ. Είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες της Disney, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα ζωντανής ροής για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ γεγονός της χρονιάς της Disney!

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τι πιστεύετε για αυτό το πρόγραμμα μελών; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment